حسین پینگ استانبول تو از پینگ داخلی من کمتره :n08:
یعنی بنازم به مخابرات تبریز که واقعا کارشون درسته
از سرورهای شرق و غرب آمریکا هم تست بذار
حسین پینگ استانبول تو از پینگ داخلی من کمتره :n08:
یعنی بنازم به مخابرات تبریز که واقعا کارشون درسته
از سرورهای شرق و غرب آمریکا هم تست بذار
تا حالا کمترین پینگ که از سرور نیویورک و واشنگتن دیدم حدود 200 بوده(ولی مال من کمتره)نقل قول:
سرور نیویورک با 9300 کیلومتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لاس وگاس با 11500 کیلومتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه تست یه سال پیش:
مال تاریخ:1391/01/09[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(سرویس 128)
آقا یکی به ما بگه چرا gateway های وب اینجوریه ... چرا مستقیم از آذربایجان میره آمریکا ؟؟؟ مگه همچین چیزی میشه ؟؟؟؟ آی پی که با 85 شروع میشه واسه آذربایجان و آیپی که با 72 و 209 شروع میشه مال آمریکاس... چه جوری از آذربایجان یهو میره آمریکا... آیا میشه
فاصله دو روتر از طریق وایرلس باشه ؟؟؟؟ چون از طریق سیم همچین چیزی غیر ممکنه .... یکی واسه من توضیح بده تورو خدا ...
خوب با ماهواره که بهتر تره:n29:نقل قول:
مسیر هم کوتاه تره شاید اینجوریه
شاید هم همیجوری باشه... چون اگه دقت کنی از آذربایجان به آمریکا 2 میلی ثانیه هم افزایش پینگ نیست :n04: ولی از ایران میخواد بره آذربایجان 200 میلی افزایش پینگ .... :n04: اصلا با هیچ عقل سلیمی جور در نمیاد... احتملا از آذربایجان تا آمریکا ماهواره ای دیتا میره :n02:نقل قول:
هر کی سر از کار این اینترنت ایران در بیاره جایزه نوبل باید بهش بدن....
100 درصد اینجوریهنقل قول:
راستی اگر روترینگ داخلی های وب عالی بود پینگ اروپا و آمریکاش خیلی خیلی پایین میومد!!! چون سیر ارسال دیتای شما خیلی از مسیر مال من کمتره
ولی چون روترینگ داخلش مزخرفی داره این به اون در میشه
پ.ن: پینگ تو با DNS خود های وب چقدره">>>؟
70 80 :n21:نقل قول:
ایولاااااااا
مشکل سرعت دانلود هم حل شد خدارو شکر
از سرور خارجی تک لینک حداکثر سرعتم رو میگیرم:n02:
محض احتیاط 2 تا لیک: