از طریق اکانتینگ روی 3 - 4 مگ محدود شده سرعتشنقل قول:
Printable View
از طریق اکانتینگ روی 3 - 4 مگ محدود شده سرعتشنقل قول:
دوستان روی خط فیبر نوری فقط از مخابرات میشه سرویس گرفت ؟
شرکتای دیگه سرویس نمیدن؟:n03:
اگه خط منزل جدیدمون فیبر نوری باشه مجبورم بیام مخابرات :n30:
مخابرات اصفهان چه طرحی باید بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و سرعت روزشم خوب باشه ؟
فقط طرحای یک سالش شبانه رایگان داره ؟
در مورد اینکه بعضی از دوستان میگن مشکل در بازکردن پیج و وب گردی دارن چطور ؟ هنوزم مخابرات این مشکل رو داره ؟
این سرویس که تو سایت زده دانلود شبانه 99% تخفیف چطوریه ؟ اسمش چیه ؟ قیمتاش چجوریاس ؟ در مورد کیفیتش هم بگین ممنون میشم(پینگ و قطعی و سرعت شبانه)
سرعت 1 مگ و 2 مگ دانلود روزانه و شبانه سرعت چند میده ؟ شبی چقد میشه دانلود کرد با سرویس 1 مگ؟
آقا من کمپین 2مگ یک ساله گرفتم ، میتونم برم برای افزایش سرعت روی 5مگ اقدام کنم ؟
بازی های نسل جدید بالای 30 گیگ حجم دارن ! من اهل هر بازی ای نیستم اما مثلا Dragon Age جدید رو میخوام بگیرم با شبانه یک هفته طول میکشه :))
یا اینک باید اینو کنسل کنم و خسارت بدم ؟!
دوست عزیز سرویس کمپین 2 مگ سرعت شبانه و روزانش چنده ؟ از لحاظ وب گردی چطوره ؟ راحت صفحه باز میکنه ؟نقل قول:
شبانه 99% تخفیف داره ؟ قیمتش برای 1 سال چقدر میشه ؟
درود بر شما ...نقل قول:
این امکان فراهم نیست چون طرح شما 2 مگ است اگر هم پورت روی 5 مگ بسته شود باز هم تاثیری روی سرعت شما ندارد.
اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته که اصلآ کمپین 5 مگ شبانه رایگان نداره.
درود ... :n16:نقل قول:
من شاید مجبور بشم به خاطر خط فیبر نوری بیام مخابرات
به نظر شما چه سرویسی بگیرم ؟ سرویس 1 مگ با 5 یا 6 گیگ ترافیک بسه و میخوام شبانه رایگان داشته باشه
اون طرح که نوشته جشنواره پاییزی دانلود رایگان از 1 تا 7 ، چطوریه ؟ سرعت دانلود روز و شب خوب میده ؟ شبی چقدر میشه دانلود کرد ؟
یا اون طرح که 99% شبانه تخفیف داره
یه راهنمایی بکنین ممنون میشم :n12:
طرح جشنواره پاییزی سرویس 2 مگ با 5 گیگ ترافیک قیمتش 17500 هست و باید یکساله باشه شبانه رایگان 1 تا 7 داره سرعت دانلود چقدر میده ؟
کسی این سرویس رو داره ؟ توی روز و شب چقدر سرعت داره ؟
سرعت شبانه سرویس 2 مگ از 1 مگ چقدر بالاتره ؟ فرقشون چقدره
من خطم فیبرنوریه. همین طرح ۲ مگ را دارم، در بهترین حالت سرعتش به ۲۰۰ کیلو بایت یا ۱.۶ مگابیت میرسه. یعنی نه ۱ نه ۲ اون وسطا تاب میخوره.نقل قول: