آهانقل قول:
داداش این کتابا امسال تغییر کردن دیگه؟نه؟
خوب این تغییرات سال دیگه تو کنکور اعمال میشه،اون دوستمونم فک کنم واس کنکور 91 پرسید؟
آهانقل قول:
داداش این کتابا امسال تغییر کردن دیگه؟نه؟
خوب این تغییرات سال دیگه تو کنکور اعمال میشه،اون دوستمونم فک کنم واس کنکور 91 پرسید؟
الان درحال تحصیل تو چه مقطعی هستی دوست عزیز؟نقل قول:
خب گفتین کدوم کتابا تغییر کرده منم گفتم دیگه :دینقل قول:
بله امسال تغییر کردن ، یعنی کنکوری های 92 باید کتاب های جدید رو تهیه کنن، اون دوستمون نرفت کتاب رو نخرید که ؟ :دی
ممنون ار پاسخ سریع و قاطع شما دوستان همیشه در صحنه !:2:نقل قول:
پشت کنکوریم
برای سوالات سالهای قبل کنکور به نظرتون کتاب زرد کانون بهتره یا سوالات تشریحی که مثلا گاج برای کنکورای قبلی داده بهتره؟
کتاب های شیمی مبتکران مهندس بازرگان واقعا عالی هستند،اما اکیدا بهتون توصیه می کنم برای دو فصل آخر شیمی سال چهارم-پیش دانشگاهی- از کتاب خیلی سبز استفاده کنید،نه مبتکران! ولی در بقیه مقاطع مبتکران.
مثلا فصل آخر سال چهارم حداقل 3 سوال در موردش در کنکور مطرح میشه و خیلی راحت میشه به سوالات جواب داد،ولی نکته اینه که درست و مفهومی اون قسمتو یاد بگیرید،که کتاب مبتکران خوب اون قسمتو توضیح نداده!من سال گذشته که دانش آموز بودم دوتا شون رو خوندم که میگم!
چه تضمینی میدی؟:31:نقل قول:
اخه من میخواستم پس فردا شیمی پیش 2 مبتکرانو شروع کنم.:20:
نقل قول:عزیزم شما کدوم رشته درحال تحصیل هستی؟نقل قول:
ریاضی؟
ریاضیات مخصوصا تو رشته ریاضی فیزیک چندین درس داره
اگه ریاضی هستی ببین به این دوستمون چی میگم اگه ام نه که شرمندتم،دانش راهنمایی شمارو ندارم
ببین دوست من اول باید بیای تکلیف خودتو مشخص کنی میتونی همه این کتابارو آموزششو تا قبل کنکور فرا بگیری و تستاشم بزنی؟!نقل قول:
اگه آره اینارو بگیر :
حسابان : آموزش خیلی سبز
دیفرانسیل : آموزش رمزینه ( دوجلدی )
تست :هم میتونی مجموعه کتابای رمزینه (3 جلدی) رو بگیری که به نظر من خوبن،تستای دیفرانسیل و ریاضیات پایه رو داره که عملا میشه،همه اون چیزایی که شما میخواین
اگه اینو نخواستی شنیدم (تاکید میکنم خودم ندیدم)گاج سفید واس دیفرانسیل خوبه.
اگه نمیتونی اینکارو بکن :
دیگه حسابان خیلی سبزو نگیر و فقط برو دیف رمزینرو بخون،چون هرچی باشه خیلی از مباحث دیف و حسابان یکیه
درضمن ریاضی پایه ام لازم نی کتاب بگیری و میتونی با درسنامه کتاب تست رمزینه این مسئله ام حل کنی:11: