نقل قول:
الان آخرین قیمت adsl که دارم 128 سه ماه 5 گیگابایت ماهی 6700!!!!
برو خدا رو شکر کن !
اینجا همینش 45 تومنه ! ( در منطقه ی که ما هستیم) !!!
شاید یه جا دیگه بیشتر هم باشه !!!
به منطقه بستگی داره و stable نیست !!
نقل قول:
الان آخرین قیمت adsl که دارم 128 سه ماه 5 گیگابایت ماهی 6700!!!!
برو خدا رو شکر کن !
اینجا همینش 45 تومنه ! ( در منطقه ی که ما هستیم) !!!
شاید یه جا دیگه بیشتر هم باشه !!!
به منطقه بستگی داره و stable نیست !!
این یارو از تابستون داره توی کل شیراز با همین قیمت سرویس میده..نقل قول:
حالا اصلا بحث سر این نیست!
راستی اقا مهدی توجه کن که تعرفه ی معمولی اینترنت ایرانسل 5 ریال هر کیلوبایته نه 1 ریال!یعنی اون عدد رو 5 برابر کن.
خیلی ممنوننقل قول:
پس من منتظرم
آقا سروش شما هم یه مقایسه ی باحالی کردید
از adsl میشه برای هرکاری استفاده کرد چونکه شما یه پولی از قبل میدین و مجبورید که استفائده کنید من خودم ADSL دارم که چنین حرفی رو میزنم
ولی gprs موبایل که برای استفاده ی غیرضروری یه دانلود که نیست که شما بخواهید 1گیگابایت دانلود کنید
تازه برید خدارا شکر کنید که ایرانسل اومدو این Gprs رو هم اورد
تازه توی اهواز adsl باسرعت 64 کیلوبایت 24000 تومنه تازه یه جایی هم هست میده 49000 تومن
من در جواب سوال مجید راجع به سیمکارتهای پیام رسان گفتمنقل قول:
راستی اقا مهدی توجه کن که تعرفه ی معمولی اینترنت ایرانسل 5 ریال هر کیلوبایته نه 1 ریال!یعنی اون عدد رو 5 برابر کن.
در ضمن گفتم در حالات عادی 2 ریال
و روزهای اخر هفته و شبها 1 ریال میشه
سلام دوستان من یک سوال داشتم
من می خواستم اول بگم که استفاد ه از اینترنت ایرانسل خط 936 اعتباری از ش کم می شه چون چندتا از دوستان که استفاده کردن گفتن هیچی برامون نیومده
بعد خواستم این بگم خیلی سرعش پایین از خیلی هم یک چیز بیشتر کسی می دونی چه کار کنم که سرعتش زیاد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مشكل من با ايرانسل اينه كه تو شهر ما اينترنتش كلا قطعه هيچكدوم از دوستام هم كه قبلا ازش استفاده ميكردن حالا ديگه نميتونن وصل بشن چون واقعا يه بايت هم ديتا وجود نداره با اينكه آنتنش هست و تا 4 ماه پيش كار ميكرد. فرقي با سيمكارت همراه اول براي ما نداره. اينم صرفا براي ارسال پيام كوتاهه كه نگهش داشتيم.
فکر کنم به خاطر اختلالاتی که کلا تو اینترنت خاورمیانه بوجود اومده کلا اینترنت قطعهنقل قول:
برای ماهم قعط شده
بعيده. گاه گداري همينجوري قطع ميشه.نقل قول:
سلام
چند روزیه میخوام طرح طلایی ایرانسل رو فعال کنم اما هر بار همش میگه ظرف 24 ساعت آینده فعال میشه ولی ماه قبل به محض درخواست و وارد کردن کد در عرض یه دقیقه رفتم تو طرح به نظر شما از چه راه دیگه ای میتونم برم تو طرح و کلا مشکل از کجاست در ضمن بگم که من هر 2 ساعت یع بار درخواست میدم البته یه بار هم گذاشتم 24 ساعت گذشت ولی فایده ای نداره!!!!!!!!!!!!!