..........................
Printable View
..........................
کلا قسمت جلو ماشین همیشه مقداری از بخش عقب پایینتر هست، ولی اندازه دقیق را ندارم و متاسفانه توی نت هم چیزی در این مورد ندیدم.
همانطور که اشاره شد بالا آوردن بیش از حد و بخصوص استفاده از لایه های لاستیک و یا لاینر فلزی زیر فنر باعث خشک شدن بیش از حد و ضربه خوردن به بخش جلوی ماشین میشه.
اگر قصد دارید این کار را بکنید بهتره دنبال فنری باشید که بطور استاندارد چند لایه بیشتر داشته باشه تا نیازی به منجیت و غیره نباشه.
اگر فرصت داشتید فنرهای خودش را باز کنید و سر حوصله توی اوراقیها بگردید تا فنرهایی با همان قطر ولی دارای مارپیچ بیشتر و ارتفاع زیادتر پیدا کنید.
یکبار فنرهایی با ارتفاع بیشتر و مارپیچ زیادتر پیدا کردیم که قطر و ضخامت فنرها کمتر از استاندارد بود. مقدار ارتفاع بیشتر شد اما نرمی و ضربه پذیری هم وضعیت بهتری پیدا کرد.
ظاهرا بطور شانسی اون فنرها را گیر آوردیم چون بعدا هرچقدر گشتم پیدا نکردم و گویا فروشنده اوراقی از امارات آورده بود.
سالها قبل هم یکدست کمک فنر جلو که بطور استاندارد دارای فنر بود پیدا کردم و برای شورلت کامارو ( 6 سیلندر ) سوار کردم که اونها هم نرمی خوبی داشتن و جلوی ماشین هم با عقب کاملا در یک سطح بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد وضعیت کاربراتور این احتمال که اشاره کردید ( کم بودن بنزین در پیاله) هست که ممکنه به دلیل گیر کردن شناور در وضعیت غیر افقی ماشین باشه ( در سربالایی کم میاره)
یکی از سایتهای همسایه اشاره کرده بود سنسور دمای بحرانی فعال بشه دلکو را ریتارد میکنه که موتور سرد کار کنه تا دمای موتور را پایین بیاره بعید نیست که علاوه بر این کارهای دیگه ای هم انجام بده مثل سنسور روغن موتور و مستر پمپ که کارهای متعددی انجام میدهند که دوستان همه میدونند
عملکرد سنسور روغن موتور
1-کم بودن روغن موتور
2-از کار افتادن یا ضعیف کار کردن اویل پمپ
3-به کار انداختن ساسات
عملکرد سنسور مستر پمپ
1-کم بودن سطح روغن ترمز
2-وجود هوا در روغن ترمز
سنسور دمای بحرانی در ماشینهای انژکتوری درکنار سر سیلندر ، نصب شده در واقع نقش ایمنی و سوپاپ اطمینان را برای سر سیلندر بازی می کنه.
این سنسور با سنسور دمای آب رادیاتور از نظر الکتریکی موازی بسته شده ؛ اما با آب رادیاتور در تماس نیست و در سر سیلندر قرار می گیرد.
سنسور دمای آب در ماشینهای انژکتوری کار های زیر را انجام می دهد
1- با بالا رفتن دمای موتور و گرم شدن خودرو دور موتور را کاهش تا به دور نرمال برسد
2- ایجاد حالت ساسات در حالت سرد بودن خودرو
3- تنظیم زمان پاشش و آدوانس جرقه در موقع گرم شدن خودرو
4- در بعضی از مدل ها فن سیستم خنک کننده را فعال می کند
5- انتقال دمای آب به پشت آمپر آب
6- تامین سوخت بیشتر برای حالت ساسات خودرو سریع تر روشن شود
جناب camaro lt همانطور که شما فرمودید سنسور دمای بحرانی با آب در تماس هستش(اما در ماشینهای انژکتوری با آب در تماس نیست)با مقدمه فوق اینطور به نظر میاد که سنسور مورد نظر تلفیقی از سنسور آب و سنسور دمای بحرانی هستش علاوه بر ریتارد کردن دلکو ،امکان داره جریان نداشن آب در سر سیلندر را مشخص بکنه که یا از کار افتادن واتر پمپ و یا گیر کردن ترموستات را نشان بده و همین طور جوش آوردن البته این فعلا فرضیه هستش باید بیشتر مطالعه و تحقیق بشه، نظر شما در این مورد چیه؟
در مورد دمای این ماشینها همانطور که در کاتالوگ مشاهده میکنید ترموستات 90 درجه و درب رادیاتور 15 اینج پوند هستش در واقع میشه گفت که این ماشینها گرما دوست هستن وهمانطور که فرمودید دمای نرمال بین 90 الی 100 درجه است که برای موتور و اجزای آن تعریف شده است.
درمورد120 درجه را نهایت کار به حساب آورده را دقیقا اطلاع ندارم باید تحقیق کنیم.
سنسور دمای بحرانی در نسل خودروهای ما به " فشنگی چراغی " معروف شده، چون صرفا با رسیدن به دمای مورد نظر ، چراغ اخطار داخل داشبرد روشن میشه و تا قبل از اون چراغ خاموش هست.
با توجه به اینکه اکثر خودروهای آمریکایی دهه های 60 و 70 میلادی فاقد نشانگر دمای آب بودن و فقط چراغ اخطار دمای آب برای اونها تعبیه شده بود، پس میشه اینطور نتیجه گرفت که حرارت آب در این موتورها بطور معمول میتونه در نزدیک 100 درجه هم باشه اما تحت شرایط مشخصی که شامل سلامت کامل موتور و تنظیم بودن و نبود ایراد و اشکال در سیستم خنک کننده و.. است.
یکی از مشکلاتی که اکثر ما در تابستان داریم، داغ شدن بیش از حد زمان استفاده از کولر هست که نهایتا با استفاده از رادیاتورهای بزرگتر و فن برقی اضافه تا حدی با اون مقابله میشه، اما وقتی این خودروها بطور استاندارد فن برقی ندارن، پس احتمالا برای اون دمای بالا هم مشکلی نباید داشته باشن، ولی چون عمری از زمان کار قطعات میگذره مسلما باید در رعایت یک سری موارد دقت بیشتری بکنیم که همین نگه داشتن حرارت در دمای کمتر از موارد تعریف شده است.
موردی که برای خودروهای انژکتوری گفتید، درست هست و البته بعضی خودروها مثل پژو 206 و 207 فقط دارای یک فشنگی هستند که چند نقش را بازی میکنه ( و فشنگی اونها مستقیما با آب در تماس هست) و علاوه بر نشان دهنده دما، باعث تنظیم زمان روشن و خاموش شدن فن رادیاتور و همچنین روشن کردن چراغ اخطار حرارت آب موتور هست.
مسلما انجام این کارها با استفاده از یک فشنگی نیازمند استفاده از سیستم کامپیوتری هست تا تنظیمات دقیقتر را انجام بده که در خودروهای ما وجود نداره.
باید چند تا آزمایش روی این فشنگی چراغی انجام بدم و مقداری تحقیق بکنم تا اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت و کارایی این قطعه بدست بیارم.
مرسی از پاسخ دوستان - بیوک قبلیم که اتفاع جلوش بالاتر بود هندلینگش بهتر بود البته این 57 ه کلا نرم تره حالا نمی دونم سیستم فنر بندیشون فرق داره یا اسمبل ولی روون تر راه می ره و کم تر نیاز به گاز دادن دارین شاید اصولی بستن شاسی و موازی بودن چرخ ها نقش داشته باشه نسبت به مدل های ایرانی ولی من احساسی که نسبت به طراحی امریکایی ها دارم مثل بیوک و نوا و کادیلاک حذس می زنم جلو بالا تر از عقب باید باشه.
این بیوک فعلیم 57
این هم قبلی 64 - ارتفاعش رو بالا برده بودم و اینجوری بیشتر دوست داشتم
خیلی ممنونم از تمامی دوستان.ولی مشکل از فیوز بالا سمت چپ و فیوز توو کاپوت نیسنقل قول:
ضبط رو عوض کردم موقع سیم کشی مقداری سیم ها کشیده شد
از سوکت رله میشه برق مستقیم داد؟
................
قبلا چهار تا شیشه ها سریع بالا و پایین میشدن مدتیه سرعتشون خیلی کند شده رودری ها را باز کردم متعلقات بالابرها را روغن کاری و گریس کاری کردم اما تفاوت نکرد برق سر سیم ها هم 12 ولته بنظرتون رله ضعیف شده ؟ دوستان از چه نوع رله ای با چه آمپری تعویض کردن ؟ با تشکر.
اتصال منفی بدنه به باطری و موتور به بدنه رو چک کنید - ولتاژ مهم نیست آمپر مهمه.
سلام دوستان
اسم این ماشین و مدلش چیه؟
:n16: