شبانه همراه اول ( 2تا 7 صبح ) یک روزه - 3G - تهران آزادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شبانه همراه اول ( 2تا 7 صبح ) یک روزه - 3G - تهران آزادی
دوستان سیم کارت جدید گرفتم بسته 1000 گیگ چجوری باید فعال کنم :( ???
والا ما که از نت همراه اول نمبتونم استفاده کنم دایمن نسل ها توض میشه یا انتن اینقد ضعیفه که نمیشه استفاده کرد همیشه انتن از نصفه کمتره نمیدونم تا کی باید لین وضع رو تحمل کرد البته من که خط داعمی ایرانسل دارم ولی اون بدبختی که میخاد از نت همراه اول استفاده بکنه باید چیکار کنه؟ در نتیجه بسته میخره چون نت و انتن تهی داغونه بسته رو نمیتونه استفاده بکنه = دوزدی تو روز روشن
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
اقا دقیقا من هم با همراه اول این مشکل دارم خیلی اماتور و بی کیفیت کار کردن ، هنوز نسل ۲ تو تهران انتنش میاد میره چه برسه به نسل های بالاتر.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
MCI LTE Tehran [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
MCI 3G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که حوصله این همه اعصاب خوردی این اپراتور آشغال رو ندارم :V9: خودم ترابرد کردم رایتل :V5:
ایرانسل هم یه دزدیه مثل این :V27: روزی 100 تا پیامک تبلیغی میده زوری :V16:
همراه اول تهران
Sent from my iPhone using Tapatalk
قابل توجه عزیزان: من در کمتر از ماه حدود 1 ترابایت دانلود کردم(به صورن نامحدود و شبانه) و هیچ وقت هم سرعتم کم نشده. نمی دانم تا ابد هم اینطور هست یا نه.ولی درحال حاضر عالی هست کیفیت سرویس بنده.
عکس تست سرعت را هم در پایین ارسال می کنم:
سرعت کم نمی کنه اگر کم باشه سرعتت کلا کمه یعنی از ۸ بیشتر نمیشه ولی ایرانسل جدیدا از ۱۰ شب تا ۲ سرعتو دقیق میاره رو ۲۵۶نقل قول: