سلام چجوری واسه یارمون پول بفرستیم ؟
Printable View
سلام چجوری واسه یارمون پول بفرستیم ؟
سلام
روز همگی بخیر
اقا کسی میدونه سلاح SDI Cannon تو USA Super Weapon چه کاری انجام میده؟
من از پچ کنترا 007 استفاده میکنم
ممنون
من رو لپ تاپم جنرال رو نصب کردم
ولی نه ورژن معمولی نه Zero هیچکدوم اجرا نمیشن!!!
قبلا یادم میاد که نصب کرده بودم رو یه لپ تاپ دیگم راحت اجرا میشد ولی این یکی نمیدونم چرا اجرا نمیشه!
راه حل داره؟
سلام برای ارور missing cd باید چیکار کرد؟
از سؤال من یادتون نره بچه ها!!! :n07:
سلام.نقل قول:
جنرالز با بعضی لپتاپ ها، نمیدونم به دلیل رزلوشن یا گرافیکشون مشکل داره.
همین چند وقت پیش، بازی رو روی 2 تا سیستم و یه لپتاپ نصب کردم، روی یه لپتاپ دیگه، اجرا نمیشد، Compatibility و هر چی به فکرت برسه هم چک کردم ولی نشد، البته فقط ویندوزش رو عوض نکردم، اون سه سیستم قبلی همه یه ویندوز داشتن ولی این یکی که نصب نمیشد، ویندوزش اورجینال بود، صاحبش گفت نیمخواد.
بازی برای چند ثانیه Process میشد و بسته میشد.
کرک، البته Zero Hour کرک شده خالی فکر کنم برای چلنج و کامپین، سی دی رو باید بذاری تو درایو.نقل قول:
داریور هایه لب تابت درست نصب شدن ؟نقل قول:
مشخصات لب تاب؟
ویندوزت چیه ؟
من رو سون راحت بازی میکنم و حتی با پچ ها هم مشکلی ندارم ولی یه دوستام لب تاب سونی با ویندوز اورجینال داره با همون سی دی هایه من فقط جنرال و زیرو هاور نصب میشه وپچ نصب نمیشه
دوستان مشکل حل شد!
حالا بگین چجوری؟! :n04:
قبل از اینکه ویندوز عوض کنم چه تو PC چه لپ تاپ همیشه فایلام رو یه کپی میگیرم تا اگه بعد لازم شد داشته باشم
از MyDocument سیستم PC بک آپ داشتم تو اون فایلهای ژنرال که تو داکیومنت ایجاد میکنه بود
همون پوشه جنرال تو داکیومنت رو کپی کردم تو داکیومنت لپ تاپ بازی راحت و روان اجرا شد! :n01:
در جریان باشید اگه یه وقت واسه کس دیگه ای هم همچین مشکلی پیش اومد بتونید راهنماییش کنید:n13:
راستی جنرال تحت نت کسی بازی نمیکنه اینجا؟!
تو قسمت مربوطه راهنماییم کنین اگه هستین.
کسی میدونه چطور میشه چند تا مد جنرال رو همزمان نصب داشته باشیم؟
نرم افزاری چیزی داره؟
من قبلا سی دیشو داشتم این یکی رو دانلود کردم ارور میده کرکشم نتونستم پیدا کنمنقل قول:
بابا مشکل من حل شد
اون بالا که گفتم چیکار کردم!
کرک مرک هم مشکلی نداره
کجا گقتی؟نقل قول:
خب الان دوباره بگو من بدجور گیرم:n29:
سلامنقل قول:
یا باید کرک را عوض کنید یا بر ید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو صفحه قبل پست شماره 3408 اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم متنش:
نقل قول:
یکی گیم رنجر بگیره آی دی بده اد کنیم
بازم میگه missing cd :n28:نقل قول:
سلام آقای منصوری ما منتظریم فقط زود راستی از نبرد نهایی چه خبر
:n16:
فکر کنم دیگه هیچ کسی جنرال بازی نمیکنه
دوستان یاد ان روز ها بخیر
آقای منصوری کی پس امروز فردا امروز فردا اگه چیزی هست بگید اگه چیزی نیست بیخود دوستان را منتظر نگذارید معلومه شما هم از اون اشتیاق اولیه به جنرال کم شده
همچنان منتظر C&C Generals 2 هستیم:n01:
email:mojtabarajabi74@yahoo.com
سلام میخواستم بدونم چجوری از تونل 0% جی ای ای unit بیارم بیرون ؟ ممنون میشم کمکم کنید :n28:
منظورت از 0 درصد چیه ؟ اگه منظورت کلیه, که چطور میشه اورد بیرون ..کاری نداره که بعد ار اینکه تونل ساختی باید رو تونل کلیک چپ کنی بعد نشون میده یونتارو که چی هست اون تو بعد مییتونی تکی بیرونشون بیاری یعنی با کلیک رو هر کدوم از یونیتا یا اینکه فرمان کلی بدی همه بیان بیرون یه عکس سمت راست یونیتاته که گروهی سرباز درحال خارج شدن از یه خونه هستن اون بزنی همه میان بیرون..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانی با غیرت از هویت ایر انی حمایت و پاسداری کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کردم که بعد از تلاشهای بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج فارس، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند هفته پیش كه من به اين لینک پایین رفتم و رای دادم، تقریبا 1،500،00 نفر رای داده بودند و سهم ما تقریبا بيش از 80٪ در مقابل کمتر از 20٪ بود اما امروز تعداد رای دهندهها به مرز 3،000،000 نفر رسیده ولی با تاسف فراوان سهم ما از 80٪ به 49٪ رسیده واین یک فاجعه است .... یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1،000،000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج فارس بهنام مجهول بی هویت و جعلی ولعین خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه .. . . . ازتون خواهش ميكنم يه سر به اين لينكى كه گذاشتم بزنيد و توى امارگيرى شركت كنين. و حتما اين رو به اشترك بذاريد ...... واى بر ما كه که دیگه روزی این اعراب بخوان بر سر خلیج فارس با ما یجورایی کل بندازن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواظب وطنمون باشیم سارقان هویت و خاکمون شیاطین در کمینند***خون شهدا را فر اموش نکنیم اونها خون دادن و با غیر ت از وجب به وجب این خاک با خونشون دفاع کردن تو هم با یک رای حمایت کن ***
سلام دوستان من بازی جنرال 1 و 2 را نصب کردم بعدش مود reborn v5 نصب کردم ولی وقتی میخوام بازی کنم بازی تیک بر میداره برای آفلاین بازی کردن روو اعصاب تیک خیلی زیادی برمیداره از لحاظ سخت افزاری سیستم مشکلی نداره برای این بازی
cpu dual core E7500
Ram 4
VGA 1GB
Win 7
خواهشا کمکم کنید
من قبلنا بازی میکردم حدود 2 سال پیش اونم با یه سیستم خیلی پایین مشکلی نداشت
سوال دومم اینه که چطور میشه فهمید بازی روژن 1.04 شده یعنی پتچ به درستی نصب شده یا نه
سلام
من چند تا سوال درباره ی بازی جنرال داشتم:
1- نسخه های جنرال چند تاهستند؟
خودم فهمیدم که :
1- general 1
2- general 2
3-general Zero hour
فقط نمی دونم کدومش آخرین نسخه و جدیدترینشه (فکر کنم general2 باشه)
2-به غیر از اینا دوباره جنرال داریم ؟
3- از کجا آخرین نسخه اش رو دانلود کنم (خواهشا یک لینک معتبر بزارید)
4-جنرال 1 رو دارم با ارتش gla تا مرحله ی 5 رفتم ولی رد نمی شه هدف ماموریتم دستگیری منابع زیر زمینی و کشتن همه ی آمریکایی هاست ولی همه ی اینکار ها رو می کنم بازم نمی شه خودش نوشته :
MISSION OBJECTIVE :
CAPTURE 4 BUNKER AND WIPE OUT ALL AMERICA DEFENDERS
همه آمریکا و تاسیساتشون رو خراب کردم و همه جای نقشه یار گذاشتم و همه ی ساختمون های خراب رو ساختم و تسخیر کردم ولی مرحله رد نمیشه
لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
تا الان فقط جنرال یک منتشر شده و جنرال زرو که تکمیل شده جنرال یک هستش و جنرال دو در دست ساخته که تا به صورت رایگان و آنلاین می تونید بازی کنید بر ای ثبت نام در بتا و اطلاعات تکمیلی بر ید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر ای این بازی بیش از دویست مد ساخته شده مد بازی را دگرگون میکنه بر ای در یافت بر تر ین مد های این بازی بر ید این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مراحل هم من خیلی وقت ÷یش مراحل را بازی کردم حضور ذهن ندارم ولی این سیو ها را در یافت کنید و نصب کنید .و سپس مراحل را رد کنید
این سیوها، سیو های مراحل هستند برای رد کردن مراحل می توانید از این سیو ها استفاده کنیداین فایل رو از حالت زیپ خارج کنید وپوشه: Save را در آدرس زیر کپی کنید :
My Documents/Command and Conquer Generals Zero Hour Data[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک کمکی :(در صورت خراب بودن لینک بالا از این لینک استفاده فر ماید )
موفق باشید
موقع نصب پچ این اررور میده دوستان و موقع انلاین دانلود کردن پچ! راهنمایی کنید چکار کنم لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مد contra7 اطلاعات کامل واسه نصب بازی داره و کامل
اما مد contra 008 beta لانچر نداره واسه نصب اشکال از کجاست از جاهای مختلف دانلود کردم اما از لانچر مثل 007 تو فایل خبری نبود !
من قبلا contra 008 alpha2 رو داشتم پاک شده الان هر جا میگردم واسه دانلود پیدا نمیکنم
ممنون میشم در این 2 مورد کمکم کنید !:n16:
توی سایت Moddb موجود هست برای دانلود Contra 008 Beta 2 ولی بهتره دانلود نکنین، چون با اینکه باگهاش نسبت به Beta 1 کمتره ولی هنوز هم پر از باگه... مثلا GLA Demolition درست بازی نمیکنه، اونظوری که باید بازی کنه، کلا AI بازی کمی بهم ریخته، بهترین ورژن فعلا همون 007 هست.نقل قول:
تعداد کمی از مدها هستن که لانچر جدا دارن، مث Shockwave یا همین Contra 007 وگرنه اکثرا ندارن.
طریقه ی نصب هم اینه که فایل ها رو تو پوشه ی اصلی نصب Generals ZH کپی کنین... البته اگر Contra 008 Beta 2 هست که یکی دو کار اضافه هم باید انجام بدین...
ایا نیازی به نصب مد 007 نیست بعدش بخام اقدام به نصب 008 کنم
ولی مطمئنا باید لانچر باشه چون چیزی واسه کپی کردن نداره زیاد
دقیقا مثل 007 هستش فقط لانچر نداره !
ممنون میشم بصورت کامل توضیح بدید !
نه، فایل های Contra 008 باید تو پوشه ی اصلی Generals ZH کپی بشن و هیچ مد دیگه ای نباید نصب باشه. البته 007 که Uninstall میشه راحت تو همون لانچرش... ولی مثلا مدهای Reborn و Energy و ... مث همین 008 لانچر ندارن. بنابراین بهتره، دوباره Generals ZH رو حذف و نصب کنید تا یه جنرالز تمیز داشته باشید.
تفاوت نصب 007 و 008 تو اینه که شما فایل های 007 رو تو یه پوشه کنار محل نصب جنرالز کپی میکردین و بعدش فایل لانچر و اجرا میکردین و ... عملکردش هم اینجوری هست که وقتی شما میزدی Install and Launch ، لانچر خودش اتوماتیک، فایل ها رو کپی میکنه تو پوشه ی اصلی جنرالز و فایل generals.exe رو اجرا میکنه. ولی برای 008 شما اینکار ها رو خودت باید انجام بدی.
یعنی فایل هایی رو که دانلود کردی، بریزی تو پوشه، بعدش بازی رو اجرا کنی.
البته Contra 008 Beta2 نوشته که باید یه پوشه به آدرس Generals Zero Hour/Data/Scripts رو هم به Scripts1 تغییر بدین وگرنه AI بازی تو Skirmish خرابه و تا وارد بازی شدین، بعضی از FActionها مستقیم ساختمون ها رو میفروشن و Defeat میشن :n09:
همچنین گفته برای کمتر ارور گرفتن، گزینه ی Heat Effects رو از تو تنظیمات گرافیکی بازی خاموش کنید.
فقط از من گفتن بود، بازی زیاد کیف نمیده، چون باگ داره، AI بعضی از تیم ها مثل USA Air Force خیلی قوی هست اول بازی، بعدش یه دفعه وایمیسه و فعالیت خاصی نمیکنه و فقط کتک میخوره... یه جورایی Balance بازی بهم خورده... فعلا همون 007 بهتره.
دوستان تو ویکیپدیا GENERALS 2 زده Release date cancelled داستانش چی بود؟ چرا کنسل شد؟
من پتچو اوکی کردم ردیف شد هم واسه بتا 2 هم الفا 2
ولی مشکل که داره اینکه از 8 تا بازیکنان 3 تاشون میترکن !
واسه شما هم همینطوره ؟:n29:
سری جدید ژنرال بود که به دلیل مشکلات داخلی تیم ها و دولوپرها تا مرحله بتا پیشرفت و بعد کنسل شدنقل قول:
گفتم که، پست قبلیم اشاره کردم.نقل قول:
تو پوشه ی اصلی نصب، همونجا که فایل ها رو کپی کردی، برو تو پوشه ی Data و پوشه ی Scripts رو به Scripts1 تغییر بده، درست میشه.:n16:
یعنی دیگه هیچوقت نسخه ی جدیدی از جنرال نمی بینیم؟:n14:نقل قول:
فعلا که خبری نیست. تا وقتی که EA بعنوان منتشر کننده، از خر شیطون بیاد پایین و سر کیسه رو شل کنه.نقل قول:
فعلا که Firaxis و سازنده ی Total War دارن جولان میدن تو بازار.
Sent from my ST15i using Tapatalk
این کنترا 008 بتا با اینکه برخلاف اکثر مودها سریغ و سبک اجرا میشه ولی دریغ از ذره ای هوش مصنوعی
ینی یه ذره هم ai نداره !
واسه کنترا فایل هوش موجود نیست بندازیم تو پوشه بازی بلکه کمی سر عقل بیان و بازی کنند ؟ :D
برم همون 007 رو نصب کنم------------------------------------------واسه اونایی هم که هی مود نصب و پاک میکنند عرض کنم خدمت با سعادتشون که قبل نصب مود از پوشه جنرالز زیرو آور یه کپی بردارین
یه مود رو که نصب میکنید و میخواید پاکش کنید دیگه لازم نیست زیروآور رو هم دوباره نصب کنید
کافیه پوشه زیروآور رو پاک کنید و پوشه کپی شده رو پیست کنید سرجای قبلش