دقیقا نتیجه بستن سرعتها بالا برای همه همینه
وگرنه قبلناکه مشکلی نبود هرکی هرچقدر پول میداد اش میخورد
یکی زنگ بزنه پارس انلاین ببینه چند نفرتو صفن
Printable View
دقیقا نتیجه بستن سرعتها بالا برای همه همینه
وگرنه قبلناکه مشکلی نبود هرکی هرچقدر پول میداد اش میخورد
یکی زنگ بزنه پارس انلاین ببینه چند نفرتو صفن
اینها همه و همه ترفند جذب مشتری هست و خالی کردن جیب ملت و پرکردن جیب خودشون نه چیز دیگه.نقل قول:
اره هر کی خربزه میکاره پای لرزشم میشینه
بالاخره وقتی تعداد شکایتشون زیاد شده
و ملت خالی کردن پرتهاشون رو
میفهمن یعنی چی زنگ زدم مخابرات میگه فعلا ثبت نام نداریم تا پهنای باند اضافه شده اوکی بشه
اگه همین الان زنگ بزنم پارس میگه همین الان بیا
اونایی که اعتراض نکردن حتما اعتراض کنن که امار شکایت بره بالا !
داداش زبونتو گاز بگیر! پارس انلاین و اشتباه؟ اصلا داریم؟! برترین سرویس دهنده در کل خاورمیانه که امسال برای بهترین بودن در دنیا گام برداشته رو نباید نقد کرد... امروز صبح زنگم زدن گفت دوباره پهنای باند مشکل داره و فقط شما هستی که دم به دقیقه شکایت میکنی..نقل قول:
منم گفتم شما اگه شعور داشتی اول دروغ نمیگفتی بعدشم زور الکی نمیزدی هی بگی مشکل از منه... در اخر هم گفت من صداتونو ضبط کردم میدم که رییسمون پیگیری کنه... منم گفتم حتما بسپار پیگیری کنه اصلا میخوام بدونم شما رو از کجا پیدا میکنن میارن به عنوان پشتیبان؟ بهت میگن سرعت بده میای پینگ میگیری .... گفت اون سیاست شرکت هست هر ی بخواد میاره رو این صندلی میشونه.. گفتم اگه من نبودم تو الان داشتی خودتو با بادبزن باد میزدی تو خونه. فعلا منتظر خبرای تکمیلی باشید در مورد این جریان... صداشم ضبط کردم میدم پدر شو در بیارن..
واقعا.... پارس هیچوقت دست رد به پول نمیزنه.کد:اره هر کی خربزه میکاره پای لرزشم میشینه
بالاخره وقتی تعداد شکایتشون زیاد شده
و ملت خالی کردن پرتهاشون رو
میفهمن یعنی چی زنگ زدم مخابرات میگه فعلا ثبت نام نداریم تا پهنای باند اضافه شده اوکی بشه
اگه همین الان زنگ بزنم پارس میگه همین الان بیا
بهروز گیر دادیانقل قول:
ااخرش علامت تعجب گذاشته دقت کن!
امیر ارام ارام ارام
نمیخوام بن بشی
ایشالا که درست بشه
من بیشتر ازخودم نگران تو ام:n01:
چقد ملت از دست این پارس آنلاین شاکین! آقا برید 195 شکایت کنید بالاخره یکی پیدا میشه بگه بگه بذار ببینم این همه آدم چشون شده!!! اینجا بیایید پست هم بذارید ولی غرغر کردن اینجا که کاری از پیش نمیبره برای خودتون میگم.
اره خودم خواستم که بفهمینقل قول:
بین خودمون بمونه ! :n02:
اقا همه اینایی که اینجان شکایتشونو کردن مطمئن باشنقل قول:
اینجا میان یکم ارام تر بشند بالاخره ما اینجا همدردیم باهم
وسعی میکنیم بهم کمک کنیم:n16:
امیر دمت گرم بازم
عامو داغونم. له له ... بن شدن هم لنگه کفشی در بیایونه برا من......نقل قول:
نمیشه... خدا هم نمیخواد این وضعیت درست بشه... ای خدا کاش من ساعتی چیزی داشتم میرفتم به 1000 سال دیگه ببینم هنوزم تو ایران اینترنت وضعیتش همینه؟ به عمر ما که قد نداد... نسل سوخته واقعا من بدبخت بودم.... ماشین میخوای بخری پولت به پراید میرسه.... درس میخوای بخونی باید بری ازاد کلی پول بدی اخرم بشینی ور دل خوانواده. زن میخوای بگیری باید دست 2 شو گرفت!
دیگه چقدر باید شکایت کرد؟ 20 30 بار شکایت کتبی بو 195 کردم... از خود 195 هم که زنگ میزنه میگه مشکلت حل شد میگم نه والا توور قران پیگیری کنید دوباره فردا همین وضعیته پسفردا همینه....
هی میگم بیاید گروهی شکایت کنیم... یه نماینده انتخاب کنیم بره بگه بابا 10 20 نفر هستیم که از کل کشور دقیقا مشکلمون مثل هم هست..بخدا کارم به جایی رسیده که اگه این پارس 1000 تومن ضرر کنه حاضرم 2000 تومن بندازم تو صندوق صدقات
این 195 وقتی میگه سرویست باید 32 کیلوبایت رسیو داشته باشه دیگه چکار باید بکنم؟ نه شما بگو؟
حق گرفتنیه. دادنی نیست
اقا من در افتادم باهاشون دیگه بهم گفتن یا باید این سرویس رو داشته باشی یا خالی کنی !نقل قول:
خوب واقعاً اگر دیدید بعد از چند بار شکایت هیچ پاسخی نگرفتید چرا تخلیه نمیزنید و دارید پول خودتونو میریزید تو جوب آب ! طرف 2مگ گرفته سرعت دانلودش روی 30کیلو بیشتر نمیشه! خیلی باحاله این پارس آنلاین...نقل قول:
این شهراد رو منم دقت نکرده بودم
فکر کنم مشکل از همین باشه
منم که دو مگ دارم سرعتم کمه تو speedtest میزنه شهراد
دیجی جان شما تون بازه زمانی که باید خططتو جمع کنند و خط جدید رانژه بشه رو حساب کنی
2-3 هفته میشه تنها عاملی که مانع من میشه همینه من برای همین پارس 1ماه تو نوبت بودم اون موقع خوب بود
وگرنه بمن بگن فردا یا 3 روز دیگه اینترنت شما از یه ای اس پی دیگه اماده است شک نمیکردم
چون گفتیم شاید مشکل از ماه رمضون باشه... باسه همه خیر و برکت میاره ( برا ما سرعت نت رو میبره) گفتیم حتما بعد از عید فطر شیر فلکرو باز میکنن.... اون بدبختی که با 2 مگ 30 کیلو رسیو داره من بدبختم! تو ساعت روزانه... البته هر از گاهی هم به 80 میرسه در روز!نقل قول:
کد:دیجی جان شما تون بازه زمانی که باید خططتو جمع کنند و خط جدید رانژه بشه رو حساب کنی
2-3 هفته میشه تنها عاملی که مانع من میشه همینه من برای همین پارس 1ماه تو نوبت بودم اون موقع خوب بود
وگرنه بمن بگن فردا یا 3 روز دیگه اینترنت شما از یه ای اس پی دیگه اماده است شک نمیکردم
بخدا من حاظرم بهم بگن 1 ماه بی اینترنت باش ولی وقتعی وصل شد اعصابت راحت باشه....
اون یک ماه با ایرانسل و gprs میام تو سایت!!!!! سرعتش تو مایه های نت 2 مگ من هست!
من مودم وایمکس مبین نت رو هم دارم... از شانس ما اونم به همون شهر مخصوص رفته!
ابروی ماه رمضونم بردن با این سیاستهای بیخودشون خوب هرکی بخاد میره احیا هرکی نخادم میشنه پای نت تایستون هو اگرم کجا بره ادم اخه؟
امیر فریز کن پس برو مخابرت منم احتمالا همین کارو کنم
من منتظرم ثیت نام طرح تابستانه شهرمون با دوبرابر سرعت شرو شه
اینم تست الان
جالبه اپلوده من روی512 و خط دانلودم رو 9 بسته شده
یعنی دانلودم باید 20برابر قوی تر باشه هههه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه مخابرات هم همینجور نریخته شما باس بمونی تو نوبت :n02:نقل قول:
مخابرات شیراز شبانه نداره انگاری! یه سرویسهایی برا تابسون برامون گذاشتن که فکر کنم اینا شبانه دارن...بچه هایی که استفاده کردن میگفتن خیلی داغونه...نقل قول:
از اونورم هی پولش میاد رو قبض تلفن ادم میترسه یهو اینا هم دزد از اب در بیان اخرش باید پول زور بدم.. ( تجربه خیلی بدی دارم در مورد این مساله...)کد:http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs
2مگش 17500 هست... اگه سرعت شبانش رو مطمعن بودم که 260 هست اقدام میکردم... ولی اگه شانس منه که.....
کسایی که مشکل سرعت دارن باید از شهراد شکایت کنن نه پارس آنلاین:n08:
اتفاقا مال من شهراد نیست!!! همیشه پارس هست...سنگ اول گر نهد معمار کج.... تا ثریا میرود دیوار کچنقل قول:
به نظرم پارس انلاین باید جلسه اضطراری بذاره:n02:
جدای از شوخی دو تا راهکار به نظرم میاد
1-اولاهمه خط ها رو 9 مگ نذارهو به ورت تساعدی از 2 نگ بیاره پایین
2- دانلود رایگان و نیم بها کنه
نه عامو نیم بها دیگه چه صیغه ای هست؟اگه هزینه هر گیگ میرسید به 100 تومن خیلی عالی میشد!نقل قول:
پارس آنلاین دقت کن:n02:نقل قول:
شهرستان ها اوضاعشون داغونهنقل قول:
منم دوستم 1 مگ مخابرت داره میگه سرعتم شیا13-14 اه
ولی میگن شاید 4مگ بهتر باشه
5 مگ تو شهر ما شانه نداره... فقط تا 2 مگ شبانه داره.... از هر ور نگاه کنی دیوار و سیاهی هست.!نقل قول:
تورو نگه داشتن واسه خودشون شاید طرز شکایت کردنت رو دوست دارن:n02:نقل قول:
دزدی از مخابرات زیاد شنیدم !نقل قول:
امیر باور کن ای طوری بترهنقل قول:
تو حج اضافه میخوای چیکار وقتی نمیتونی دانلود کنی
شبی 1گیگ دانلود میکنی نیم گیگ کم میش هدر عوض سرعتت رو400-500 باشه
من که راضیم ملتم دانلود زیادی نمیکنن ترافیک زیاد شه
یا اصلا
هرکی میخواد رایگان هرکی میخواد نیم بها
پارس براش کیفیت مهم نیست.. فقط میخواد ملت فرت و فرت حجم بخرن! اگه میتونست رو 100 مگ میبست.نقل قول:
مخابرات که اینقدر ادعای قانون داره الان بعضیا 10مگ میگیرن شبانه دارن سرعتشون 600-700کیلوبایته اونوقت بعضیا 2مگ میگیرن شبانه نداره حتی بعضیا 512هم گرفتن شبانه نداره:n21:نقل قول:
شهراد که تا همین پارسال در واقع نماینده فروش آسیاتک بود تو تهران. من 3 سال پیش ازش سرویس داشتم. افتضاح بود. یعنی تو 1 ساعت 10 بار قطعی داشت. آخرش رفتم مستقیم از آسیاتک گرفتم. 1 سالی هم با اون سر و کله زدم. اوائلش خوب بود اما اونم رفته رفته خراب کرد. قطعی نداشت اما شبانه رایگان سرعت رو میکرد نصف سرعت اسمی سرویس. یعنی من که 2مگ داشتم، شبانه رایگان سرعتم 120 کیلوبایت میشد فیکس.نقل قول:
یعنی الآن شهراد داره سرویس پارسآنلاین میفروشه؟
از قرار معلوم پارس آنلاین داره بعضی از کاربراش رو به سمت شهراد سوق میده :n01:نقل قول:
شهراد که اصلاً نماینده پارسآنلاین نیست. این تو سایت خودشه:
نقل قول:
شرکت شهراد شبکیه دارای مجوز ISP به شماره 212-16- 11 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، نماینده شرکت انتقال داده های آسیاتک به شماره مجوز PAP (ندا) ٣١٠/١٢/١٦٥٩٧و شرکت کاراامین ارتباط به شماره مجوز PAP (ندا) ٣١٠/١٢/١٦٥9٩ می باشد.
بعضی ها که سرعتشون هم مشکل داره توی همین تاپیک هستن که توی اسپید تست isp رو زده براشون شهراد. بوداره قضیهنقل قول:
جداً؟ کجا؟ تو تهران یا کرج؟نقل قول:
شهرادی ها دستاشون بالا میخوام یه آماری بگیرم
کل ایران :n02::n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
نقل قول:
از من می شنوید هیچ ربطی به ماه رمضون نداره بلکه اون سیستم مسخره مصرف منصافه که همین الان هم تبلیغاتش توی سایت پارس آنلاین هست راه اندازی کردند... حالا باز صبر کیند ببینید درست میشه که ایشالله همین طوری بشه... ولی من چشمم آب نمی خوره...
در جواب اون نقل قول هم بگم اگر واقعاً مشکلون این تایمه هیچچچ کاری نداره. شما یه سیم رایتل بخر با یه بسته 1.5گیگ 1ماهه بنداز تو گوشی. هات اسپات گوشی رو فعال کن بین دستگاهات شیر میشه اون اینترنت می تونی باهاش وبگردی کنی تا اینترنت جدیدت وصل بشه.
مبین نت که از همه آشغال تره...
بچه ها متاسفانه آی پی من هم تو تست اسپید تست شده شهراد!!!
این نظر منه اما....
به نظر من اگر پارس آنلاین به جای این اینترنت شبانه داغنی که به اکثر کاربرا میده بیاد یه طرح فشفشه مثل های وب ایجاد کنه خیلی بهتره
چون طره فشفشه های وب میگن افت سرعت نداره و 15 گیگ رو میده 9 تومن باید تو 5 روز تمومش کنی :n01: