شبانه از 1 تا 7نقل قول:
آی پی : 217.219.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شبانه از 1 تا 7نقل قول:
آی پی : 217.219.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 9 مگ دارم ...نقل قول:
از ساعت 1 شروع میشه ...
یک آنتن وایرلس هست که روی پشت بام نصب میشود که نوع آنتن هم بر اساس ساختمان شما انتخاب میشود تمام این موارد توسط خود شرکت انجام میشود.
ترافیک اضافی سرویس های وایرلس از 5 گیگ 25 تومان شروع میشود.
هرچه سرعت بیشتر باشه ترافیک بیشتری هم مصرف میشود به نظرم سرویس 3 مگ برای شما مناسب باشد... برای اینکه سریع تر به نتیجه برسید با شرکت تماس بگیرید بخش فروش بیشر شما را راهنمایی میکنند و مکان شما را هم از نظر پوشش بررسی میکنند.
با سلام؛
دوستان عزیز، ممکنه به راهی پیشنهاد بدبد یا تلفنی چیزی که خطم و رو 5 مگ یا بالاتر ببندن؟ (به جز شکایت)
الان طرح مخصوص حرفه ای ها رو دارم اما سرعت بین 1 مگ و 2 مگ ...
سرعت دانلودت بین 1مگ یا 2مگ هست ؟!نقل قول:
اگه این فایل نیکو منظور باشه که خوب زیر نظر مخابرات قطعا بازی ای مثل GTA V توی اون سایت نمیاد !نقل قول:
ازون بگذریم ، من الان Dragon Age بازی که دو روز پیش عرضه شده رو گذاشتم برا دانلود ، تو این سایت فایل نیکو که نبود !
تا بیان پنل رو عوض کنن و این سرویس رو اضافه کنند یک سالی میشه !
ایکاش یکم روی کیفیت این اینترنت کار میکردن ! وسط کار خیلی قطعی داره ! یک دفعه دیگه دانلود نمیکنه ! یک بارم سرعت دانلود توپ ، سایتارو رو بدتر از دیال آپ باز میکنه ... !
بله |:نقل قول:
دادا تا به خودت تکون ندی به هیچ نتیجه ای نمیرسی ! با تلقن و ... کارت راه نمیفته ، میتونی با 2020 امتحان کنی ، ولی فایده ای نداره ! سعی میکنن بپیچوننت !نقل قول:
یعنی دقیقا چی کار کنم الان؟!نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
ساختمان 5 طبقه هست و ارتفاع زیادی داره تقریبا
سرعت 3 مگ بگیرم سرعت دانلودش چقدر میشه ؟
6 مگ چقدره سرعتش ؟
خواهش میکنم دوست عزیز...نقل قول:
سرعت 3 مگ 420 با IDM
سرعت 6 مگ 720 با IDM
سرعت دانلود و آپلود برابر است...