داداش ممنون از توضیحاتت،میشه یه سایتی معرفی کنی توی پ.خ که بتونم p r o x y ایرانی با ping پایین گیر بیارمنقل قول:
Printable View
داداش ممنون از توضیحاتت،میشه یه سایتی معرفی کنی توی پ.خ که بتونم p r o x y ایرانی با ping پایین گیر بیارمنقل قول:
دوستان VPI VCI آسیاتک چنده ؟
VPI=0نقل قول:
VCI=35
دوستان کسی متوجه نشد این نقره ای چه فرقی با برنزی داره، تا اومدم برنزی بگیرم اینطوری شد :n28:
اخبار چند روز پیش گفت که توی تعرفه های جدید اینترنت کاربر برای سرعتی که دریافت میکنه پول خیلی کمی میپردازه ( مثلا 4 تومن برای سرویس 512 ) ولی به میزان استفادش و حجم دانلودیش قیمت افزایش پیدا میکنه.
و سه تا تفاوت جدید کشف کردم!
سرویس 2 مگ قبلا 5 گیگی بود الان شده 6 گیگی و قیمتشم قبلا 31 هزار تومن بود الان شده 27 تومن.
سرویس 30 گیگی 1 مگابیت با نامحدود نقره ای هم قیمت شده (باگ پیدا کردم :دی) پس ممکنه توی سرویس های نقره ای بیشتر از 30 گیگ دانلود کنید (برای 1 مگ) شاید محدود بشید.
قسمت حجم اضافی هم تغییر کرده باید یکم ریاضیتون قوی باشه :دی قیمت هر گیگ هم برای مقدار های بالا کاهش زیادی پیدا کرده و ارزونتر شده.
سرویس های حجمی هم خیلی قیمتشون کمتر شده حداقل 8 هزار تومن کاهش داشتن.
كسی میخواد تمدید كنه همین الان تمدید كنه كه بعدا این قیمتا و سیستم جدید ممكنه اعمال بشه من كه 6 ماهه برنزی 1 مگ زدم ظهر
خوب سرویس منم وصل شد ! ما موندم چرا انقدر کیفیت خطم افتضاح شده !!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل سرعتی نداره الان انگار ولی :n14: خط مخابراتم SNR روی 40 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که پنل رو چک کردم تغییر نکردن که!!
دوستان کسی 256 برنزی داره؟ میشه رو سرعت 30 حساب کرد؟ یا افت داره؟
امروز که از ساپورت پرسیدم گفت که 24-72 ساعت دیگه تعرفه جدید میزارن!!
جالبه که یکیشون گفت قیمت ها شدید کم میشه!!!! اما 2 تا دیگه گفتن معلوم نیست....:-S
gamer
کسی اینجا هست؟ تو بازی وضع اسیاتک چطوره؟
سه روزه نتم وصل شده، یه دفعه امتحان کردم خوب بود، اما همیشه اینطور هست؟
در کل نسبت به مخابرات عالیه!!!!!!
سرویس اسیاتک حجمی بشه که خیلی مزخرفه! قیمت محدودش که اصلاجالب نیست!! نامحدودش هم دو برابر بشه، سیستم تمدید و نگهداری پورتشم که افتضاحه! پینگش هم که +350! دیگه دلیلی نداره کسی اینجا بمونهنقل قول:
البته من که تو پنل سایت هنوز نقره ای ندیدم! تعرفه طلایی هم عوض شده؟
من با هاست های ایرانی بازی میکنم خوبه، با خارجی ها تاحالا نتونستم روی COD:BO2 امتحان کنم :دینقل قول: