:.:: .-. :.::-..: :..::-.. :: .: :-. .::-.:....:::-..: :...: :...:::- ..: :. .::-.. :.::-..: :. .::-.. : .. :.::-..: :..:.. .
Joke baraye NABINAYAN!
Printable View
:.:: .-. :.::-..: :..::-.. :: .: :-. .::-.:....:::-..: :...: :...:::- ..: :. .::-.. :.::-..: :. .::-.. : .. :.::-..: :..:.. .
Joke baraye NABINAYAN!
Dating process: 6 weeks : I love U, I love U, I love U. 6 months : Of course I love U. 6 years : GOD, if I didn't love U, then why the hell did I propose?
Why dogs don't marry? A: Bcoz they are already leading a dog's life!
پيرزني ميره پيش دکتر و دکتر براي سربه سر گذاشتن او مي گه خانم شما حامله هستين. پيرزن تعجب مي کنه و مي گه :
عجب دوره و زمانه اي است ! ديگه با بادمجون هم نمي شود اعتماد کرد!!!
يه تركه نگاه تو اب ميكنه ميگه جلال خالق تا حالا اسب ابي ديده بوديم اما خر ابي نديده بوديم
به بسیجی می گن ساعت چند است می گه هرچی آقا بگه
يک روز يه ترکه ميره نارنگي بخره اسم نارنگي يادش نمي ياد بعد مي گه آقا به من 2کيلو پرتقال کمباد بده
يه روز سه تا اباداني نسسته بودن خالي ميبستن. اولي گفت ولك ما اموم دومي گفت ولك ما پيامبرم, سومي هيچي نميگفت بهش مشيگن خوب توهم حرف بزن گفت كا مگه خدا هم حرف نيزنه؟؟!
يه روز به قزويني مي گن شما به ناف چي مي گيد . ميگه سوراخ بي مصرف
يه تركه ميره عربستان وقتي برميگرده رفيقاش از ميپرسن اون جا خوش گزشت ميگه اره يه مسجد بزرگي بود . ميگن نه اون جا اصلي خوب بود؟تركه ميگه اره حرم امام خوب بود.ميگن نه اون جا اصليه؟ميگه:گبر (قبر)محمد (ص)رفتم.دوستاش عصباني ميشن ميگن:خره خانه خدا چه طور بود. تركه ميگه ها... اونجا شلوغ بود نرفتم.
به يه تركه ميگن شيري يا روباه ميگه خر مگه مشكلي داره
يه نفر ميره قزوين وقتي وارد مي شه رو تابلوي ورودي نوشته شده بود شرت آهني موجود است. وقتي از قزوين بر مي گرده رو تابلو نوشته بودن آهن پاره مي خريم.
خبرنگاربه يك قزويني ميگه يك خاطره تلخ از انقلاب بگو ميگه سال 42 بود توي راهپيمائي مادرم را گم كردم يكي ترتيبمو داد خبرنگار ناراحت ميشه ميگه احمق بي تربيت يك خاطره شيرين بگو ميگه سال 57 بود يك بچه اي توي راهپيمائي مادرش را گم كرده بود
امام جمعه رشت ميگه مردم انتخابات خيلي مهمه نبايد مثل مسائل ناموسي به راحتي از كنارش رد بشيد
تركه عاشق مي شه روي در خونش مي نويسه بزودي در اين محل جشن عروسي برگزار مي شود .
يه روز يه تركه 100 تا بليط اتو بوس ميخره ميده به راننده ميگه :اقا دربستي!
به تركه ميگن شما هم لهجه داري تركه ميگه نه والله اگه ميخواي بيا بگرد
به تركه ميگن با ارتش كوفه جمله بساز ميگه شعرشو بلدم : ارت شگوفه داري مثل گل بهاري
تركه ميره سيرك مي بينه يه مرده دهن سوسمارو باز مي كنه و سرش مي كنه تو دهن سوسماره . به تركه مي گن تو هم مي توني اين كارو بكني . مي گه آره ولي دهنم اينقدر باز نميشه؟؟
به تركه ميگن: نظرت راجع به آتروپات چيه؟ ميگه: راستش يخمك خوشمزه تره
قزوينيه ميره خونه يك ميليونره، دويست ميليون نقد میدزده. بعد زنگ ميزنه خونه يارو ميگه: بچه رو بيارين پولارو ببرين!
به یه قزوینیه می گن می خواهی از کجا زن بگیری؟
می گه: از برره!
میگن چرا
می گه: چون شب پیش برادر زن هام بخوابم.
زنبور اونجاي يه مرد رو نيش ميزنه زنش ميبرش دكتر , به دكتره ميگه دارو بدين كه دردش بخوابه ولي ورمش نخوابه!:
سلام،خوبی؟ يه لطفی به من ميکنی؟ يه عکس تمام قد از خودت بگير برام سند کن. Ok?. آخه ميخوام ورق بازی کنم ولی جوکر گم شده
يه تركه تو يه مجلسي نشسته بوده و مدام ميلرزيده ... ازش ميپرسن چرا مي لرزي ؟ ... ميگه :
دارم ميگوزم ولي گذاشتمش روي ويبره صدا نده !
به قزوينيه مي گن: بزرگ ترين آرزوت چي يه ؟ مي گه:
يه کوچه بن بست و يه بچه ۵ ساله!
مي پرسن بدترين خاطره ات چي يه؟ مي گه: ۵ سالگيم تو کوچه بن بست
یه روز قزوینیه یه گوشی موبایل پنتک میخره هی بهش ور میرفته دوستش میگه چی کار مکنی هی باهاش ور میری میگه نمیدونم این بچه ه کجاست؟
قانون 13 نيوتن ميگه:وقتي ميري دستشويي منتظر جاذبه زمين نباش.زور بزن
ميدونيد قزويني ها كي ميرن شمال ؟ فصل برداشت محصول
فعلا باي باي خسته شدم
این چه وضعیه؟
آدم حوصلش سر می ره هر جوکو با سه تا ورژن تر ک و قزوینی و رشتی می نویسید که چی بشه؟ :blink:
جوک همون قبلیست ولی شخصیت اولش به جای تر ک رشتی یا قزوینی شده :laughing: :blink:
منم با مونیکا موافقم مخصوصا اعضای جدید اصلا رعایت نمی کنند از یه سایت صد تا جوک کپی میکنند
همش هم تکراری
لااقل ده صمحه اخر رو مطالعه کنید
لطفا
navar maghziye normal _/|_/|_/|_/|_/|_
esfehani _$_$_$_$_
tork _!_?_!_?_!_?_
lore
_ _ _ _ _ _
پيرزنه از مكه بر ميگرده تو ساكش مشروب بوده، ميگن: اين چيه؟ ميگه: من كه پا نداشتم دور خونه خدا بچرخم، يه پيك ميزدم خونه خدا دورم ميچرخيد!
Very Niceنقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
Cool
من فكر نمي كنم جوك رشتي و قزويني را بشه به جاي هم نوشت
فكر كنم منيكا جون حواسش جاي ديگه است
بالاخره يك فرقي داره
خيلي باحال بودنقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
اولا که اسپل درست اسم من مونیکا هستش :happy:نقل قول:
من فكر نمي كنم جوك رشتي و قزويني را بشه به جاي هم نوشت فكر كنم منيكا جون حواسش جاي ديگه است بالاخره يك فرقي داره
من کلا منظورم sms های تکراری بود خواستم یه جوری بگم که اونایی که sms تکراری می دن خیلی ناراحت نشن :)
حالا که این جوری می گید یه نگاه کنید :
این پست شماره ی 3428 بود.خودتون ببینید چند دفعه تو چند صفحه ی آخر با یه کلمه اینور اونور تکرار شده.نقل قول:
به قزوينيه مي گن: بزرگ ترين آرزوت چي يه ؟ مي گه: يه کوچه بن بست و يه بچه ۵ ساله! مي پرسن بدترين خاطره ات چي يه؟ مي گه: ۵ سالگيم تو کوچه بن بست
sms هایی از این دست کم نیست.
منم چیز بدی نگفتم فقط گفتم دوستان یه لطفی بکنند یه کم بیشتر توجه کنن همین... :)
حالا بازم اگه باعث ناراحتی کسی شد معذرت :rolleye:
MerC & Bye :)
ممنون از دوستان بابته اين جوك هاي جالب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خوشمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
be akhoonde migan adad engilisi ra begoo
Mige:one
Two
Three
Four
Fivr
Astaghfor lelah ---