دوست عزیز منم قمی هستم لطفا اگه شرکت خوبی را سراغ داری معرفی کن از شاتل کوچ کنیم:5:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز منم قمی هستم لطفا اگه شرکت خوبی را سراغ داری معرفی کن از شاتل کوچ کنیم:5:نقل قول:
سلام به همه دوستان و عزیزانی که منو تنها نذاشتن تو شکایت نامه علیه شاتل:40::11:
خوب یسری از دوستان کد کاربریشون رو دادن (نزدیک به 20 نفر) که جا داره از همشون تشکر کنم :40::11::11:و بهشون همینجا اعلام میکنم تا حد توانم این شکایت نامه رو پیگیری میکنم حتی اگر بشه از کارم هم میزنم به خاطر همه شما که داره حقمون خورده میشه:46::20:
یکی دو نفر هم درخواست کردن که کمی به تاخیر بندازیم شکایت نامه رو برای دادن کد کاربری و مشکلاتشون و همینطور مدرک بدن
نمیدونم اگر دوستان موافقن که یکی دو روز شکایت نامه رو عقب بندازیم اگر موافق نیستن که فردا نامه رو ارسال کنم:10:
(نظرمن اینه که تا پس فردا دوشنبه ارسال نشه تا بقیه دوستان هم کد کاربریشون رو بدن) بازم نظر دوستان مهمه:46:
شکایت نامه هم خدا رو شکر خوب تنظیم شده و بندهاش کامل شده و مشکلی از نظر نامه نیست..:5:(البته 1 بند باید اصلاح بشه که اینکار هم داره با تلاش دوستان انجام میدیم)
بازم همینجا اعلام میکنم اگر کسی بندی داخل شکایت نامه رو فکر میکنه جا افتاده و مشکلی که بیان نشده داخل متن نامه حتما بهم بگه
ویرایش جدید نامه هم تو پست بنده (به امضا بنده مراجعه کنید)قرار گرفت البته تا الان(هنوز ویرایش لازم داره)
همه ببینن و نظر بدن - با تشکر از همه
:11:
.
[/COLOR]دوست من اگه پستم رو دقيق مي خوندي مي فهميدي كه مي خوام به شركت عصرتلكام برم اما از كيفيتش مطمئن نيستم!نقل قول:
سلام جوادی عزیزنقل قول:
نقل قول:
شرکت شاتل مگر با دیگر شرکتهای خدمات اینترنتی چه فرقی دارد که برای کاربرانش به صورت یک طرفه و بدون اطلاع محدودیت دانلود قائل میشود.
همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند
اینکه شرکت شاتل برای ساعات رایگان خود محدودیت مضاعف قائل میشود و شما به عنوان یک مشترک از آن بی خبر هستید. یعنی اینکه مثلا شرکت A ساعات رایگان از 1 تا 6 صبح بدون محدودیت دانلود میدهد یعنی چیزی مشابه سرعت در روز یا اندکی کمتر
اما شرکت شاتل به صورت غیر مستقیم شما را از دانلود منع میکند بدین صورت که اگر در چند روز متوالی شما دانلود داشته باشی سرعت شما را در روزهای آینده به حد اقل ممکن یعنی 3KB ان هم غیر قانونی محدود میکند و به احتمال زیاد تا پایان قرارداد شما در محدودیت باقی میمانید
همه ی isp ها دارای ساعات رایگان و بدون محدودیت در دانلود هستند. و مشترکین خود را تحقیر نمیکنند
یعنی اینکه برای دانلود مشترکین خو از قانون نانوشته ی محدودیت آن هم از نوع 3 کیلوبایتی استفاده نمیکنند
توضیح بیشتر اینکه شرکتهای مشابه از یک حداقل سرعتی به صورت میانگین پایینتر نمی آیند مثلا 30 کیلوبایت و با شیادی و دروغگویی و اینکه همه الان دارند دانلود میکنند و سرعت 3 کیلوبایت استاندارد و درست است و ما طبق قانون عمل میکنیم و یا اینکه شما پر مصرف هستید و..... استفاده نمی کنند
بابا همشهری(اشلونک):16: تو هم که رفتی تو قوطی ــــــ شناسه کاربریت رو برای javady بفرستنقل قول:
اگر هم دوست داری به صورت خودجوش زنگ بزن پشتیبانی ف..ش بده حداقل دلت خنکشه داداش:3:
بچه ها یک چک میکنید برای من دیگه صفحه شاتل باز نمیشه همون صفحه ایی که مشخصات و یوز نیم رو میزنی میزنی میری تو رو میگما
javady
عزیز برای من هم سیستم eco 2048 هستش شناسم رو فرستادم
نامردا الان 7 روز شده سرویسم شبانه با سرعت 3 کیلو بایت دارم دانلود میکنم
اعصابم بهم ریخته خدا کنه زودتر درست بشه خیلی نامردی هستش 98 تومان هزینه 6 ماه شدش با گیگ هایی که ازشون خریدم 60 تومان هم گیگ خریدم خیلی اعصابم داغونه
سلام
من چون تو دوره ازمایشی ام نمیتونم پیام خصوصی بدم.
javady جان لطف کن ادرس ایمیلتو بده شناسه و مدرکو برات بفرستم
ممنون
هر کدوم از پشتیبانها یک چیز تحویلت میدن یکی میگه ما اصلا محدودیتی برا کاربرامون قائل نمیشیم
یکی میگه شما زیاد از حد دانلود کردی و حقوق بقیه کاربرا رو ضایع کردی می پرسم اگه سقف دانلود دارید خوب بگید میگه سقف نداریم فقط به صورت مستمر دانلود نکنید. حرف حساب اینا چیه واقعا؟
نمونه قرارداد رو هم تو سایت نمی ذارن که بدونیم به قول دوستان این قانون نانوشته رو از کجا آوردن!
ازشون هم که می پرسی کی محدودیت برطرف میشه میگن هر وقت سیستم تشخیص بده
پرسیدم اسم این سیستم چیه که اینقدر هوش مصنوعیش بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت به نفعشه سرعت رو می بره بالا
این که خوبه یک بار من سر سرعت بحثم بود با پشتیبانی شاتل شیراز گفت سرویس ارت بگیر که نامحدوده گفتم اولا نامحدود نیست همون سقف ترافیک قبل را داه و طبق قانون Fair Use Policy بعد از اینکه به سقف رسید سرعت دانلود محدود میشه طرف گفت: ما اصلا همچین قانونی به نامFair Use Policyنداریم گفتم بابا تو سایتتون هست گفت نا اصلا همچین چیزی نداریم!تو روز روشن جلوی ادم دروغ به این بزرگی میگن!:2::2:نقل قول:
در ضمن منم که قبلا شاتل بودم شناسه کاربری ام را برای اقای جوادی فرستادم از دیگر دوستان هم چه اونایی که هنوز مشترک شاتل دزد هستن چه نیستن خواهش میکنم شناسه کاربریشون را برای پیگیری و شکایت برای اقای جوادی بفرستن!
یه تلفن همراه GLX جور کن.صداشونو ضبط کن:نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی اول یه جوری صحبت کن که اسمش و سمتشو بهت بگه.اگه از زیر زبونش بتونی بکشی که بین بیش از 10 نفر شیر کردن می تونی یه شکایت حسابی علیه شاتل ترتیب بدی!
آقای javady عزیز
منم شناسه ام رو واستون فرستادم.
به نظر من تا آخر این هفته صبر کنیم ... این محدودیت هایی که شاتل گذاشته حالا حالا ها ادامه داره. من می گم تا آخر هفته صبر کنیم
تا تعداد شناسه ها بیشتر بشه .
شاید خیلی از دوستاتون شاتل دارن ولی چون توی این فروم عضو نیستن و به اینجا سر نمی زنن از این قضیه شکایت خبری نداشته باشن
به نظرم تا آخر هفته به دوستان و آشناهایی که از شاتل سرویس گرفتن و ناراضی هستن خبر بدیم و شناسه اونا رو هم بگیرید و به این
لیست اضافه کنید ! من که خودم به شخصه به هیچ کس توصیه نکردم از شاتل بگیره و فقط تونستم شناسه خودم رو بفرستم ! ولی
اگه دوستان این کارو بکنن خیلی خوب میشه ! مثلا اون آقایی که گفت هفت نفری رفتیم فسخ کردیم نمی دونم شناسه خودش و
اون شش نفر دوستاش رو داده به آقای جوادی یا نا ! ولی دوستان اگه بتونن به جز شناسه خودشون یکی دوتا دیگه هم بدن خیلی
خوب میشه ...
سلام به همه دوستان
سلام مخصوص هم خدمت جوادی عزیز
این هم متن ویرایش شده شکایت نامه از شاتل.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر نظرخاصی دارند بگن تا اعمال کنم
و اگر از طرف شما دوستان تایید میشه فایل ویرایش شده رو برای جوادی عزیز بفرستم.
لینک صفحه دوم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بسیار خوبه
به نظر من دوستانی هم که نام کاربریشون را ندادن و بقیه دوستان این نامه را ایمیل کنند به تنظیم مقررات و پیگیری کنن حالا چه از طریق تماس چه حضوری!
نقل قول:
مر30 Glad Boy عزیزم و تشکر
بله یکی از دوست خوبمون sadeghrenjer هم داره سعی میکنه از دیگران هم شناسه بگیره
که بنده جا داره همینجا ازش به خاطر تلاش هاش تشکر کنم همینطور از jackson2010 عزیز به خاطر همکاریش
منم با نظر شما موافق حالا 3 روز دیر بشه زیاد اشکالی به وجود نمیاد حالا باز دوستان هم نظرشون رو بگن
.
دوست عزیز شناسه پ.خ شد واستوننقل قول:
ایکاش میشد یه همچین چیزیم اضافه کنی که شاتل چطوری برنده جایزه های مختلف شده!!
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
عزیز در ضمن منم شناسمو برات فرستادم
عالــــــــــــــینقل قول:
آقا jackson2010 عزیز یه بندی اضافه کن در مورد همین نظر دوست عزیزمون
خوبه چرا به فکر خودم نرسید:31::46:
.
مطمنی اسم شرکت ایسارنت هست؟ نزنیم یه شرکت دیگه رو بدبخت کنیم! :31:تو اسپید تست یه اسم دیگه میزنه ها! در ضمن جمله شماره 1 از نظر ساختاری اشتباه و دچاره تناقضه! شما فرمودید نقض قانون فلان در برنداشتن محدودیت !!! باید بفرمایید:
1-نقض آشکار قانون فلان...مبنی بر حذف محدویت حجمی
من خودم با این شکایت کشی ها مخالفم، ولی تو جمله بندی و ساختار کمک میکنم.
دوستان عزیز
یه لینک بهتون میدم برید ببینید جالبه مطالب و نظرات کاربراش:
کد:http://www.musavis.com/general/dont-buy-from-shatel-aria-rasane-tadbir
من دیروز منتقل شدم به اکو 512 ( از اکو 128 ) سرعت عالیه الان .
دانلود شبانه هم حدود 1.5 گیگ داشتم .
سلام خدمت دوستان.اسم شرکت شاتل(اریا رسانه تدبیر) هست بهتره در نامه درستش کنین
درود
2 شبه دقیقا ساعت 3 به بعد نیمه شب سرعت دانلودم وحشتناک میره بالا من 128 شاتل هستم شبها سرعت دانلودم بین 55 تا 64 هست ولی این 2 شب سرعت دانلودم از ساعت 1 نیمه شب میشه 17 ...ولی 3 به بعد سرعت 17 من میشه 220 تا 260 اینم عکس دیشب
اینم سرعت حال حاضر ساعت 12:21 ظهر
عزیزم دقت کردی تاریخ این مطلبه ماله کی هست؟ سال 85 - 86 ....نقل قول:
1.5 گیگ دانلود میکنی محدودت نمیکنن؟نقل قول:
شما چندوقته از شاتل سرویس گرفتی ؟ کدوم شهر هستین ؟ قبل از این محدود بودید !؟نقل قول:
واسه منم رفته بالا ولی چه فایده زیاد دانلود کنی محدودت میکنن وحشتناکنقل قول:
شما هم به زودی محدود خواهی شد:41:، عاشق چشم و ابروی شما نیست که یکی رو محدود کنن شما رو محدود نکنن:46:نقل قول:
برای منم گاهی میرفت بالا، اما مطئن باش باز بر میگرده به حالت قبلنقل قول:
اره میدونم ، اما به نظر شما چه فرقی کرده شاتل 85 با شاتل 90 ؟؟؟نقل قول:
اتفاقا این یه مدرک خوبیه که قید کنیم تو شکایت نامه چرا که حتی از همون سالها شاتل دزدی میکرده..
.
دوستاني كه تهران اكو 128 دارند آيا دان استريم اونها هم كم شده؟ من الان 2 هفتست كه دان استريمم شده 158 از 580! زنگم زدم شاتل ميگن متناسب سرويس شماست! اما تا الان 1.5 سال بود كه سزعتم رو 60 70 كيلوبايت بود با اين كار برگشته به 16 17 ! منم محدود شدم؟ با اينكه دانلود زيادي نداشتم!؟
دوستان گرامی سلام
درمورد اسم شرکت شاتل
درکل شرکت شاتل یا با نام اصلی خود shatel ویا با نام نمایندگی خود ایرسانت فعالیت میکند . واین دونام فعلا نامهای اصلی این شرکت هستند. که مخفف همان اریا رسانه تدبیر میباشد. طبق قانون ثبت شرکتها اسم شرکت باید مخفف باشد. بله داداش
البته درمتن ایسارنت نوشته شده بود که تصحیحمی شود.
خوب به نظر میاد شاتل حالگیریش رو شروع کرده از شما:27:نقل قول:
بله سرعت متناسب شماست دارن میدن
اگر قبلا سرعتت بالا بود به خاطر راضی نگه داشتن شما از شاتل بود... حالا دیگه نیست:19:
.
دوست عزیر و جوادی گرامینقل قول:
به شخصه فکر میکنم مطرح کردن همچین موضوعی باعث میشه اصل شکایتنامه بره تو حاشیه و این رتبه بندی و این مسائل ما رو از احقاق حقمون دور کنه. حالا اگر شاتل آخر هم میشد و ما کاربرانش بودیم در ساعات رایگان که دیگه به خواب میدیدیم که دانلود کنیم
ولی در موردش فکر میکنم ببینم میشه ازش چیزی داورد یا نه
مرسی
راستی جوادی جان نظرت درمورد متن شکایت نامه ویرایش شده چیه داداش
سلام ، بچه ها یه سر به سایت وبگردی 20:30 بزنید ، یه نظرسنجی توی سایتش گذاشته که در مورد قانون رفع محدودیت حجمی اینترنت adsl
در قسمت "تماس با ما" هم در مورد شاتل بنویسید
کد:http://www.webgardi2030.ir
این شاتل عجب جلبیه ، حواس تون باشه توی دامش نیافتید
جای حداقل رو با حداکثر عوض کرده
میگما جکسون عزیز مدکر خوفیه:31: میشه ضمیمه کنیم به شکایت نامه؟نقل قول:
نباید بیشتر از 10 نفر باشه اما اینجا باز فکر میکنم داره نقض قانون میکنه!!!
الان زنگ زدم یه چیز جالب شنیدم
اوپراتور گفت شما اگر سرویس 128 بگیرید سرعت دانلودتون 16 هست ولی چون ما یک به ده می کنیم در نتیجه سرعت دانلودتون میشه 1.6 کیلوبایت
والا من نمی دونم منظور سازمان مقررات رادیویی این بوده یا نه
یعنی مثلا اگر شما سرعت یه مگابیت بگیری سرعت دانلود 12 کیلوبایت هست
فک کن
45 تومن بدی برای سرعت دانلود 12 کیلوبایت
سلام آقای جوادی
مگه شما نگفتی یه شناسه هم باشه قبوله پس دیگه صبر نکنید ممنون
نقل قول:
خط اول و دومش جابه جا بشه بهتره:نقل قول:
معاون محترم....
جواب آقای مهندس ....
بند 1 شکایت نامه هم جدیدا توافق شده که سرویس های محدود ارائه بشن...
اسم دیگه ی شرکت شاتل هم اریا رسانه تدبیر هست
اینم مهم ترین مدرک فعلی هست که حتما باید ازش استفاده بشه:
دیروز تا ساعت 7 دانشگاه بودم از خستگی خوابم برد نتونستم بیام.
من که فردا میخوام برم سراغ مخابرات منطمون ببینم سرویس هاش چجوری هستن.
من که مشکلی با دیرتر فرستادن ندارم و از اونجایی که خود آقای جوادی پیگیر هستن، خیالم مطمئن هست.
اگر که شیب نمودار دادن شناسه در روز از نقطه ی اوجش گذشته و روند نزولی داره بهتر که وقت رو غنیمت بشماریم و نامه رو ارسال کنید.
با تشکر :11:
آگه بخواين در مورد cra بنويسيد منم شناسه ام رو بدم آخه قبلا مي خواستين فقط در مورد eco بنويسيد! البته خودم هم جدا يك شكايت نامه نوشتم.
دوستان عزیز سلام
در مورد سرویسهای CRAدر بند 10 صفحه دوم شکایت نامه مختصرا اشاره کرده ام.
قابل توجه دوستان و mha_mha صفحه دوم شکایتنامه را در لینک زیر مشاهده کنند.
اسم شرکت هم دیگه اینقدر بهش گیر ندید همون شاتل کوفتی خوبه نمایندگیش هم ایرسانته. مطمئن باشید
این عکس هم ضمیمه شکایت نامه بکنید مثل بقیه مدرکها و عکسها و فیلمها. جوادی جان دستت رو میبوسهاگر خیلی شلوغش کنیم دیگه از شکایتنامه تبدیل به شاهنامه میشه وا. و از رسمیت میافته
خط اول و دومش جابه جا بشه بهتره: OK
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 39 (6 کاربران و 33 مهمان)
amir20611, frankval, jorok20, LOVEFORLOVE, mha_mha, soroori2