این الان از های وب بیشتر داره میده !!! 150 گیگ خارجی یا 300 گیگ داخلی ....های وب 120 گیگ خارجی یا 240 گیگ داخلی داره میده .....اصلا چیزی به اسم نصف نصف نداره . فقط اومده یجا نوشته اینو اسیاتک ....های وب هم اگه می خواست یجا بنویسه می نوشت 240 گیگ!!!
Printable View
این الان از های وب بیشتر داره میده !!! 150 گیگ خارجی یا 300 گیگ داخلی ....های وب 120 گیگ خارجی یا 240 گیگ داخلی داره میده .....اصلا چیزی به اسم نصف نصف نداره . فقط اومده یجا نوشته اینو اسیاتک ....های وب هم اگه می خواست یجا بنویسه می نوشت 240 گیگ!!!
همیشه همین طور بوده بیت 8 برابر بایت هستنقل قول:
ممنون بابت جواب، با این وصف اینو میگیرم ، چون مصرف من خیلی کمه و این خیلی به صرفه تر در میادنقل قول:
این مخابراته که....نقل قول:
مخابرات تا اونجایی که یادمه نگفته بود مثلا اون 130 گیگه تقسیم بر 2 یا 3 میشه!! شید ترافیک بین الملل باشه اون 130 گیگه که در این صورت اگه یکساله رو درنطر بگیریم این 130 میشه 210 و به صرفه تر از آسیاتک میفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولین خوبی داریم ها ...
واسه اینترنت نامحدود
سقف تعیین میکنن که
حداقل یه سقفی رو سر ما باشه
مرسی مهربونا ...
حالا هر صفحه این جدل تعرفه رو بزارید ، از بس چیز قشنگی هم هست :n21:
از فردا اجرا میشه،لطفا هر کاربری که از این سرویس ها گرفت اینجا اطلاع بده که سرعتش چجوریه
منم یه سرویس ۲۰۰ گیگ گرفتم، اردیبهشت ، صبحانه بعد ۲ سال تموم میشه این فعال میشه فقط امید وارم ۲۰۰ تا کلی حساب شه :((
الان اسیاتک ۱۰۰ گیگ میده ۱۰۸ تومن یعنی گیگی ۱۰۰۰ تومن
من فعلا ماهی ۲۰ گیگ استفاده میکنم که یعنی ۱۰۰ گیگ ۵ ماه دووم میاره و ماهی چقدر پام می افته ؟ تقریبا ماهی ۲۲ هزار تومن
حالا یه نگاه به تعرفه های جدید بندازیم و حساب کتاب سرانگشتی کنیم.
مثلا اسیاتک نوشته ۵۰ گیگ حجم که در واقع ۲۵ گیگه. خب ۶ ماهه زده ۱۴۲۵۰۰ تومن که بگیم با مالیات بشه ۱۵۰ تومن
۶ × ۲۵ گیگ = ۱۵۰ گیگ
۱۵۰ گیگ پام در میاد ۱۵۰ تومن
میشه گیگی ۱۰۰۰ تومن و ۶ ماه اینترنت دارم با ماهی ۲۵ گیگ حجم و هزینه هر ماه هم ۲۵ هزار تومن
نتیجه گیری :
۱. برای یکی مثل من که ماهی ۲۰ گیگ مصرف داره وضعیت تغییری نکرده
۲. با خرید حجم بالاتر احتمالا هزینه هر گیگ برام کمتر می افته.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
امضات اینه :نقل قول:
نظر سنجی جدید برای آسیاتک بزارید!
آشغال ترین ISP ممکن همین آسیاتکه!
سرعت دانلود = افتضاح
پینگ بازی حتی سرور ایرانی = فوق افتضاح! سرور خارجی تعطیل!
قیمت گذاری = مزخرف!
هر ماه تعرفه گرون تر از ماه قبل!
بعد هی تمدید میکنی
وات د فاز؟:n09:
الان از 70 یا 80 میلیون ایرانی بپرسی وضعیت زندگیت چیه بالای 50 درصد و حتی بیشتر اینقدر برات میگه تا گریت بگیرهنقل قول:
هی اینجا فلان چیز گرونی دارن سرمون رو میبرن فلان جای دنیا گل و بلبله
اینجا قیمت گذاری مذخرف اونور دنیا بهشت
بعد هی دارن اینجا زندگی میکنن
وات د فاز ؟؟؟ :n09::n02:
:///نقل قول:
مثال فوق العاده ای بود :n02:
بچه ها کسیتمدید کرد از کیفیتشون هم بگه ببنیم فرقی کرده یا ن
طبق گفته خودشون ، این تعرفه های جدید از شنبه اجرایی میشه ، الان چیزی در دسترس نیست که کسی بخواد تست کنهنقل قول:
نیم ساعت دیگه شنبس :)نقل قول:
حالا اینا به کنار. کسایی که نامحدود آسیاتکو استفاده کردن میدونن؛ سرعت و تعداد کانکشن در حدی پایین میاد که کلا دین و ایمونتون یادتون میره :biggrin:
انتظار داری تا این حد وقت شناس باشن :n02:نقل قول:
بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم.
آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
شاتل
تو بهترشو بگو، من میگیرم! سالی ۲۵ هزار تومن بیشتر نشع...نقل قول:
....
اما جوابتو میدم که راحت بخوابی
سال ۹۲ قرارداد نامحدود منو با محدود عوض کردن، منم رفتم های وب و پورت نویز داشت و پارس هم گرون بود ، مخابرات کرمانشاه افتضاح بود و بقیه شرکت ها هم سرویس ندادن!
تنها شرکتی که سرویس داد همین اسیاتکه، و پینگش به درد عمش میخوره، قیمتشم تو این چند سال فقط گرون شده و سرعت دانلود هم ۲۰۰ نهایتش بود ...
حالا که به جوابت رسیدی، اینم بدون:
من الان اون خط دسترسی ندارم ، فقط قیمت مهمه
و که خیلی وقته از نت ایرانسل استفاده میکنم، به جز مشکلات دانلود، راضیم
فهمیده دست گل به اب داده الان میخواد مشتری مداری کنه!!!نقل قول:
ببخشید پینگ بالا چه ربطی به isp داره ؟ ( به شرط اینکه پینگ داخلی خوب باشه )نقل قول:
پارس هم که طبق معمول گرونفروشی تو ذاتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اساس گزارش آسیاتک، ترافیک داخل به صورت نیمبها کسر خواهد شد. به بیان سادهتر ترافیک بینالملل (تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ...) بهصورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیمبها از این مقدار کسر خواهد شد.
طرحای نامحدود محدود جدید که کلا نابودن ولی باز از بین اینا به صرفه ترینشون واسه کسایی که مصرف متوسط دارن سرویسای 12 ماهه 3 مگ و 4 مگ های وب هست که به ترتیب هر گیگ بین المللشون درمیاد 455 و 416 تومن و با سرعت و هزینه ماهیانه ای که حداقل گریه آدمو در نمیاره. (اولی ماهی 20 و دومی 25 تومن)
واسه کاربرای کم مصرف و یا مصرف متوسط که به سرعت قابل قبول نیاز دارن (حداقل 8 مگ) که اصلا هیچ طرحی ارائه نشده و یا باید با سرعت پایین بسازن یا جیب خالی. فقط مگه به این امیدوار باشیم که تا چند ماه آینده بیشتر شرکتا این آپشن شاتل که سرعت رو تا کشش خط باز میزاره رو به همین سرویساشون اضافه کنن.
من که فعلا سی گیگ حجم و 3 ماه زمان از سرویس پارس آنلاینم مونده، همین امروز زدم یه سرویس 200 گیگ آسیاتک رزرو کردم :n10: پشتیبانی هم تایید کرد که کل حجمش بین الملله. اما گفتن مشخص نیست که سه ماه دیگه هم با این شرایط بمونه. :n03:
نقل قول:
با تشکر از این دو تا دوستمون که اطلاعات به موقشون من یکی رو واقعا نجات دادنقل قول:
باز از شاتل بهتره. شاتل که فعلا فقط رو آپشن سرعت آزاد قمار کرده.نقل قول:
شاتل احتمالا آقازاده هاش احساس کمبود پاستیل کردن به خاطر همین گفتن یه چیزی بندازیم وسط به هر حال ما شاتلیم بقیه نگاه کنن بگن اِ شانلو ببین چجوری داده :n02: یه دفعه ارزون ندن پاستیلمون کم شه :n15:نقل قول:
احتمالا الآن که بقیه شرکتا به پاستیلایشون طمع کردن شاتلم رنگشون کنه جای پاستیل میوه ای قالب کنه به ملت. :n02:
به نظر من این یه بازی کثیف از سمت شاتل بود خوب دقت کنید :نقل قول:
به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردیداین می خواسته دست شرکتهای دیگه رو بخونه و تعرفه های دیگه رو اول ببینه بعد تصمیم گیری درست رو انجام بده.
نقل قول:
لابی گری شرکتها و نفوذ مدیرانشون در ساختار وزارت خونه رو نباید از یاد برد!
شرکتی مثل شاتل که دارای سطح بالای مشترک و گستردگی فناوری و ... هست خودش رو در جایگاهی میدونه که نظرات وزیر رو تحت شعاع قرار بده ...کاری که شرکتها سابقا در مراحلی انجام دادند در زمان وزیر پیشین و موفق شدند
اما الان با توجه به اینکه واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور شده و اصلاح ساختار نت رو هنوز در دستور کار داره با حمایتت از وزیر جوان عملا اعمال فشار رو از نهاد ریاست جمهوری داره انجام میده و اینبار شرکتها دیگه زیر میز مذاکره با وزارت نمیتونند بزنند!
جدول تعرفه های سابق و جدید آسیاتک رو هم سعی میکنم اینجا قرار بدم تا وضعیت بهتر شدن یا بدتر شدن سرویسها فارغ از بحث دانلود شبانه مشخص بشه.
نکته: بحث دانلود شبانه و کسانی که متضرر میشن از حذفش رو تا روشن شدن وضعیتش کنار گذاشته و فقط به مصرف ترافیک متداول روزانه می پردازم. همینطور جشنواره های ویژه هم در سرویس جدید قابل ارائست پس اونا رو هم نمیشه فعلا قضاوت کرد.
سرویس های یک ماهه
16 مگ 10 گیگ = 44000 تومن
16 مگ 4 گیگ = 29000 تومن
16 مگ 2 گیگ = 24000 تومن
------------------------------------------
8 مگ 10 گیگ = 42000 تومن
8مگ 4 گیگ = 27000 تومن
8 مگ 2 گیگ = 22000 تومن
-----------------------------------------
4 مگ 10 گیگ = 40000 تومن
4 مگ 4 گیگ = 25000 تومن
4 مگ 2 گیگ = 20000 تومن
2 مگ 10 گیگ = 34000 تومن
2 مگ 4 گیگ = 19000 تومن
2 مگ 2 گیگ = 14000 تومن
1 مگ 10 گیگ = 32000 تومن
1 مگ 4 گیگ = 17000 تومن
1 مگ 2 گیگ = 12000 تومن
نامحدود (مخصوص اسیاتک)
سرویس برنزی از256 کیلو تا 2 مگ = 32000 تومن ( 15 گیگ در ماه حداکثر سرعت)
سرویس نقره ای از 512 تا 2 مگ = 58000 تومن (36 گیگ در ماه حداکثر سرعت)
سرویس طلایی از 1.5 مگ تا 4 مگ = 231000 تومن (180 گیگ در ماه حداکثر سرعت)
سرویس های جدید آسیاتک:
16 مگ 150 گیگ = 80000 تومن
8 مگ 75 گیگ = 50000 تومن
4 مگ 50 گیگ = 40000 تومن
2 مگ 25 گیگ = 25000 تومن
1 مگ 15 گیگ = 20000 تومن
بیشترین کاربرهایی در آسیاتک که سود می برند از تغییرات:
هر کاربری که مصرف روزانه بیشتر از 20 -30 گیگ داشته از سرویس جدید سود میکنه (جدا از بحث دانلود شبانه)
کاربرانی با سود و زیان متعادل:
بخاطر اینکه سرعت سرویس در طرح جدید روی حداکثر نیست کابرانی با نیاز 10- 30 گیگ از یک طرف سود و از طرف دیگه بخاطر کم شدن احتمالی سرعت ضرر کردند (جدا از بحث دانلود شبانه)
کابرانی با بیشترین ضرر:
کاربرایی که مصرفشون در ماه زیر 10 گیگ بوده بخاطر کم شدن سرعت در سرویس های جدید بیشترین ضرر رو متحمل میشند. (جدا از بحث دانلود شبانه)
* در مورد سرویسهای نامحدود خود اسیاتک هم قطعا سرویس های جدید به مراتب بهتر از نامحدود برنزی و نقره ای و طلایی میشه
همچنان واقعیت اینه که استفاده کننده های دانلود شبانه بیشترین ضرر رو کردند در این شرکت.
وضعیت قبلی یه طوری بود که میشد کلا از سرویس های ویژه استفاده کرد نمونش هم صبحانه و عصرانه و آخریش هم همین 200 گیگ 105 تومن 18 ماهه ولی الآن چطور بشه خدا میدونهنقل قول:
مشکل اصلی در حال حاضر اینه که میخان داخل و خارجو جدا کنن شک ندارم درست وضعیت خودروسازی برای اینترنت پیش میاد پرایدمونو ببینین محتوای داخلی رو هم ببینین. محتوای داخل هر طوری باشه مجبور میکنن که ازش استفاده کنیم پراید هم هر جور باشه حتی از نوع بی کیفیت ترینش مجبوری بخری وگرنه ماشین خارجی دو برابر قیمت میدن و ترافیک خارجی هم همینطور به 2 برابر قیمت!!!
اقا همچی می یای مقایسه انجام می دی که انگار چه انقلاب بزرگی در فضای نت ایران افتاده هیچ فرقی نکرده واگر قرار برحذف طرح های تشویقی باشه وهمشون یک طرح یک شکل مثل الان داشته باشن کلا همون یک ذره تفاوت هم بین این شرکتا ازبین می ره وکلا چیزی به نام رقابت نمی مونه
سرعت رو هم همشون باز می زارن پس عملا این بحث سرعتم از بین می ره فقط کلا یک سرکاری بزرگ بود فقط در صورت بودن طرح هایی مانند شبانه می شه گفت یک ذره مثبت شده واگرنه فقط کیسه دوزیه
همین ابتدای کار اگه حواس ملت نباشه وضعیت خراب میشه
وضعیت خودروسازیمون رو دارین میبینین دیگه نمیدونم مسئولین خوابن یا خودشونو زدن به خواب اون وزیر انگار نمیدونه با اجبار نمیشه محتوای داخل رو بنا کرد این همه اجبار و انحصار تو خودروسازی نتیجش چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟ :n35:
نقل قول:
فرمایش شما کاملا درسته. محتوای داخل خودش باید جذابیت ایجاد کنه. وقتی هم اینکار رو کرد دیگه نیاز به اجبار و جداسازی نیست.
فناوری هایی مثل توزیع محتوای غیرمتمرکز دارن پیگیری میشن. شرکت شاتل پیشتاز و مخابرات، اسیاتک و پارس هم در همین مسیرن.
مثلا تلگرام توافق کرده که بخشی از محتواش غیرمتمرکز توزیع بشه در سرورهایی در داخل ایران که این خودش عملا حدود نصف پهنای باند خارجی رو آزاد میکنه!!
اقا اگر اینا به همین طرحشونم عمل کنن عالیه. الان طرح جدید اسیاتک سرعت 512KB/S ماهی 100 گیگابایت بین الملل با هزینه ارزش افزودش میشه 43600 تومن. به نظر من که خیلی عالیه.نقل قول:
سرویس 4 مگ 50 گیگ بین الملله.نقل قول:
این قضیه تو کشورای دیگه کاملا ثابت شده هست که تعرفه گذاری و اجبار ملت به استفاده از یک چیز باعث افت کیفیت و کارایی اون میشه با هیچ چیزی هم جبران نمیشه فرمایش شما مثل این میمونه که دارن خودروهای پسابرجامی رو تولید میکنن چه گرهی رو باز کرده؟؟ همین پژوهای جدید 2008 و 301 و 208 قرار بود مونتاژ بشه کو؟؟ فقط 2008 اومد که اونم اصلا نمیشه خرید قیمت 70 تومنیش هم شده 100-120 میلیون و به خاطر همین قضیه میخان دوباره تعرفه واردات رو بالا ببرن. ببینین چه روزیه بهتون میگم محتوای داخلی نه تنها بهتر نمیشه بلکه هر آشغالی رو مجبور میکنن استفاده کنی آشغالهایی که برای دوام این رژیم نیاز هست و کاملا تحت نظر خودشون داره تولید میشه!!!نقل قول:
اره کلا برای کسانی که برای مصرف روزانه می خوان این طرح به صرفه است بخصوص اسیاتک خیلی خوبهنقل قول:
ولی باید دو مورد درکنارش در نظر گرفته بشه یکی اینکه تو ساعات سبکی شبکه بزارن دونفر از ساعات شبانه استفاده کنن واینکه درسته قیمت گیگ کم شده اما بازم برای کسانی که حجم زیاد خرید می کنن مثل قبل پلکانی باشه تا بشه حجم هایی با قیمت کمتر از هزار تومان برای کسی که ترافیک بالا بخره مهیا باشه
در این صورت این طرح به همه چی توجه کرده
قرار نیست با بحث کردن نظر شما رو یا کس دیگه ای تو این فروم تغییر کنه. در کشور هزار و یک مشکل وجود داره که هر کدوم میتونه باعث ناراحتی شدید باشه.نقل قول:
قسمت اینترنتش رو علاقه دارم بحث کنم اینجا و اونم اگه زمینه نسبتا فنی داشته باشه یا بحثی که اخرش یه کمکی کرده باشه به خواننده که خیلی بهتره !
در صورتی که لینک خارجی اینترنت حداقل 3 برابر بشه ظرف چهار سال اینده، در کنار محتوایی داخلی که جای خودش رو باز کرده ، کاربر مصرف کننده رو از کنترل خارجی داخلی بینیاز میکنه و قیمتها رو بهم نزدیک.
محتوی داخلی لزوما قرار نیست قابل لمس باشه. کاربری که از یک اپلیکیشن استفاده میکنه براش کار کردنش مهمه. یه تعرفه در ماه میده و میخواد نیازهاش براورده بشه و همه ملت دنبال تعاریف شبکه قرار نیست باشن...