اگه از پچ های آپدیت استفاده کردی دیگه نیازی به اون فایل نیست
Printable View
اگه از پچ های آپدیت استفاده کردی دیگه نیازی به اون فایل نیست
خوب دوستان من بازيو از اول شروع كردم اما ايندفه انتقام رو انتخاب كردم و رفتم تو كشتي ديميتري رو كشتم الان هم ميرم مرحله آخرشو ميرم دفعه قبل اسكناس رو انتخاب كردم اما خوردم به اون مرحله كه با هليكوبتر بايد بري دنبال ديميتري كه اونم تا اونجا كه سوار هليكوبتر ميشه رو رفتم اما بعلت اينكه كنترل هليكوبتر مسلسل دار با كيبورد سخته و دسته من هم به اين بازي نميخوره نتونستم تمامش كنم الان هم كيت بهم زنك زده برم فكر كنم بايد كيت الان كشته بشه و برم واسه مرحله آخر درسته? اوندفه كه اسكناس رو انتخاب كردم بعدش رومن مرد و رفتم واسه مرحله آخر
تو اون مرحله که با هلیکپتر میری دنبال دیمیتری لزومی نداره از مسلسل استفاده کنی! فقط تعقیبش کن، Jacob بهش تیراندازی می کنه، بعد یه خرده تعقیب و گریز هر دو هلیکپتر تو اون جزیره سقوط می کنن و ادامه اون مرحله روی خشکی انجام میشه.نقل قول:
الان هم که Revenge رو انتخاب کردی یه مدت صبر پیشه کن تا رومن بهت زنگ بزنه برا عروسی.
البته بگم بازم به هلیکپوتر باید بری ها...ولی اینبار درحالیکه توی قایق هستی باید بپری توی هلیکوپتر....:دینقل قول:
اشتباه نميكني? ايندفعه يه موتور كنار ساحل هست كه بايد سوارش بشي و با اون قايقرو از كنار ساحل دنبال كني البته من فقط سوار موتور شدم اما pegerino زود درميره امشب ميرم يه امتحاني ميكنم شايد تونستم ردش كنم
تا اونجا که یادمه سوار موتور میشی، از همون کنار ساحل باید هلیکپتر پگارینو رو تعقیب کنی تا اینکه Jacob با یه هلیکپتر میاد دنبالت و از رو یه سکو با موتور می پری تو هلیکپتر و دوباره تعقیب گریز هلیکپتری... :46:نقل قول:
اه بازم بايد سوار هليكوبتر بشم? اين كه تا ميايم سوارش بشيم يارو در ميره با كيبورد نميشه كنترلش كرد هر دسته اي هم كه به اين بازي نميخوره
نقل قول:خواستم جواب بدم ...که این دوستمون زودتر جواب داده بودن بهتوننقل قول:
آقا اين مرحله آخرش سركاريه اين هليكوبتره كه اصلا كنترل نميشه هر كار ميكنم بره بالا فايده نداره جالبه تا يارو در ميره مثل آدم ميشه و ميشه كنترلش كرد اما قبل از اينكه يارو فرار كنه اصلا نميدونم لج داره مردشور سازنده هاي بازي رو ببرن شايدم با كيبورد اينطوريه و با دسته بشه كاريش كرد نميدونم يكي بياد جواب بده بدبختي هر دسته اي هم به اين بازي نميخوره
یه چند لظحه کنترلش کنی بعدش میبینی که هلیکوپتر آتیش میگیره و سقوط میکنه...هم هلیکوپتر تو هم هلیکوپتر دیمتری...بهدش هم پیاده باید بری دنبال دیمیتری و اونو بکشی....نقل قول: