وقتی برای اولین بار میام تو کلیسا یه در با یه علامته که بستس...
طبقه بالاشم باید با توجه به دایره های رنگی(سبز.ابی.قرمز) درو باز کرد
من این جا مشکل دارم اگه میشه کمکم کنید.
Printable View
وقتی برای اولین بار میام تو کلیسا یه در با یه علامته که بستس...
طبقه بالاشم باید با توجه به دایره های رنگی(سبز.ابی.قرمز) درو باز کرد
من این جا مشکل دارم اگه میشه کمکم کنید.
دوست عزيز اون رنگها رو بايد طوري تنظيم كني كه علامت سمبل انگل رو باهاشون بسازي.
جهت رنگها کدوم طرفی باید باشه؟؟؟
فکر کنم اینطوری باشه :
( به ترتیب )
> < ^
یا اینطوری
< >^
دقیقا یادم نیست .
ولی اگه اولای تاپیک رو نگاه کنی خودم همین سئوال رو پرسیدم !
جوابش هم هست .
ولي كلا اگر تركيب رنگها رو بلد باشيد سه سوته در مياد من كه از همون اول سريع حلش كردم :دي
اره خيلي راحته كاري نداره كه.
نقل قول:بله ! معلومه که کاری نداره ! مایی که 10 ، 20 بار اینو تموم کردیم اصلا کاری نداره !نقل قول:
ولی واسه این دوستمون که اول کارش هست خیلی سخته !
منم اولاش اینجا گیر کردم . NVidia عزیز کمکم کرد ( که الآن بن شده )
ولی از اونجا به بعدش اصلا دیگه گیر نکردم .
سلام. من کل بازی رو خودم رفتم :20::21:، از هیچ کسی هم کمک نگرفتم... :46:
درسته خیلی جاها گیر کردم و 21 روز رفتنم طول کشید و مدت زمان بازی 24 ساعت شد... اما لذتی داشت که نگو...
الان اصلا دیگه لذت دور اول رو نمیده... :41:
:40::40::40::40::40:
خوب منم دفعه ي اول رو گفتم كه 1 دقيقه هم طول نكشيد كه فهميدم:31:نقل قول:
كلا اونطوري هم معماهاش سخت نبودن:19: اويل هاي قبلي گاهي ميشد دو سه روز ميمونديم توي كف يكي از معماهاش:21:
آره راست میگی.یاد اویل های قبلی بخیر.یادمه سر یکی از معماهای آخر اویل 3،یه هفته مونده بودمنقل قول:
آره راست میگی .نقل قول:
سلام. من کل بازی رو خودم رفتم ، از هیچ کسی هم کمک نگرفتم...
درسته خیلی جاها گیر کردم و 21 روز رفتنم طول کشید و مدت زمان بازی 24 ساعت شد... اما لذتی داشت که نگو...
الان اصلا دیگه لذت دور اول رو نمیده...
منم دوبار نصبش کردم ولی تا یه کمی بردم جلو اصلا بهم حال نداد .
همه جاشو بلد بودم و هیچ جذابیتی نداشت .
نسبت به ورژن های قبلی معماهای سختی نداشت .نقل قول:
خوب منم دفعه ي اول رو گفتم كه 1 دقيقه هم طول نكشيد كه فهميدم
كلا اونطوري هم معماهاش سخت نبودن اويل هاي قبلي گاهي ميشد دو سه روز ميمونديم توي كف يكي از معماهاش
مثلا توی Re3 باید برای قطار 3 تا وسیله میاوردی تا راه میوفتاد !!!
اون معما فرکانس های آخر !!!!!! که باید 3 ردیف رو طوری روی هم تنظیم میکردی که یه خط رو درست کنه .
آخ گفتی.منظور من همون معمای فرکانس ها بود.یه هفته طول کشید تا حلش کنم.خیلی معمای خفنی بود.یادش بخیرنقل قول:
اینا رو گفتید اما از همه سخترشو نگفتید . از نظر من تو بازی اویل 3 سخترین قسمتش همونجایی که باید اون واکسنو تو ازمایشگاهی که اون دوتا قرباغه بزرگ بودند باید درست میکردی. توی بیمارستان . همون قسمتی که جیل بیمار بود و باید با کارلوس میرفتی.
شوخی میکنی ؟نقل قول:
اون که 2 دقیقه هم وقت نگرفت .
اصلا کل بازی 4 ساعته تموم میشد .
بابا اويلهاي قبلي هم معماهاش آسون بود. من فقط توي معماهاي تامب رايدر كم مياوردم.بد معماهايي داشت لامصب.(درستش لا مذهب هست!)
آره آسون بود ولي نه به آسوني اويل 4 :27: و كلا اويل 3 از همه بيشتر معما داشت:31: الآن جديدا دارم ورژن ورونيكا رو هم ميرم اونم معماهاش تا اينجا كه زياد بوده:19:نقل قول:
ولي تامب رايدر ( كه البته اينجا اصلا جاش نيست) معماهاش پوست ميكنه بعضياشون كه كفرم رو بالا مياورد:21:
کد ورونیکا معماهاش از همه اویل ها سخت تره.نقل قول:
من نسخه دریم کست بازی رو تا آخرش رفتم. :31:
موفق باشی. :46:
بازی رو 18 ساعته تو 3 روز تموم کردم
بازیه قشنگی بود وهیجانه بالایی داشت.
ولی به نظره من نویسنده داستانه سری هایه قبل رو تکرار میکرد بهتر بود یه جوری انگار داستانو فر داده بود
بازی سبکش عوض شده قشنگتر شده....
خلاصه انگارprince Of Pesia رو آدم بازی میکرد تا Residentevil
یه سوالم داشتم.
اون کسی که تو زیر بازی با Mrs.wong تماس میگیره .
Albert Waskare رزیدنت اویل 1 هستش؟؟؟
آره خودشهنقل قول:
به نظر من كه اويل 4 به خاطر سبكش و دموهاي زيادي كه توي بازي داشت خيلي جذابيتش بيشتر شد توي اويل هاي قبلي دموها خيلي كم بودننقل قول:
بازیه قشنگی بود وهیجانه بالایی داشت.
ولی به نظره من نویسنده داستانه سری هایه قبل رو تکرار میکرد بهتر بود یه جوری انگار داستانو فر داده بود
بازی سبکش عوض شده قشنگتر شده....
و يك خواهش پست هاي پشت سر هم نزنيد:46:
من تو اون مرحله ای که مرد قد کوچیکه میره تو یه قول ودو نفر هم باهاش میرن تودستاش
ویه چشم بزرگ هم داره
گیر کردم چه جوری ردش کنم.
اول باید اون غولی رو که یه چشمش بزرگه رو هدف قرار بدی و بعد که با این کار اون کنار میره و سازلار یا همون قد کوچیکه بیرون میاد با کنار رفتن اون چیز سپر مانند باید با ار پی جی یا یه اسلحه خوب دیگه مثلا مین انداز بهش شلیک کنی . چند بار این کار رو تکرار کن کشته میشه.
تایید میشه ولی حتما با آر پی جی بزن چون با هیچ چیز دیگه ای صرف نمیکنه .نقل قول:
سلام. برای کشتن سالازار من به یک شیوه ی خاص عادت کردم.
اون Rocket Launcher ای رو که از قصر به دست میارم (درست قبل از اینکه Leon با Sera روبرو میشه و Sera می میره) نگه میدارم با خودم تا...... برسم به سالازار. 2-3 تا تیر شاتگان تو چشم، بعد شلیک Rocket. خلاص... :31:
منم هميشه با آر پي جي ميزدمش خيلي بهتره اگه با تير ديگه اي بخواي بزني خيلي طول ميكشهنقل قول:
ولي كلا از اين غوله هيچ خوشم نميومد :21: خدا ميدونه چند بار مردم سر اين ! :31:
واقعا سالازار هم خيلي ديوونه بود كه خودشو تبديل به هيولا كرد كه مثلا چي بشه!:27: (كه ---- بياد بكشش! :دي)
خب حتما سالازار می تونست دوباره از تو هیولا بیاد بیرون!
اگرم نمی تونست شاید می دونست قراره بمیره!
خوب همه همينكارو ميكنن ديگه حميد جون! مگه نه بچه ها؟ فقط من جاي شاتگاناز TMP استفاده ميكنم:46:نقل قول:
یادش بخیر اولین بار توی این مرحله !
اون غولی که یک چشم داره رو داشتم میزدم که دیدم منو خورد !
به 10 ثانیه هم نرسید ((: ولی دفعه ی دوم دیگه راحت ردش کردم .
چه جالب اولين بار منم خورد! فقط با اين تفاوت كه من دفعه ي دوم ردش نكردم :24:نقل قول:
فكر كنم 4 يا 5 بار اين غوله رو رفتم تا بتونم بكشمش:31:
ولي از اينا همه كه بگذريم هيچ كدوم بد تر از كرازر نبود! من كه بعيد ميدونم هنوز هم مرده باشه نظر شماها چيه؟:21:
عزیزم کراوزر هم داستانی داشت !
شاید باورت نشه ولی من اولین بار ردش کردم !
نمیدونم چرا اصلا واسم سخت نبود اون موقع (:
ولی جدیدا که بازی میکنم خیلی اونجا گیر میکنم !!
دوباره سلام. اون غول شریف یک چشم، من رو هم یک بار نوش جان کرده اند... :20:
اما من جونم در اومد تا دور اول تونستم اون رو بکشم. تیر هم تازه نداشتم... :19: حدود 20 باری که باهاش کل کل کردم، ناامید شده بودم و فکر می کردم که باید با چاقو بزنمش. اما یه 10-15 بار دیگه که رفتم تازه قلق کار دستم اومد و تونستم با همون تیر کمی که داشتم بکشمش. همونش هم جالب بود. من بار اولی که اون رو می زدم، نمی دونستم رو چشمش حساسه، فکر می کردم فقط باید به سرش بزنم، حالا هر جا شد، شد. خلاصه که الان وقتی یادم میاد خنده ام می گیره... :27:
اولين بار!:18:نقل قول:
من دست كم 10 - 12 بار اونجا كله پا شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا انتظار نداشتم كه يهو پشت سر هم بخوايم دكمه ها رو فشار بديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي كلا باحال بود ! كلا هم شك دارم مرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چرا تو کد ورونیکا اون الکسیا هه پدرشو تبدیل به هیولا می کنه؟؟؟
خوب توي فايلهاي كد ورونيكا توضيح داده بود چون كه پدرشون ژنشون رو تغيير داده بود براي انجام ازمايشات اونا هم آزمايشات رو روي باباشون انجام دادن:27:نقل قول:
ولي اينجا تاپيك اويل 4 هست بهتر بود توي تاپيك خودش ميپرسيديد:10:
می بینم که هنوزم دست از وراجی درباره شماره 4 برنداشتین!!
دلم واقعا برای یه بازی حسابی رزیدنت اویلی لک زده!
اولندش که اگه متفرقه بود تاپیکشو بالا میاوردمنقل قول:
خوب توي فايلهاي كد ورونيكا توضيح داده بود چون كه پدرشون ژنشون رو تغيير داده بود براي انجام ازمايشات اونا هم آزمايشات رو روي باباشون انجام دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اينجا تاپيك اويل 4 هست بهتر بود توي تاپيك خودش ميپرسيديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومندش دیدم تاپیک شلوغه این پایین پر آدمه گفتیم تا داغه بچسبونیم!
سومندش که ممنان!
چهارمندش که ولی زیادی تخیلیه ها! خب بچه 10 ساله علامه هم باشه این قدر بی رحم نی (همه که مث من نیستن!!!!)
پنجمندش که وراجی حرف بدیه! من از سال 2003 تا حالا دارم در مورد وارکرافت حرف می زنم هنوز کسی بهم نگفته وراج(این مخاطبش شما نبودی ها!)
چهارمندش دو بار چهارم شد ولی وراجی حرف بدی نیست مگه چشه؟ (مخاطبش دقیقا من بودم!)
اولندش 5 ساله درباره وارکرافت حرف میزنی و کسی بهت نگفته وراج؟ باشه پس من می گم: وراج!!!
واسه اینه که فانتزی بالاتر از FF ندیدینقل قول:
اولندش 5 ساله درباره وارکرافت حرف میزنی و کسی بهت نگفته وراج؟ باشه پس من می گم: وراج!!!
کتابش 9 جلده و داستان برای بازی شدن بازنویسی شده و طبیعیه که خیلی چیزا هستن که این وسطز گم و گور شدن
کار ما تو اون آکادمی ع.ت.ف و انجمن وارکرافتش همین بررسی این موارده و اگه شد ترجمه ای چیزی هم انجام می دیم
منحرف نشیم از موضوع تاپیک!
خب
خب این واقعا جالبه که وسط دمو بیازم نتونی دسته رو زمین بذارینقل قول:
من دست كم 10 - 12 بار اونجا كله پا شدم
اصلا انتظار نداشتم كه يهو پشت سر هم بخوايم دكمه ها رو فشار بديم
ولي كلا باحال بود ! كلا هم شك دارم مرده باشه
ولی من بیشتر از سه چهار بار کله پا نشدم!!
خب غول یه چشم زیاد هست!نقل قول:
دوباره سلام. اون غول شریف یک چشم، من رو هم یک بار نوش جان کرده اند...
اما من جونم در اومد تا دور اول تونستم اون رو بکشم. تیر هم تازه نداشتم... حدود 20 باری که باهاش کل کل کردم، ناامید شده بودم و فکر می کردم که باید با چاقو بزنمش. اما یه 10-15 بار دیگه که رفتم تازه قلق کار دستم اومد و تونستم با همون تیر کمی که داشتم بکشمش. همونش هم جالب بود. من بار اولی که اون رو می زدم، نمی دونستم رو چشمش حساسه، فکر می کردم فقط باید به سرش بزنم، حالا هر جا شد، شد. خلاصه که الان وقتی یادم میاد خنده ام می گیره...
اون big cheese هم در لایه های درونی شخصیتش یه چشمکیه!:27:
این یعنی دعوا کنیم دیگه؟نقل قول:
واسه اینه که فانتزی بالاتر از Ff ندیدی
حرفتو می زنی بعدی می گی از موضوع منحرف نشیم!!!
باشه برای بعد (دعوا نه بحث بله)