یعنی برا شما خوبه همیشه؟؟؟نقل قول:
Printable View
یعنی برا شما خوبه همیشه؟؟؟نقل قول:
95% اوقات آره...نقل قول:
1مگ نامحدود، همین الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بحالت مثل اینکه بیشتر اوقات رو گیت وی 89 میفتی من که دو هفته ای 1بار شاید بیفتم رو گیت وی89نقل قول:
اگه کسی بخواد از ماناماد بگیره باید ip static با گیت وی 89 هم بخره:n21::n21::n21::n21::n21:
اتفاقا فکر میکنم آی پی استاتیک که میدن، یه چیز تخیلی به عنوان گیت وی میذارن، چون کاربردهای آی پی تابت خاص هست مثل سرور شدن... و معممولا پهنای باند میکشه، بنابراین سر یه مسیر چرت میذارنت تا نتونی زیاد مصرف کنی...نقل قول:
جز اینکه بذارن آی پی استاتیکت رو خودت انتخاب کنی که خیلی بعیده.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سلام یکی از دوستان من میخاد مخابرات بگیره
1برای ثبت نام از طریق سایت بهتره یا حضوری بری مخابرات
2چن روز طول می کشه فعال بشه
3مثه بقیه شرکتای اینترنتی یوزر پسورد بهت میدن یا باید نصاب بیاد خونه تا فعال بشه
:n13::n13::n13:
بیشرفا دوباره ازم 100مگ شارژ دزدیدن از ساعت 1.5تا 2 در صورتی که تو این زمان مودمم خاموش بوده
مک رو چک کن ببین یه دفعی کسی پسوردتو بر نداشته باشهنقل قول:
مک ادرس یکیه اصلا من ساعت 1.5 تا2 مودمو خاموش کردم وقتی ساعت 2روشنش کردم دیدم این قطعی نیم ساعته اصلا تو ibs ثبت نشده و زده از ساعت 11.5 تا 2 کانکت و 100مگ مصرف شده دارن از هر راهی برا دزدی استفاده میکنن اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
1 - حضوری برید بهتر رسیدگی میکنن
2 - برای هر کسی یه جوریه مثلا برا من 8 ساعته فعال شد ولی بعضیا هم بودن که 2 ماه طول کشیده :n02:
3 - قبلا که پسوردو میدادن نصاب اما الان نمیدونم , شما اگر حضوری برید با مدارکتون پسوردو بهتون میدن:n01:
-----------------------------------------------
-----------------------------------------------
پشتیبانی ماناماد هم شده 2020 :n02:
خوش به حالتنقل قول:
من که 2 مگ محدود دارم آشغاله هی باید منتظر بمونم که یه روز خوب بیاد....گت وی همیشه روی 89؟
از کدوم نمایندگی میگیری؟
سرعت پیج باز کردنت همیشه خوبه؟
دانلود چطور؟