نقل قول:
سر چی؟
چرا تا من پول رو واریز کردم یکی یکی خبر های بد دارن میان؟:n13::n04:
تا روز قبلش که بین فن آوا و های وب دو دل بودم همش بدی از های وب بود که....
فن آوا هم گل و بلبل بود اون موقع
Printable View
نقل قول:
سر چی؟
چرا تا من پول رو واریز کردم یکی یکی خبر های بد دارن میان؟:n13::n04:
تا روز قبلش که بین فن آوا و های وب دو دل بودم همش بدی از های وب بود که....
فن آوا هم گل و بلبل بود اون موقع
امروز سرویس من فعال شد ۸مگ گرفتم ولی برام روی ۴ مگ بستن که سرعت دانلودش متوسط ۴۰۰ کیلوبایت هست( هم داخلی هم خارجی ) زنگ زدم پشتیبانی گفتن پیگیری میکنیم و تا الان که خبری نشده. پینگ هم نوسان داره ظهر پینگ از 8.8.8.8 متوسط ۱۷۰ بود تقریبا و داخلی هم روی ۶۰ .. البته الان پینگ افتضاح شده و بالاتر از ۴۰۰ میره داخلی .. ممکنه موقتی باشه
نقل قول:
کم کم دارم نگران می شم:n36::n37:
نگران نباش درست نمیشه من 16 خریدم رو 4 مگ به من سرعت میده خط بالا اپ شده ولی محدودش کردن و الکی میگن ما تو مرکز شما بیش از این نمیدیم ...نقل قول:
شنبه تخلیه می کنم پولمم می گیرم .
نقل قول:
شک نکن که باید نگران باشی ...
نقل قول:
حتی برای 4مگ ؟ چون خط من کلا بیشتر از 4 نمی کشه؟
مشکل دیگه ای جز این پهنای باند نداره چون اگه مشکل فقط 4 مگ بودن باشه برای من که مشکل نیست.
بعد به نظرم نمی تونه تا آخر این شکلی باشه که. اگه همه رو روی 4 محدود کنن راحت میشه ازشون شکایت کرد و بعد با زیاد شدن شکایت ها ، براشون کلی مشکل پیش میاد ( نویسنده سعی در آرام کردن خود دارد):n08:
اینو بخونید شاید دیگه از 100 کیلومتری فن آوا هم رد نشید :n08:
طی دوره زمانی اعلام شده بیشترین شکایات بر اساس تعداد مشترکان از آن شرکت های فن آوا، پیشگامان و مخابرات ایران ثبت شده است.
http://it-news.ir/میزان-نارضایتی-مشترکان-از-شرکت-های-fcp-اع/
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا 4 روزه سرویس گرفتم ، 2 شبش و نتونستم درست تو ساعت شبانه دانلود کنم ...
هر دوبار سیستم جوری قاط زده که ارتباطش انگار با مودم قطع شده و حتی طوری بود که سیستم ریستارت هم نمیشد ، مجبور شدم سخت افزاری ریست کنم سیستم رو . دانلودها هم که قاعدتا همه ارور دادن .
هنوز نمیخام بذارم پای فن آوا !
دوستان نظری در این باره ندارن که چرا این اتفاق میفته ؟
ممنون ...
با idm دانلود می کنی ؟ شاید درایوی که دانلودها توش ذخیره میشه حجم کافی نداره برو تو تنظیمات درایور رو عوض کن .....نقل قول: