نقل قول:
سلام دوست خوب؛ جواب ندادن مبنی بر ندیدن سئوالات نیست، من خودم سئوالتون رو دیدم ولی پاسخش رو نمی دونستم،در اکثر موارد سئوالاتی که پاسخ داده نمیشن، دلیلش همینه..
ضمناً آواتارت خیلی بامزه س.
Printable View
نقل قول:
سلام دوست خوب؛ جواب ندادن مبنی بر ندیدن سئوالات نیست، من خودم سئوالتون رو دیدم ولی پاسخش رو نمی دونستم،در اکثر موارد سئوالاتی که پاسخ داده نمیشن، دلیلش همینه..
ضمناً آواتارت خیلی بامزه س.
landscape راست میگه مثلا خود من جواب سوالتون رو نمی دونم!
اینجا تو فروم همه دوس می دارن همه!!!1
تشكراز همه دوستان عزيزفروم:n18:قربونت landscape لطف داري
كاش كليدي كنارتخلف يا جواب و...بود كه مشخص ميكرد كسي متن رو خونده:n27:
با سلام
من سه تا سوال داشتم
اول اینکه من به دو صورت توی ورد 2010 فرمول مینویسم یکی از گزینه Object و دیگری از همون کزینه equation
وقتی میخوام یه فرمولی بنویسم که طولانیه واسه همین توی یه خط جا نمیگیره واسه همین فرمولو میخوام بشکونم ک مثلا از + به بعد رو از خط پایینی و دقیقا از زیر خط اول فرمول بنویسه ولی وقتی توی قسمت equation میخوام اینکارو بکنم نمیشه یعنی وقتی بعد + فرمول، اینتر میزنم میره خط بعدی ولی از قسمت فرمول نویسی خارج میشه در حالی که توی قسمت object با زدین اینتر به خط پایین میره و دقیقا زیر خط اول فرمول نوشته میشه. چطوری میتونم این مشکل رو توی equation برطرف کنم؟
سوال دومم اینه ک وقتی از قسمت object فرمول مینویسم بنظرم کمرنگ تر از حالته ک با equation مینویسم چرا؟ چطوری میشه مثل هم بشه؟
البته فونت های هر دو نوع رو یکی کردم ولی بازم نشد (bold نیست)
سوم اینکه من آفیس 2013 رو دانلود کردم ولی کرکش رو نمیتونم گیر بیارم ممنون میشم کرک رو بهم بدید همینطور آموزش کرک کردن آفیس 2013
آخه جاهایی خوندم ک باید 180 روز یکبار کرک رو فعال کرد درسته؟
با تشکر
یه شبکه کامپیوتری توی مدرسه دارم که موقع کاربچه ها بازدن دکمه های کیبرد تمام گزینه های افیس 2010 قفل میشه یعنی نه میشه تایپ کرد نه میشه داخل تنظیمات رفت هیچ کاری نمیشه کرد پیام میده که قفل هست راه حلش چیه؟
سلام. بجای اینتر راست کلیک کن insert manual break بزننقل قول:
(البته shift+enter هم هست اما یه equation جدا می شه )
چرا همه فرمولاتو با همین equation نمی نویسی ؟ برا اونا باید بری استایلشو ادیتش کنی تا مثل همین equation بشه مثلا هر جا فونت times new roman دیدی بکنی cambira math
(style->definef بعد double click)
ممنوننقل قول:
فونت هارو هم تغییر دادم ولی احساس میکنم در کنار هم که قرار میدم نوع فرمول نویسی از object-microsoft equatiom 3.0 کمرنگتر از منوی equation هست!
سلام
برای فایل وورد یکی از دوستان مشکلی پیش اومده و باز نمیشه! کسی آیا میتونه این فایل ها رو باز کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم با فونتا و سایزشون ور بری باید درست بشه البته برنامه تبدیل math به equation هم هست می خوایی یه امتحان کن ببین چجورهنقل قول:
دوستان
یک سوال داشتم آیا در ورد می شود در صفحه اول در لیست عنوان با کلیک روی یک عنوان به صفحه مورد نظر عنوان رفت مثل کاری که در اسناد pdf انجام میشود که وقتی روی یک کلمه عنوان کلیک می کنیم سریع به آن صفحه مورد نظر می رود اگر کسی بلد هست به ما هم آموزش بدهد یا در ورد یا pdf