سلامنقل قول:
به به از این ورا
بابا اون ادد لیستت رو خالی کن ما هم اد کن((((::46:
Printable View
سلامنقل قول:
به به از این ورا
بابا اون ادد لیستت رو خالی کن ما هم اد کن((((::46:
دو تا از بچه هاي كلن ما كلن لورد جي جي هستن خواستيد ميتونيد اد كنيدشون
T.ava]habit , T.ava]xes
سلام مربای بابا کجای نیستی دیر دیر پست میدی به نظر من این کلمه ی مربای بابا را بیخیال شو مال سال :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
ببخشید اینجا کسی از کرمانشاه هست ؟
منظورم اینه که بلد باشه آنلاین بازی کنه و خودش هم آنلاین بازی کنه .
اگه هست یه پیغام خصوصی به من بفرسته ممنونش میشم .......
ببخشید من لینک دانلود پچ رو نیاز دارم .
+ مپ Dota
ممنون میشم اگه کسی داره واسم بزاره .....
CAo CAo jan اميديم گيم نتتون استار ايكس
هفته پيش اومدم كلني يه چند دست زديم
نشنيدي ؟ از Ono سراغتو گرفتم ازشون اسمت سهراب درسته d:
با سلام
یه سئوال داشتم درباره جی جی (میدونم اینجا جاش نیست ولی تاپیکی در این رابطه ندیدم)
این لگ به چه چیزهایی بستگی داره؟ یعنی مشکل از ماست یا اونی که سرور شده
من دو روزه عضو شدم تا الان نشده یه بازیو تا آخر بریم همش میزنن بیرون این رومه ایرانی ها این طوریه ها همش آنتی حال ):
وقتی میبازیم یا از بازی میایم بیرون لولمون کم نمیشه؟
سلام اول بگم که این تاپیک یه چند وقتی هست که خلوت و بی رونق شده که ( متاسفم )نقل قول:
در مورد سوال شما دوست عزیز :
در مورد لگ : باید بگم که لگ هم میتونه مربوط به شما باشه و هم میتونه مربوط به کسی باشه که سرور را ساخته است
برای پی بردن به این موضوع میتوانید زمانی که به یک سرور وصل شدید و داخل بازی شدید از کسان دیگه این سوال رو بپرسید که ایا انها نیز مشکل شما یعنی لگ را دارند اگر انها نیز مشکل شما را داشتند یعنی اشکال از سرور هستش و اگه نداشتن یعنی اشکال از خودته .
خوب اگر اشکال از سرورباشه که تو هیچ کاری نمیتونی بکنی ولی اگر ازشما باشه چند تا نکته رو من میگم:
اگر از اینترنت Dialup استفاده میکنی که داشتن لگ اصلا چیز جدیدی نیست !! ولی اگر از خطوط ADSL استفاده میکنی
چند تا کار میتونی بکنی 1- تغییر ISP خودت یعنی شرکتی که از اینترنت میگیری . 2- خاموش بودن فایروال به هنگام بازی کردن در اینترنت. 3- اشکال یا نقص فنی در مودم خودت که باعث ایجاد لگ میشه 4- وجود نویز روی خط تلفن منزل و بسیاری ازموارد دیگه که باعث لگ میشه - کارهای بالا رو انجام بده بعد اگه خواستی بگو تا ببینم را حل دیگه ای به ذهنم میرسه . راستی اگه از اینترنت ماهوارهای یا Wireless استفاده میکنی هم 2 تا نکته رو باید بگم
1- اینترنت های ماهواره ای اصلا برای بازی کردن مناسب نیستن بیشتر برای Download کاربرد دارند 2 - تنظیم نبودن
سرور جایی که ازش اینترنت ماهوارهای میگیری با سرور GG با هر سرور دیگه
امید وارم که به دردت بخوره .
می تونه.نقل قول:
تنها نقطه ضعف وارچیف آرمورش هست.
فیس لیس با آرمور منفی و ومپایرد و کربوکنال و بتل فلای و مانکی بار به راحتی می تونه بزنش.
با سلام به همه ی شما عزیزان
من یاسر هستم
راستش توی گیم نت ما تا همین یک هفته پیش کسی به ارزش دوتا پی نبرده بود و همه dday بازی می کردن.
و الان یه هفته است که دوتا بازی می کنیم...
من خواستم از شما حرفه ای ها خواهش کنم که منو راهنمایی کنید تا بتونم منم حرفه ای بشم و بشم غول دوتا در گیم نت خودمون
هیروی من ویچ دکتر است .....اگه ترکیب خاصی هم داره لطفا بگین....
البته اگر هیروی قوی تری هم هست بگین
نقل قول:
فكر نميكني ديگه ين فيس چيزه ديگه اي هم بخواد يكم كم آيتم نبستي ؟ :46:
سلام
من تازه اين بازي رو گير اوردم . مي خواستم بدونم شما ها از چه هيرو هايي بيشتر استفاده مي کنيد و نقاط ضعف و قدرتشون چيه يا بايد چه ايتم هايي براشون بست . البته من چند صفحه از تاپيک رو خوندم ولي خيلي زياده .
سلام خوش اومدینقل قول:
اره دزسته
من کم میتونم بزم گیم نت بخاطر مشغله کاری فقط جمعه بعد از ظهر میرم که این هفته برف اومد ما نیومدیم:46:
ببین 250+ یادت رفتنقل قول:
همه هروها نقطه ضعف و قدرت د ارننقل قول:
بگو از چه هرویی خوشت میاد تا دوستان راهنماییت کنن:10:
سلام
آقا این تایپک خیلی طولانی شده فقط چند تا هیروی شاخ تو دو تا تیم بازی معرفی کنید و البته مجیک ها همون ایتم ها (بعضی ها هم میگن ترکیب) بزارید مرسی منتظرم.
يکي از بهترين هيرو هاي بهشتي و يکي از جهنمي ها را اگه معرفي کند ممنون ميشم . البته با ايتم هاشوننقل قول:
سلام بچه ها
من بعد از مدت ها دوباره برگشتم
دلم برای همتون تنگ شده بود
بگزریم-
----------------------------------------------
من دقیقا دیروز حالم از دوتا بهم خورد
چه وضعیه
تیم 1 اصلا هیرو خوف نداره واسه بازی 5 به 5
دهن ما رو ................
اونا همه اتک جمع داشن ما باید اتک دست می زدیم
با این حال هم بردیم
تیم ما
Sven
Vengfeul
Cenatur wachief
treant protector
Tauren
فکر کنین
در یک آن همه stun بودن
بچه ها نهایت هماهنگی بودن
هر کسی می دونست تو سر کی stun بزنه
ولی خوب حالم گرفته شد
چون اگه یه هیرو اتک جمع داشتیم کار زود تر از اینها تموم می شد
همه ی هیروها قوی هستن.
ولی تعدادی از هیروها هستن که اگه براشون آیتم مناسب بسته بشه تو یه فایت می تونن چند تا کیل بگیرن.
به قول معروف هیرو باگ میشه.
بچه ها یه چیزه جالب می گم برین تست کنین
یک طرف شما واستین
یه طرف 3 تا insance بزارین
بعد phantom assasin بردارین
تا وسط های بازی کلا 4 تا آیتم که می گم ببندین
Clawing atack
Clawing atack
Clawing atack
power therad
بعد برین جلوی هر 3 نفر
2 تا اتک بدین نه بیشتر
اگه 3 نفر با هم نمردن و ننوشت Tripple Kill
هر چی خواستین بگین
:D
خوب این چیز واضحیه.فکر کنم همه واسه فانتوم بتل فوری ببندند.
راستی تا حالا تو دوتا به این چیزا فکر کرده بودین؟
1-چرا ایتم آقانیم دراپ نمی شه.
2-چرا برای بوتچر و ونجفول نمیشه شمشیر بیلینک خرید.
سلامنقل قول:
اقا جون اقانیم دراپ میشه
واسه ونجفولم چون سواپ میکنه بلینکو ورداشتن:10:
آقانیم قبلا دراپ نمی شد
ولی الان میشه
ونجفول آره چون سواپ می کنه نامردی اگه بلینک داشته باشه
یکی رو از اون ور میاره خودش بر می گرده
بوچر هم چون همرو خودش می کشه فکر کنم یکم نا جوره اگه بخواد فرار کنه
ye soal veresion jadide barnameye gg oomade dar zamn vase man minevise servise unavailable
هر هرويي!!! بستگي داره به هيروي روبروت و هم تيميا.نقل قول:
به خدا dota هيروي شاخ نداره! همه در يه حدن! فقط به بازي كن بستگي داره!!نقل قول:
نه نيومده (الان چك كردم!) ؛ نمي دونم ؛ در ضمن فارسي بنويس لطفاً .نقل قول:
1_ایتم آقانیم به این علت دراپ نمی شه که چند تا هیرو می تونن از اون استفاده کنن.
مثلا ونومنسر و زئوس.ونو می تونه آقانیمو از زئوس قرض بگیره و تو فایت 6 بزنه.بعدش آقانیمو به خود زئوس بده و زوس 6 بزنه.ولی این مورد در صورتی است که آیتم بازی آزاد باشه.ولی اگه آزاد هم نباشه فکر نکنم تو فایت کسی حواسش به ایتم های حریف باشه و بتونه متوجه بشه که ایتم بازی کردن یا نه.
2_ونجفول: به خاطر 2 دلیل نمی شه براش شمشیر بلینک خرید.
1)به وسیله ی سواپ جای خودشو با یار حریف چنج می کرد و بعدش با بلینک به سمت یارای خودش بر می گشت. یعنی اند نا مردی.
2)می تونه با بلینک تو جنگل بلینک کنه و بعدش جاشو با حریف چنج کنه.این طوری اگه حریف تله پرت نداشته باشه و لول بلینکی نداشته باشه اون موقع باید دست به دامن یاراش بشه که درخت بخرن و بتونن درش بیارن.
3_بوتچر:میره تو جنگل و با لول 1 طرفو می کشه تو جنگل و بعد بلینک می کنه بیرون.و اگرحریف تله پرت نداشته
باشه و لول بلینکی نداشته باشه اون موقع باید دست به دامن یاراش بشه که درخت بخرن و بتونن درش بیارن.
برای همین سازندگان 2تا این موارد رو بر طرف کردن.
ولی بازیم میشه یه کارایی کرد!!!هیرویی که تقریبا جدید اومده میشه باهاش یه کارایی کرد.
استرم اسپیریت(همون آبجیه پاندا) با لول 6 می تونه بوتچر و ونجفول رو به داخل جنگل ببره و .... .
اولن كه آيتم دادن تو دوتا ممنوع هستش (جزء قوانين خوده دوتا هستش )ميتونيد بخونيد
دوماً كه چه كاري براي همه هيروها آقانيم ببندي ؟ فقط اونائي كه اسمشون رو برده بدردشون ميخوره
يا بقول اين آقا تو جنگ 5 به 5 آقانيم رو از دووم بگير بده مثلا ونو منسر بفكر كن چي ميشه
بعدم اينكه بوچر نميتونه بلينك بخره بخاطر اينكه لولي باسمه هوك داره در واقع كاره ونجفول رو ميكنه
پس بازم نامرديه
ولی بازیم میشه یه کارایی کرد!!!هیرویی که تقریبا جدید اومده میشه باهاش یه کارایی کرد.
استرم اسپیریت(همون آبجیه پاندا) با لول 6 می تونه بوتچر و ونجفول رو به داخل جنگل ببره و .... .[/quote]
حرفت خيلي باحاله :31: ببخشيدا خنده داره
تيمي كه بخواد اين كار رو بكنه بايد خيلي ... باشن
در ضمن بوچر به خاطر بيلينكي كه نميتونه بخره نموتونه راديانس هم بره ! اگه گفتيد چرا ؟ يزره فكر كنيد :27:
سلام به همه
من تازه عضو شدم. میشه گفت DotA بازم. چیزایی که یاد نداشته باشم ازتون یاد میگیرم بعضی چیزا رو هم که یاد داشته باشم خوشحال میشم که در اختیار همه بزارم.
من تو Oxogames هم عضوم اونجا هم بحث داغه. اگه کسی خواست اونجا هم عضو شه. اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداحافظ همگی. تا بعد...
نقل قول:
حرفت خيلي باحاله :31: ببخشيدا خنده داره
تيمي كه بخواد اين كار رو بكنه بايد خيلي ... باشن
در ضمن بوچر به خاطر بيلينكي كه نميتونه بخره نموتونه راديانس هم بره ! اگه گفتيد چرا ؟ يزره فكر كنيد :27:[/quote]
سلام.چرا نمیشه واسه بوچر Radianc رفت؟ به نظر من که خیلی واسش کار میکنه. چون Magic 2 وقتی Level 4 میشه 100تا Per second,دمیج میزنه.وقتی Radianc هم بسته باشه میشه 135تا دمیج Per second.
ببین دقیقا اینجوری میشه:
1- Hook
2- Rot Activated
3- 3*Attack on
4- press D on him/her
Finally:he/she was Died
حالا کل دمیجی که طرف می خوره:
400 تا از Hook
3 تا اتک با دمیج 168 (با Radianc وقتی Level 16) میشه 810 دمیج تو 3 اتک(3ثانیه)
بعد 6 میکنی اینم 175 دمیج Per second تو 3 ثانیه میشه 525 دمیج
حالا از وقتی که یارو Hook شده تا وقتی که شیشت تمام میشه جمعا 6 ثانیه طول میکشه. دمیج Rot هر ثانیه 100 تاست ولی با Radianc میشه 135 تا حالا 135*6=504 دمیج.
حالا جمع کل اینا میشه 504+810+400+525=2239 دمیج.
به نظرت چطوره؟ حالا Radianc واسه بوچر کار میکنه یا نه؟ تو هم نظرتو بگو این توضیحاتی که الان دادم دلیل نمی شه که حرف من درسته.تو هم نظرتو بگو شاید من قانع شدم.خداحافظ
Oooooooooooooooo خشگل پسر وقتي كه بلينك داشته باشي تو بازي 5 به 5 براي بوچر دجر داشته باشي و ميپري وسط كل هيروهارو راحت ميكشه با دميجي كه رات و راديانس ميزنه ديگه هيچي ديگه براي همين نميرن چون كه بلينك نميشه خريد براش
سلام.چرا نمیشه واسه بوچر Radianc رفت؟ به نظر من که خیلی واسش کار میکنه. چون Magic 2 وقتی Level 4 میشه 100تا Per second,دمیج میزنه.وقتی Radianc هم بسته باشه میشه 135تا دمیج Per second.نقل قول:
ببین دقیقا اینجوری میشه:
1- Hook
2- Rot Activated
3- 3*Attack on
4- press D on him/her
Finally:he/she was Died
حالا کل دمیجی که طرف می خوره:
400 تا از Hook
3 تا اتک با دمیج 168 (با Radianc وقتی Level 16) میشه 810 دمیج تو 3 اتک(3ثانیه)
بعد 6 میکنی اینم 175 دمیج Per second تو 3 ثانیه میشه 525 دمیج
حالا از وقتی که یارو Hook شده تا وقتی که شیشت تمام میشه جمعا 6 ثانیه طول میکشه. دمیج Rot هر ثانیه 100 تاست ولی با Radianc میشه 135 تا حالا 135*6=504 دمیج.
حالا جمع کل اینا میشه 504+810+400+525=2239 دمیج.
به نظرت چطوره؟ حالا Radianc واسه بوچر کار میکنه یا نه؟ تو هم نظرتو بگو این توضیحاتی که الان دادم دلیل نمی شه که حرف من درسته.تو هم نظرتو بگو شاید من قانع شدم.خداحافظ[/QUOTE]
اول - خوش اومدی :10: :11:
دوم - اینایی که گفتی در یک صورت قابل اجراس :
فقط در بازی های 1v1 و 2v2 جواب میده به صورت کامل . چون که در بازی هایی که تیمی هستش یارای حریف نمیزارن این کارو بکونی ( یا bash میشی حریف در میره یا اینقد لول میخوری که ..... ) مگه اینکه یه نفر یه جای مپ تکی گیر بکشی :7:
اقا یه سوال فنی من بپرسم ؟
بیشترین امتیاز رو دوتا بازی به کدوم بخش میده ؟ منظورم اینکه به کیل ها یا Unit ها ی کشته شده یا ... به چی ؟
آقا یکم آروم تر برین با هم بریم بابا
به خدا یه رادیانس بندازی تو کیف بوچر ملت رو آباد می کنه
آیتم تخصصی بوچر
( در صورتی که پول در بیاری)
خدایی یه حرفی زدی که بهت شک کنم
بابا تو که این کاره بودی ما قبولت داشتیم دادا
تازه این یکی دیگه خیلی باحاله
فکر کنم تاحالا 5 به 5 بازی نکرده
مگه طرف لول نداره
تو کشیدی
6 کردی
همش شد 6 سانیه
خوب بعدش
می خوای با 2 راه بری و اتک بدی و رادیانس .....
بی خیال
یارو که نوب نیست واسته نگات کنه
یه stun بعدم میری تو فضا
تازه اگه یه نفر مثله Jah'rakal باشه
در حالی که هوک کردی و در میاد سمتت تو باید خودت رو مرده به حساب بیاری
تازه اگه خیلی خیلی خیلی خیلی شانس داشته باشی می تونی روی هلث 2000 تاییش یه 1000 تا کم کنی
همین
تازه اگه طره Satanic نداشته باشه
چون تا وقتی تو بخوای رادیانس ببندی اون ده تا satanic می تونه ببنده
ایتم رادیانس برای بوتچر حیاتیه و براش خیلی موثر.ولی اون طوری اتک کردن براش خیلی رویایی هست.
در ضمن یه روش دیگه برای اسکل کردن حریف وجو داره.چاله چوله های دوتا رو دیدید؟؟؟یه کم که از تاور (بالا) میرید جلو یا عقب دست چپ.
مورفیلینگ یه ویو میره اونجا بعد ونجفول جاشو باهاش چنج می کنه اونجا و بعد هیروی مقابل به انجا که می رسه ونجفول دوباره جاشو چنج می کنه با حریف و هیرو در درون چاله گیر می کنه.
استروم اسپیریت میره کنار یارای حریف و بعد 6 می زنه تو چاله و بعد بلینک می کنه بیرون.
در ضمن این موارد بیشتر به درد اسکل کردن حریف می خوره ولی بعضی موارد جواب میده.
بابا خسته نکنین خودتون رو
بهترین راه اگه دنبال اسکل کردن حریف هستین
فقط mirana و tiny
mirana میره تو چاله
tiny میندازه کنار mirana و میرانا می پره فرار می کنه
sسلام به بروبچس خفن 2تا باز ....
تازه این تاپیک رو دیدم ... تاپیک رو هم 2نبال میکنم ....
آخرین مپ چندس ؟ 6.48 ؟
برو بچس هم که معلوماتشون از خفن آباد سر در میاره ...
قضیه اسکل رو یکی لطف میکنه توضیح بده ؟
((: آقا كلي خنديديم بسته ديگه البته ببخشيدا ... GL براي دوتا بازاي خفن راستي وقط كرديد به سايت Cyberg.ir هم سر بزنيد
سلامنقل قول:
6.49c
بیخیال سرکاریه تو بازی 1 در 1000 به کار میاد:10:نقل قول:
اگه منظورتون همون پولینگه میشه ایتم داد ولی ایتم کامل فقط نه نصفه نیمه:10:نقل قول:
دوست عزیز بهتره قبل از صحبت کردن مشخص کنید با چه کسی صحبت میکنیدنقل قول:
ممنون راستی : بیشترین امتیاز رو دوتا بازی به کدوم بخش میده ؟ منظورم اینکه به کیل ها یا Unit ها ی کشته شده یا ... به چی ؟