آقا ممنوننقل قول:
پس تو این رنج از hx5 بهتره .... میشه قیمت بازار رو هم بگید ؟
من دیدم قیمتها حیلی فرق میکرد ! گارانتی اصلی چی هست ؟
ممنون
آقا ممنوننقل قول:
پس تو این رنج از hx5 بهتره .... میشه قیمت بازار رو هم بگید ؟
من دیدم قیمتها حیلی فرق میکرد ! گارانتی اصلی چی هست ؟
ممنون
شهرام خان بنده هم بیش از یک دهه هستش که مشغول عکاسی و تمامی حواشی اون هستم ... تعداد لنزهایی که تجربه داشتم رو اصلا یادم نمیاد !!نقل قول:
بیش از یک دهه کار عملی بعلاوه مسندات معتبر
دیگه انقدر حساسیت !؟ بنده 2 سری 55-250 داشته ام . یک سری که سرقت شد و هیچ و سری بعد هم که داشتم یک مقایسه کامل برای دوره ای که قصد خرید 18-200 رو برای یکی از دوستان داشتم ، انجام دادم . کیفیت اپتیکی به نظر بنده حقیر و بدون استناد به منابع علمی و آزمایشگاهی دقیق تا 180 کاملا برابر بود بعد از اون 55-250 پلاستیکی و ارزون و داغون ! برتری خودش رو به رخ میکشه . دوست من بنده که مخالفتی با شما ندارم که ... پول مفت هم برای دور ریختن ندارم . شاید چون 4 - 5 هزار شات با این لنز تجربه داشتم فقط قصد داشتم ایشون رو مطابق با بودجه شون راهنمایی کنم . خوشبختانه همیشه بعد از پرسش اینکه آیا قصد و توانایی افزایش بودجه یا صبر برای بازه ای منطقی رو دارند یا خیر ، یادآوری کرده ام به دوستان که حقیقتا لذت از دست دادن فرصت عکاسی برای مدت طولانی - زمانی که مثلا کسی بجای 55-250 یا 18-200 بره و مثلا 300 ال یا ... بخره اون هم برای اولین لنزی که میخواد خرید کنه - بسیار دردآور هستش برای کسی که جدا به عکاسی علاقه داره . حالا شاید نظر شما چیز دیگری باشه .نقل قول:
نه در نرنج مشابه 18-200 کمی بهتر است
راستی تا جایی که یادم میاد تقریبا تمام دوستانم که کنن دارن 55-250 داشتن یه زمانی و بعضی ها هم هنوز دارن ...
در ضمن هر لنزی رو با نهایتا 25 درصد کاهش قیمت میشه براحتی فروخت نه نصف قیمت . شما الان کارکرده تمیز 55-250 رو کمتر از 220 گیر نمیاری !!
ای بابا ... اینی که گفتم شهرام خان طعنه ای محترمانه بود !! چرا گیر الکی میدی دیگه :20:نقل قول:
کلا لنز های غیر از سری L خوب نیستند !!
در انتها هم بگم که من کوچیک همه شما دوستان هستم ... خیر ناراحتی چه حرفیه . همگی دوست هستیم و با تجارب متفاوت و با همین مباحثه هاس که اطلاعاتمون بیشتر و البته غربال میشه .
موفق و شاد باشید .
خسته نباشید . میخواستم بدونم بین canon sx210 , panasonic lumix DMC-ZS7 کدوم رو بهتر میدونید . اگر عکسی از مقایسه این 2 دوربین بزارین ممنون میشم
در خوب بودن SX210 شکی نیست ولی اینجا مقایسه ای بین عکس های SX210 و HX5 در ISO های مختلف دیدم که کیفیت عکس های HX5 به نظر بهتر میاد :13:نقل قول:
قضیه چیه ؟ تشخیص من درسته یا نه ؟کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX210_IS/high_ISO_noise.shtml
HX5 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SX210 :
متشکرم :10:
همونی که شهرام عزیز گفت درستهنقل قول:
بنظر من نه اما برای زوم چرا :31:
تو ایران sx210نقل قول:
بنظر من sx210 بهتره بعد سونی هرچی هم باشه به غیر واقعی بودن رنگ هاش نمی ارزه :13:نقل قول:
دوستان از بین گارانتی های نور نگار، ایده آل و آفومار کدوم ها بهترن؟
آفومار رو شنیدم خیلی میکشه رو قیمت ها!!
با سلام من یک دوربین عکاسی میخاستم تو قیمت 1 تا 1.5 میلیون . چی پیشنهاد میکنین؟ با تشکر
برای چه کاری می خواید ؟نقل قول:
همیشه دوربین گرون تر بهتر نیست :))
مگه اینکه حرفه ای باشید و بخواید SLR بخرید :31:
برای عکاسی نیمه حرفه ای و ترجیحا لنز خور باشه در ضمن این slr چیست؟
نقل قول:
SLR یعنی single-lens reflex :)نقل قول:
یعنی دوربین هایی که چشمی، تصویر رو از توی لنز واقعی نشون میده
و لنز این دوربین ها (تا جایی که من می دونم) قابل تعویضه :)
ولی من دو مورد SLR ها زیاد اطلاعات ندارم و بهتره بقیه دوستان راهنماییتون کنن :20: