این دیگه ربطی به پارس نداره. وضع خطت چرا خراب شده؟ ریت خطت به خاطر مشل خطت اومده پایین تا 740 واسه همین سرعتت شده 80نقل قول:
Printable View
این دیگه ربطی به پارس نداره. وضع خطت چرا خراب شده؟ ریت خطت به خاطر مشل خطت اومده پایین تا 740 واسه همین سرعتت شده 80نقل قول:
چی بگم ولا :n27:نقل قول:
این پارس که در حق ما جفا کرد حلالشون نمیکنم
با اشتراک 2 مگ سرعت زیر 50 کیلو بایت به ما میده
فردا هم آخرین مهلتشون هست درستش کنن
افرادی که عضو باشگاه مشتریان هستن برن تو مسابقه زیر شرکت کنن یه 30 امتیاز میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب صحیح:
1.ب
2.د
3.د
4.د
5.د
6.ب
7.د
8.د
9.د
به شما هم امتیاز باشگاه مشتریان رو وقتی شارز میکنی بدون احتساب مالیات میده؟نقل قول:
آرهنقل قول:
برنامه نویسیش برا همه یکیه دیگه نمیشه که برای یکی حساب کنه برای یکی دیگه نه
میخواستم خیالم راحت شه :n02:نقل قول:
چقد خلوت...:n15:
بهنام بن شده.. اعصابم ریخته بهم.. فقط اون بود که میشد باهاش شب رو گذروند.
کسی نبود ؟؟نقل قول:
سلام سامان
برا تولد و اینا نه
ولی برای اعیاد فطر وقربان و غدیر معمولا 1گیگ هدیه میده
برگی زرین از افتخارات پارس انلاین امروز رونمایی شده که !
دیگه چیزی نمیگم ببینید فقط
کد:http://uploadbaz.com/x1w08ju3zyio
دوستان من امشب میخوام برای کندی سرعت دان شبانم که حدود20 هستش زنگ بزنم(512 هستم)
چی بگم؟بگم استاندارش سرعتم باید باید64 باشه که شما نمیدین؟؟
باز نگه بین 8 نفر دیگه تقسیم میشه!
سلامنقل قول:
منظورم هدیه نبود
مثلا شاتل وقتی بودم یه طرحی داشت هر گیگی که میخریدی یه گیگ جایزه میداد (دو برابر)
پارس انلاین این مدت دیدم روزهای خاص همه طرح هاش مربوط به خرید سرویسه
میخوام ببینم تا حالا شده برای خرید ترافیک مثلا تخفیف بده ؟؟!!
حاجی... انگ لش نده... این قرار باشه درست بشه برا همه درست میشه.... بیلیو می!نقل قول:
بهنام نباید اعصابشو خورد میکرد یک لحظه کنترلشو از دست داد و چیزیایی نوشت که نباید مینوشت من بهش حق میدم کاملا اما سایتم قوانینی داره و..
درهر صورت منتظریم که با یه اسم دیگه بیاد:n06:
نه میخام بدونم چی میگن ؟ اگه فایده نداره بگید نزنم
یک ساعت تو صف واسم چیکار اخه
زنگ بزن و شکایت هم بکن195 ولی امیدی نداشته باشنقل قول:
اگه گفتند باید 8 باشه اصرار کن که باید 64 باشه
درسته رفیق به منم اخطار دادن :n02:نقل قول:
اوضاع شما چطوره ؟
خیلی عجیبه یه لحظه سرعتم تا 900 میره بالا چند دقیقه دیگه که چک میکنم سرعت به زور میشه 200
میگه اقا پهنای باند مرکزت مشکل داره... البته قبلش یه 10 هزار تومنی پول تلفن میکنن تو پاچت میات تو سیستمت میگن عجب پینگی! ما که مشکلی نمیبینیم!!!!!!! در اخرم میگه الان دارن لیست مراکز مشکل دار رو میبینم ببببببببله مال شما هم توشه داریم پیگیری میکنیم فعلا 256 بردار تا مشکل رفع بشه!
نه سامی جان منکه این دوسال یادم نمیاد چنین کاری کرده باشهنقل قول:
امتیاز باشگاه اینا نداری؟
میگه اقا پهنای باند مرکزت مشکل داره... البته قبلش یه 10 هزار تومنی پول تلفن میکنن تو پاچت میات تو سیستمت میگن عجب پینگی! ما که مشکلی نمیبینیم!!!!!!! در اخرم میگه الان دارن لیست مراکز مشکل دار رو میبینم ببببببببله مال شما هم توشه داریم پیگیری میکنیم فعلا 256 بردار تا مشکل رفع بشه!
نفرینی به نام hasanoooooooo ایجاد شده... میگن جدیدا هر کی ناشکری میکنه بهش میگن ایشالا hasanoooooooo بشی...! :n20:
عجب پس دلمو خوش نکنم؟نقل قول:
اخه با یکی از مشاورا صبحب صحبت کردم گفت برای512 حداقل سرعت64 باید بده بهت در غیر این صورن میتونی شکایت میکنی!
تیم ویور هم میخواد؟ بیاد تو سیتمم که خیلی ضایعست کلی چیزایی خصوصی دارم:n02:
چرا 10 هزارتومن؟ با تلفن ثابت بزن 100 نفر هم پشت خط بودن از رو ببرشوننقل قول:
به عکسای مهندسی من که کاری نداشت!!!نقل قول:
اره به منم گفتن باید 256 باشه ولی وقتی دیدا کاری نمیشه کرد گفتن اصلش باید 32 باشه!
که البته الان 5 کیلوبایت هست....!!!! این سری فکر کنم کوسه کابلمو پاره کرده
رفیق میشه بگی تلفن ثابت دقیقه ای چند میندازه پامون؟ 1 ساعت فقط باید تو صف بود... نیم ساعت میاد تو سیستم... بعدشم رب ساعت شعر تلاوت میکنه که فلان و بیسار!!!!نقل قول:
امیر مشکل تو دقیقا چیه؟چی بهت گفتن؟
اصلا چرا بعضیا سرعتشبانه200-300ای دارند با 1مگ حتی و بعضیها یا دومگ 30-40بزور؟
الان زنگ زدم کسی جواب نداد
امیر او اهنگه که میذاره واسه توصفیها جای پیدا نمیشه دانلود کنیم موقع بیکاری گوش بدیم؟:n02:
ماجرا از اینجا شروع شد که من همیشه کاربر 2 مگ بودم... ماه پیش گفتم دانلود ندارم بیام 512 بگیرم... 512 گرفتم اتفاقا سرعتم 100 هم میشد...( یه شبش کامل دانلود کردم حدود 3 4 گیگ) دوره یک ماهه ما تموم شد مصادف شد با اول یا دوم ماه رمضون... همین که ما 2 مگ تمدید کردیم دیدیم سرعت روزانه و شبانمون رفته ! ( رفته به شهری به نام گ ا! ) خلاصه از اون روز... نزدیک 20 بار (یعنی هر شب!) شکایت کتبی نوشتم که در اخر جوابشون این شد که جای شکایت نداری چون هر چی باشه سرعت قانونی 32 هست برا این سرویس!
نزدیک 10 14 بار هم به پشتیبانی...هیچ غلطی هم نکردن... هیچی! هیچی! هیچی..... امروز سرعتم رسیده بود به بایت که الان 20 کیلو بایت شده... و خدارو سپاسگذارم که پارس حداقل استخوان میندازه جلوم
نمیدونم والا... اسم اهنگه فکر کنم سمفنونی مهندسی باشه!
هر وقت میخوام از پارس برم این قطعه شعر که قطعا ساخته بتهوون هست تو ذهنم میاد
منو تو میتونیم پیش هم بمونیم ...دوستای صمیمی کارای قدیمی :n10:
عجب جکایتی قبل512 چطور بودی؟
من دقیقا نفهمیدم همه میگن 2مگ باید متوسط256کیلو دانلود بده
حالا نگیم حداقل بگیم باز +-50
بیم200تا 300
از طرفی بعضیا میگن همین 300 ه هم بین 10نفره
کدوم درسته ؟همین ویدئو تبلیغاتی جدیدی که زده اون دو تا پسرهای چی چی خل همین همینو میگن
قبل اون که شبی 8 گیگ دانلود رو حتما داشتم! در بدترین حالت 7 گیگ ....نقل قول:
سرعتم تا 450 بالا میرفت... البته خطم رو 4 مگ بود اون موقع....!
جون عمشون بالا بیاد... یعنی اگه اون یک ماهی که 512 داشتم دانلود میکردم میگفتم خوب منو محدود کردن!!!! ولی هیچ قانونی نمیتونه منو وارد پر مصرفها کنه....
حدود 1 سال پیش پارس سیاستی داشت که بهش رسیده بودم... دو هفته سرعت خراب بود دو هفته عالی...
منتها الان اون قانون هم نقض شد!!! نزدیک 21 روزه بنده دنبال سرعت قانونی هستم... یک سومشم گیرم نیومده هنوز
اینو دانلود کردم باز نشد مثل این که مشکل دارهنقل قول:
تصحیح شد!نقل قول:
کد:http://uploadbaz.com/x1w08ju3zyio
امیر میگم شماره عضویتت چیه
میخوام بگم خطم رو7 ببنده اگه گفت نمیشه بگم مال تو رو بستن
حاجی کارشناساشون که نمیبندن! میگن یا 4 یا 9 ! باید شکایت کتبی بنویسی تا اون بالا دستیه برات ببنده رو 6... رو 7 که فک نکنم ببندن....نقل قول:
شماره عضویتم رو برات پ خ میکنم.
بعدشم حاجی فعلا 4 6 9 برا ماها فرقی نداره... !
کد عضویتت همون موضوعه ؟
حالا من بهش میگم ببینم چی میشه
وقتی شرکتی مثل مخابرات یه روز شبانه و نامحدودا رو حذف میکنه یه روز برشون میگردونه و قانونو رعایت نمیکنه از شرکتای دیگه چه انتظاری دارید؟!:n15:
الان هم که شانسی شده به اکانت بعضیا دانلود شبانه اضافه میشه به اکانت بعضیا اضافه نمیشه بعضیا 10مگ میگیرن شبا 600کیلوبایت میگیرن بدون هیچ محدودیتی بعضیا همون پولو میدن 2مگ میگیرن دانلود شبانه به اکانتشون اضافه نمیشه
سر اون مسئله مهندسی ؟؟ خیلی زیاده روی کرد :n02:نقل قول:
در ضمن وقتی با تیم وویور میان تو سیستم خودت میبینی داره چه کار میکنه نمیره تو فایلهات که
برای مرورگر هم گست مود رو روشن کنید که هیستوری تون رو هم نبینه :n07:
اره .. یوقت کاری نکنی مال منو بیاره پاییین؟!نقل قول:
رقم اخرش 3 هست ... نه 2
اگه وسواسی اصلا نمیگم
عیبی نداره:n16:
یه شکایت بنویس راحت خودشون زنگت میزنن... دیگه تو صف واستادنم ندارهنقل قول: