نخیرنقل قول:
فقط حذفیات نداشته،مطالبی به بعضی از فصلا اضافه شده،البته ریاضیاتو نمیشه تغییرات کلی ایجاد کرد ولی برای اینکه ضرر نکنی و از جزییاتم اطلاع پیدا بکنی توصیه میکنم کتای چاپ جدیدو نگا بندازی
نخیرنقل قول:
فقط حذفیات نداشته،مطالبی به بعضی از فصلا اضافه شده،البته ریاضیاتو نمیشه تغییرات کلی ایجاد کرد ولی برای اینکه ضرر نکنی و از جزییاتم اطلاع پیدا بکنی توصیه میکنم کتای چاپ جدیدو نگا بندازی
کتاب دین و زندگی 3 و زبان انگلیسی 3 امسال تغییر کردننقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم کتابای عمومی تغییری نکردن،پس کتب کمک آموزشیم تغییری نمیکنه مگر اضافه کردن تستی و یا شاید رفع کردن اشکالات ویراستاری و ...
به زبان یه سری لغت اضافه شده و استرس ها یکم تغییر کردن ، توی معارف هم درس جایگاه تشیع اضافه شده و یه درس ( شاید درس 1 یا 2 ) حذف شده و حدودا 30% مطالب جا به جا شدن
برای سوالات سالهای قبل کنکور به نظرتون کتاب زرد کانون بهتره یا سوالات تشریحی که مثلا گاج برای کنکورای قبلی داده بهتره؟
دوستان بهترین کتاب آموزش ریاضی کنکور چیه ؟ یعنی هیچی مبهم نباشه !
جدا؟نقل قول:
یعنی باید کتابارو عوض کرد؟مخصوصا تو معارف؟
دیگه چه درسایی چه عمومی و چه اختصاصی تغییر کردن بجز حسابان؟
من فقط سال سوم رو میدونستم که بهت گفتمنقل قول:
آره حتما معارف جدید رو بگیر ، خیلی تغییر کرده
بقیه کتابا تو سال سوم تغییر نکرده ، فقط همینا : حسابان - معارف - زبان
سلام.
دو سه روز پیش یه کتاب پیش2 شیمی تست مبتکران خریدم کتاب چاپ90 هست اما تاکنکور89 رو داره به همراه 10برگ منگنه شده سوالات 90 وخارج از کشور! میخواستم بدونم مال شما هم همینطوره یا نه ؟؟؟؟؟؟مال شما سوالات 90 داخل خود کتابه؟؟؟؟
مال من اصلا سوالات سال 90 رو نداره اصلانقل قول:
دوستان راهنمائی میخوام واسه کتاب رشته ریاضی
برای ریاضی پایه و دیفرانسیل و حسابان
هرچی کتاب خوب برای کسی که پایه ضعیف داره بگین
و بعدشم کتاب تست
برای من داره منگنه شده هم نیست . روش زده به انضمام کنکور 90 و صفحات آخر کتابه .نقل قول: