دوستان برای سمند ای اف سون یک پخش عالی توی مایه های 200 تومن میخاستم، میشه معرفی کنید؟
دوستان برای سمند ای اف سون یک پخش عالی توی مایه های 200 تومن میخاستم، میشه معرفی کنید؟
سلامنقل قول:
اگه ميتوني هزينه رو افزايش بده چون اين قطعات كه انتخاب كردي كيفيت و قدرت خوبي ندارن.
با 200 تومن تو اين بازار فكر نميكنم چيزي بتونيد تهيه كنيد.نقل قول:
دوستان يه چرخي تو بازار بزنن بعد بيان مشاوره بگيرن بد نيست.
به نظر من اگر بخواد اينطوري پيش بره بايد دور سيستم و سيستم بازي رو خط قرمز بكشيم.اي خدااااااااااااااا:19::41::42:
البته از من كه ديگه گذشت،براي پسرم ناراحت هستم،طفلك:37::31:
داداش شما چه باندو امپلی برای 1450 پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
اگه ميتوني هزينه رو افزايش بده چون اين قطعات كه انتخاب كردي كيفيت و قدرت خوبي ندارن.
از یکی شنیدم امپلی رو 1450 فقط 3500 جواب میده......الان من چیا میتونم بگیرم؟
امپلی 3500+718 کنوود چطوره؟
الان 718 قیمتش چنده؟
3 حالت دارهنقل قول:
1. اون یه نفر دچار عقب موندگی ذهنی بوده
2. هیچی از سیستم نمیدونسته
3. کاسب محترمه دزد بوده میخواستن بکنون تو پاچتون!
من میگم 6500 بردار که 4 کاناله بعدا به دردت میخوره (البته نمیدونم قیمتش چنده ,شاید صرفه خرید نداشته باشه!)
6964 از 718 کیفیت بهتری داره 718 بیس پرتر داره و تیوترش خیلی جیغ تره باس ببینی برا چی سیستم میبندی موزیک گوش کردن یا سربرگردوندن!
فکر اینم نباش عقب 2 جفت بیضی اونم دو مدل مختلف ببندی..
موفق باشی
از همون که ضبطو گرفتم گفت رو 1450بعدا اگه بخوای سیستم ببندی امپلی فقط 3500 میتونی ببندی.نقل قول:
6500 الان قیمتش 200 تومنه 6964 هم 80 تومن.پس همین جواب میده؟من همون برای گوش دادن میخوام که کیفیت خیلی خوبی داشته باشه و به قول شما اهل سربرگردوندن نیستم:31:
پس من مطمئن باشم 6500 روی 1450 جواب میده؟
بعدا به اینا میشه ساب هم اضافه کرد؟
الان میتونم 3500 بگیرم + 6902
و یا
اگه 6500 جواب بده رو ضبط من
6500+6964
با توجه به اینکه بعدا میخوام ساب هم اضافه کنم کدوم موردو انتخاب کنم؟انتظارمم یه صدای خوب و با کیفیته، نه یه صدایی که جلب توجه کنه
پ.ن
ساب W307F هم بودجم میرسه اضافه کنم نظرتون در مورد این چیه؟
امپلی : 6500
باند : 6964
ساب : W307F
همینارو فردا برم بگیرم؟
اتفاقا منم 1450 دارم.با آمپ 3500 پایونیر قشنگ صدا گرفتم ولی با آمپ 7205 کنوود و Mline 75.4 آدیوسیستم صداش در نیومد خودم هم آخر نفهمیدم مشکل از چیه.نصاب هم نفهمید و گفتش مشکل از هدیونیت هست حالا وقتی مشکل از هدیونیته پس چرا با 3500 جواب میده؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان .
با کمک عزیزان مخصوصا حمید آقا و آقا محمدرضا سیستمم رو ارتقا دادم.
الان اینها رو دارم:
1. پخش 6350 pioneer
2. کواکسال 6902 pioneer
3. کامپ mx-165 audio
4. ساب 303 pioneer
5. آمپ 1 مونو کنوود 9105 و 4 کانال megavox
6. 1 خازن 2 فاراد
حالا چندتا سوال دارم:
1. تو قدم بعدی سابم رو عوض کنم یا کواکسیال رو؟ از صدای 6902 بدم نمیاد ولی صداهای ریز رو خوب پخش نمیکنه. شاید اگه 1 تیوتر بذارم رو طاقچه خوب بشه. (خودم نظرم رو ساب هست) صدای گوشخراشی نداره.
راستی دوست ندارم سابم ضربه بزنه. کیفیت مهم تره.
2. 1 آمپ چقدر مجازه داغ بشه؟ 4 کانالم اگه 1 ساعت با ولم بالا کارکنه داغ میشه. دست بزنی نمیسوزی ولی 1 ذره دیگه داغ بشه ممکنه بسوزم. :20:
3. تیوترم تو بعضی بخشای بعضی آهنگا 1 صدایی شبیه وقتی تازه وصلش میکنی به آمپ میده. خش خش ریز. (تو ولم پایین 1 ذره معلومه ولی بالا نه) ممکنه برای خود آهنگ باشه؟؟
ممنون.
سلام
تفاوت 1221 آلپاین تایپ آر و 1243 تایپ آر در صدایی که تولید میکنند در چیه؟ضمن اینکه اولی 2 کوئل 2 اهم داره و دومی دو کوئل 4 اهم.
ممنون
ببین دوست عزیز شما هر امپی رو با هر پخشی میتونید ببندید استثنا هم نداره کاسبی که میگه نمیشه یه نفعی داره براش از اون طرف هر امپی رو هم با هر باندی میشه بستنقل قول:
اما این وسط یه قانون نانوشته هست گاهی اوقات صدای یه پخش با یه امپ خوبه و گاهی نه تازه این زمانی هست که هم پخش هم امپ پدر دار باشن!
این ست شدنه بنا به تجربس در مورد امپم بهتره همیشه توانش از تحمل اسپیکر بیشتر باشه که وقتی میخوایم امپو تنظیم کنیم با کمتر باز کردن گین دیستورت کمتری داشته باشیم
که البته کاملا با ولتاژ خروجی پخش مرتبطه اکثر پخش های پدر مادر دار از پایونیر کلاریون ... خروجیشون بیشتر از 5 ولته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر منظورتون این امپه به نظرم امپ خوبیه البته من با 6400 کار کردم که امپ متوسط و خوبی بوده
توانشم بد نیسن 4 تا 60 وات رو 4 اهم میده از نظر کیفیت خیلی بعیده با 3500 فرقی داشته باشه فقط اشکالش اینه دو کاناله کلا اثبات شده 4 کانال بخرید بهتره و به صرفه تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 307 من شخصا از صدای سابای پاییونیر خوشم نمیاد ببین خودت دوسشون داری یا نه تو سابای ارزون قیمت 3012 کنوود ساب خوش صدا و با کیفیتیه و البته 1250 و 1260 اینفینیتی تموم اینا یه زمانی حدود 65 تا 70 تومن بودن الان اطلاع ندارم
مورد اخرم باند 6902 من صداشو نشنیدم سعی کن کلا قبل خرید سیستم صدای اسپیکری (چه ساب چه باند) که میخوای بخری رو بشنوی چون خیلی به سلیقه وابستس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ کدومو نداشتم ولی ظاهرا 1243 کلا صداش متحول شده و اکثر دوستانی که داشتن میگن 1243 خیلی بهتره و البته تو رده خودش جزو 12 اینچای خوبه بازار فقط از قیمتای الپاین بیخبر چون پاپ استریو مصداق بارز دزدی تو روز روشنه..
درباره کویلم هیچ فرقی ندارن از نظر صدا تفاوتشون توی درایو کردنشونه و اینکه امپ شما چه واتی روز 1و 2 و 4 اهم میده
مثلا وقتی دو تا کویل 4 اهمی داره میشه روی 8 و 2 اهم بستش و
وقتی 2 تا کویل 2 اهمی داره روز 1 و 4
سلام دوستان. من می خوام یه ضبط بگیرم که روش دستگاه GPS هم باشه. کسی مارکی سراغ داره؟ حدود قیمت چقدره؟