[quote=loosimey2003;2322041]من main و fs میخوام که فارسی هم داشته باشه واسه k800
اون که تو صفحه اول هست فارسی نداره[/quo
سيد گوشيت چنده تا برات بزارم
Printable View
[quote=loosimey2003;2322041]من main و fs میخوام که فارسی هم داشته باشه واسه k800
اون که تو صفحه اول هست فارسی نداره[/quo
سيد گوشيت چنده تا برات بزارم
نقل قول:
بفرماييد عزيز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشي كا810 من روشن نمي شه و نياز به فلش
داره لطفآ طريقه فلش كردن به من ياد بديد
Cid49
قبلا گفته بودم
جوابتو تا تواپيكي كه ايجاد كرده بودي دادم ميتوني سر بزنينقل قول:
سلام دوستان این کل پتچ هایی هایی که من برای کا 810 گرفتم بعضی ها شو نمی دونم چی کار می کنه کسی می تونه راه نماییم کنه یعنی دونه به دونه بگه چی کار می کنه؟!!
کد:http://fswteam.persiangig.com/k810.zip
به نظر من به مدیران بگیم این تاپیک رو با تاپیک ک750 ادغام کنند و اسم تاپیک رو بزارند تاپیک سری K
دوست من سری K مگه همین 2 تا گوشیه ...؟
این بحث خیلی وقت پیش هم مطرح شد.زمان همکاری کمال.جوابش هم معلومه دیگه.یکی اینکه سری کا فقط همینها نیست که سامان گفت یکی هم اینکه تفاوتهای این 2 تا گوشی هست که حداقل توی دوربین فرق دارن
اقا همش تکراری بود.اسمشونو بگو من بهت بگم.نقل قول:
كسي ميدونه ميشه سيد 52 و 49 رو روي سيد 51 كا800 ريخت يا نه؟
نمیشه .نقل قول:
من امتحان کردم . برنامه ارور میده .
من یه سوال دارم
من یه گوشی کا810 گرفتم ولی صداش توی هندزفیری از نظر کیفیت در حد سری w نیست یعنی از نظر bass کم میاره نسبت به سری w هم با هندزفیری مشابه و هم هندزفیری خودش
نسبت به کا800 ولی فرقی نمیکنه
میخواستم بدونم راهی داره که صدای این گوشی رو در حد سری w بکنیم؟
هکش کن. برو تو همین انجمن در مورد هک آموزش به طور مفصل هست. هک صدا هم خیلی آسونه.نقل قول:
میخواستم بدونم راهی داره که صدای این گوشی رو در حد سری w بکنیم؟
پیشنهاد میکنم وقتی یاد گرفتی آکوستیک Xaero ma loud بریزی تو گوشیت. توپه توپ میشه صداش
باید شما هک گوشی رو بلد باشید اینطوری می تونید یک اکوستیک توپ نصب بکنی پیشنهاد من X800 که توی هندز فری کولاک به پا می کنهنقل قول:
من هنوز منتظر جوابم
main و fs فارسی میخام واسه k800 cid49 اگه جدید هم باشه چه بهتر...
نقل قول:منظور من کیفیت صدا هست هانقل قول:
نه قدرت و بلندی صدا
اونم فقط توی هندزفیری
مشکلی برای گوشی بوجود نیاد؟
دیگه داره میره رو اعصابم
زبانهای گوشیم هم بعد از 2 _ 3 روز پاک میشه
فقط انگلیسی میمونه
نهمیدونم مشکلش چیه
از Fs یا Main یا Custom
بهتره به این سایت مراجعه کنید و Main , Fs گوشیتو با فریموری که می خوای بگیری راهنمایی دیگه ای خواستی در خدمتمنقل قول:
نه مشکلی پیش نمی یاد ولی خودت درایور نصب کنی دیگه با هندزفری هم گوشی می کنی خودت صدا رو کم می کنی چون تا ته که زیاد کنی گوشیات اذیت می شه ولی خیلی توپهنقل قول:
منظور من کیفیت صدا هست ها
نه قدرت و بلندی صدا
اونم فقط توی هندزفیری
مشکلی برای گوشی بوجود نیاد؟
خوب شما حتما کامل فلش نمی کنید یک Main va Fs کامل بگیرید که هیچ مشکلی نداشته باشند مشکل جدیدییش اومد بگو ولی اگه بدی بیرون با باکس برات فلش کنن گوشیت خیلی بهتر می شه 100 % تظمینی برات کار می کنهنقل قول:
دیگه داره میره رو اعصابم
زبانهای گوشیم هم بعد از 2 _ 3 روز پاک میشه
فقط انگلیسی میمونه
نهمیدونم مشکلش چیه
از Fs یا Main یا Custom
حتي اگه سيد گوسيم رو از 51 به 52 تغيير بدم بازم ارور ميده يا ميشه اونوقت فريمور با سيد 52 رو ريخت رو گوشي؟نقل قول:
خوب شما با توجه به CID گوشیتون باید Main , Fs بگیرید مثلا:نقل قول:
K800_R8BF003_FS_EUROPE_2_RED52.fbn
ورژن فریمور گوشی
Main or FS
محل ساخته شدن (البته روی این مورد زیاد مطمئن نیستم)
حتما باید RED باشه فکر کنم تا هک بشه چون بقیه رو هک نمی شه کرد با سیتول
ورژن CID برای گوشی شما
برای اینکه از این اطلاعات با خبر بشوید در اس ای تول از گزینه Identify استفاده کنید که حتما فلش کردن بلدید این کار هم بلدید در بالا توضیحات مختصر و با رنگ بندی مشخص شده اگه اطلاعات دیگه ای بود اضافه کنید من اطلاعاتم در همین قدر بود خوشحال می شم که به اطلاعاتم افزوده بشه
بهتره به این سایت مراجعه کنید و Main , Fs گوشیتو با فریموری که می خوای بگیری راهنمایی دیگه ای خواستی در خدمتم
کدوم سایت؟
دوست عزيز ببينيد من اينا رو دانلود كردم:نقل قول:
K800_R8BF003_MAIN_GENERIC_WI_RED52
K800_R8BF003_FS_C_ASIA_RED52
K800_CDA102568_7_R5A_GENERIC_C_ASIA
مال سيد52 هستش و من گوشيم سيدش 51 هست حالا بايد سيد گوشيم رو عوض كنم و بكنم 52 درسته براي اين كار فايلي گير آوردم ولي فكر كنم تو فلش كردنش مشكل دارم اگه ميشه كمكم كني ممنونت ميشم
براي تعويض سيد بايد فايل مربوطه را زيپ كنم و در قسمت misc file قرار بدم تا اينجاشو ميدونم ولي اين كه چجوري بريزمش تو گوشي رو بلد نيستم اگه ميشه برام بنويس
شما برو آكواستيك X800 را بريز بعد ببين چي مشهنقل قول:
بعد كه ريختي برو و اكولايزر را بدين صورت تغيير بده :
از سمت چپ ميگم
نوار اول : تا آخر
نور دوم : 8 خط
نوار سوم : 6 خط
نوار چهارم : 4 خط
نوار پنجم : تا آخر
بچه ها توصيه ميكنم همگي اكولايزر را بدين صورت تنظيم كنيد
در اين حالت صداي از بلند گو خش خش كمتري داره و همچنين صداي زير بيشتر به گوش ميخوره و در نتيجه كيفيت صدا بهتر ميشه
ببخشید حواس برام نزاشته این درس و مدرسه بفرما در این سایت روسیه و باید عضو بشی تا بتونی دانلود کنینقل قول:
کد:www.topse.ru/files/
اگه یک کم سرچ کنی می فهمی چون اموزششو دیده بودم توی همین فروم اما چون خودم انجام ندادم نمی دونم به چه صورت اما اگه می گیر باید زیپ بشه حتما درون فایل زیپ مسیری خاص داره و مثل درایور و منو نصب می شه شما فایل زیپ درون Misc File قرار می دید Flash رو می زنید و موقعی که گوشی خاموش یک بار باتری رو در بیارید و جا بزنید و حالا دکمه C رو نگه دارید و رها نکنید و سیم USB رو وصل کنید و صبر کنید برنامه گوشی شما رو بخونه البته من اینو به عنوان راهنمای گفتم درست نمی دونم ارتقا CID چه طوریستنقل قول:
تاپيك تبديل كا800 به كا810 صفحه اولش آموزش دادهنقل قول:
سلام من چه خودم تماس گیرنده باشم چه با من تماس بگیرند سوابق در تماسها باقی نمی ماند ممنون از راهنمایی دوستان
نقل قول:نقل قول:نقل قول:برا عوض كردن سيد گوشي برين تو تايپكي كه حسام گفتن چند خط اول برا تعويض سيد هستش يعني اينجا بفرماييد!نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=199745
اينم واسه شما كه دنبال فريمور k800 cid49 بودي!!!
تو تايپك فريمورها نگاه كرده بودي پيدا ميكردي
cid 49 :
main :
fs :کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K800_R1GB001_MAIN_GENERIC_RED49.rar
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K800_R1GB001_FS_APAC_RED49.rar
کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/firmware/K800_R1GB001_FS_EUROPE_1_RED49.rar
ممنون اما فارسی نبود
راستی زبان فارسی بیشتر به FS ربط داره یا به CUSTOM ؟
من فکر میکنم مشکلات گوشی من مربوط به CUSTOM بود
من از این استاده میکردم: HB1-06_Gen_CDA102568_207_R2A_GENERIC_CENT_EUROPE
نقل قول:
کاستومایزر سراغ نداری که فارسی بشه؟
ميشه يه لينك دانلود براي آكوستيك X800 بديد؟:31:نقل قول:
در تیک مربوط به درایور بگید و همچنین بگید برای چه گوشی همچنین فکر کنم اگه سرچ کنی پیدا می کنی :11:نقل قول:
واسه كا 800 ميخوام
تاپيكشو نجستم و براي كا 800 مي خوام!:10:نقل قول:
آموزش ريختنش و جايي ننوشته؟ آخه نمي دونم روي كدوم دكمه بايد بزنم تا بره تو گوشي
نقل قول:لينكش يادم نيست برو تو تاپيك بهترين آكواستيك براي K800نقل قول:
با يه جستجوي ساده ميتوني پيداش كني
اما نحوه ريختنش :
شما هر آكواستيكي را كه ميخواهيد رو گوشي بريزيد بعد از دانلود از حالت زيپ درش بياريد
بعد همه فايلهايي را كه در پوشه انتهايي قرار دارند كپي كنيد به اين مسير ifs\settings\acoustic
يعني فولدري به اسم ifs بساز بعد داخلش فولدري به اسم setting بساز و داخل همين فولدر يكي ديگه به اسم acoustic بساز و همانطور كه گفتم فايلهايي را كه در پوشه انتهايي آكواستيك دانلود شده هستند را بريز در داخل acoustic بعد فولدر ifs را زيپ كن و بعد توسط برنامه بريز رو گوشي
آقا دستت درد نكه دوست عزيز حالا كه هم درايور دوربين رو عوض كردم هم صدا چند تا سوال ديگه دارم اگه ميشه جواب بدي ممنون ميشم!