مدارشا لطف كن!:46:نقل قول:
Printable View
مدارشا لطف كن!:46:نقل قول:
اوه اوه اوه! فکر کنم این بلا بزودی به سر هممون میاد! چون از اینور و اونور شنیدم برنامه فیبر نوری کردن خطها داره یواش یواش برای همه مراکز مخابراتی اجرا میشه. نه دیگه، adsl فقط با سیم زوج مسی کار میکنه. اونوقت باید بریم سراغ وایرلس، که اونم قیمتهاش سر به فلک میکشه، تازه این همه هزینه راه اندازی و خرید مودم اینا دادیم برای adsl، همش دود میشه!:41::41::41:نقل قول:
یعنی چی؟؟اون وقت بساط adsl نیومده باید جمع بشه؟؟؟پس واسه چی این همه تبلیغ میکنند؟؟؟؟نقل قول:
چرا دارن این مناطق شمارو فیبرنوری میکنن مثلا می خوان سرعت زیادشه وقتی زیربنای درست وحسابی نیست چه فایده ای داره:27::46:
والا چی بگم. فعلا که هست دارن تبلیغ میکنن و مشتری جذب میکنن. چون فرایند فیبر نوری شدن خطوط یهویی نمیشه که، بتدریج داره صورت میگیره، مشترک به مشترک و مرکز به مرکز!:13:نقل قول:
الان دارن رو وایمکس مانور میدن ... :21:نقل قول:
دیشب چقدر دیسکانکتی داشته! 13 بار تو 6 ساعت!:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ها رو از کجا پیدا میکنی؟؟؟نقل قول:
عجب! چقدر بد!من بیچاره تازه مشترک شاتل شدم هنوزم خطم رانژه نشده!این خبرو شنیدم خیلی ناراحت شدم!!!:13:خدا کنه حالا حالاها منطقه ی ما(شهید بهشتی) فیبر نوری نشه.نقل قول:
ای بابا ما هم که هر چی پست می زنیم پاک میشه ... بروبکس کارت طلایی دارم ... کسی خواست خبر بده ... تهران ...
راستی من چرا دیگه قطعی ندارم ؟؟؟؟ توپ داره کار میکنه