دوستان تو صفحه ی ثبت درخواست تانوما مشخصات ثبت میکنم نمیره صفحه ی بعد یعنی امکان ارایه ی سرویس نیست؟
Printable View
دوستان تو صفحه ی ثبت درخواست تانوما مشخصات ثبت میکنم نمیره صفحه ی بعد یعنی امکان ارایه ی سرویس نیست؟
آدرس خونه رو بی هیچ کامایی ، بزنید و در آدرس از اعداد استفاده نکنید.نقل قول:
مثلاً ننویسید کوچه 7 بنویسید کوچه هفتم
دوستان، مودم فیبر رو مجبورم بزارم تو اتاق ته خونه، به خاطر همین سرعت وای فای به شدت در باقی خونه کاهش پیدا میکنه و جاهایی از خونه هم اصلا انتن نمیده.
برا همین داستان یه روتر xiaomi 4a gigabit خریدم، الان رسما فکر کنم پولم رو تو جوب ریختم، یا کابل وصل میکنم به مودم با 5g فقط تو اتاق تا 150 حتا 200 هم سرعت میده، با 2.4 هم مثل خود مودم 30 -40 ، دیگه از اتاق میای بیرون سرعت تعطیل، یعنی خود مودم (۸۵۴۶M هواوی) سیگنال قدرتمند تری داره فضای بیشتری رو پوشش میده.
تو ریپیتر هم که میزارم، باز یکم اوضاع خوب میشه، ولی خوب دیگه هی هر جای خونه هستی باید وای فای رو عوض کنی یه جا این انتن میده اون نمیده و بلعکس. حالا خونه زیاد هم بزرگ نیست انقدر مصیبت داریم میکشیم
چه کنیم به نظرتون؟
حذف شود لطفاً...نقل قول:
نقطهای از خونه رو پیدا کن که به تمام فضاها دید مستقیم داشته باشی ...
یعنی اگه در اون نقطه بایستی و درجا بچرخی، باید چشمت حداقل به قسمتی از همه فضاها بخوره ...
یه دونه اکسس پوینت سقفی بگیر و در سقف اون نقطه نصب کن ...
کابلش هم تمیز داکت کشی کن تا روتر ...
AP رومیزی هم میتونی بذاری، ولی در همچین نقطهای با شرایط گفته شده، معمولاً وسیلهای وجود نداره که اکسس پوینت رو روش بذاری یا کابلش زشت میکنه دکور رو.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی،
پیمانکار مخابرات موقع نصب پریز فیبر نوری به من گفت مودم حتما باید هوآوی باشه. این صحت داره یا میشه از برند های دیگر هم استفاده کرد؟
تفاوت بین مودم پورت سبز و پورت آبی چی هست؟
پورت پریزی که برای من نصب کردند آبی هست. پچ کورد هم باید آبی بخرم؟
ممنون
امروز با من تماس گرفتن گفتن که فردا میان برای کابل کشی قیمت مودم هم ۱۸۰۰ هست موافقین منم تایید کردم
به نظر شما برند مودم چی هست ؟
و اینکه تعرفه هاش به چه صودت هست البته ترافیک داخلی اصلا برای من اهمیتی نداره
و گیگ پک مدت دار داره ؟
احتمالا هواووی یا فایبر هوم هست . (چون یوتل از این ارزون تره )نقل قول:
مدت دار کم میدن به مناسبت اعیاد ها و مناسبت های تقویم .
اگه یوزر پسور پنل بهت دادن یه مدت دار به مناسبت سال نو هست بخر تا دیر نشده
موفق باشید
پچ کرد فقط آبی به آبی. اگه خلاف اینو کسی تو اینترنت بهتون گفت بهتره باور نکنین . چون میزنین مودم خودتون را خراب میکنین .نقل قول:
در مورد برند مودم ، سلیقه ای هست . یعنی اگر مخابرات منطقه شما بهتون گفته فقط هواویی بهتره همونو استفاده کنین . اگر چیز دیگه ای مد نظر دارین اول از مخابرات منطقه تون بپرسین .
هر مودم یه PON نامبر سریال داره که مثل اینکه مهم ه و باید رو دستگاه اونا رجیستر بشه .
ممنون از جوابتوننقل قول:
گفتن هواوی اینجا جواب نمیده پس احتمالا فایبر هوم هست
مودم خوبی هست ؟
البته وای فای ش برام مهم نیست چون روتر ایسوس دارم که وای فایش عالی هست
فیبر نوری با اکسس پوینت نهایت لذت را بهتون نمیده .نقل قول:
اگر رو موبایل و تبلت استفاده میکنید که خب هیچی ولی در غیر این صورت با سیم مستقیم وصل کنید به کامپیوتر .. .
شب ها افت سرعت خاصی نداره مثل adslنقل قول:
فقط وقتی دارن انگولک میکنن افت سرعت داره
ولی خب باز خوبیش اینه که وقتی افت داره ، از 300 - 400 میاد رو 70 -80 نه مثل Adsl کلا تعطیل بشه .
هر دو چینی هستن و نباید تفاوت چندانی داشته باشن . فایبر هوم هم برند شناخته شده ای هست . خود من بهم زایکسل دادن که باسه سال میلادی 2011 یا 2012 هست ...نقل قول:
اگر حتی یوتل هم بهتون دادن خیلی ناراحت نباشین فقط گیگابیتی باشه بقیه اش مهم نیست
چون شما مودم را میزارید رو حالت بریج Bridge و PPPoE را رو روتر ایسوس خود تعریف میکنید ....
دوستان بین مودم های هوآوی کدام مدل رو پیشنهاد میدید؟
من اصلا با مدل ها آشنا نیستم. اگر یکی از دوستان در موردشون توضیح بده ممنون میشم.
سپاس
بالاخره کابل کشیده شد
گفتن چند روز دیگه مودم میرسه فقط قبلش میان برای وصل کردن هر دو سر کابل ها
احتمالا کلا ۱ هفته طول بکشه
فاصله منزل تا FAT ۱۲۰ متر بود به نظر شما تاثیری روی کیفیت میزاره؟
و اینکه گفتن بیشتر ۵۰ مگ سرعت نمیدن
این همه هزینه برای 50 مگ!!!نقل قول:
خوب vdsl میگرفتین به نظرم به صرفه تر بود
خیر FAT فقط یه جور اسپلیتر هست . بعد از اون باز هم اسپلیتر هستنقل قول:
میگن 50 مگ ولی عملا بیشتر از 50مگ باز میزارن مخصوصا پیش پرداخت تهران
سلام دوستان چیکار باید بکنم که اینترنت فیبر رو از طرح پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنم؟
يه نگراني که دارم اينه که سرعت هاي کنوني به خاطر کم بودن کاربران فيبر و آزادبودن بستر هست. با اين روند فيبرکشي کوچه به کوچه اي که اينها درپيش گرفتن (که احتمال قوي فردا هر کي نت خواست به بهانه نبود پورت خالي و ... جاي سرويس ثابت يه فيبري مي کنن تو پاچه اش)، اگر فيدر فييرهاي اصلي شون ده گيگابيت در ثانيه و بالاتر نباشه و به تجهيزات گيگابيت اکتفا کرده باشن، ممه اين سرعتهايي که امروز مي بينيم رو لولو خواهد برد.نقل قول:
دليل افت و خيزهاي سيگنال و سرعت فيبر در ساعت هاي مختلف همين کم بودن ورودي و افزايش کاربر مي تونه باشه. ما که از هرکدومشون پرسيديم سوادش از لايه فيبرکشي بالاتر نمي رفت و حتا نمي دونستن فيبري که دارن مي کشن اکتيوه يا پسيو. دوستان توي رفت و آمد به مخابرات و سر و کله زدن با کارشناسا آماري از سرعت بک بون هاي فيبر شهر و منطقه شون دارن؟
به قول دوستان اگه قراره فردا با زياد شدن کاربر فيبر سرعت و روي 50 مگ ببندن، اون همه هزينه و برو بيا سوخته. VDSL يا LTE همين سرعت رو ميدن و فقط يه مودم خرجشه.
این نگرانی شما مصداق «پیش از مرگ، واویلا؟!» هستش. اگه میتونی همین فردا سرویس FTTH رو بگیر، حالا کو تا وقتی که همه خواهان این سرویس بشن اونم اونقدر که سرعت محدود بشه. اون روز که رسید یه خاکی به سرمون می ریزیم.نقل قول:
سلام دوستان,من مودمم hg8546m هست که گیگابیتی نیست..اگه بخوام یه مودم دیگه بگیرم بزارم رو حالت روتینگ,حتما باید مودم بریج گیگابیتی باشه؟
اول اين که اين تيپ حرف زدن که چو فردا شود، فکر فردا کنيم، براي مسوولان مملکت و خرپولدارا و اهالي بعضي شهراس، نه مهندسا. ما هنوز اينقد پولدار نشديم رو حساب ايشالا ماشالا برنامه ريزي کنيم. صحبت يه قرون دوزار که نيست.نقل قول:
ديگه اين که من نوعي که دستم تو کاره ممکنه اوکي باشم که امروز يه سرويس خفن بگيرم، حالا ممکنه فردا بيافته روي 50 مگ، چند سال ديگه هم دوباره بره بالا. خدارو شکر اينقد سرويس دم دستم داشتم و دارم که کمبود يکي رو يا اون يکي پوشش بدم.
ولي مشتري/دوست/آشنا/... يا همين دوستي که توي اين تالارها براي خريد سرويس راهنمايي مي گيره و مي خواد بر پايه حرف من و شما هزينه کنه، تفاوت عدد و رقم براش معني داره. يارو فردا وقتي که فيبرش افت زد و مثلا رسيد به سرعت LTE، ديگه من بميرم، تو بميري و حالا صبر کن درست ميشه، سرش نمي شه. همه رو از چشم ما مي بينه، نه از کم فروشي و بي برنامگي مخابرات.
حتی اگه روزی 50 مگ ماکسیموم بشه بازم پایداریش صد برابر بهتر از دی اس ال منسوخ و lte هستش.پینگ هم 10 تا 20 تا پایین تر از adsl که روی فست چنل مود هستش,افت هم یه پارامتر داره بنام rx optical power که اگه کانکتور کثیف بشه افت میکنه و اگه پایین تر از -27 برسه سرعت افت میکنه ,برا من اوایل سرعت اپلود 50 بود و دانلود 100,الان خودشون سرعتو ارتقا دادن دانلود شده 200 و اپلود 150 ولی چون مودم گیگابیتی ندارم ازش بهره نمیبرم.نقل قول:
اتفاقا بخاطر همین صحبت یه قرون دو قرون پیشنهاد من FTTH هستش. چه تانومای مخابرات و چه آذرخش های وب و ... . و گرنه اونیکه پولش دم دستشه که اصلا نگران هزینه مودم و ... نیست که بخواد قیمت و مشاوره بگیره. برای اینترنت ثابت آینده دست FTTH خواهد بود اگر این مخابرات اجازه دهد. منم میتونم به طرف پیشنهاد بدم یه مودم VDSL بخر اینقدر، بقیهش بذار تو جیبت. ولی باید اونم دید که اگر الان امکان سرویس مثلا تانوما دارد قرار نیست هر روز یک مودم بخرد. پس پیشنهاد عاقلانه و اقتصادی تر و خیرخواهانه تر و ... همین سرویس بالاتر باشد تا سرویس چند درجه پایین تر.نقل قول:
مودمای پورت گیگ دار در بازار الان محدودن. یکی یوتل g242 new face هست و یکی هم هواوی 8245H که هیچکدوم باند 5 ندارن و دریافت حداکثر سرعت فقط با کابل لن امکان پذیره.نقل قول:
حالا اگه یک مودم دیگه خریداری کنین که پورت گیگ داشته باشه و بخواین از باند 5 استفاده کنین تا حداکثر سرعت رو با وای فای بگیرین باید مودم جدید رو بزارین رو حالت بریج و روتر با WAN گیگ و دو بانده وصل کنین بهش.
اگه مودم قدیمی رو رو حالت روتینگ وصل کنین به جدیده صرفا به اندازه پورت ورودی (100 مگ) سرعت خواهد داد.
سلام دوستان کسی در مورد سوال من جوابی نداره؟نقل قول:
اگه میشه راهنمایی کنید
سلام این مودم رو مخابرات به من داده تو مشخصاتش که نوشته پورت گیگابایتی داره باند ۵ هم دارهنقل قول:
زایکسل PMG5317-T20B
باید بروید مخابرات (احتمالا مخابرات منطقه ای)نقل قول:
ما به تفاوت پس پرداخت (اون چیزی که ازش مونده) و طرح پیش پرداخت که میخواید بگیرید باهاشون حساب کنید .
اگر مخابرات منطقه ای نبود هر مخابراتی که مسئول اکانتینگ اینترنت هست (adsl و vdsl و فیبر نوری) ...
موفق باشید
شاید هم من برعکس گفتم . یعنی هم پس پرداخت را با کابل کشی و مودم حساب میکنید .
هم پول پیش پرداخت را میدید .
در هر صورت موفق باشیدد
باند 2.4 فقط دارهنقل قول:
ولی وایرلس همه این مودم ها در کل ضعیفه .
دوستان اینستاگرام وزیر که میگن پینگ رو میاره پایین واقعیه ؟
مثلا من اینستاگرام عضو بشم ، برم تو پیج ش بنویسم مخابرات فلان منطقه ترتیب اثر میده یا علکیه ؟
نقل قول:
بله
نگرانی شما به جاست
همین شهرستان ما که 11 امین شهر ایرانه بعد از ارومیه
تا حالا 2000 نفر فیبر گرفتن
نقل قول:
این چه مدلی هست؟
به من گفتند برخی از مدل ها برای استفاده وای فای بیشتر هست و برخی دیگر از مدل ها برای استفاده لن بیشتر. این الان کدومشون هست؟
الان این بهترین مودمیه که میشه گرفت؟
این تاپ ترین مودم GPON هواووی هست (فعلا)نقل قول:
ولی
اگه کلی پول میدی
فیبر میکشی طرج مخابرات میگیری ، یه پولی هم روش بده یه روتر اکسس پوینت درست حسابی بگیر چند آنتنه مثلا دیجی کالا یه نتیس داره که خیلی گرون نیست
مودم فقط پورت گیگ داشته باشه کافیه ، بزار رو بریج وصل کن همون اکسس پوینت با اون وایرلس بده به خونه
نظر من اینه
نه نداره تصحیح میکنمنقل قول:
اشتباها گفتم
اول که گرفته بودم همه چی رایگان بود سرعت رو ۱۶ بسته بودننقل قول:
تو پنل سرعت رو به پنجاه تغییر دادم هفتصد تومان پول مودم از گرفت
ولی همچنان طرح پس پرداخت هست
اگر تهران هستینقل قول:
پیش پرداخت بگیر
دیدی که طرف مال شمیران زعفرانیه اونجاها بود .. پس پرداخت گرفنه بود با سرعت 7 مگ ..
بندرعباس هستمنقل قول:
ما شا اللهنقل قول:
بندر عباس بعیده پیش پرداخت بخوان
با همون پس پرداخت ماکسیمم سرعت را بهتون میدن