احتمالا مشکل از مودم باید باشه تا تنضیماتنقل قول:
Printable View
احتمالا مشکل از مودم باید باشه تا تنضیماتنقل قول:
ریست مودم تاثیری داره ؟ و اینکه اگر ریست کنم بعدش تنظیمات خاصی نیاز داره یا بدون مشکل کانکت میشه ؟نقل قول:
Sent from my P024 using Tapatalk
فکر نکنم تاثیری داشته باشه ولی ضرری هم ندارهنقل قول:
نه چیزه خاصی نداره
يكبار ريست فكتوري كن ببين چي ميشه؟نقل قول:
نه تنظيماتي نمي خاد فقط تنظيمات واي فاي و چيزاي كه تغيير دادي برميگيرده
واسه تنظيم اينترنت كاري نمي خواد انجام بدي
اگه نشد مودم و برگشت بده يكي ديگه بهت بدن
متاسفانه مودم ٥١٤٢ اصلا كيفيت ساخت خوبي نداره
مودم هواووي به اين خوبي بدي اين اشغال بگيري
چنل رو روي ١ يا ٣ يا ٦ بذار ترجيحا
اگه واي فاي زيادي نزديك خونتون هست با نرم افزار wifi analyzer چك كن ببين بهترين و خلوت ترين چنل چيه
ولي در كل اون ٣تا بهترين هستن
تلفن بي سيم يا ماكروفر يا وسيله برقي خاصي توي منزل دارين؟
ریست کردم ولی همچنان مشکل قطع وایفای با خاموش شدن صفحه موبایل و تبلت رو دارم، با تغییر چنل هم حل نشد!!نقل قول:
یه تلفن بی سیم فقط دارم ( اگه اشتباه نکرده باشم رو فرکانس ۱۹۰۰ کار میکنه )
با دستگاه ديگه اي تست كردين؟نقل قول:
اندرويد دارين؟ شايد تنظيمات دستگاهتون رو حالت خاموش شدن واي فاي بعد از خاموش شدن دستگاه هست
چند تا دستگاه اندروییدی به مودم وصلن و همه این مشکل رو دارن ( با مودم 4G یا ای دی اس ال مشکلی نیست )نقل قول:
دو بار ریست کردم مودم رو که به نظر گوشی ها درست شده و یه دو ساعتی تقریبا هست که خاموش نشده, تبلت خاموش میشه ولی با نصب یک برنامه بنام WIFI AUTO به محض روشن شدن صفحه خودبخود به وای فای وصل میشه!!
شايد مشكل از اين برنامه باشهنقل قول:
با كامپيوتر وايرلس دار امتحان كنيد يا ايفون
این برنامه رو تازه نصب کردم ( برای اینکه نخوام خودم دستی به وایفای کانکت بشم ) هر چند بعید نیست مربوط به مودم نباشه و از برنامه مثل clean master یا ... باشه، اگه متوجه شدم خبر میدم. ممنوننقل قول:
اینترنت حجمی به طور کامل حذف میشود!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19: :n19::n19::n19::n19:نقل قول:
دوستان به سوال حساس دارم
من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
بله،سیم کارت های 4G ایرانسل روی مودم های TD ایرانسل جواب میدننقل قول:
اینترنت حجمی بره که میریزن برا دانلود
دیگه صفحه هم نمیشه باز کرد با این ملت
نامحدود برای ایران خوب نیست
===========
شما اگه میخاین ۴جی استفاده کنید مودم خودشو بخرین که بهترهنقل قول:
من اگه سیم کارت معمولی 4g ایرانسل رو توی مودم های Lte بندازم می تونم از بسته های اینترنت معمولی (مثلا شبانه رایگان ) هم استفاده کنم ؟
سرعت به منطقه بستگی دارهنقل قول:
واسه من با 5 خط پر معمولا حدود 3
به نظر میاد خارج تهران سرعت بیشتره
از اطرافیان پرسجو کنید
در حد پیشنهاده اما 1% فکر کن بزارن!!!نقل قول:
یه نکته در نقد نظر یکی از دوستان
شما وقتی چیزی بخوای و.در دسترست باشه، 1 هفته به شدت استفاده میکنی بعد بیخیال میشی!
من خودم رو.مثال بزنم،
چند روزی از این شبانه ها استفاده کردم، الان چند ماهه استفاده نکردم! چون نیاز ندارم و همه دانلودامو انجام دادم
خیالمم راحته هر وقت بخوام هست ( مثلا!!!)
ولی اره یه مدت مردم شدید استفاده میکنن بعد درست میشه
کاریم.به یه تعداد محدودی ادم ندارم که کلا ..... و دوست دارن شب و.روز فایل بگیرن و 100% هیچ استفاده ای هم.نمیکنن
ازشون سوال میکنی چرا میگه دانلود حال میده!!!
یا خبرش خیلی قدییمیه یا تابلوئه که همین جوری یه حرفی پروندن ! نوشته اخر عمر دولت یازدهم ! یازدهم که تمام شد و رفت !!!نقل قول:
سلام دوستان
مودم تی دی ال تی ای مدل 2101 رو از نمایندگی مرکزی دیروز خریداری کردم امروز شروع به استفاده کردم گاهی در یک ساعت 2 بار مودم خاموش روشن میشه گاهی نمیشه گاهی حتی در یک ساعت 4 بار خاموش روشن میکنه 2 ساعت خوبه و قشنگ کار میکنه کلا اعصاب نزاشت برام سرعت دو مگ در شرایط خوب میده که برا من کافیه هیچ مشکلی ندارم با این مودم جز خاموش روشن شدنش با 707 داخلی دو تماس گرفتم میگه مودمو جا به جا کن این کارو کردم نشد گفت ریست کن گفتم این کارم کردم نشد گفت ببر نمایندگی ما تستش کنن
سوالم از شما دوستان بزرگوار اینه که این مشکل مشکلی نیست که سریع خودشو نشون بده شاید یهو خاموش روشن کنه شاید نکنه بیاد نمایندگی بگه مودم سالمه! راه منم تا نمایندگی دوره تمام وقتم گرفته میشه برا یه مودم 200 تومنی برم بیام
در حال حاظر 5 دستگاه به مودم از طریق وای فای متصله
راهی دارید پیشنهاد بدید ببینم میشه درستش کرد یا نه اگه نه که ببرم نمایندگی کنه بشم بگم مودم یکی دیگه دادی که دادی ندادی پیشکشی خودتون میزارم مودمو همونجا میام سرشونو بخوره با مودم بنجولشون
مودم نیست عتیقست یه وی*پی *ان نمیشه روش ست کرد دکوریه حتی با پشتیبانی جایی که و*ی پی*ان خریدم پیام دادم هر کار کردیم نتونستیم رو مودم ست کنیم خوب این چه مودمیه که این همه پول دادم خریدم دست اخر اینجوریه
سلامنقل قول:
بنظر من تعداد دستگاه های متصل رو کمتر کنید.
برای تست فقط 1 دستگاه رو از طریق WiFi به مودم وصل کنید ببینید بازم مشکل داره یا نه.
ممکنه که الان پردازنده مودم قابلیت پاسخ به 5 دستگاه رو نداشته و restart میکنه یدفعه
خوب اگه پنج دستگاه رو نتونه ساپورت کنه که بدرد نمیخوره من هفت دستگاه دارم الان فعلا 5 دستگاه وصله اینا دارن میگن تا 32 دستگاه قابل پشتیبانی توسط مودمه خود ایرانسل هم اینو نمیگه شرکت سازنده داره میگه که تعداد دستگاه رو 32 دستگاه اعلام کرده پس من چیکار کنم با این همه دستگاه :(
پس عملا به قول شما نمیتونه پردازش کنه براش سخته پس دارن با بازی اعداد روی کاغذ سر مردمو خیلی شیرین و حرفه ای کلاه میزارن
خوشمزه تر اینه همینو داشتن میفروختن سیصدو خورده ای که مفتش خدا وکیلی گرونه من خودم مودم هوآوی b315 هم دارم مودم ای دی اس ال هم دارم اینم دارم b315 معرکست 7 تا هم زمان متصل میشه سه مگابایت دانلود بهم میده چشم بهم بزنی 1 گیگ رو در عرض 25 دقیقه اپلود میکنه اصلا اعجوبست چون من مصرفم بالاست و ماهی یه ترابایت مصرف میکنم هزینه fdd زیاده چون صد گیگ رو با مالیات حدود 200 تومن باید بدم ولی تی دی 1024 گیگ میشه یک میلیونو سی تومن با مالیات یعنی حدود نهصد الی یک تومن حدودی میشه سود اینترنت
آره حرفتون که کاملا درسته. بهرحال امتحان کنید ببینید مشکل از این هست یا کلا ایراد دارهنقل قول:
حرف حق جواب نداره طبق فرمایش شما این تست رو انجام میدم 5 دستگاه رو میکنم 2 دستگاه ببینم چطور میشه اگر دو دستگاه رو عیب بگیره که واویلاست
مشکل مرتفع نشد حتی با یک اتصال وای فای
ببین با توجه به سودت ،نقل قول:
مودم رو.تست.کن با یه دستگاه از طریق LAN اگه ریست.نکرد، یعنی.نمیکشه 7 تارو
Wifi رو خاموش کن کلا
اما میتونی با.کابل لن وصل کنی به مودم adsl , و از وای فای اون استفاده کنی در حالی که نت رو مودم TD تامین میکنه
در کل ببر نمایندگی ، من b51 رو دارم، مشکلی نداره
3 دستگاه
مودمتون مشكل دارهنقل قول:
مرجوع كنيد
تازه مدل شما كم دردسر از بقيه مودم ها هست
مودم جديد tk هنوز معلوم نيست چيه
چقدر سيگنال ميگيريد؟
چرا بسته نامحدود fd نميگيريد شبانه ؟
سلام
مودم منو الان پیک اورد به من گفت 2 روز دیگه سیم کارت فعال میشه ولی من سیمکارتو که داخل مودم گذاشتم به نت وصل شد!! برای بقیه دوستان هم از قبل فعال بود سیم؟
ذر ضمن چجوری میتونم وضعیت حساب کاربری رو چک کنم؟
سلامنقل قول:
بمنم گفتن ۲۴ ساعت بعد فعاله ولی رفتم خونه فعال بود من ار نمابندگی گرفتم
از طریق اپ ایرانسل من
واقعا چرا هیج نظری واسه مودم TD-LTE tk2510 پیدا نکردم ؟ توی دیجی کالا واسه gp 2101 کلی کاربرارا نظر دادن اما واسه tk2510 هیچی !!نقل قول:
اخه مگه tk2510 جدیدترنیست ؟! به سرم زده همین جدید تره رو بخرم ببینم چه جوریه ولی جالب اینکه اینم مث gp 2101 دکمه خاموش /روشن نداره !!!!!!!!!!!!!!
دليلش همين جديد بودنش هستنقل قول:
و اينكه اكثرا مودماشون يا z هست يا gp
مطمعنا اين مودم جديد هيچ فرقي با بقيه ندارن طبق سابقه ايرانسل
مودم ٥٢٤١ هم دكمه نداره كه من دارم و خيلي هم مهم نيست
حالا اگه مودم جديد رو گرفتين اطلاعاتشو در اختيار ما بذاريد
آقا این مودم های جدید رنگ و وارنگ ایرانسل رو کسی خریده بدونه قابلیت هاش چیه ، اینا که تو سایت ایرانسل زده : فضای باز و آنتن خارجی و غیره راسته یا دروغ ؟
بعد محدودیت تعداد سیم 10 تا برای هر اپراتور برای td هم اعمال میشه ؟ یا نه ؟
سرویس های کاهش پینگ تاثیری روی ایرانسل دارند؟
این روزا رو هیچ سرویس دهنده ای تاثیر ندارند در واقع تاثیر عکس دارن یعنی پینگ رو میبرن بالا ! 4-5 سال پیش بدرد میخوردند زمان دکتر ا.ن. یا برای کسایی که سیم کشی داخل ساختمون شون اشکال داره فکر میکنن اشکال از جای دیگه سنقل قول:
اگه سرویسی پیدا کردین که برا ایرانسل بود ما رم حتما خبر کنید !!
سلام
برای وصل کردن یک مودم روتر (مثلا tp link 8960) به مودم zw101 ایرانسل تنظیمات خاصی باید انجام داد؟ هردو مودم رو وصل کردم اما وقتی میخام با گوشی samsung s7 edge بهش وصل بشم نمیشه:n29:اما با بقیه گوشی ها مشکلی نداره، حتی با لپ تاپم هم از طریق وای فای وصل شدم مشکلی ندارم و مشکلش فقط با s7 هست.
پ.ن. : به وای فای بقیه میتونم وصل بشم اما فقط به وای فای خودم نمیتونم
zw101 اگه اشتباه نکنم با روتر ها ی وایرلس مشکل داره ! من (بدون تداخل و conflict ه ip) و با تغییر دادن ip روتر مودم لینک سیس ام zw101 رو وصل کردم به لینک سیس که وایرلس وصل شم . ولی مرتب قطع و وصل میشه dhcp ؟!؟ بعید نیست اصلا عمدی باشه که این مودم zw101 فقط مستقیم با کابل وصل شه ! از اینا همه چی بر میاد ..نقل قول:
اگر شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید لطفا بگید ، چون من بعید میدونم تداخل آی پی ip conflict باشه ... یه چیز دیگست
بايد dhcp يكي از مودم ها خاموش كنيد و بر اساس ip range اون دستگاهي كه dhcp روشنه اي پي مودم ها رو تغيير بديدنقل قول:
هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستننقل قول:
مودم فضا باز براي جاهاي هست كه انتن كم هست
عجب ، من که دی تی 350 رو رو پشت بام امتحان کردم آنتن دهی اش با مودم فضای باز زد دبلیو 101 هیچ فرقی نمیکرد ! همه چیش از مقدار دسی بل ، تا پینگ و سرعت آپلود و دانلود یکی بود ! عین هم . مودم "فضای باز " ایرانسل یه کلاه برداری دیگه از ایرانسل هست که با کمک کمپانی های چینی انجام میشهنقل قول:
"هيچ مودمي انتن خارجي نداره و همه داخلي هستن"
یعنی هیچ کدوم سوکت sma ندارن ؟!
dhcp کدوم رو خاموش کنم ؟ بعد چه کار کنم ؟ من ناواردم یه کم توضیح بدین لطفا اگه حوصله داشتیننقل قول:
چرا بقیه مودم ها و روتر ها رو به هم وصل میکنیم از این اداها در نمیارن ؟ اشکال از zw101 نیست ؟
پیشنهاد من از همینجا به وزیر محترم ارتباطات دکتر واعظی اینه که قانون کنند که دکل فلزی را دولت بزنه با تدبیر و امید ، بعد هر اپراتوری که خواست بره روش هر چی خواست بزنه ! چون اینجوری که نمیشه ، ما الان همراه اول و رایتل داریم پشت خونمون تو جنگل منابع طبیعی ، اون وقت ایرانسل درست آنتن نمیده اگه td ایرانسل رو همین بود اس میشد نی نی یه سیگنال خوب با مودم zw101 من میزدم حتی با اینکه پشت مودم به دکل ه ..
دکل های موبایل رو هم فیبری کنید به هم تا مرکز مخابرات منطقه دیگه احتیاجی به تانوما نیست مثل دبی که دکل ها با فیبر وصل اند ، اینجوری پینگ و سرعت با هم بهبود پیدا میکنند و مردم تانوما رو از همون دکل میگیرن حتا تو دهات ما ، شما هم معذب نیستید که چرا دارین فیبر رو مستقیم به خونه میدید و غربی گری در میارید .
ما خونمون توی محدوده فضای باز هست و اصلا مودم داخلی جواب نمیده، و مودم خارجی یکم از اون یکی مودم سبک تره، حتما یه فرقی بینشون هستنقل قول: