اتفاقا تو یکی از نمایندگی های سونی دیدم و روشن هم بود.مناسب پارتی طراحی شده.نقل قول:
Printable View
اتفاقا تو یکی از نمایندگی های سونی دیدم و روشن هم بود.مناسب پارتی طراحی شده.نقل قول:
دوستان صفحه وبلاگ home theater در فیس بوک هست من هم لایک کردم و عنوان های بلوری اصل قرار میدم شاید برای شما هم جالب باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای رایان
من دیروز بالخره از شر سینمای اشغال ال جی راحت شدم و فروختمش جاش سینما خانگی سونی مدل dz840k خریدم
1100 خریدمش
صداش اصلا با ال جی و سامسونگ قابل مقایسه نیست
ساب های ال جی و سامسونگ خیلی الکی می کوبه و تق تق می کنه
اما سونی خیلی عمیق و نرم می کوبه و تمام خونه را می لرزونه
من الان یک SZ 1000 سونی دارم تو سالن پذیرایی و یک DZ 840 که همین دیروز خریدم برای اتاق
از صدای سونی خیلی راضیم و به نظر من سونی بهتر از پایونیر هست
من چون تا حالا صدای پایونیر را گوش ندادم نمی دونم صداش خوبه یا نه
مستقیم رفتم سراغ سونی
سلام.مبارک باشه.بله سونی صدای به مراتب بهتری نسبت به ال جی و سامسونگ داره.نقل قول:
هیچ برندی تویه ضمینه صوتی و تصویری در حد سونی نیست:n09:نقل قول:
قیمتش واز کجا گرفتی وکیفیت صداش برام خیلی مهم استنقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
از نظر من سونی تو صدا و تصویر تک هست ما ال ای دی سونی w804 داریم واقعا تصویرش ماه هست در صورتی که قبلش سامسونگ داشتیم مدل 6980 که ربع کیفیت سونی را نداشت
واقعا سونی تو دنیا سالاره:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان چند تا پرسش درباره ی w804 ازت دارم:
* رنگ سیاه رو عمیق نشون میده؟
* رنگها طبیعی هستند یا اشباع؟
* فرمتهای ویدئویی که میتونه از usb پخش کنه کامل هستند یا فرمتی بوده که نتونه پخش کنه؟
* واقعا میتونه تصویرهای تند رو بدون تار شدن نشون بده؟
سپاسگزار
سامسونگ نگیر که اگر گرفتی پشیمون می شینقل قول:
بستگی داره
اگر می خوای رنگ مشکی را خوب نشون بده باید سنسور های نور محیطی را روشن کنید که وقتی روشن می کنی نور را کم می کنه و رنگ مشکی عمیق میشه
در کل رنگ مشکی را خوب نشون میده
رنگ ها پر رنگ و زنده هستند نه جوری نیست که مثلا صورت ها را قرمز نشون بده از شدت اشباع
اکثر فرمت ها را پخش می کنه حتی فیلم 3 بعدی هم پخش می کنه
در کل خیلی خیلی ازش راضی هستیم در صورتی که قبلش ال ای دی سامسونگ داشتیم که بعد از 3 ماه با ضرر فروختیمش از بس تصویرش افتضاح بود و بدنش هر چند دقیقه یک بار صدا می داد
سونی بگیر بدون گارانتی فقط مالزی اصل بگیر
با گارانتی ها بسته بندی ایران هستند