آره کلا من همه تاپیکها رو خوندم همه صحبت از شانس میکنند.... یکی نیست بگه اگه شانس داشتیم اصلا کلا وضع اینترنت این نبود که تو آخرین رتبه های سرعت اونترنت باشیم:n21::n21::n21:
Printable View
آره کلا من همه تاپیکها رو خوندم همه صحبت از شانس میکنند.... یکی نیست بگه اگه شانس داشتیم اصلا کلا وضع اینترنت این نبود که تو آخرین رتبه های سرعت اونترنت باشیم:n21::n21::n21:
نقل قول:
من صبانت 2 مگ ماهی 10 گیگ دارم شبانم اگر تعداد لینکام زیاد باشه تا 7 گیگ هم میگیره در بدترین حالت زیر 5 گیگ نگرفته.البته مدت کمی هست 2مگ گرفتم امیدوارم تا اخرش اینطوری باشه. روزانه هم رو 4 مگ بسته شده چون سرعت دانلودم 430 تا 450 هستش.یه جورایی شبا هم سرعت اگر تعداد لینکت بالا باشه و از 8 تا به بال هم زمان لینکاتو دانلود کنی میتونی تا ثانیه ای 450 تا دانلود کنی (که میشه شبی حدوداً 7.5 گیگ).اما اگر همینو تکی تکی دانلود کنی لینکاتو و یا کم باشه بیشتر از 230-240 تا نمیگره و چیزی حدود 4 گیگ دانلود میکنی.
در مورد تعداد لینک که میگید درسته منم قبلا 100 کیلوبایتو به 200 تبدیل کرده ام در شرکت دیگه ای چون تازه هم میخوام بگیرم و مرکز مخابراتیم هم کاملا جدیده امید به شبی 5-6 گیگ داشته باشم؟
ممکنه یکی بهترین دی ان اس صبا نت تهران ((( گوگل و مخابرات و جاهای دیگه رو نمی خواهم فقط خود صبانت )) رو برام بنویسه؟؟
میشه لطفاً یه پینگ با سرورهای خارجی بذارید؟
از کدام استان هستید؟نقل قول:
و اگه لطف کنید با speedtest از سرور خارجی تست بگذارید:42: متشکر میشم
دو مگ تو کف دانلودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رشتم سرویس 128 حجمی دارم.تو روز سرعت 2مگ بسته شده و شبانه هم بین 1.3 تا 3 گیگ دانلود میکنم/
یعنی به جا پیشرفت ما همیشه پسرفت میکنیم،قبلن حدااقل حجم یا دوره تمام میشد،میتونیستی شارژ کنی،الان با این سیستم جدیدشون،نمیشه،باید حتما به اینترنت دسترسی داشته باشی،من نمیدونم چی بگم،خدایا !!!!!
ماهم 128 داریم و سرعت دانلودمون تو روز هم بالای 430 کیلوبایت