سلامنقل قول:
بستگی به استاد و مرکز داره ...
باید صبر کنی تا امتحانات تموم شه
بعدش به تدریج نمرات رو ثبت و پس از ثبت تمامی نمرات و تایید شدن ، کارنامه اصلی رو میشه دریافت کرد ...
Printable View
سلامنقل قول:
بستگی به استاد و مرکز داره ...
باید صبر کنی تا امتحانات تموم شه
بعدش به تدریج نمرات رو ثبت و پس از ثبت تمامی نمرات و تایید شدن ، کارنامه اصلی رو میشه دریافت کرد ...
پس با توجه به گفته های شما هیچ قید و بندی نداره کی میزاره چون الان در گلستان برای اعتراض به دورس تاریخ مهلت اعتراض داده در حالی که هنوز نمره تشریحی همون درس را نزدهنقل قول:
بله درسته ... پیام نور و بی بند و باریش :n02:نقل قول:
من دیروز امتحان سیستمهای چند رسانه ای داشتم .دو رشته هم داشتن الان که سوال تو سایت گذاشتن برای دانلود با اون سوالاتی که بهم دادن سر امتحان فرق میکنه:n28:
یه لحظه متوجه دو صندلی جلوتر شدم یه سوالش نمودار داره مال من نداره سوالش فرق میکنه .
حالا چکار کنم اصلانم بالا سوالاتم نگاه نکردم چی نوشته دیدم سوالات مال منه دیگه بالاش نگاه نکردم چی نوشته:n30:
کسی مهندسی اجرایی هست ببینم سوالاتش تو سایت چی گذاشته:n28: سوالات من اشتباه حل کردم یا تو سایت اشتباه گذاشته
سوالات فرقی نمیکنن زیاد فقط 4تا سوال فرق میکنه :n28:
سوالات تشریحی هم داشته ؟ اگر فقط سوالات تستی بوده که اصلا امکان نداره بتونی ثابت کنی سوالات رو بهت اشتباه دادن فقط باید شانس بیاری جواب هاشون تقریبا یکسان بوده باشهنقل قول:
اولین کاری که سر جلسه باید بکنی نگاه کردن به سربرگ سوالاته چون اکثرا اشتباه میکنن همین دیروز یه ورقه از سوالات منو بهم ندده بودن
خدا شکر هم تستی بود هم جوابش یکی بود فقط 4تاسوال فرق داره ولی جوابشون یکین تو هردو نمونه سوالنقل قول:
خدا بگم چکارشون کنه :n24:
بچه ها ، پیام نور ترم تابستانه برگزار نمیکنه ؟
چرا برگزار میشه از 4/28 تا 5/8 انتخاب واحدهنقل قول:
خوبه پس زیاد ضرر نکردی :n02:نقل قول:
/
بعد گذشت 10 روز هنوز سوالات زبان عمومی رو نزاشتن برای دانلود !
دوستان سیستم گلستان براتون باز میشه ؟ برای من Unable to connect میده :n03: