هیچ وقت دیر نیستنقل قول:
-------------
D&G با این آواتارت منو بردی دوران دبستان ، یادش بخیر. اسم این کارتونه چی بود؟
Printable View
هیچ وقت دیر نیستنقل قول:
-------------
D&G با این آواتارت منو بردی دوران دبستان ، یادش بخیر. اسم این کارتونه چی بود؟
دوستان یه نگاهی به شماره دانش اموزیتون کنین
من الان نگاه کردم دیدم یه صفر اضاف زده اولش
3 نفر دیگه هم دیدم اینطورین
ماله همه اینطوری شده ؟
آره، گویا مال همه همین جوریه...نقل قول:
آخه ایشون گفتش ممکنه سال دیگه رو هم بخونم ! برای همین من فکر کردم ممکنه دو رقمی نشن و اونو گفتمنقل قول:
چون افراد دورقمی فکر نکنم پشت کنکور بمونن ، میمونن؟
در هر صورت ما که بخیل نیستم خیلی هم خوشحال میشم ایشون دو رقمی بیاره
من نمیخوام بگم این دوستمون قبول میشه یا نه ، من یه سوال پرسیدم که چجوری میخواد اون کار رو بکنه ولی ایشون بد جواب دادنقل قول:
ان شالله این آقا امین دو رقمی میشه بقیه هم نتایج مطلوب رو میگیرن:10:
--------------------
دو روز دیگه تا آزادی؟!؟!؟!؟!
مال منم همینجوری شدهنقل قول:
اگه کم باشه بده زیاد باشه که مشکلی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو روز!! نه بابا اگه با BRT بری یه ربعه میرسی! والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو روز دیگه تا آزادی؟!؟!؟!؟!
...................
راستی چرا اینقد سرعت پست دادن رفته بالا
الان باید همه سر درس و مشقشون باشن مثلا!
منکه از همین الان آزادم. نشستم 24 میبینم. دیگه نمیکشم :دی ترک کردم
وروجک و آقای نجار! واقعا یادش بخیر! / من کوچیک که بودم بقیه به من می گفتن وروجک ِ آقای نجار! :31:نقل قول:
این ماهرخ نشستی رو هستم !:46:نقل قول:
ولی مشکل اینه که عاقبت کار جهان نیستی نیست بکله خیلی خیلی هستی هست :11:
آقا سراسری ریاضی خارج 88 رو زدیم روحیه اومد زیر صفر !!!:27:
ماله من هم یه صفر اضافی داشت ویرایشش کردم گفتم نکنه سازمان سنجش میخواد بدونه کی حواسش هست:31::31:
به دوستان کنکوری 90 هم بگه که تا بعد از کنکور آزاد فکر زدن تاپیک برای کنکور 90 رو از سرتون بیرون کنید(حال بگیران تاپیک 89):31::31::31::31:
بچه ها به این فکر نکنید که مطالب یادم رفته یا... به سلول های خاکستری مغزتون اعتماد کنید
یادتون باشه شما یه امتیاز ویژه نسبت به بقیه دارید اونم اینکه
غیر از دعای پدر و مادر و خود داوطلب دعای یه تاپیک آدم:31: هم پشت سرتون عینهو کوه واساده!!
چه آرایه ای داشت این خط آخر؟
پس فردا میخوای بزرگترین آزمون کشور رو بدی .اونجا سوالهایی مفهومی تر و به مراتب سختر از سوال من هست و بعد میگی منظور من رو متوجه نمیشی ؟نقل قول:
من میخواستم در واقع بهت بگم که بنده 10 بار که کنکور ندادم که تجربه آنچنانی داشته باشم . بعضی موقع ها آدم یه چیزهایی رو دیر متوجه میشه.
البته شما راست میگی .حرف شما کاملا درست هست .
در ضمن ما دعوا نداریم ( خطاب به دوستان ) . چرا فکر میکنید که دو نفر در مقابل هم دارن سوال و جواب میکنن ، دارن دعوا میکنن ؟ لطفا دیگه این واژه رو بکار نبرید .