اره همین مونده لیست رنج IP بذارن جلوی مشترک بگن رندشو میخای؟ مثلا این 5.234.100.100 خوبه؟ :n02:نقل قول:
من همه مشکلاتم رفع شده بجز اصل کاری ها. کریو و openvpn همچنان قطع هستن :n27:نقل قول:
کسی جایگزین خوبی سراغ نداره؟
Printable View
اره همین مونده لیست رنج IP بذارن جلوی مشترک بگن رندشو میخای؟ مثلا این 5.234.100.100 خوبه؟ :n02:نقل قول:
من همه مشکلاتم رفع شده بجز اصل کاری ها. کریو و openvpn همچنان قطع هستن :n27:نقل قول:
کسی جایگزین خوبی سراغ نداره؟
شوخی نکنین من قلبم ضعیفههه :n28:، با مراجعه حضوری به مخابرات هم حل نمیشه؟؟؟ شما چطوری مشکلتون حل شد بالاخره؟ مرسینقل قول:
ای بابا چرا مخابرات اینطوری می کنه، پینگ افتضاح...
دوستان دیگه کسی مشکل مشابه منو نداشته؟ که مخابرات سرعت پایین تر از سرعتی که باید بده رو بهش داده باشه؟ من نت ده مگ گرفتم سرعت دانلودم 130 کیلوبایته :n03: ، دوستانی که قبلا این مشکلو تجربه کردن یا راه حلی دارن واسش لطفا راهنمایی کنن، مخابرات نامرددد :n30:
من هم مشکل شما رو داشتم. زنگ زدم پشتیبانی داون استریم خطم رو افزایش دادن. زنگ بزنید بگید داون استریم خطم محدود شده و با اینکه سرویس 10 مگ گرفتم نمی تونم استفاده کنم.نقل قول:
متاسفانه من بدون اینها هم مشکل دارم. با وجود اینها دیگه همه چی تعطیل می شه.نقل قول:
اتفاقا اینو هم گفتم ولی طرف انگار نمی دونست داون استریم یعنی چی... یعنی شما مشکلتون با همون تماس تلفنی به 2020 حل شد؟ واستون خرابی نوشته بودن که حل شد؟ چقد طول کشید که حل شه؟ مرسی :n16:نقل قول:
من دو تا خطم این مشکل رو داشتن. دومی رو حدودا 1 ماه پیش زنگ زدم 2020 براش خرابی ثبت کردن. فردا صبحش یک نفر با لپ تاپ اومد در خونه و یه مودم رو به خط وصل کرد و یکم باهاش ور رفت و گفت پورت شما باید ارتقا داده بشه.نقل قول:
من براشون مشکل رو کامل توضیح دادم ولی گفتن ما خرابی ثبت می کنیم فردا که کارشناسمون اومد برای اون کامل توضیح بدید. تست می کنه و اگه مشکلی بود براتون حل می کنه که همینطور هم شد.
شما هم همینکارو بکنید. تا کارشناس نیاد درخونه با همون حرف های آبکی همیشگی وقتتون رو تلف می کنن.
دوست عزیز منم همین مشکلو داشتم صبح حضوری رفتم مخابرات اتاق کامپیوتر به دختره گفتم یه نیم ساعتی مشکلمو حل کرد :n01:نقل قول:
ولی سعی کن قشنگ توضیح بدی مشکل چیه تا نفهمه که با هالو طرفه
مخابرات 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اپلود بیش از دو برابر دانلود شده . واقعا که !!!!
.نقل قول:
.
کریو برای من هم وصل نمیشه :n37: