های وب تک کانکشن جالبی نداره روز نهایتا 100 تا شب هم 32 تا تازه سرویس 8 مگ!!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
های وب تک کانکشن جالبی نداره روز نهایتا 100 تا شب هم 32 تا تازه سرویس 8 مگ!!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من امشب تایم رایگان رو تست کردم توی 3 ساعت از 250 بالاتر نرفت :n27:
ولی تو روز 450 تا سرعت داره :|
احتمالا قرارداد تموم شد تخلیه میزنم :|
سرویست چیه؟نقل قول:
اونوخ میخای بری کجا؟
منم میخوام تخلیه کنم اعصاب برامون نذاشته از بس قطعی و افت سرعت داره اصلا برای افرادی که باید بیشتر اوقات آنلاین باشند مناسب نیست الان 5 ساعته با این اینترنت 8 مگ سرعتم اومده رو 10 کیلوبایت از کار و زندگی افتادیم ای کاش میشد زودتر از پایان قراداد جمعش کرد الان 15 روزش مونده نمیدونم چه خاکی بر سرم بریزم
سرویسم 1 مگ هست روی 4 بسته شده. توی روز همون 4 مگ میده ولی شبانه رایگان 2 مگ که میشه شبی حدود 2.5 گیگ که واسه من کافی نیست. شاید هم تخلیه نکردم با فشفشه کارمو راه انداختم...نقل قول:
هنوز تصمیم نگرفتم کجا بگیرم.
سرویس منم یه مگ ـه که خط روی 8 مگ بسته شده ولی بیشتر از 450 نمیده که معلوم ـه از اکانتینگ ـه ! شب هم که گفتم یه شب 250 یه شب 200 و یه شب 350 - 400 میده . من و دوستم داریم تقریبا همه آی اس پی هارو تست میکنیم و در آخر اگه به نتیجه مطلوب نرسیدیم بریم مخابرات ! اینم دانلود دیشب .نقل قول:
بچه ها کوچه ما رو دارن میکنند میخوان فیبر نوریش کنند من چند تا سایت سرچ کردم نوشتند رو فیبرنوری ADSL کار نمیکنه
آیا حقیقت داره ؟؟؟ باید چیکار کرد ؟
خب ما هم های وبی شدیم، تا حالا همه چیز خیلی خوب بوده (۲ ساعت) فقط اینکه کدوم سرویس ها ساعت شبانه رایگان دارند ؟
فقط میتونی از مخابرات بگیری ا اون سرعت گندش خدا نصیب کسی نکنه:n03:نقل قول:
1مگ به پاییننقل قول:
تو پنل نوشته دیگه کدوما شبانه دارن