نقل قول:
کیفیت دریافتت عالیه .. منم اوت دور دارم با اینکه RSSI رو 48 هست CINR رو 20 هست و current FEC هم رو 16QAM دوستانی که وارد هستند با اوت دور ها منو رو راهنمایی کننن چطور به سیگنال بهتر دسترسی پیدا کنم
Printable View
نقل قول:
کیفیت دریافتت عالیه .. منم اوت دور دارم با اینکه RSSI رو 48 هست CINR رو 20 هست و current FEC هم رو 16QAM دوستانی که وارد هستند با اوت دور ها منو رو راهنمایی کننن چطور به سیگنال بهتر دسترسی پیدا کنم
مخابرات دارم پینگ 1400 فکر نکنم زیاد خوب باشه:31::31:نقل قول:
مخابرات یه زمانی خوب بود
الان پینگ داتکم 350 هست خوبه منتها یه خورده lag داره هنوز تو گیم گفتم شاید wimax بهتر باشه
شما با 4.2.2.4 پينگ مي گيريد؟نقل قول:
ای بابا....اقا وضع همه خرابه که...نقل قول:
اقا من یه چیز رو صادقانه بگم.من از مبین رضایت 90 درصدی دارم.به نظرم خیلی خوبه.مثلا من الان 512 نامحدود 8صبح تا 8 شب دارم.راحت دارم دانلود می کنم.اون اولشم که 24 ساعته اوردن دم در خونه و وصل شد.اساس کشی هم کردیم اومدیم خونه جدید خیلی خوب انتن میده.سرعت دانلود هم رو 68 ثابته.اما اگه adsl داشتم دردسر انتقال به مرکز مخابرات جدید رو داشت و فیبر نوری و....دوستانی که میگن شاتل سرعت سرویس 128ش 300 هست یا نمیدونم فلان اپراتور 150 هست:اصلا بر فرض اینکه سرعت شما ده ترابایت بر ثانیه باشه. وقتی حجم 2 یا 4 گیگ داری به چه درد می خوره؟یا وقتی همه تو ساعات رایگان افت سرعت دارن...؟شما شاتل رو نگاه کنید:سرویس نا محدود512/256 رو میده ماهی 93 تومن.تازه اگه زیاد دانلود کنی محدودتم میکنه.اما مبین نت اومده یه سرویس 512 نامحدود 8صبح تا شب میده که حداقل منی که نمی تونم 93 تومن هزینه کنم بتونم 12 ساعت در روز از اینترنت نامحدود لذت ببرم.مشکلاتشم قبول دارم.مثل طراحی سایت و صفحه مشترکین افتضاحش یا پرداخت انلاین بی نهایت بی خودش که ممکنه فعال سازی سرویس جدید حتی یکی دو روز طول بکشه...اما واقعا خوب داره سرویس دهی می کنه و قیمتاش حداقل نسبت به رقیبش یعنی ایرانسل رقابتی و خیلی به صرفه تره. بازم میگم.من راضیم.حداقل واسه اینکه اینترنتم به خونه و خط تلفن محدود نمیشه و اینکه قیمت و سرعتهای نامحدودش(البته فقط 8 صبح تا 8 شبش)خیلی عالیه.این اون چیزی بود که من تو این مدتی که سرویس داشتم فهمیدم.دوستانی هم که هی میان میگن gprs ایرانسل یا مبین نت باید بگم به هیچ وجه قابل قیاس نیست.gprs ایرانسل فقط در حد تبلیغه و به شدت سرعتش افتضاحه.دیگه حوصله ندارم.بعدا چیزی یادم اومد می نویسم.دوستان اگه جایی از صحبتهام ایراد داشت بگین.خوشحالم میشم نظر شما رو هم بدونم.این رو هم بگم این مطالب رو بدون هیچگونه تعصبی و صرفا بر حسب تجربه استفاده و واقعیات نوشتم.
بدرود
آقا خيلي ممنون. لذت بردم. ديگه از دست نظرات مخالف خسته شده بودم...! به نظرم سرعتتون به شرط ثابت بودن بسيار مناسب هست. اين ADSL هم تا قبل ورود سرويس وايمکس سرعت ها رو انقدر بالا نمي داد، انگار جديدا اينجوري شده. چون ۳ ۴ سال پيش که من و دوستان داشتيم اينجوري نبود. براي من که يکسره از اين شهر به اون شهر مي رم وايمکس خيلي مناسبه. تو اين شکي نيست که adsl از نظر کيفيت بالاتره ولي قابليت جابجايي از مشخصه هاي مهم اينترنت است و من به شخصه خيلي برام سخته که تنها در منزل يا يک جاي خاص به اينترنت پر سرعت دسترسي داشته باشم...نقل قول:
آقا EDGE خوبه ولي نهايتا سرعتش به ۲۷-۲۸ کيلوبايت ثابت مي رسه کلا EDGE سرعت ۲۲۰kbps رو ميده، خودتون حساب کنيد. براي مناطقي که دسترسي به نت وجود نداره واقعا عاليه ولي اصلا قابل مقايسه با مبين تو سرعت هاي بالا نيست. البته مبين 256kbps حدود ۳۲ کيلوبايت و 128kbps حدود ۱۶ کيلوبايت دانلود مي ده که استفازه از EDGE شايد اينجا برابري کنه. من خودم خيلي وقته از EDGE استفاده مي کنم، جديدا خيلي سرعتش کاهش پيدا کرده و نوسانات فراواني داره.
واقعا:18:28 کیلوبایت؟باورت میشه من 100 جارو امتحان کردم،پر پر 5-6 کیلوبایت.تازه یه بار که خیلی سرعت خوب شد 10 کیلوبایت بود که همون موقع با speedtest.net تست گرفتم پینگ سرور تهران 400 بود!اصلا کیفیت نداره و دائما نوسان داره و همین طور که شما گفتی جدیدا خیلی افتضاح شده.بگذریم...ادامه بحث مناسب این تاپیک نیست.نقل قول:
سلام
بله، وایمکس از اینترنت موبایل بهتره. (دستکم از Edge) ولی بحث اینه که در تبلیغاتش قرار بود از ADSLبهتر باشه. در حالی که 128 ADSLاز 512 وایمکس خیلی بهتره.
به نظر من ۱ مگ وايمکس خيلي مناسبه. بين ۱۰۰ تا ۱۲۰ بده کافيه ديگه! نيست؟ به قول دوستمون سرعت هر چقدر هم بالا باشه، وقتي محدوديت حجم داري چه فايده اي داره؟ الان تاپيک شاتلي ها بودم، با اينکه سرعتشون بالاست خيلي محدوديت حجم شبانه دارن، ۳ گيگ روزانه هم با همچين سرعتي سريعا تموم ميشه...نقل قول:
اگه ۱۰۲۴ وايمکس شبانه ۵۰ کيلوبايت هم دانلود بده هر شب حدود 1.2گيگ مي توني دانلود کني، فکر کنم اين سرعت رو بده! نه؟
در ضمن مي توني خيلي جاها اينترنت داشته باشي... طرفداري نيست به هيچ وجه. شايد من هم از مبين سرويس بگيرم مثل شماها دچار مشکل شم. ولي فعلا که ندارم احساس مي کنم بسيار مناسبه.
سلام به همگی
دوستان هزینه مودم مبین نت BM632W خیلی زیاده 110 تومن انصافا به صرفه نیست حالا سوال من اینه که آیا میشه یه مودم وایمکس خودمون بخریم به مبین بگیم مک مودم رو شبکشون زیجستر کنن؟
اصلا چه کمپانی هایی مودم وایمکس تولید می کنن؟ و آیا مودم های داخلی قوی تر و با کیفیت تر نسبت به مودم هایی که ایرانسل و مبین ارایه میدن در بازار هست؟
لطفا راهنمایی کنید که هزینه گزاف 100% غیر واقعی برای این مودم ها نپردازیم
ممنون
سلام
اقا این سرعت و اختلالات مبین نت درست شده ؟؟؟