مبتکران منظور بچه ها کتاب تست مبتکران هست نه آموزشش . وقتتون رو برای آموزشش هدر ندین همون کتاب تست مبتکران به اندازه کافی ( و حتی بیشتر از نیاز ) آموزشتون میدهنقل قول:
مبتکران منظور بچه ها کتاب تست مبتکران هست نه آموزشش . وقتتون رو برای آموزشش هدر ندین همون کتاب تست مبتکران به اندازه کافی ( و حتی بیشتر از نیاز ) آموزشتون میدهنقل قول:
من تستشو ندارم
بعد هندسه چطور
هم پایه هم تحلیلی
من هندسه مبتکران دارم ولی تو هندسه خیلی ضعیفم
تو تستم مبتکران یه چیز دیگسنقل قول:
2 و 3 و پیششو که من دارم و تاییدش میکنم 100%
درسنامه های عالی + تستای عالی + جوابهای تشریحی خوب
هندسه پایه :مبتکرانو دارین دیگه آدم چی بگه؟نقل قول:
نشر دریافت هم هندسه پایه داره که 1و2 تو یه کتابن،سبکشون تقریبا تو مایه های هم هستش اما خو دریافت جدیدتره دیگه
حالاکه همون مبتکرانو دارین همونو روش خوب کار کنین،انشالله که جواب میده
اگه نداد دوباره بیاید اینجا و بگین اون کتابو داشتین و نتیجه واستون نداشته،اونموقع دوستان منبع دیگه ای رو معرفی میکنن
هندسه تحلیلی :فار،دوجلده-آموزش به همراه تست و جلد دومم آزمون.حجمش اونقد زیاد نیس،از دو جلدیش نترسین
اگه از اینا خوشتون نیومد میتونین هم هندسه پایه و هم هندسه تحلیلی از گاج سفیدم استفاده کنین،درسنامه هاش خوبن و تستای خیلی خوبی داره که میتونه درصد پاسخگویی به تستای هندستونو به صورت قابل توجه افزایش بده،البته به شرط اینکه خوب خونده و فهمیده بشه
(یه چیزم داخل پرانتز بگم،اکثر دانش آموزای ما عادت دارن واس درس خوندن یه جا دراز بکشنو کتابو بگیرن جلوشونو حفظش کنن،حالا متاسفانه یا خوشبختانه دروسی مثه هندسه اینطوری نیس،یعنی نمیشه کتابو جلوت گذاشت و سوالو نگا کرد،بعد دید جوابش چی نوشته و بعدم فک بکنی درسو یاد گرفتی،نه اینجوری جواب نمیده،واس همینم هس که تو این نوع درسا همه دنبال منبع خوب میگردن،منبع خوب هس اما باید تو خوندن این دروس قلمو دستت بگیری و پا په پای نویسنده بیای جلو و مثالاشو حل کنیو وقت واسش بذاری،یعنی همه کتب کمک آموزشیه هندسه مجبورن همچین سبکیو پیگیری کنن چون در غیر اینصورت دیگه این درس هندسه نمیشه،از اونجاییم که ماها به اینجور درس خوندن عادت نداریم،پس هیچ کتابی که به دلمون بشینه پیدا نمیکنیم.اگه هندسه رو اونجوری که باید خوند،بخونیم،حتما از کتب کمک آموزشی ای که دستمون هس،لذت میبریم)
واسه این درسا کتابای خوبو میگین
عربی ایاد فیلی دارم میخوام بدونم کافیه؟ راستی من کتابای عربیمو ندارم
زبان ؟؟؟ یه کتابی که جامع باشه زبان باید بیشتر لغت بخونیم دیگه مگه نه؟ گرامر مشکل ندارم
دین و زندگی؟؟؟
بله برای توضیحات کافیه ولی تست عربی گاج سفید بگیرنقل قول:
زبان هم جامع خیلی سبز رو خوندم عالی بود و نترسیم از متن شبقره
دین و زندگی متنش فقط از روی کتاب بخون و تست عربی گاج عالیه البته متن درس رو هم کامل داره و پیام آیات
یعنی همه تست عربی گاج سفید میگیرن؟
نترسیم از متن واسه ریدینگ هست فقط؟
دین و زندگی نمیدونم گاج خوبه یا نه چون همگامان هم دیدم میگن خوبه
راستی کسی کتاب ریاضی با طعم گیلاس عباس مرادی داره؟ مباحث چیه چطوریه تست داره
نقل قول:عربی ایاد فیلی کافیه،اگه تموم کردی میتونی کتاب تست خیلی سبزم بگیری و یا گاج سفیدنقل قول:
زبان بدون هیچ شکی بهت کتاب زبان سال سوم و چهارم مبتکران ،نوشته دکتر شهاب اناریو توصیه میکنم،همه چیز مورد نیاز کنکور توش هس،میتونی خودتم ببینی،تازه سال چهارم یه سی دی هم داره که واسه درک مطلب هس،هرچند که درک مطلب تو این کتابشم خوب توضیح داده
دین و زندگی جامع همگامان
دين و زندگي جامع همگامان بهتره يا جامع گاج .؟
ادبيات كلك يا سبطي ؟ هيچكدوم از اين دو تا ادبيات جامع دارن ؟
رياضي تجربي چي ؟
گاج رو توصیه میکنم بهتون !نقل قول:
من دین و زدگی رو با گاج سفید بالای 85 میزنم معمولا . ازش راضی هستمنقل قول:
همگامان هم خیلی طرفدار داره ولی تست های تالیفیش سبکی رو دنبال میکن که هیچ شباهتی به کنکور سراسری ندارن . خیلی وقت تلف میکنه همگامان
ادبیان جامع خوب نیست ادبیات رو موضوعی و سپس مقطعی بخونین