دوستان پرينت كارت آزمون بايد رنگي باشه يا سياه و سفيد
Printable View
دوستان پرينت كارت آزمون بايد رنگي باشه يا سياه و سفيد
salam
fek mikardam konkor ghabol shodi!
عزیزم منظورتو نمی فهمم!نقل قول:
گفتی همه رو دو رقمی میکنم من گفتم اگه می تونستی چرا خودت رو دورقمی نکردی ! فقط یه سوال بود که شما بجای اینکه جواب بدی اونو گفتی!
من حرفم این بود: شما که لالایی بلدی چرا خوابت نبرده تا حالا؟!
دوستان کنکور یه غول بزرگه...
اما بچه های این تاپیک شاخ غول های بزرگ تر کنکور رو هم شکستند!
پس کنکور دیگه واسشون عددی نیست ...:46:
به امید اینکه هممون با موفقیت شاخ این غول بی شاخ و دم رو هم بشکنیم...:11:
پ.ن:در جمله ی بالایی چه آرایه ای بکار رفته؟؟؟:31:
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
منم این سوال رو کردم هیچکس جواب نداد...کسی اینجا جوابش رو میدونه؟؟؟نقل قول:
فرقی نمی کنه.نقل قول:
دعوا نکنید ، وگرنه دوباره تعلیق میشید. توی PM کسی کاری بهتون ندارهنقل قول:
مرسی روحیه دادیا :دینقل قول:
توی دفترچه با هرچی دلت میخواد بنویس ، اگه خودکار روون داری ، خودکار بهتره. ولی خودم اتود رو بیشتر ترجیح میدم
ولی باید پاسخ نامه رو حتما با مداد پرکنی
هیچ اشکالی نداره که پاسخنامه رو با اتود پر بکنیم. برای این می گن با مداد سیاه نرم تا با اتود کم رنگ پر نکنی و نوک اتود تیز نباشه و پاسخ نامه سوراخ نشه. اما اتود هفت دهم موردی نداره!نقل قول:
راجع به پر کردن دفترچه سوال با خودکار هم بهتره ریسک نکنید. شاید تخلف باشه...
پس فردا کنکوره من هنوز شروع نکردم:31:
یعنی الان شروع کنم تموم میشــــــــــــــــــــــ ه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجاست...همیشه سعی کن صفحات مهمو واسه خودت سیو کنی مخصوصا این اواخر که تاپیک به قول بچه ها با سرعت نور داره جلو می ره :20: من خودم از اول این کارو کردم(کاش این کارو با مطالب درسیم می کردم :46:)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5106255#post5106255
دعوا نکنید بچه ها! BossX ، منظور دوستمون اینه که هنوز کنکور رو نداده که معلوم بشه دو رقمی هست یا نه! یعنی شما نمی دونی که ایشون دو رقمی میشه یا نه!نقل قول:
ایشالله که بشه!
آره چرا نشه من خودم دیروز ریاضی شو تموم کردم (یهو از 30 درصد رسیدم به 55) امروزم شیمی فیزیک تموم می کنم اگه خدا بخواد و فردا هم یه مروری روی خارج از کشورای شیمی می کنم احتمالا و تمام ...به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک کنکور!!! -دیدم بازار آرایه های ادبی داغه گفتم یکیم من بذارم:قسمت آخر این پست کدوم آرایه های ادبی رو داره؟؟؟-نقل قول: