حذف به علت تايم اوت
Printable View
حذف به علت تايم اوت
دوستان مبین نت رو میشه انتقال داد،
تماس بگیرین بخش پشتیبانی بهتون میگن
من مبین نت خودمو فروختم
دوباز هم خریدم فروختم
تو قسمت صدای مشتری درخواست ثبت میکنین
و عکس کارت ملی مالک و خریدار و همینطور یک عدد قبض از خریدار و شماره تماس مالک و خریدار رو میفرستین
بعدثبت که کردین
یکی دوروز بعد از مبین نت تماس میگیرن و خبر انتقال مالکیت رو میدن
نوش چنده :D که بخواهیم خودمونو تو دردسر بندازیم مودم و سیمکارت دست دوم بخریم یا بفروشیمنقل قول:
بازم ایرانسل انتقال مالکیت سیمکارت کاملا اصولی وقانونی انجام میشه
بنظر شخص بنده یا نخرین یا میخرین نو بخرین
به نظر من هم نمیصرفه دست دو بگیریم، چون آفر طرحش جوریه که تقریبا مودمش خیلی ارزون میفته برعکس بقیه شرکتهای TDLTE. الان بهترین مودم مبین نت رو دست دوم میفروشن حداقل 400 که هزینه طرح اولیه با 100 گیگ 500تومنه. خیالت هم راحته میان تست میکنن بعد تحویل میدن.نقل قول:
یک دفعه هم شده پشت هم باشید
به من زنگ بزنن
با جرئت میگم صدا بنده رو ظبط کنید و برسونید به مسئولش
من نه تمدید میکنم نه میفروشم
باید تعرفه بذارید همونجوری که تعرفه های 360 برداشتید بدون اطلاع مشترکین ما هم نه تمدید میکنیم نه میفروشیم در صورتی که سیم کارت ها رو بسوزونید کلی شکایت میکنن ازتون کمپ این تاپیک ....
یک بار بیایید ثابت کنیم
این همه بلا سرمون آورد شما هم بلا شید براشون:happy:
در شکایت هم ذکر کنید خرابی پینگ برای مدت طولانی و بالا بردن قیمت
و برداشتن طرح ها و مشتری فریبی
و قطع شدن اینترنت در سال پیش حدود 3 ماه هم شد!
و از همه مهم تر قطع کردن سیم کارت بدون اجازه مشتری....
نقل قول:
من که به شدت پیگیرم کاشکی شما ها هم در سامانه 195 شکایت میکردید تا تعداد شکایت ها بالا بره
نقل قول:
خودتو خسته نکن اگر تمدید نکنی و بهشون هم نفروشی سرویس رو مسدود میکنن و دیگه نه میتونی بفروشیش نه میتونی تمدید کنی .از اونجایی هم که توی قرارداد نوشته در صورت تمدید نکردن طولانی و عدم فروش مودم به شرکت جمع اوری میشه پس اگر شکایت کنی هم خودت ضایع میشی و نهایتش اینه که دوباره سرویست رو فعال میکنن تا شارژ کنی من چندین ساله از انواع اپراتورها شکایت کردم و تا مرحله سوم هم رفتم کلی تجربه دارم .برا همین میگم زحمت الکی نکش که بی فایدس.منم الان مجبور شدم دوباره برگردم مبین نت چون ایرانسل انتنش پریده غیر از مبین نت چیزی نیست که استفاده کنم مجبورم همه چیزشو تحمل کنم
بنده شکایت کردم باز هم شکایت میکنم در صورت مسدود شدننقل قول:
گشتم نبود ، نگرد نیست.نقل قول:
چرا اینترانت روی مبین نت قطعه؟؟
مسخره اش را در آوردن
همه وصل هستند (حداقل داخلی) ولی مبین نت کلا قطعه
شما اگر DNS های فعال داخلی رو بزنی، به سایت های داخلی (مثل بانک ها) به راحتی می تونی وصل بشی (ممکنه بعضی وقت ها اینا هم اختلال داشته باشند)
این دو تا رو ست کن:
217.218.155.155
213.127.60.170
در این 10 استان که اینترنت وصل شده آیا سرویس مبین نت هم فعال شده ؟ حالت ffd هم منظورمه
با سلام امروز سوم آبان ماه نود و هشت (اصفهان) ساعت 19.28 دقیقه اینترنت ثابت مبین نت هم در حالت tdd و هم fdd به صورت کامل وصل هستنقل قول:
آقا فرق سرویس TURBO+ با توربو خالی چیه هر دو یک سرعت دارن که فقط حجم فرق میکنه یا نه چیز دیگه ای هستش ؟؟
هیچ فرقی با هم ندارند در دو مورد سرعت دریافت 4 تا 40 مگ و سرعت ارسال 1 تا 4 مگ هست.نقل قول:
هنوز مبین نت توی اهواز وصل نشده.
تماس گرفتم میگه همه جا وصله بجز خوزستان
سلام
این 7 روز که اضافه کردن فقط به سرویس اضافه میشه نه به گیگ پک من 200 گیگ گیگ پک 1 ماهه داشتم سوخت تاریخشم اضافه نشد
اگه بخوام جمع آوری کنم هزینه مودم رو چقدر بر می گردونن؟
با سلام قیمت مودمی که بهت بر می گردونند مساوی است با چک مهر دار و ماشین نویسی شده که هنگام تحویل مودم بهت دادند. (آخرین قیمت چک ها که رو مودم می دند 250 هزار تومان هست مثلا چک خود من که 2 سال پیش مودم خریدم 110 هزار تومان هست) در بازار آزاد مثل دیوار بتونی بفروشی کمتر ضرر میکنی.نقل قول:
مودم مبین نت مدل TD-LTE Air Master 3100V فقط روی مبین نت کار می کنه یا میشه انلاکش کرد و روی ایرانسل یا همراه اول هم استفاده کرد؟
با سلام مودم ایر مستر 3100 مبین نت قابل آنلاک نیست. فقط مودم هواوی b612 ورژن نرم افزاری 195 به پایین از مبین نت فعلا قابل آنلاک هست.نقل قول:
من تقاضای 7 روز اضافه کردم. یک روز گذشته اضافه نشده
چقدر طول میکشه اضافه بشه ؟
معمولا 4-3 روز
" هفت روز اعتبار زمانی حداکثر تا یک هفته پس از ثبت درخواست به طرح شما افزوده خواهد شد."نقل قول:
دوستان من از چند جای مختلف سرویس دارم که تقریبا از همشون به یه اندازه استفاده میکنم ولی احساس میکنم مبین نت زود حجمم تموم میشه به طوری که در عرض یک ماه از 15 گیگ یک سرویس دهنده 7 گیگ مونده ولی از 15 گیگ مبین نت کمتر از یک گیگ .مصرف من از تمام سرویس دهنده ها تقریبا یکسان هست پس امکان نداره طی چند ماه روی مبین نت بیشتر مصرف کنم .از طرفی وقتی یه فایل با حجم مشخص رو دانلود میکنم و حجمم رو چک میکنم میبینم مبین نت درست محاسبه کرده و چیزی اضافه کسر نکرده اما خیلی زودتر از بقیه حجمم تموم میشه.ایا برای شما هم همینطوره ؟
معمولا حجم اینترنتای adsl فقط با دانلود کم میشه و آپلود رایگان هست.نقل قول:
ولی تو مبین نت و اینترنت های سیمکارتی، هم دانلود و هم آپلود، از حجم بسته کم میکنه.
احتمالا برای همینه که تو مبین نت حجم شما زودتر تموم میشه.
منظور من adsl نبود ، همون td مثل ایرانسل یا اینترنت سیم کارت خیلی دیرتر از مبین نت حجم تموم میشهنقل قول:
سلام دوستان
از مودمی غیر از مودم خود مبین نت هم میشه استفاده کرد ؟ یا باید مودم حتما از خود مبین نت خریده شده باشه ؟
با سلام بنده از سال 1390 تا کنون مشترک مبین هستم (وایمکس و اینترنت ثابت ) و تا به حال چنین چیزی ندیدم . برای ریز گزارشات مصرفت ابتدا به صفحه مشترکین مبین نت سپس قسمت گزارشات و در آخر قسمت جزیات مصرف اینترنت برو اگه باز هم شک داری نرم افزار network رو نصب کن و گزارش مصرف روزانه خودت رو با این نرم افزار و صفحه مشترکین مبین نت خودت به صورت روزانه مقایسه کن.نقل قول:
با سلام اگه سیم کارت مبین نت داری باید از مودم آنلاک اینترنت ثابت td-lte استفاده کنی (بطور مثال مودم آنلاک هواوی b612). تمام اپراتور های اینترنت ثابت ایران (مبین نت ایرانسل آسیاتک و ...) سیم کارت بدون مودم نمی فروشند و حتما باید هر دوی آنها رو از همون شرکت بخری من جمله مبین نت.نقل قول:
فکر کنم خیلی وقته همه حجم آپلود رو هم حساب می کنن خیلی سال پیش بود که فقط داتلود حساب میشدنقل قول:
من حدود ۸ ساله که فقط از نت بیسیم(وایمکس - سیمکارت fdd و tdd) استفاده میکنم. اون موقع یادم میومد که adsl ها اپلودشون رایگان بود ولی وایمکس و سیمکارت نه.نقل قول:
حقیقتش فکر میکردم هنوزم همونطوره. چون تو این مدت adsl نگرفتم خودم.
آره سیم کارتش رو دارم داخل خونه جدید رفتیم مودم رو فقط وقتی کنار پنجره میزارم سیگنالش خوب میشه میخواستم یه مودم outdoor بخرمنقل قول:
با سلام مدل مودم td-lte که داری چی هست. مبین نت و سایر اپراتورهای اینترنت ثابت (سیم کارتی) مودم outdoor ندارند.نقل قول:
مودم b612 برا خود مبین نتنقل قول:
مودم رو میزی میشناسید که قوی تر این باشه قدرت آنتنش ؟ از نظر بودجه هم مشکلی نیست و با سیم کارت مبین نت کار کنه
مودم b612 در حال حاضر بهترین مودم اینترنت ثابت موجود در بازار ایران هست .مشکلتون با این مودم چیه آیا از حالت اینترنت ثابت مبین نت (tdd) استفاده می کنید یا حالت رومینگ همراه اول مبین نت (fdd) خود من هم این مودم رو دارم منتها از حالت رومینگ همراه اول استفاده میکنم و آنتن مودمم فول هست و سرعت دانلودم (فیلم و نرم افزار و ...)نقل قول:همیشه بین 4 تا 5 مگا بایت هست. اگه مودم قویتر از b612 می خواهی باید مودمHuawei B618 B618S-65d رو تهیه کنی که هنوز وارد ایران نشده قیمتش در سایت aliexpress معادل 252 دلار هست که باید بگی از خارج کشور برت بیارند و آنلاک هست و سیم کارت همه اپراتور ها رو هم ساپورت می کنه.لینک مودم رو از سایت aliexpress برات میفرستم یه نگاهی بهش بندازالبته با فیلتر شکن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
روی tdd استفاده میکنم سرعت دانلودش خوبه ولی 3 تا چراغ سیگنالش بیشتر روشن نمیشه ولی پینگش به شدت بالاس و با نوسان ولی وقتی کنار پنجره میزارمش پینگش خیلی میاد پایین و استیبل و 5 تا چراغش روشن میشه
من تازه مبین نت گرفتم. 3 تا آنتن دارم حتی کنار پنجره، پینگ و سرعت ثابته ولی سرعت آپلود بالای 1.5 مگابیت نمیره اصلا نهایتاً تایم خلوت به 2 برسه. جدیدا اینطور شده یا کلا سیستمش همینه همه جا؟
FDD هم که اصلا وصل نمیشه.