جواز کسب رو به اسم خانواده میگیرمنقل قول:
خریدو فروش ملک هم صددرصد انجام نمیدم
فعلا ازدواج هم نمیکنم
دوستان از نظر فراری بودن دقیقا چطوره
نه گذرنامه میخوامنقل قول:
نه علاقه ای به کار دولتی دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
جواز کسب رو به اسم خانواده میگیرمنقل قول:
خریدو فروش ملک هم صددرصد انجام نمیدم
فعلا ازدواج هم نمیکنم
دوستان از نظر فراری بودن دقیقا چطوره
نه گذرنامه میخوامنقل قول:
نه علاقه ای به کار دولتی دارم
مجلس تصویب کرده ولی هنوز تکلیفش تو شورای نگهبان معلوم نیست ! نیروهای مسلح گفته که نمیزاریم تایید بشه !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس تمومه ! تصمیمت جدیه !نقل قول:
فراری هم اگه کسی لوت نده یا بد شانسی بیاری رو یهو بیخودی تو خیابون یا هرجایی ازت کارت پایان خدمت بخوان (نیروهای انتظامی البته این مدرک رو میخوان که اونم کم پیش میاد ولی هست) مشکلی پیش نمیاد . راحت میتونی این 8 سال کسب درامد کنی و با چنددرصدت خدمتت رو بخری !
خب پس سری رو که درد نمیکنه دستمال نمی بندند .نقل قول:
البته دفترچه که نفرستادی . اگر نفرستاده باشی اصلا مشکلی پیش نمیاد . ولی اگر فرستاده باشی که دردسر جدیدی برات درست شده
خدمتتو بخر و حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش گلم هنوز دفترچه نفرستادمنقل قول:
بنظرت دانشگاه ثبتنام کنم یا بچسبم به کار و زندگی عادی
پ ن : دم همتون گرم ناموسن انتظار داشتم حداقل چندتا ترول بیان به من بگن برو خدمت و از این مدل حرفا
بله البته این خبر رو خونده بودم اما برداشتی مبنی بر عدم نیاز به کارت پایان خدمت برای دریافت گواهینامه در حال حاضر نداشتم ..نقل قول:
اگه بخوام شهر خودم خدمت کنم چطوره
یکم توضیح میدین دوستان
دلم میخواد دینی که به وطنم دارم رو ادا کنم
اما حداقل در خونه ی خودم
اگه بخوای دانشگاه بری . یعنی کار دولتی میخوای .نقل قول:
اگر کار دولتی بخوای باید پایان خدمت داشته باشی .
و اگر بخوای درس بخونی و بعدش 5 سال غیبت کنی . سنت زیاد شده و از طرف دیگه مدرک به کارت نمیاد و دیگه به خاطر سن بالا نمیتونی استخدام بشی .
یک تصمیم جدی بگیر . اگر تو کار آزاد موفقی مثل هم این چند سال و کار کن و خدمتتو بخر . ولی اگر نمی تونی کار آزاد بکنی . ادامه تحصیل بده و به ناچار مجبوری بری خدمت .:n40:
نقل قول:
خب قضیه متفاوت شد :n02:
برای اینکه بتونی تو شهر خودت خدمت کنی . باید حداقل یکی از شرایط زیر رو داشته باشی .
1. متاهل باشی .
2. تک فرزند باشی .
3. بند " پ "
4. هیچ کدوم راز موارد بالا رو نداشته باشی و از روی شانس همون شهر خودت باشی . (احتمالش 0.0004 از حدود 20000000000 ) هست :n02:
دانشگاهو فقط بخاطر خدمت نرفتن میخوام عزیزنقل قول:
میگم که اصلا به کار دولتی علاقه ای ندارم حتی اگه الان به فرض ریاست بانک مرکزی رو پیشنهاد بدن نمیخوام
به کار آزاد بیشتر علاقه دارم
قصدم راه اندازی یک کسبو کار مثل طلافروشیه
یعنی هرکی متاهل باشه صد درصد توی شهر خودش خدمت میکنهنقل قول:
اینکه خیلی خوبه عزیز اینطوری هم دین خودمو به کشورم ادا میکنم هم زودتر سرو سامون میگیرم
پارتیم خدائه
از بنده های خدا هم چند نفرو میشناسیم که خیلی کله گنده هستن اما ایا اونا میتونن کاری کنن
خب پس دانشگاه و مدرک دانشگاهی اصلا فایده ای برای شما نخواهد داشت .نقل قول:
پس وقتتون رو با دانشگاه و ... هدر ندید . چوه هر کجا اعم از دولتی و خصوصی که بخواین با مدرک دانشگاهی استخدام بشین باید حتما کمارت پایا ن خدمت داشته باشین..
کار آزاد بزنید . جواز کسب رو به اسم یکی از اعضای خانوادتون بزنید . بعدش خدمت رو هم می تونید بخرید .
البته تک فرزندی و تک پسری همیشه صادق نیست !خودم این شرایط رو داشتم و 800 کیلومتر دور از شهرم بودم !! هر چقدر هم نامه نوشتم و تقاضا دادم و به ارگانهای مختلف رفتم سودی نداشت ! اما ماباقی گزینه ها صحیحه ! مخصوصا بند پ!نقل قول:
با خیلی چیزای این مملکت مشکل اساسی دارم اما دلم میخواد برای وطنم ایران خدمت کنمنقل قول:
دلم میخواد دین خودمو به کشورم به ایرانمون ادا کنم
پس دانشگاهو که بیخیال
بقول شما برای من فایده ای نداره
با سربازی رفتن دینی به وطن ادا نمیکنید ! بلکه زندگیت رو هدر میدی ! میری اونجا میبینی که قراره برا کی دین ادا کنی اونوقت ...نقل قول:
اینا شعارن بعضیا میدن ، گوش نکن ، نرو و با خدمت به اقتصاد جامعه دینت رو ادا کن !
نقل قول:
بعد برای چه من باید به خدمت برم ؟؟؟؟؟ الان چه دینی رو باید ادا کنم ؟ برای بیکاری که حاصل از بی کفایتی مسئولان هست ؟ برای تورم ؟
دوستان
این نکته رو در نظر بگیرید
قوانین هر روز داره عوض میشه
پارسال گفتن 8 سال غیبت رو میشه خرید
امسال گفتن 5 سال خدمت تو طرح هست که خب تایید نشده
مشخص نیست فردا بیان بگن اصلا خدمت خرید منتفی هست!!!!
به دلیل مشکلاتی که هست خدمت خریدنی شده
وگرنه تا چند سال قبل هم نمیشد...
مشخص نیست یه مدت بعد هم بشه خرید یا نه...
خیلی ها به همین امید میگن نرو خدمت واستا بخر....
قوانین اصلا مبنا و متر و معیار مشخصی نداره
همین صدور گواهینامه هم تایید نشده
واسه کارت ملی و..... هم از فردا کارت پایان خدمت الزامی باشه تعجب نداره.
به هر حال به قوانین حال حاضر نمیشه امیدوار بود...
Sent from my D6502 using Tapatalk
این جمله رو باید با طلا بنویسننقل قول:
اقازاده هاشون که میرن کانادانقل قول:
خان زاده ها هم یا معاف میشن یا امریه میگیرن
ما بدبخت بیچاره ها باید بریم که ازمون بیگاری بکشن
بعید هم نیست بیفتی لب مرز
فرداش حمله کنن شهید بشی
شهادتو جانباز شدن هم سعادت میخواد
خدمت توی بیمارستان چطوره؟
برای سرباز صفر
دوستان سوال
اعزام اسفند نسبت به ماه های دیگه برتری خاصی داره؟؟؟
چون عید هست و.....
همه جا هست یا پادگان با پادگان ممکنه فرق داشته باشه؟؟
با تشکر
خوب خدا رو شکر این سایت لعنتی درست شد که وضعیت اعزام رو میزنه:n01:
خودم اعزام اسفندم میگن که خوبه ولی اینا کارشون معلوم نی و ما واسه هر اتفاقی اماده ایم:n25:
فقط خدا کنه سه نقطه یعنی مازاد نخورم حالا هر جا بیافتم
دوست عزیز ما که سر از شخصیت شما در نیاوردیم یه بار میگی دغدغم اینه برم سربازی دینمو به وطنم ادا کنم یه بار میگی چجوری میشه سربازی رو پیچوند و هدفم از دانشگاه و تحصیل علم فقط سربازی نرفتن.......نقل قول:
ما که دینمون خوب داره ادا میشه. خیر سرمون رتبه دو رقمی ارشد بودیمو دانشگاه شهید بهشتی تحصیل کردیم اونم رشته ی حقوق، سمت هزار و یک جور خلاف نرفتیم تا باعث عزت وطتنمون بشیم.....
حالا مثل یک بووووووووق دارن ازمون بیگاری میکشن خدا شاهد دیروز از کمر درد خوابم نمیبرد. اونوقتی که ازت بیگاری بکشن در حد بنز وطن که هیچ تا فیها خالدونت میاد جلو چشاتو همه رو با الفاظ رکیک میشوری میذاری کنار....
دوست عزیز من از عید دنبال پروژم ولی گیرم نیومد البته بعضی رشته ها رو راحت میدن مثل فناوری اطلاعات آی تی و ....بازم خودت میدونی و لی قوانین این مملکت حساب کتاب نداره شاید دوسال دیگه کلا کسری خدمت تعطیل بشه شاید مضاعف بشه...نقل قول:
به نظر من برو خدمت هرچی سنت بیشتر بشه سخت تر میشه دنبال یه پارتی باش باور کن اگه جای خوب خدمت کنی مثل برق روزا میگذره.....
من خودم دوران آموزشیم هتل پنج ستاره بود بنا به دلایلی که نمیتونم بگم شاید آموزشی که من کردمو هیچ احدی حتی تو خواب دوباره میگم حتی تو خوابم نمیتونه ببینه.... انگار یه هفته هم بیشتر طول نکشید.
حالا تو یه جهنمی افتادم که هر روزش یک سال طول میکشه اگه جای خوب بیفتی اصلا بیست و یک ماه حالیت نمیشه
دوستان خالا اینطوری که من نوشتم یه موقع از سربازی فراری نشید واقعیت اینه همه چیز به شانس شما بستگی داره
تو آموزشی یه صحنه دیدم جالب بود. یگانی داشت از کنار رکن رد میشد سرباز صفری که مسئول نظافت راهروی رکن بود اومد به افسر آموزش گفت دو نفر برا تنظیف میخوام افسر آموزشم دو نفر که یکی لیسانس بو دو یکی هم فوق لیسانس رو فرستاد برا نظافت....
فکرشو کنید کل وظیفش یه نظافت بود اونم فقط روش نظارت میکرد اونم با یه آجر فقط......یکی اینجوری خدمت میکنه یکی هم مثل ما با دو تا ستاره..........
من که امروز رفتم درخواست تعجیل دادم ،برج ۴اعزام اصلیه.حالا گفت چند روز احتمالا طول میکشه که جوابش بیاد واسه برج ۱۲ اقدام کردم. برج ۱۲ هم که سپاه پذیرش نداره.به نظر شما اگه موافقت بشه تو این زمان کم میتونم اقدام کنم واسه ثبت نام قرارگاه خاتم؟ هر کسی هم یه چیزی میگه یکی میگه دوباره تمدید کن که سپاه شهرستان خودت باشی یکی هم میگه هر چی زودتر بری...
نیرو انتظامی رو با چند من عسل میشه خورد:n02:
چند درصد احتمال داره تو شهرستان خودم باشم با این که تک پسر هستم؟ اینم تاثیر داره که پدرم کارش یه استان دیگه است یا نه؟
مدرکم هم ارشده
دوستان اینو کسی نگفت
من اعزامم شهریور بود و امروز زدم اسفند
6 ماه آوردم جلو
زوتر میرم بهتر
راحت میشم
اولا
نظرتون :-)
دوما
اعزام اسفند نسبت به ماه های دیگه برتری خاصی داره؟؟؟
چون عید هست و.....
همه جا هست یا پادگان با پادگان ممکنه فرق داشته باشه؟؟
یعنی تعطیلات عید جزو آموزشی حساب میاد؟؟؟
سوما
اعزام این ماه اصلا نمیشه سپاه افتاد؟؟؟؟
هیجوره نمیشه اقدام کرد؟؟
چهارم
حالا اگه سپاه نشد
جاهای دیگه مگه جهنمه؟؟ :-D
با تشکر
من خودم اعزام اسفندم یعنی چی شده که اعزام ما کم اورده و باز کرده نیرو میگیره:n13:
خوب دوستان واقعا خوش شانسید من شهریور پست کردم که اسفند اعزام هستم
سلام دادا خوبه با هم اعزامیمنقل قول:
تمام تعطیلات اموزشی جز اموزشیه
تو اعزام اسفند بعضی جاها از 28 اسفند مرخصی میدن تا 16 فروردین ولی بعضی جاها این مدت رو نصف میکنن بین سربازا دو گروه میشن
تو اعزام اسفند میگن فشرده تره کلاسا
من که حیف سپاه نشدم اشنا هم داشتم گفت اگه میخوای باید تمدید کنی واسه بعد عید منم گفتم بیخیال
در ضمن اینم بدون سپاه و ارتش و نیرو انتظامی نداره همین نیرو انتظامی که میگن بده
اگه جا خوبش بیافتی فرضا شهر خودت تو یه بخش اداری از همه جا بهتره
همون سپاهشم جا داره اشکت درمیاد
در اخرم خیلی خوش شانسی قدر بدون عجیبه که تمدید رو واسه اعزام اسفند باز کردن یحتمل نیرو کم اوردن
سلام دوستان. در حالت عادی، برای مشمولین بالای دیپلم، حدودا چقد احتمال داره سپاه بیفتی؟
ممنون
سلامنقل قول:
اصولا برای اینکه بیفتی سپاه بهتره بری پذیرش بگیری ازش ، در غیر اینصورت امکان اینکه بیفتی سپاه، اونم سپاه شهرتون یا منطقتون کمه (هست ولی کمه) .
تو نیروی انتظامی شانس حرف اول رو میزنه ! ممکنه بیفتی مسئول بلیط یه موزه یا یه اثر هنری ! ممکنه بیفتی بانک از صبح تا شب اسلحه دستت باشه ! ممکنه بیفتی فرودگاه و کیف کنی . خلاصه خیلی جاها ممکنه بیفتی (البته ممکنه سراوانم بیفتی :D ) . پس تو نیروی انتظامی هم میشه خوش گذروند اساسی ! مهم اول پارته بعد شانس !!نقل قول:
تک پسری تاثیر نداره ! خودم تک پسر و تک فرزند بودم ! با کلی مدرک که ارائه دادم 800 کیلومتر دور از شهرم خدمت کردم ! فقط !
نه برا خاتم که نمیشه اینقدر زود اقدام کرد ! ولی خاتم برج 2 سرباز میگیره حتما،اگه پارتی داری و بسیج هم داری اقدام کنی ضرر نمیکنی ! اموزشیش هم یزده و خیلی خوب ! بعد از اموزشی هم که دیگه معلومه
انگار فقط شما شخصیت منو نفهمیدینقل قول:
چون بقیه ی دوستانی که نقل قولم کردن حرفامو فهمیدن
جواب های خوبی دادن به نتیجه رسیدم پس کوت نکن
موفق باشی
سلام خدمت دوستان محترمدوستان چرا همه از اموزشی با اون همه سختی به خوبی یاد میکنندولی از دوره یگان به بدی یاد می کنند مگر در دوران یگان چه اتفاقاتی می افتد؟میشه ی درباره دوران یگان توضیح بدهیدتشکر
سلامنقل قول:
نظر من :
آموزشی هم خوب نیست ! کلا اذیته ! وزن کم میکنی ! تحقیر میشی ! تنبیهی دسته جمعی زیاد داره ! گاها تکی هم داره ! ولی یه چیزیش مهمه ! همه هم درجه هستن و امیدواری هم وجود داره که دو ماهه و زود تموم میشه ! البته به نظرم اینکه همه هم درجه هستن و هم برجی باعث امیدواری دادن میشه ! زود تموم شدن هم باعث خاطره انگیزشدن برا بعضیا !!
اما یگان !
اولش که میدونی زود تموم نمیشه و باید خیلی بمونی خودش ازار دهندست !
تو اموزشی اضافه خدمت نمیخوری در حالی که اینجا اضافه خدمت میخوری مثل اب خوردن ! به ازای هر روز غیبت دو روز اضافه خدمت میخوری ! کلا اضافه خوردن خیلی راحته !
هم لباسیات و شاید هم هم درجه هات عنوان جدیدی میگیرن به نام زیرآب زن ! و زیرآبت رو شاید برا 24 ساعت مرخصی بزنن !
با کادریا سر و کله خواهی زد (مخصوصا اگه در قسمت خاصی مثل اداری مشغول باشی ) که گاها وحشتناک اعصاب خوردکنن (بیشتر مواقع) .
تو فکر و خیال مرخصی هر هفتت رو سر خواهی کرد ! اینکه اخر هفته مرخصی میدن برم خونه یا اینکه مثلا استحقاقیم چقدر مونده و از این مباحث . این یکی از بدترین مواقع هست ! مخصوصا اگه مرخصی بخوای و ندن !
امکانش زیاده که پست بدی ! تو اموزشی هم پست دادن هست ولی نه مثل یگان . اغلب در یگان پست دادن با اسلحه هست . حتی اگه فوق لیسانس هم باشی در دو ماه سردوشی بعد از اموزشی باید پست بدی (تو یگان ما اینجوری بود. پدافند- ارتش )
خلاصه اینا دلایلی هست که باعث میشه یگان خیلی بدتر از اموزشی باشه !
موارد زیادی هم بودن که در این مجال نمیگنجه !
اما : مهمترین مورد، چه در آموزشی و چه در یگان، اینه که انواع مختلف انسان ها رو میبینی . انسان هایی که شاید در بیرون از پادگان اصلا نگاشون نکنی !!! فرهنگ های مختلف و گاها بسیار هنجار شکن ! خوبی خدمت هم به همینشه که دیدت باز میشه نسبت به جامعه ! میفهمی که همچین ادمایی هم وجود دارن !!!!!!!!!!!!
کسی میتونه بره ارتش شهرستان خودشون واسه پذیرش یا یه جور بدعت حساب میشه:n02:چون همیشه واسه سپاه بوده این کار؟
برادر من خودم تک پسرم و اکثر رفیقام که تک پسر بودن افتادن شهر خودمون فکر کنم حتما شما یگان خدمتتیون تو شهرتون مرکزی نداشتهنقل قول:
مثلا شهر ما هم سپاه داره هم ارتش پادگان داره نیرو انتظامی هم هست خلاصه دیگه تو بدترین وضعیت طبق قانون میگم طبق قانون باید تک پسر تو
استان خودش خدمت کنه به استثنای اونایی که مرز میافتن که اونا هم مرخصی هاشون هنگفته
عجب دوره مسخره ای شده من اعزامی برج 2 بودم با هزار تا پارتی و بدبختی و بزن برو تهران و این حرفا اعزاممو انداختن برج 12 حالا میبینم تعجیل برا برج 12 باز شده!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا یه سوال
ما الان اعزام اسفند شدیم
اینکه کجا افتادیم کی میاد؟؟
محل آموزشی کی مشخص میشه معمولا؟؟؟
معمولا دو هفته قبل اعزام, مشخص میشهنقل قول:
از طریق پلیس +10 یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent by Tapatalk on Android
سلامنقل قول:
چرا داشت ! حتی دوستانی هم بودن که جدیدا به یگان ما افتاده بودن و تک پسر هم بودن ! اهل تهران هم بودن! انتقالی هم بهشون ندادن ! پاسخ : نیرو نداریم ! تک پسری طبق تجربه تاثیر نداره ! شانس بیشتر دخیله در این مورد ! در ارتش حداقل اینگونه هست ارگان های دیگه رو نمیدونم ! طی 19 ماه خدمت در کارگزینی امار اینجور مسائل کامل دستمه ! از رو شنیده ها هم نمیگم ! در این یک مورد زیاد امیدوار نباش ! هنوز که یگانت معلوم نشده !(اموزشی هم که نرفتی :D ) بری یگان اونوقت متوجه میشی که چه شیر تو شیریه !!!
قانون هم در چنین مواردی حتمیت نداره ! پیشنهاد داده اصولا ! تک پسری هم بیشتر در مواردی عملی میشه که طبق مدارک پدر یا مادر از کار افتاده داشته باشی، اونوقت با مراجعه به بازرسی ویژه نامه ای برات میدن که شاید بتونی بعد از چند ماه انتقالی بگیری طرفای خودن ! اونم شاید نامه بدن ! اصولا اینقدر طولش میدن که خدمتت یا تموم میشه یا اصولی نیست رفتنت !
کی گفته مرخصی مرز هنگفته ؟! دوستان ما که تو پدافند به مرزایی مثل سومار و کرند و امثالهم میفتادن اونم سر موضع بودن ، هر 2 ماه ده روز مرخصی داشتن ! گاها از غرب کشور تا شمال کشور فقط 7 روز مرخصی میدادن ! ابدا مرز مرخصی هنگفت نداره ! با اینکه طبق قانون و بخشنامه ی موجود هر 45 روز باید 12 تا 15 روز برن مرخصی ، اما کیه که قانونو اجرا کنه ! بری اعتراض حتی بازرسی ویژه هم، پاسخ اینه که نیرو نداریم !
اصولا اگه ارتش افتادید، هر کدوم از ارگانهاش، باید سعی کنید مدارک گرفتاریی در دوران آموزشی ارائه بدید که دوره کد نخورید ! اگه دوره بخورید کارتون حتما سختر از کسانی خواهد بود که دوره کد نخوردن ( در 99 درصد موراد )
دوستان عزیز که قصد رفتن به خدمت. دارین.از من به شما نصحیت اگکر توانایی پرداخت خرید خدمت دارین درنگ نکنید ودوما بکوب دنبال امریه باشین درسته بیس چهارماهه ولی برجک نداره سپاه هم. در سبز نشان میدن ولی وارد یگان میشی چنان دوچهار ازت پست میگیرن حال سرباز صفر باشی یا ستوان دو. بهرحال اگر وارد خدمت شدین من نصحیت می کنم. دنبال گواهینامه پایه دوم باشین. یا حتما اگر. سهرخودتان نیافتادین خودتان تو سلف یا خدمات فنی یا اماد جا کنید که پست ندین ما الان بلانسبت یگان هستیم. به بهانه کمبود سرباز. دوروز ساعت دو میریم منزل ولی روز سوم باید بیس چهارساعت پست بدیم. وهفته به همبن منوال. میگذره! شب از پست برمیگکردی گله ای سگ بیافته دنبالت. ولی حتی توانایی شلیک فشنگ کازی هم نداشته باشی میفهمی سختی خدمته:n35: