مطلب اول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مطلب دوم اینکه جدا پلوتون عوض میشه؟ خدا را شکر. از این پنل کاربری اینقدر بدم میومد که نگو.
Printable View
مطلب اول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مطلب دوم اینکه جدا پلوتون عوض میشه؟ خدا را شکر. از این پنل کاربری اینقدر بدم میومد که نگو.
Huawei HG532eنقل قول:
برای دوستانی که درخواست عکس داشتند از سرویس جدید وایرلس ... این نکته را هم بگم که از زمانی که فیلترینگ هوشمند اجرا شده وضعیت سرور های خارجی بد شده در صورتی که پینگ در حال حاضر زیر 60 بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستور رو هم بزن یه عکس بگیر:نقل قول:
tracert -d -w 1 4.2.2.4
آقا فکرکنم منزل جدید ما فعلا تلفن نداره و باید تقاضا بدیم که چند ماهی طول میکشه ، تازه اگه پورت خالی باشه و زود بدننقل قول:
اگه بخوام چندماه وایرلس بگیرم این که شما داری چطوریه ؟ منزل طبقه سومه
شهر اصفهان هستم
این وایرلس که شما داری راضی هستی ؟ از کجا باید بگیرم ؟ قیمتش چقدر میشه ؟
گفتین شبانه رایگان نداره ؟
وایمکس ایرانسل هم که مزخرفه ف سرویس بیشتر از 128 نمیده مثه اینکه ، و کلا مزخرفه، ارزش نداره
درود بر شما...نقل قول:
ارتفاع ساختمان شما مهم است ...
وایرلس همیشه در حال پیشرفت بوده و هست وایمکس یک فناوری سوخته به حساب میاد...
من کاملا راضی هستم نواسانات قطعی و کندی سرعت معنی نداره..
شبانه 50 درصد تخفیف است.
قیمتش بستگی به رادیو وایرلس شما کابل و تعرفه متفاوت است...
اسم شرکت و تعرفه ها در پایین هست.
محتوای مخفی: سایت
درود :n12:نقل قول:
خیلی ممنون
شما 3 مگا بیت داری یا 6 ؟ سرعتش گفتین روی 1 مگابایت هست ؟
شبانه نیم بهاش از ساعت چند تا چنده ؟
به غیر از هزینه این سرویس باید چی بخرم ؟ رادیو وایرلس؟ راهنمایی کنین چون من تاحالا وایرلس استفاده نکردم
مثلا سرویس 6 مگ سه ماهه 20 گیگ بگیرم اگه ترافیک تموم شد میشه ترافیک بخرم ؟ هر گیگ چند میده ؟
سرعتهای دانلود روز و شب سرویس های 3 مگ ، 6 مگ و 9 مگ هم لطفا بگین ببینم کدوم برام خوبه
راستش از رانژه کردن خط خیلی راضی بودم. دم مخابرات گرم. زیر 24 ساعت بعد از درخواستم خطم رو رانژه کردن. سرعتش هم از حق نگذریم بد نیست خوبه (الان در کل adsl ها عصر تا آخر شب حال خوبی ندارن و پینگ و تک کانکشن و اینها تو هر isp ی به فنا میره.)
ولی خوب متاسفانه برای تخلیه یه کم داره طول میکشه. شنبه رفتم درخواست دادم مثل اینکه سه شنبه تازه وارد سیستم شده.
دیگه گفت برو تا تخلیه شه. اینطور که مسئول مخابرات گفت چون سامانه قطعی و وصلی داره تو این چند روز به خاطر این زمان میبره.
من برای پینگ میخوام صبا رو هم یه تست کنم. اگه اونم تو پینگ راضی کننده نبود شاید برگردم دوباره و سرویس مدت دار تمدید کنم شاید بشه سرعت بالا گرفت. فقط ایشاال... طرحها باقی بمونن. دمشون گرم بازم خوبه به خدا.... با این وضعی isp ها...
سلام دوستان عزیز
طرح 2 مگابیت پاییزه برای من فعال شد فقط میخواستم بدونم شبانه از 1 تا 7 هست یا 2 تا 7 صبح