با سلام
تنظيمات مودم لينك سيس 120 رو ميخواستم. آي اس پي هم سپنتا هست.
Printable View
با سلام
تنظيمات مودم لينك سيس 120 رو ميخواستم. آي اس پي هم سپنتا هست.
اگر این طوره پس مودم مشکل داره . گارانتی داره؟ اگر داره ببر گارانتیش ببین مشکلش چیه؟نقل قول:
Mehrdad38 عزيز چقدر خوب راهنمايي كرديد ممنون از زحمتي كه كشيديد.
درمورد چراغ LAN هم اگه اطلاعي داريد يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم . ايني كه يكسره چشمك ميزنه طبيعيه .
اگه طبيعيه كه هيچ ، اگه طبيعي نيست لطفا" يه راهنمايي كوچك .
دوست عزیز چراغ DSL برروی مودم ها نشان دهنده ارتباط بین مودم شما و DSLAM های شرکت مورد نظر در مخابرات است و ریطی به شبکه داخلی یا سیستم شما ندارد. چراغ LAN مربوط به ارتباط بین سیستم شما و مودم می باشد. در ضمن سیم کشی ساختمان اگه کار هم داشته باشه با چراغ DSL داره، نه با چراغ LAN.نقل قول:
ممنون من هم با نظر شما موافقم ( در مورد چراغ ADSL ) . حالا بنظر شما مشكل چشمك زدن چراغ LAN از تو خودنقل قول:
كامپيوتره يا از مودمه . يا اصلا" مشكلي نيست و همه چي عاديه ؟
به نظر من که مشکلی نیست. مودم خودم که چراغ lan اش مدام چشمک میزنه.نقل قول:
با اون کارایی که من بهت گفتم مشکل چراغ زدن لینک LAN باید حل بشه. مربوط به کارت شبکه و تنظیمات اون هست.نقل قول:
سلام دوستان
1.میخواستم در خصوص خرید مودم وایرلس کمکم کنید
خود شرکت(پیشگامان)گفت که smc بخرم
اما دوستان linsys و asus رو پیشنهاد دادن نظر شما چیه؟
2.سوال دومم اینه که میشه برای هر کاربر یوزر و پسورد تعریف کرد تا فقط کاربرای مجاز بتونن کانکت بشن با موبایل یا کامپیوتر؟؟چطوری؟
smc مودم متفرقست کیفیتی هم نداره.نقل قول:
لینکسی و اسوس بد نیستن.
بهتریم مودم تو ایران هم زایکسله.که همه اینا بالای 60 تومنن.
مودم ارزون و خوب هم خواستی tp-link 8901 بخر آخرین قیمتشم 43 بوده 1.5 ماه پیش.
الان قیمتش باید ارزونترم شده باشه.
درسته smc خیلی تو ایران جا افتاده نیست ولی به نظر من جزء خوبای بازاره بعد از Linksys و zaxel مخصوصا از لحاظ برد که میشه گفت بردش از Linksys هم بهتر و بیشترهنقل قول:
نقطه ضعف linksys مدت زمان up شدن چراغ link هستش که تو این قسمت هیچ مودمی به zaxel نمیرسه بعد از config با زدن apply درجا وصل میشه ولی zaxel هم نقطه ضعف های خودش رو داره مثلا حتما باید بعد از انجام تنظیمات signout کنی وگرنه دفع بعد اجازه دسترسی به تنظیمات رو نمیده بعضی وقا کار به ریست کردن مودم هم میکشه
برای محدود کردن دسترسی ها هم اگه از مودم linksys استفاده کن میتونی دسترسی هارو با استفاه از mac هر قطعه محددود کنی