درود.نقل قول:
دوست عزیز بله اخرین ورژن را ازسایت کسپرسکی دانلود ونصب کن.
نکته:سعی کن درمورد برنامه های امنیتی همیشه اخرین ورژن را نصب کنی.
موفق وپیروز باشید.
Printable View
درود.نقل قول:
دوست عزیز بله اخرین ورژن را ازسایت کسپرسکی دانلود ونصب کن.
نکته:سعی کن درمورد برنامه های امنیتی همیشه اخرین ورژن را نصب کنی.
موفق وپیروز باشید.
مشکل من با دانلود منیجر و کاسپر حل نشد:41:
لینک دانلود آخرین ورژن کاسپر رو یه نفر بزاره ورژن جدیدیش رو نصب کنم شاید درست بشه
[HTML]http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206915167[/HTML]نقل قول:
خلاصه تر اینکه میخوام کسپرم موقع ریستارت تو اون صفحه آبی اول خودکار ویروس کشی کنه نه بعد از بالا اومدن ویندوز.............نقل قول:
من اوست که داشتم برای ویروسکشی مفید تر و کاملتر ازم میخواست سیستم رو ریستارت کنم و بعد خودش ویروسها رو بااجازه خودم نابود میکرد ولی مدتی هست که از کسپر استفاده میکنم اما ازم نخواسته و مطمئنم ویروس فعال دارم که فقط زمان ریستارت حذف میشه چه کار کنم......؟
خلاصه شد مثلا............:31:
این کارو نمیتونه انجام بده.برای این کار فکر کنم باید دیسک نجات دانلود کنی.
دوستان این اپدیتهای کسپر خیلی حجمشون زیاد نیست؟...همشون بالای 3 مگابایت هستند......اینجوری که سر یه سال یه درایو میخوام فقط واسه اپدیت کسپر !
دیسک نجات کسپر ..................؟نقل قول:
این کارو نمیتونه انجام بده.برای این کار فکر کنم باید دیسک نجات دانلود کنی.
چه جوری هستش .............؟
آدرسی .......چیزی ندارین..............؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437969[/HTML]نقل قول:
آقا من کسپر رو نصب کردم بعد یادم افتاد که نمیخواستم توی C نصب بشه
بعد با Removal tool خود کسپراسکای پاکش کردم وریستارت کردم
ولی هنوز فایل هاش مونده و پاک نمیشه و این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن گسپر اسکای دیگه هیچ جای سیستم نصب نمیشه
راهنمایی کنید
دوستان خاطرشون هست که من مشکل فعال کردن کسپرسکی رو داشتم و ارور میداد که کد شما مربوط به این منطقه نیست ؟
حالا که داشتم پکشو آماده میکردم تا صبح برم همونجایی که خریدم ، دیدم روی سی دی حک شده که KIS 2010 MADE IN MALAYSIA . حالا ممکن هست کلید من واسه مالزی صادر شده باشه ؟ اگر اینجوری هست بگید چطوری IP رو به کشور مالزی تغییر بدم و ببینم فعال میشه یا نه .