بهتره که یک کرک دیگه رو امتحان کنی تو صفحه قبل لینک دانلود چندتا کرک متفاوت هست. از اونها استفاده کن- نتیجه رو هم بگونقل قول:
Printable View
بهتره که یک کرک دیگه رو امتحان کنی تو صفحه قبل لینک دانلود چندتا کرک متفاوت هست. از اونها استفاده کن- نتیجه رو هم بگونقل قول:
فکر کنم فهمیدم مشکلت چیه اما قبل اینکه راه حلو بگم میشه دقیق بگی از چه نسخه ای استفاده میکنی؟؟(منظورم اینه که Sp 1 هست یا مثلا Dvd ویستا رو کی خریدی؟؟؟)نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا تشکر می کنم بابت راهنمایی هاتون
دوما از این کرک ها چطوری باید استفاده کنم
سلام احساننقل قول:
سیستمم 32 bit هستش ویستای ultimate 32 bit را انتخاب می کنم جالبه که دیروز ویندوز را دوباره نصب کردم و
business را نصب کردم ولی بازم فرقی نکرد
ضمنا هم بر روی پاکت دی وی دی نوشته sp1 هم تو داخل ویندوز با تایپ wiver تو run سرویس پک می بینم
dvd ویستا را سه هفته قبل گرفتم مال شزکت پرنیان هستش
ضمنا اگه خواستی یه تصویر هم از windows script host هم می گذارم
سلام دوستان خواهشا هر کس هر چقدر میتونه کمک کنه برام خیلی مهمه.:18:
دوستان من تصمیم گرقتم که از ویندوز ویستا استفاده کنم و حدود 3 روز نصب ویندوز و نرم افزارهام به طول انجامید یک روز هم برای آپدیت ویندوز وقت گذاشتم.:41:
حالا که هنوز 1 ماه از این نگذشته ویندوزم با مشکل حادی روبرو شده و نتونستم رفعش کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از فایلهای اصلی ویندوزم (explorer.exe) با مشکل CRASH مواجه شده.
طوری که با بالا اومدن ویندوز با یک ارور پی در پی مواجه میشم.و نمیتونم اصلا پنجره ای را باز کنم.(Windows Explorer has stopped working. با تایید این ارور تمام پنجره هایی که باز هستند بسته میشوند و بعد از چند ثانیه مجددا با این ارور روبرو میشم.
حالا درمانده از همه جا نمیدونم چه کار کنم.
متن ارور عبارت است از:
Problem signature:در ضمن ویندوزم ویستا بود.
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6001.18000
Application Timestamp: 47918e5d
Fault Module Name: StackHash_0bf0
Fault Module Version: 6.0.6001.18000
Fault Module Timestamp: 4791a7a6
Exception Code: c0000374
Exception Offset: 000b015d
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0bf0
Additional Information 2: 7e5fd7f90195e9b5d00f087082b610bf
Additional Information 3: 4e4d
Additional Information 4: cbaeb87412854fc530419f37cc210380
Read our privacy statement:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کمکم کنی این مشکل رو رفع کنم ممنون میشم.
خب نگاه کن حسین جان , شما برای رفع مشکلت باید یه سری کدها رو بنویسی که مثل rearm کردن ویستا میمونه....
فکر کنم واسه این به مشکل برخوردی که ویندوزی که گرفتی به جدیدترین Update ها مجهزه و در واقع اون باگی که باعث میشد کرک بواسطه ی اون کار خودش رو انجام بده از کار افتاده چون قبل کرک کردن اون باگ برطرف شده... پس میمونه یک راه حل که بیای مدت زمان ویستا رو Fix کنی که شایدم قبلا شنیدی.
Fix کردن زمانش یه پروسه ی طولانی هست منم گشتم برات یه چیز رو پیدا کردم که این پروسه رو خودش انجام میده ولی چون خودم امتحانش نکردم نمیدونم که جواب میده یا نه ولی از شواهد معلومه کار میکنه...به هر حال اگه کار نکرد خودم به صورت Manual میگم که چی کار کنی...
اول این فایل رو دانلود کن:(این جدیدترین نسخش هست حتما همین رو دانلود کن)
برای استفاده به اینترنت نباید وصل باشی و همینطور بهتره از این فایل همون موقع که ویستا رو نصب میکنی استفاده کنیکد:http://depositfiles.com/files/664140
UAC رو هم غیر فعال کن..حالا محتویات پوشه ی TimerLockSetup.zip رو روی یکی از فولدرات بریز
TimerLockSetup.exe رو اجرا کن و وقتی خواست ریست کنه OK کن
حالا بعد ریست خودش باید بگه که سیستم به درستی Patch شده..در واقع همون کدایی که میخواستم بگم بنویسی رو این برنامه خودش اتوماتیک مینویسه....و باعث میشه که همیشه Activate ویستا روی 30 روز بمونه.
نتیجه رو بگو
موفق باشی.
ORIGINAL
نقل قول:
سلام احسان
فایل timerlock تروجان داشت ولی مجبور شدم اجراش کنم UAC را هم غیر فعال کرده بودم
اصلا ازم نخواست که ریستارت کنم وقتی بر روی فایل TIMERLOCK.EXE کلیک کردم فوری باز و بسته شد دیگر هیچ اتفاقی نیفتاد
SLEEP کردم دیدم هیچ فرقی نکرده
چون از دیروز ویندوزمو به business تغییر دادم تو همین نسخه امتحان کردم منظورت را از جمله زیر متوجه نشدم:
""بهتره از این فایل همون موقع که ویستا رو نصب میکنی استفاده کنی "
منظورت اینه که بعد از اتمام نصب در اولین مرحله ورود به ویندوز اونو نصب کنم؟
ورژن سرویس پک سیستم هم ورژن 1.0هستش و 6001.18000
ضمنا این FIX ها در اینده تو موقع اپدیت ویندوز نکنه دوباره اکتیو شدن را از کار بیندازن
منظورم از اون جمله همونی بود که گفتی...در جواب سوالت هم باید بگم که مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونی بدون مشکل Update کنی.نقل قول:
من خودم فایل رو دارم و تروجانی هم توش پیدا نکرده(انتی ویروست رو غیرفعال کن)...وقتی فایل zip شده رو دانلود میکنی یه فایلی داخلش هست به نام TimerLockSetup.exe که بعد از غیرفعال کردن UAC باید بازش کنی.رو فایله راست کلیک کن بزن Run as admin.....
اگر هنوز میتونی win نصب کنی برو نصب کن و بعدش اولین کاری که میکنی اجرای این فایل باشه.
سلام..حسام جون این نرم افزار رو دارم اصلا مناسب نیست و فقط استایل ها رو عوض میکنه !نقل قول:
vistaglazz نسخه جدیدش رو میگن با سرویس پک ویستا سازگاره،(ویستا32 بیت)
اگه مشکلی داشت از چشم من نبینی ها--کد:http://www.codegazer.com/downloads/VistaGlazzBeta3.exe
اینجوری که منوی فایل و تولز و ... میان اون بالا!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
فایل را دوباره دانلود کردم اینو بگم که تو xp بازش کردم دیدم باز شد و نوشت که بر روی ویستا نیستی رفتم تو ویستا
اجرا کردم UAC غیر فعال بود و Run as admin را زدم ولی مثل xp باز نمی شه صفحه اش زود باز و بسته می شه
هر چقدر هم می خام بخونم چی نوشته نمی شه
windows را حتما بعدا نصب می کنم ولی قبلش می خام از فایل مطمئن بشم که درست کار کنه
خودم حدس می زنم تو ویندوز تازه نصب شده هم این طوری خواهد شد !
سلام دوستان
من وقتی تو ویستا یه عکس رو تو صفحه پیش فرض نمایش عکس ویندوز بزرگ میکنم شطرنجی میشه
واسه کیفیت عکس هم نیست ، چون هر عکسی رو یکم زوم میکنم شطرنجی میشه
درایور vga و ... هم نصبه
تنظیم خاصی داره که باید انجام بدم؟
vga : 9500 gt 512 ddr2
wow ....خود جنسه حسام جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...راحت میشه باهاش تم رو عوض کرد...حالا که اینو لطف کردی دادی یه چند تا سایت هم واسه دانلود تم های ویستا بهم معرفی کن..مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.myvistathemes.com/category/skins-and-themes
کد:http://vista-styles.net/index.php/Vista-Style
کد:http://vistastyles.org
تو نت که سایت برای دانلود تم رایگان بسیار هست-موقع دانلود حواست باشه که تم با سرویس پک1 سازگار باشهکد:http://www.themebin.com/category/vista-themes
والا من خودم این فایلو امتحان نکردم ولی از نوع فایلش میشه تشخیص داد که مشکلی نداره.....نقل قول:
اگر هنوز رو ویندوز الانت چیز مهمی نداری به نظر من ارزش نصب مجدد و امتحان کردنش رو داره
موفق باشی.
سلامنقل قول:
ویندوز را دوباره نصب می کنم و نتیجه رو هم می گم اگه کار نکرد کدها ی timerlock را به صورت دستی می دی؟
می شه بگی از dreamscence چگونه می شه استفاده کرد
سلامنقل قول:
من تا اخر این هفته حتما اموزش اکتیو کردن ویستا به صورت دستی رو میزارم....
واسه DreamScene هم اینجا رو ببین.
موفق باشی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=261271
کسی میدونه قضیه ی این Indexed file ها توی ویستا چیه ؟
هر فایلی رو حتی اگه پاک کنی و از سطل آشغال هم از بین ببری بازم توی indexed file هست ... در نتیجه هر کسی search کنه همه اونارو نشون میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا اين پوشه ماي داكيومنت من از درايو ويندوز نيست شده ولي از توي استارت ميتونم برم توش كسي ميدونه مشكل از چه قراره
سلام
من یک مشکل توی نصب ویستا روی سیستم جدیدم دارم!!:41:
سیستم جدید:
Main board: sapphire am2rs780g
cpu: amd X3 8750
ram: 2x 2gig kit trancend=4gig
VGA onboard 3200 ati
HDD: 500 sata 2 maxtor
DVD R/W pioneer FX
خودم حدس میزنم ایراد از سخت افزار یا درایور بعضی از اونها باشه موقع نصب ویستا.
من xp رو راحت نصب کردم اما ویستا نصب نمیشه.
xp رو پاک کردم. ویستارو به طرق مختلف نصب کردم ولی در همه حال بعد از اتمام مراحل نصب و حتی بعد از اینکه صفحه دسکتاپ رو برای اولین بار چینش میکنه و همیشه بعد از اینکار یکبار ریستارت میکنه، اونوقت دیگه بالا نمیاد. دقیقا بوت منیجر خود ویستا اینجا مشکل پیدا میکنه و کرش پیش میاد.
پیغامی که میده اینه:
acpi
boot loader 2.1.2
یک مدت همینطوری هنگ میمونه و بعد هم صفحه میره تو کما...
فکر مینم خیلی ها با مادر برد های مختلف این مشکل رو داشتن. البته همه amd داشتن و فکر نمیکنم سی پی یو اینتل این ایراد رو داشته باشه.
خواهش میکنم کمکی به من یکنید تا لا اقل بفهمم ایراد از چیه :13:
فکر کنم متوجه شدم ایراد از چیه...
ظاهرا مشکل کرک ویندوز هست که با این نوع سخت افزار هماهنگی نداره. چون وقتی تاریخ ستاپ ریست میشه، ویندوز میاد بالا و هیچ ریپیر کردنی هم نمیخواد...
سلام بچه ها كسي لطفا لطفا جون هر كي كه دوست داريد كرك خوب و تازه برا ي ويستا و سرويس پك1 نداره به من بده.
سلامنقل قول:
به این پست مراجعه کنید
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3106675&postcount=108
سلام
برخلاف وعده های قبلی مایکروسافت ، سرعت کپی فایلها در ویستا خیلی کمه مخصوصا بین هارد و حافظه های جداشدنی مثل فلش یا سی دی ، ظاهرا یه بار ظرفیت رو چک میکنه بعدا کپی میکنه
راهی وجود داره که این امکان رو غیر فعال و سرعت کپی را افزایش داد ( ویستا Ultimate)
كمك!!!!
من اين ويستا رو دانلود كردم (Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x64.SP1.April.20 08) ولي وقتي ميخوام نصبش كنم بعد از روشن شدن كامپيوتر و زدن بوت از cd و انتخاب نصب يه صفحه مياد كه ميگه
windows is loading file... يا يه همچين چيزي
بعد كه اين تموم ميشه كامپيوتر ري استارت ميشه و دوباره روز از نو
اگه ميشه كمك كنيد
سلام دوستان مشکل بوت نشدن سیستم بعد از نصب ویستا وپیغام vista loaderازآنجاسرچشمه میگیرد که ویستا کرک شده یا کپی توسط چیپهایamdشناسایی میشود واز بوت آن جلوگیری میکند پس تقریباهرمادربوردی که چیپ amdذاشت ویستایsp1را بوت نمیکندمگرsp1 نباشد
با سلام اگه از دوستان کسی منو در مورد نحوه اتصال به اینترنت در ویستا راهنمائی کنه ممنون میشم
البته اینم بگم که
1- من از کارت شبکه و کابل شبکه استفاده میکنم با لپ تاپ
2- اینترنت ما ACSL هست server مخصوص خودش رو داره
من مشکل CRASH کردن موقع Shutdown و یا Restart رو دارم.
بیشتر اوقات صفحه ابی میاد.
ویندوز جدید نصب کردم ولی بعد از نصب درایور mainboard و Graphic این مشکل پیش میاد.
تو یکی از تاپیکها نوشته شده بود ویندوز رو Repair کنید.
لطفا کمک کنید.
مشکل دوم Boot Screen هست. بوت من فقط یک خطه که پر میشه و هیچ چیز دیگه ای نداره.
چطوری درست میشه؟؟؟
ویندوز من SP1 هست و LogOn Screen اون رو تغییر دادن. چطوری میشه به پیش فرض برگردوند.
لطفا اگر میشه یکی Log on Screen خودشو با Tuneup بک آپ بگیره بده تا من نصب کنم. آخه خیلی زشته.
ممنون
سلام . آیا می شه توی ویستا نارسیس نصب کرد؟ من نصب کردم ولی اجرا نمی شه ... در ضمن چطورسی می تونم uninstallکنم ؟ چون توی آیکنش توی program and feature نرفته ...
یه سوال دیگه ...
چطوری می شه توی ویستا اینترنت کانکشن رو توی دسک تاپ آورد
ممنون
كسي جواب مارو نميدهنقل قول:
خودم فهمیدم: مشکل از درایور مودم بود که برای XP بود و تو ویستا کار نمیکرد.نقل قول:
من مشکل CRASH کردن موقع Shutdown و یا Restart رو دارم.
بیشتر اوقات صفحه ابی میاد.
ویندوز جدید نصب کردم ولی بعد از نصب درایور mainboard و Graphic این مشکل پیش میاد.
تو یکی از تاپیکها نوشته شده بود ویندوز رو Repair کنید.
لطفا کمک کنید.
اینو یکی کمک کنه...نقل قول:
ویندوز من SP1 هست و LogOn Screen اون رو تغییر دادن. چطوری میشه به پیش فرض برگردوند.
لطفا اگر میشه یکی Log on Screen خودشو با Tuneup بک آپ بگیره بده تا من نصب کنم. آخه خیلی زشته.
ممنون
سلام من توی disk cleanup تیک هایبرنت رو برداشتم الان دیگه هایبرنت نمیشه .ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری برش گردونم. ممنون
اگر برداشته باشین که مشکلی نداره. اگر بزارین مشکل داره.نقل قول:
سلام من توی disk cleanup تیک هایبرنت رو برداشتم الان دیگه هایبرنت نمیشه .ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری برش گردونم. ممنون
تو Control Panel وارد power Options بشین و از چپ Choose What the power buton does را بزنید و بعد Hibernate رو انتخاب کنید.
کالا با زدن کلید Power چه از روی کیس و یا از روی کیبورد، سیستم Hibernate میشه.
ممنون
سلام ولی گفتم اصلا هایبرنت ندارم هیچ جا برای سلیپ هایدرا میخوامش ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان
من تازه رفتم سراغ ویستا ولی موقعی که میخوام نصبش کنم تو مرحله دوم Expanding فایل رو 27% یه ارور میده بعدش ریست میشه و وقتی دوباره میرم بقیه مراحلو انجام میده ولی Expanding رو 27 میمونه دوباره ریست میشه وقتی میاد بالا همینجوری رو Please Wait میمونه ....
نقل قول:
اگه می شه یکی جواب بده ...
نقل قول:
سلام چون کسی جواب نداد با هزار بد بختی پیداش کردم. الان اینجا راه حلشم مینویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره.
اول start رو باز میکنید و در قسمت Start Search این رو تایپ میکنید command بعد روی Command Prompt راست کلیک کنید و Run as administrator رو بزنید بعد اگر ادمین هستین که ادامه ررو میزنید وگرنه رمز رو وارد میکنید. حالا توی برنامه باز شده تایپ کنید powercfg /hibernate on .
دوم: ... نداره همین بود. تمام
این برای کسایی هست که برای اینکه به هارد دستگاه نیاز داشتن hibernate غیر فعال کردن ( چون hibernate به اندازه رم روی هارد جا میگیره) و حالا دوباره به اون نیاز دارن ومی خوان برش گردونن.
ممنون