شبی 4.5 گیگ راحت دانلود میکنم. سرعتش هم 220-240 ــه .نقل قول:
من چیز پی ان و تغییر دی ان اس و ... زیاد انجام میدم ! اما مشکلاتی تو باز کردن صفحات داره ! باید دو سه بار بعضی هاشو ریفرش کنم !
Printable View
شبی 4.5 گیگ راحت دانلود میکنم. سرعتش هم 220-240 ــه .نقل قول:
من چیز پی ان و تغییر دی ان اس و ... زیاد انجام میدم ! اما مشکلاتی تو باز کردن صفحات داره ! باید دو سه بار بعضی هاشو ریفرش کنم !
سلام
طرح 10Mb را دیروز فعال کردم. سرعت دانلود از 320kb بالاتر نمیره.زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعت خط شما حداکثر 2MB است که تقسیم بر 8 میشه.
کسی می تونه راهنمایی کنه که برای افزایش سرعت باید چیکار کنم.
ممنون
پاشو برو مخابرات با مسئولش صحبت کن ! منظورم این اوپراتور های دوزاری نیست ، یک مدیری چیزی !نقل قول:
کوتاه هم نیا !
الان سرویست روی 3مگابیت هست !
باید سرعت دانلودت بره روی 1 مگابایت و به بالا ...
لازم نیست این سرویس را کنسل کنید بزودی شرکت مخابرات اصفهان سرویسهای جدیدی را برای مشترکینش راه اندازی می کند که مشترکین می توانند دانلودهای مثل بازی و نرم افزار را بصورت مجزا از سرویس اینترنت و با قیمت بسیار ناچیزی از طریق سرورهای خاصی بصورت 24 ساعته دریافت کنندنقل قول:
دوست گرام و قدیمی سلام .نقل قول:
یکی از مخالفان سرسخت تغییر پانل مخابرات در آن روزگاران :دی
بگذریم ، داستان این سرویس چجوریاست ؟ هزینش و ... ؟ اطلاعی دارید ؟
احتمالا میخوان یه طرحی چیزی بزارن که از سایت fileniko.com که ماله خوده مخابراته رایگان دانلود کنیم
دوستانی که امسال مودم رایگان از مخابرات گرفتید مودل و برندش چی بود؟؟
درود بر همگی ...
یک DNS جدید پیدا کردم که مال سروش رسانه هست ... 81.12.12.201 نمیدونم بیشترین کاربرد چی هست ... دوستان دیگر هم پینگ بگیرید.
سرویس کمپین من چند روزه تموم شده اما هنوز میتونم از سرویسم استفاده کنم در صورتی که در هیچ ترافیکی وجود ندارد ...
فقط آریافون برای مشاهده دلیلش به تاپیک آریافون رجوع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- هزینه بصورت اشتراک ماهیانه ثابت و بدون محدودیت دانلود است ، هزینه ماهیانه دقیق هم هنوز مشخص نشده ولی بیشتر از 5 هزار تومان و کمتر از 10 هزار تومان خواهد بودنقل قول:
2- در این سرویس چندین گیم سرور با سرعت و کیفیت هم جهت انواع بازیها در نظر گرفته شده است
3- همانطور که مخابرات استان خراسان رضوی با پلوتو خداحافظی کرد استان اصفهان هم بزودی با پلوتو خداحافظی خواهد کرد و یک پانل بسیار حرفه ای جایگزین آن خواهد شد.