کلا بسته شده ولی فریمور 198 فریموری جنرال است و از نظر سرعت تایید نمیشود ومن برای شما پیشنهاد نمی کنم شما از لینک بالا که برای دوستموننقل قول:
گذاشتم استفاده کنید
موفق باشید:n16::n16::n16:
Printable View
کلا بسته شده ولی فریمور 198 فریموری جنرال است و از نظر سرعت تایید نمیشود ومن برای شما پیشنهاد نمی کنم شما از لینک بالا که برای دوستموننقل قول:
گذاشتم استفاده کنید
موفق باشید:n16::n16::n16:
داداش گفتم که برای من مشکل سرعت ندارهنقل قول:
ببینید الان وسط روز توی اوج شلوغی وضعیت سرعت همینه که قبلشم با اون فریمور بنفش همین بود
و شبا راحت به 10-11 مگ میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید شما تست کردی تو محل شما مشکلی بوده
بنظرم یکی وقت بزاره و کامل ویرایشش کنه و آپشن های کلی رو بهش اضافه کنه خیلی خوب میشه :n19:
داداش ما رفتیم بکاب نمیگیرهنقل قول:
انتخاب مایمو هم نیست
باگ زیاد داره و ویرایش اون کار هرکسی
وبه یک برنامه نویس حرفه ای نیاز داره وسلام من با همون رنگ بنفش 15 الی 16 گرفتم بزودی تست سرعت میدم
میگم که فعلا باگ خاصی ندیدم که به چشم بیادنقل قول:
همراه اول اینجا میمو رنک 4 نیست که بدونم بخاطر نبود گزینش فعاله یا نه
ایرانسل فکر کنم میمو 4 هست تو منطقه ما
تست سرعت محل با محل که ملاک نیست هر نقطه ای فرق میکنه .که شما میفرمایید 15-16 مگ گرفتم
وگرنه همین سرعت رو منم با ایرانسل میگیرم 15 ثابته ولی بسته هاش ارزش نداره
شما باید تو همون محل مورد نظر هر دو فریمور رو تست کنی ببینی باهم چقدر فرق دارن مثل کاری که خود من کردم و فرق خاصی ندیدم
و حتی شماره دکلی که بهش وصلم رو چک کردم و همون قبلی هست
ما شهرستان کوچیک هستیم td هم نداریم تست کنم فقط مبین نت داره اینجا با 360 و fd فرکانس میده اونم تست نکردم چون سیم کارت گیر نمیاد
اینم وضعیت سیگنال با این فریمور که همچنان مثال سابق هست
ببین عزیز دل ما در تبریز سکونت داریم و یک مودم لاک دارم وانلاک ها رو فروختم یک تست میگیرمنقل قول:
شما ببینید در این فریمور198 یک باگ voipسیو نمیشه
برید امتحان کنید
بعد به دکل RSRQمتصل نمیشه الباقی فریمور متصل میشه
واز نظر امنیت و امکانات نقاط ضعف هایی داره
من بازم میگم
استاد باید باشی در این راستا و من میدونم
شما به 198 خیلی علاقه
من اینو میگم دکل های تبریز 4x4 شده و من با همراه اول 4G+ میگیرم اینم سند
در سرعت هم فرق میکنه ولی 198 از این خاصیت محروم می باشد
اینا رو گفتم که یک ذره اطلاعاتتون در مورد فریمور 198 بیشتر بشه
حال انتخاب با شما هر کدوم رو دوست دارین تست کنید استفاده کنید
سلام
وقت بخیر
اساتید یه سوال داشتم . تو سایت همسایه امروز یه مطلب خوندم که فریمور 198 اومده .
خواستم ببینم این فریمور روی i60 انلاک " نشده " قابل نصبه یا نه ؟ بعد این که بهترین فریمور برای این مودم به لحاظ سرعت و ... چی هست ؟ و نیاز به انلاک داره یا خیر ؟
سلام علیکم :نقل قول:
فرقی نمی کنه از برنامه مولتی کست استفاده کنید
برای انتقال فریمور 198 ولی من تایید نمی کنم
من پیشنهاد می کنم اول از روش آقا صابر آنلاک کنید و استفاده کنید
یا این فریمور دان کن با صابر ومن زحمتش رو کشیدیم
اسکریپ انلاکم توشه میشه با انا راحت آنلاک کنید"
نقل قول:سلامنقل قول:
شما به احتمال زیاد موقع باز کردن به برد صدمه زدید یکی از دوستان که مودمش همین مشکل رو پیدا کرده بود برای من ارسال کرد بعد از بررسی متوجه شدم ایرادشون نرم افزاری نیست و با تعویض قطعات اسیب دیده مشکل شناسایی سیم کارتش حل شد
دوستان موقع باز کردن مودم خیلی دقت کنید و از سمت سیم کارت جنس نوک تیز زیر قاب مودم قرار ندید ممکنه قطعاتی ایراد پیدا کنه یا آسیب ببینه بدلیل پکیج بسیار ریز این قطعات معمولا قطعاتش پیدا نمیشه پیدا هم بشه این سایز قطعات رو با دستگاه میزننن و جایگزینیش با دست خیلی سخت هست
متاسفانه مشکل سخت افزاریه!من دقیقا مشکل شما بوجود اومد برام شاید بیشتر از ده تا مودم انلاک کردم بدون هیچ مشکلی و یه مورد دقیقا مثل شما شد و نفهمیدم چرا!؟ مودم انلاک شد ولی هیچ سیمی حتی ایرانسل نخوند!با تعویض فریمور هم درست نشد نهایت دادم برای تعمیر 80 دادم هزینه کردم!شما فعلا سیمه لحیم شده رو از جاش جدا کن ببین درست میشه نهایت نشد بده تعمیرات مودمینقل قول:
سلام وقت بخیر
آیا راهی هست که بشه رو مودم مبین نت باند fdd رو عوض کرد و از باند سه رفت رو باند 7 ؟
چون سمت ما باند 3 خوب نیست ولی باند 7 خوبه
مودم فقط به باند 3 وصل میشه
راهی هست ؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
از طریق برنامه ltewatch استفاده کنید اینم لینک دانلودنقل قول:
موفق باشید
اگه مودم تون ورژن 196 باشه مشکل شاید پیش بیاد یا نیاد
اگر برنامه با ای پی مودم کانکت شدین برنامه متوقف شد
مشکل فریمور مبین نت است
اگه نشد اطلاع بدین یک حقه بلدم بزنیم به مبین نت:n02::n02::n02:
ورژنم 197 هستنقل قول:
وصل میشه و مشخصات رو نشون میده
وقتی می زنم رو باند 7 شروع به تعویض می کنه برای کمتر از یک ثانیه هم به باند 7 وصل می شود ولی ییهو نمی دونم چطور میشه که وتبدیل به TD می شه.شروع می کنه به وصل شدن به TD مبین نت
منتظر حقه هستیم :n02:
=============-=======تست سرعت با b612s-25d=================
این تست برای بعضی دوستان الخصوص nima-zf تست زدم تا بفهمانم فریمور با فریمور زمین تا آسمان فرف دارد
تست ها همه با سیم همراه اول انجامیده موفق باشید:n12::n12::n12:
بعضی باگ داره فریمور دارم روش کار میکنم بزودی در فریمور کلیب منتشر می شود
با اینکه با دلیل و مدرک ثابت کردیم این مودم ca نداره و چه برسه به تجمیع دو فرکانس ولی بعضی افراد دارن راه همون کسایی رو میرن که از اول خریداران این مودم رو سردرگم و دچار شک و تردید کردن . فکر کنم دیگه راهی نداریم به جز اینکه از خود کمپانی هواوی یک برگه تایید مبنی بر نبودن ca در این مودم بیاریم و این جریان تجمیع رو برای همیشه از این مودم جمع کنیم و به خوبی و خوشی تموم بشه .
بله استاد عزیز در اغلب تاپیک های این مودم از همون ابتدا حداقل چندین بار ذکر شد که ca ندارهنقل قول:
چیزی که دوستان تازه وارد رو به اشتباه میندازه اون گزینه در بخش تنظیمات شبکست بنظرم فقط mimo رو میذاشتین باشه دیگه نیازی به اون ca نبود و اساتید سردرگم نمیشدن وگرنه ماهم با همین حدود سرعتا دانلود میکنیم
دوستان افرادی که میان با فیلم و تست شک و شبهه در افکار شما و این مودم ایجاد میکنن و هیچوقت نشده از اول ادعای خودشون همون فریمورهایی که اعتقاد دارن با دیگر فریمورها فرق داره و بی نهایت سرعتی هست رو منتشر نمیکنن و هیچ وقت هم حرف مار و قبول نکردن و تا حرف زدیم فقط فیلم و تست دادن و مثل مرد نیومدن داخل گود و چیزی. رو نکردن همون بهتر در افکار و توهم خودشون باقی بمون و برن هی تست بزنن و فیلم منتشر کنن احتمالا اینها در اینده کارگردان های خوبی خواهند بود . توصیه منم به دوستان این هست اصلا تحت تاثیر حرفها و فیلم ها و عکس های این جور افراد قرار نگیرید .
بله این شاهکار رو اول های وب زد بعدا هم مبین نت و ایرانسل زود رفتن کپی کردن داخل فریمور صرفا یک نوشته هست و چیزی بیشتر از اون نیست . به غیر ایران کلی کشور در دنیا وجود داره از نظر اینترنت و شبکه خیلی هم بهتر از ما هستن و اپراتورهای اونها هم از این مودم ارائه میده ولی در هیچ کدام خبری از این گزینه ca نیست و نخواهد بود . مگر اینکه ما چیزی اختراع کرده باشیم که هنوز غربی ها نتونستن به دانشش دست پیدا کنن :n02:نقل قول:
بابا این چیزا عادیه ولی خو صابر جان با اون قیمت 300 تومن اون موقعنقل قول:
یا باندل دوتایی که i60 رو با lh96 میدادن 400 هزار تومان پولی نبود که آدم ناراحت بشه عزیزم
این مودم عالیه برا پولی که دادیم اون زمان
حالا فوقش ca نداره
4.5 واقعی هم نیست
وایفای 5 گیگاهرتز نداره
لنش هم که گیگابیت نیست
عوضش امکانات خوبی داره مثل td و فرکانساش
همینکه بالا 10 مگابایت سرعت میده بهم راضیم ازش بابا می ارزه به adsl
داداشای گرامی اگر ناراحت هستین فریمور در دسترس نیست بدم تست کنید ببینید که به فریمور ربطی نداره به منتطقه مربوطهنقل قول:
از احضار نظر صابر جان عزیزم موافقم میدم تست کنید ببینیم کی میتونه اینجوری سرعت بگیره
با ارزو پیروزی وپیشرفت بعضی ادامها و الخصوص صابر جان عزیز:n12::n12::n12:
صابرجان یه سوال توی این فریمورهایی که ویرایش میکردی آیا امکان کنترل پهنای باند رو وایفای وجود نداشت که مثل بقیه چیزا پنهان شده باشه؟
من الان برای کنترل پهنای باند مهمان یا اعضای خانواده یه میکروتیک hap lite دارم که به این مودم اکسس پوینتش کردم و سرعت رو محدود کردم رو 2 مگابایت براشون نت رو خالی نکنن توی روز:n09:
هرچند وایفای هپ لایت با اون سایز کوچیک بردش از این i60 قویتره ولی خب دست و پا گیره اگر خود مودم داشت خیلی بهتر بود:n33:
داداش گلم شما تا دیروز میفرمودین به فریمور مربوطه و خیلی از من ناراحت بودین که 198 نصب کردم و میگفتین باید استاد باشی تا بفهمی حالا حرف خود من رو میزنید که میگفتم نهایت سرعت مربوط به منطقست ؟نقل قول:
والا من آدمی نیستم ادعایی داشتم باشم و از ابتدای این تاپیک پیگیر بودم حتی بارها میومدن پست های دوستانی مثل صابر و حسین یکی دونفر دیگه رو بخاطر آموزش انلاک پاک میکردن
حتی من یبار خودم آموزش درست کردم از پست های بچه و ازسیستم خودم درایور هارو بکاپ گرفتم براتون که حتی اونم پاک کردن
یعنی میخوام بگم از اول بودم و تقریبا تمام فریمورهایی که گذاشته شده تست کردم حتی بعد از صحبت های شما همون فریموری که دادین هم تست کردم و برام فرقی نکرده با 198
نه که در کل فرقی نداشته باشه بلاخره انقدر اطلاعات دارم که بدونم فریمور مود شده امکانات بهتری داره
ولی حرفم اینکه شما میخوای چیزی رو اثبات کنی ؟میخوای بگی این مودم بیشتر از اون چیزی که میدونیم و دیدیم قابلیت سرعت داره ؟
خب بسم الله تاپیک بزن آموزش بزار حالش رو ببریم
وگرنه شما یه فریمور رو صدجا تبلیغ کردی لینکش رو گذاشتی و منم الان رو مودم نصبش کردم برا من در سرعت فرقی نکرده با اون 195 بنفش یا 198 با همون باگ هاش به قول شما
هرچیزی یه حد و محدودیتی داره دیگه این مودمم حدش همینه دیگه بیشتر از این در توانش نیست
هرچند خیلی جاها زیرساخت های مناسب برای همین سرعت هایی که ما میگیرم رو هم ندارن
یه نفر داشتیم از این حرفها زیاد میزد و خیلی وعده وعید میداد اخرش خودش رفت و دیگه پیداش نشد همه بچه های قدیمی انجمن میدونن کی رو میگم
زیاد این قسمتها دقت نکردم .نقل قول:
سلام علیکم:<<باعرض خسته نباشید بچه های فرم الخصوص صابر جان عزیز دلنقل قول:
من در اول از تمام بچه های فرم برای ایجاد شبحه و شایع ca مودم ای 60 عرز خواهی عمیق می کنم
واز شما اعضای محترم فرم مرا حلال کنید چون عذاب وجدان راحتم نمیزاره
و تشکرات فراوان فراوان از رفیق دیرینم صابر جان و حمید خان به شخصه اورض خواهی میکنم
و الخصوص رفیق دلسوز و پر تلاشم صابر جان که این روز ها دردسر هایی برایش درست کردم از خداوند متعال خواهانم واز شما اعضای محترم فرم خواشمندم عرز خواهی مرا بپزیرید
دوست دلسوز و فداکارتان
خاک پاتان حسین
از صابر خان عزیز بل شخصه اورز خواهی میکنم
==================تمام=======================
یک دنیا تشکر از بچه های فرم که تلاش میکنند:n40::n40::n40:
سلام،مودم E5186-22A هم CA نداره؟؟
من که هر کاری میکنم نه علامت پلاس ظاهر میشه،نه سرعت فرقی میکنه.
این مودم وای فایش فریز میشه کسی راه حلی نداره؟
لطفاً راهنمایی کنید
[QUOTE=nemati2;9124188]سلام،مودم E5186-22A هم CA نداره؟؟
من که هر کاری میکنم نه علامت پلاس ظاهر میشه،نه سرعت فرقی میکنه.
این مودم وای فایش فریز میشه کسی راه حلی نداره؟
از این مودم دو مدل وجود داره گویا یکیش اصلا با شبکه های ایران تجمیع انجام نمیده حالا یا ناسازگاری داره یا نیاز به تغییر فریمور و وب یو ای .
این دو مدل :
E5186-22a
E5186-61a
شما ورژن وب یو ای و فریمور مودمت رو بفرست ببینم الانم چه ورژنی روشه . در ضمن منطقه شما دو باند 3 و 7 فعاله ؟
سلام
در صورتی که tfi60 شرکت اسیاتک تهیه کنیم
انلاک میشه خیالمون راحت ؟
بله خیالتون راحت باشه همون i60 ایرانسل هستنقل قول:
سلام صابر جاننقل قول:
۱- محبت می کنی لینک اموزش انلاکش برای بنده ارسال کنید ؟ چون سرچ زدم متاسفانه پیدا نکردم
۲- در اینده امکان داره اپدیتی بدند که انلاک از بین بره ؟ اگر بله قابلیتی وجود داره که نزاریم خودکار اپدیت بشه ؟
فکر نکنم ایرانسل بخواد چنین کاری انجام بده همین فریمور انلاک رو بزنید یا یکی از مود شده های داخل انجمن دیگه مودم اپدیت هم نمیگیرهنقل قول:
سلام
تشکر صابر جان
بنده در حال حرکت برای خرید هستم
اگر نیاز است به نسخه فریمور ان دقت کنم ممنون میشم اینجا بنویسید
تا قبل از خرید همان را تهیه و تراژدی مبین نت برای من تکرار نشه
مرسی
سیم کارت ایرانسل رو جواب داد تمومه یه سیم کارت ایرانسل ببرید و تست کنید چون مودم رو از ایرانسل تهیه کرده و خود اسیا تک داره از شبکه tdd ایرانسل استفاده میکنه باید فریمور ایرانسل رو مودم باشه .نقل قول:
ورژن هم پایین 196 بود حله و اگر 196 بود باید این باشه :
11.196.01.01.234
234 نشان دهنده اپراتور ایرانسل هست
کلا داخل ایران 5 اپراتور ایرانسل و همراه اول و مبین نت و های وب و رایتل دارای شناسه از سوی هواوی هستن
های وب : 1445
ایرانسل : 234
رایتل : 1323
مبین نت : 1472
همراه اول : 1279
سلام
صابر جان
دستت درد نکنه
رفتم با تعجب برگشتم
قیمت مودم از حدود ۵۰۰ تومن کرده بودند ۱.۵۰۰ ! :n04:
بله داداش گلمنقل قول:
برو سراغ نمایندگی های ایرانسل آخرین بار که پرسیدم فروش خودشون 900 بود به مشتری:n35::n28:
بنظرم تو جاهایی مثل دیوار بگرد بعد حضوری برو تست کن بخر بعضی ها قیمت معقولی گذاشتن :n27:
تلگرام رو چک کنید پیغام گذاشتم در خصوص مودمنقل قول:
در پاسخ به آقا صابر:
بله داش هر دو باند فعاله.
دوستان راهنمایی کنند
با اسکریپ میشه وب یوال زد آیا
صابرخان جواب؟؟؟
مودمتون جنرال هست ؟ چرا فریمور اپراتور لتونی رو مودم هست ؟ من احتمال میدم از همین فریمور و وب یو ای باشه این مودم تجمیع انجام میده و ca هم داره و سرعتش از b525 هم بیشتر هست .نقل قول:
از سایت IDH خریدم و نمیدونم جنراله
اگه تجمیع بکنه حتما علامت پلاس میوفته؟اگه نمیوفته از کجا بفهمم تجمیع داره؟
فریمور برای این مودم سراغ ندارید که امکاناتش مثل مودم tf-i60 باشه؟چون پنلش خیلی سادس و هیچ قابلیتی مثل VPN,volte نداره
لطفاً راهنمایی کنید