سرعت دانلودت چنده داداش؟نقل قول:
برنامه ریزی نمیخواد من که ماه پیش 35 گیگ +90 گیگ هم از شاتل لند(رایگان بود) دانلود کردم اصلا سرعتمو کم نکردن ولی حدودا یک هفتس سرعتم شده 80!! اونم ربطی به دانلودم نداره خودشون کم کردن میگن پهنای باند کم داریم
Printable View
سرعت دانلودت چنده داداش؟نقل قول:
برنامه ریزی نمیخواد من که ماه پیش 35 گیگ +90 گیگ هم از شاتل لند(رایگان بود) دانلود کردم اصلا سرعتمو کم نکردن ولی حدودا یک هفتس سرعتم شده 80!! اونم ربطی به دانلودم نداره خودشون کم کردن میگن پهنای باند کم داریم
نقل قول:ری پست
برای دوستانی که ندیدن
بین 400 تا 500 کیلو باید در نوسانهنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال دارم
این جشنواره شاتل مثلا بستههای پلاتینی بخوایم بخریم همون سرویس های eco هست دیگه ؟؟
روش میشه با پرداخت اون 5 هزار تومن شبانه رایگانش فعال کرد ؟
خب این سرعت رو نصف کردن که!!!!!نقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
برای پروقایل گیم خط رو حداکثر 9مگ میبندننقل قول:
noise margin upstream: 17.0 db
output power downstream: 15.6 dbm
attenuation upstream: 13.4 db
noise margin downstream: 37.4 db
output power upstream: 11.3 dbm
attenuation downstream: 15.3 db
منو اینهمه خوشبختی محاله
دم پشتیبانی مرکزی گرم بخدا بعضی از اوپراتورا فوق العادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ایپی ولید چیه
چطوری میتونم ایپی ولید ست کنم
رنج ایپی که مودم الان گرفته فوق العادس
شنیدم رنج ایپی که مودم میگیره روی پینگ اثر نداره اما بنظرم چرت گفتن
شبانه سرویس 128 جداکثر تا چقدر بگیریم محدود نمیکنن؟
اخه سرعتش عالیه فیکس روی 900kb/s
الان با اینقدر دانلود محدودم میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Valid IP در واقع منظور IPی هستش که تو شبکه جهانی اینترنت تعریف شده باشه و قابلیت رهگیری داشته باشه. حتمن میدونین که کل شبکهها از جمله شبکههای داخلی و شبکه اینترنت مبتنی بر نودهایی هستش که هر کدوم با یه IP معتبر شناخته میشن و وقتی قراره ارتباطی بین دو نود تو جاهای مختلف برقرار بشه، مسیر مناسب بر اساس همین IPها انتخاب میشه.نقل قول:
فرمت کلی IP v4 به شکل ###.###.###.### اه که ### میتونه بین 0 تا 255 باشه. اما یه بخشی از این مجموعه کلی IPهای موجود که حدودن 4 میلیارد IP میشه، یه بخشیش برای شبکههای لوکال یه به اصطلاح LANهای داخلی استفاده میشه و دیگه قابلیت رهگیری تو شبکه اینترنت رو نداره. مثلن ممکنه میلیاردها مودم تو دنیا باشن که IPهمهشون همون 192.168.1.1 معروف باشه. رنج IP که با 192.168 شروع میشه یکی از این رنج IPهای لوکاله. یا رنجی که با 10 شروع میشه یا یه بخشی از رنجی که با 172 شروع میشن برای شبکههای داخلی یا مقاصد دیگه رزرو شدن و تو شبکه اینترنت قابلیت استفاده ندارن و به تعبیری جزو IPهای ولید نیستن.
IPهایی که به پورتهای اختصاص داده شده به کاربرا تو اتصال ADSL تخصیص داده میشه معمولن معتبر هستن و در تملک شرکت ISP قرار دارن. اما معمولن اینا به صورت موقتی به پورت تخصیص داده میشن و بعد از ریست ارتباط اینترنت به هر دلیلی این IP مقدارش تغییر میکنه. اما بازم معتبره.
چیزی که احتمالن مد نظر شماست، IP استاتیک در مقابل همین IPهای موقتی یا دینامیکه. شما میتونی با پرداخت یه مبلغ ماهیانهای یه IP استاتیک بخری و شرکت اون IP رو به طور دائم به پورت شما اختصاص میده و دیگه با ریست شدن ارتباط اینترنت، IP شما عوض نمیشه. چون این جور IPها بیشتر به درد شرکتها یا جاهایی میخوره که احتیاج به دسترسی به شبکه داخلیشون یا بخشی از شبکه داخلیشون از اینترنت رو دارن، سیاست ISPها معمولن این جوریه که رنج IPهای استاتیکشون یه جورایی کیفیت بهتری نسبت به بقیه IPهاشون دارن. البته این الزامی نیست. من قبلن با پارسآنلاین IP استاتیک داشتم کیفیتش بهتر از وقتی بود که IP دینامیک میگرفت مودم.
نقل قول:
داداش داون استریم ریت رو روی چند بستن؟
سلام دوستان یه سوالی من میخواستم اینترنت بگیرم یکی گفت شاتل خوبه برای من سرعت لود کردن عکس و فیلم تو تلگرام خیلی مهمه من خودم نت مخابرات دارم خیلی بی کیفیته همش باید ف ی لتر شکن وصل باشه
الان بهترین سرویس چیه برای تلگرام و اینستا
شما ببیند خطتونو روی چند بستند هم برای آپلود هم برای دانلودنقل قول:
شاید سرعت رو براتون کم بستند که مشکل دارید
یه اطلاعاتی از استاتوس مودم بذازید تا ببینم کیفیت خط خوبه
هم چنین از مرکز دور نیستید
من سرویسم الان مخابراته میخواستم یه سرویس دیگه بگیرم یکی گفت شاتل حالا سوال من این بود که شاتل برای استفاده از تلگرام و اینستا سرعتش چطوره مثلا مخابرات و آسیا تک میدونم افتضاح شدهنقل قول:
از کی به مشکل خوردید؟از همون اول مشکل داشتیدنقل قول:
چون آسیا تک این اواخر به علت مشکلات زیر ساخت دچار مشکل شده
بعدش هم باید ببینید شرکت خطتونو روی چند بسته مثلا من پارس دارم سرویس 512 ولی خطمو روی 9 مگ بسته
با تلگرام و اینستاگرام هم مشکل ندارم
منم مخابرات دارم و با تلگرام به مشکل برخوردمنقل قول:
قبلا شاتل داشتم خیلی خوب بود
بدون معطلی لود میکرد
ولی مخابرات خیلی رو اعصابه
بعضی مواقع اصلا به تلگرام کانکت نمیشه مجبورم مودم خاموش روشن کنم..........
با سلام به دوستان عزیز
با مصرف روزانه حدود 1-1.2 گیگ ترافیک کدوم سرویس شاتل رو انتخاب کدوم به صرفه هست ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
دوستان شاتل سرویس نامحدود ارزونم داره ؟
برای تهران و کرج لینک قیمت میدید ؟
همون اولین سرویس نامحدود واستون کافیهنقل قول:
آرت 1
نامحدود یه سری ارزونم داره به اسم آرت لایتنقل قول:
ولی همه جا ارائه بدن رو نمیدونم
مثلا تو شهر خودمون ارائه نمیشد قبلا که من میخواستم
قیمت کل کشور یکی هست
اون پایین رو تعرفه خدمات اینترنت پر سرعت کلیک کنید
سبز رنگ هست
قسمت آرت 2 بخش هست
که یکیش ارزونتره
در سرویس های ART وقتی سرعت محدود میشه و پایین میادش اینکار را سیستم CRM شاتل خودش اتوماتیک انجام میده یا دستی اینکار
را انجام میدن ؟؟
نقل قول:
من که زنگ زدم و پرسیدم گفتن نرم افزار خودش به صورت اتوماتیک اینکار رو میکنه و دسته ما نیست به هیچ وجه ! (راست و دروغش با خودشون)!
و میگفت که بخاطر اینکه بعضی از شرکت ها به چند تا از کاربرا پول میدادن تا بیان سرویس های نامحدوده یه سری از شرکت هارو(که اشتراکی هستن) رو با دانلود های 24 ساعته و مداوم از کار بندازن و سرعت بقیه کاربر ها رو کم کنند تا کاربرای اون شرکت ها رو ناراضی کنند،شاتل این سرویس رو برای اولین بار به وجود آورده و بعد از ما هم بقیه شرکت ها دارن از این نرم افزار استفاده میکنن در حال حاضر!!
حتی برگشت گفت که توصیه اکید به ما شده تا به هیچکسی این رو نگیم،ولی حالا که شما زیادی پیگیری میکنید دارم بهتون میگم که ریاست شرکت گفته که کاربرای پر مصرف رو یه جوری ترغیب کنید که دیگه از ما سرویس نگیرند و برن جای دیگه!یعنی باهاشون تمدید نکنید !!!!!!! :n29::n29::n29::n29::n29:
سلام دوستان
خسته نباشید
ظاهرا همه ی دوستانی که سرویس نامحدود شاتل رو دارند با مشکل محدود شدن سرعت دسته پنجه نرم میکنند!
بنده از اونجایی که کاملا بی اطلاع بودم از این حرکت زشت شاتل(چون سرویس دهنده ی قبلی من به هیچ وجه از این داستانها نداشت)،شروع کردم به دانلود کردن و بعد از گذشت 8-10 روز اینترنت بنده رو محدود کردن!
البته در ابتدا سرعت دانلود لینک های تورنت من پایین اومد(تا 8-9 کیلوبایت در ثانیه) و لینک های مستقیم هیچ مشکلی نداشتن!
اما بعد از گذشت چند روز دوباره این مشکل شدید تر شد و الان حتی سرعت لینک های مستقیم من به زور به 3-4 کیلوبایت میرسه!!
این مشکل بعد از گذشت چند روز باید حل بشه؟!
اصلا سقف دانلود ما در ماه چقدره؟!
یعنی از این به بعد باید مثه کاربرانی که از سرویس هایی با ترافیک محدود استفاده میکنن استرس این رو داشته باشیم که مصرفمون در ماه به فلان قدر نرسه؟!!
در ماه تا چقدر میشه با خیال راحت دانلود کرد؟!
و حالا که 8-9 روزه اینرنت بنده اونقدر محدود شده که به زور میتونم یک صفحه ی معمولی رو باز بکنم(دانلود که اصلا نمیتونم بکنم!!!) کی قراره به حالت عادی برگرده؟!!
خودشون که میگفتن باید بعد از گذشت چند روز درست بشه که!!
این چند روز یعنی دقیقا چقدر؟!!
گول سرعت بسیار بالای دانلود در سرویس های نامحدود شاتل رو خوردم و این ماه سرویس خانگیم رو عوض کردم و الان پشیمونم حسابی... !!!
فکر میکردم که با اون سرعت بالا میتونم نامحدود هم دانلود کنم...!!!
به سرویس آرت بالاتر تغییر بدید درست میشهنقل قول:
دوستان گویا اینکار رو کردن..
سلام دکترنقل قول:
ببین الان خیلی از شرکت های اینترنت چند گیگی دارن میدن 30 تومن
مشخصه که وقتی شاتل می یاد اینترنت با سرعت 120 رو بهتون میده 30 تومن می خواد یه جوری سود کنه
در واقع وقتی محدود می کنن یه جورایی سرویسنامحدود میشه محدود
از نظر خودشون سرویس رو قطع نکردن ولی یه کاری می کنن که فقط بتونی پینگ بگیری و هیچ کاری نکنی ( طبق برداشت از صحبت دوستان )
به نظرم اگر دانلود سنگین داری از اینترنت موبایل استفاده کن
ترکیب اینترنت موبایل و ADSL ( مثلا دانلود ها با موبایل و وبگردی با ADSL ) شاید خوب در بیاد
متاسفانه اگر به شرکت ها پهنای باند بیشتر بدن، اونا میان ازش برای گرفتن مشتری جدید استفاده مبکنن و سرعت کاربرای قدیمی رو ثابت نگه میدارن.. تا موقعی که نظارت دقیق نباشه چه روی زیر ساخت و چه روی شرکت های فروشنده وضع همینه..
سلامنقل قول:
مثلا با موبایل ( هزینه اولیه اصلا مهم نیستش مثل مودم 4g و ... ) چه طوریاست من ماهی چه قد دانلود خواهم داشت با چه هزینه ایی؟
به طور خلاصه گیگی چند؟
مرسی:n16:
همونطور که فرمودید هزینه ی اولیه واسه هر کس فرق دارهنقل قول:
یکی شاید اصلا هزینه نکنه و با موبایل خودش دانلود کنه
هزینه های بعدی هم متغیره
معمولا باید از تایم شبانه استفاده کنید
یا بسته ی نیم ساعته ایرانسل با قیمت 500 تومن
همراه اول هم فکر کنم شبانه داره
ایرانسل هم بسته های شبانه نامحدود داره
اگر در منطقه ی شما سرعت فورجی یا ترجی بالا باشه می تونه تو دانلود های سنگین کمکتون کنه
پیشنهاد می کنم به تاپیک ایرانسل و همراه اول مراجعه کنید تا ببینید دقیقا چه خبره
- - - Updated - - -
همونطور که فرمودید هزینه ی اولیه واسه هر کس فرق دارهنقل قول:
یکی شاید اصلا هزینه نکنه و با موبایل خودش دانلود کنه
هزینه های بعدی هم متغیره
معمولا باید از تایم شبانه استفاده کنید
یا بسته ی نیم ساعته ایرانسل با قیمت 500 تومن
همراه اول هم فکر کنم شبانه داره
ایرانسل هم بسته های شبانه نامحدود داره
اگر در منطقه ی شما سرعت فورجی یا ترجی بالا باشه می تونه تو دانلود های سنگین کمکتون کنه
پیشنهاد می کنم به تاپیک ایرانسل و همراه اول مراجعه کنید تا ببینید دقیقا چه خبره
نقل قول:
والا منم مشکل شما رو دارم الان از 6 ام ماه سرعت منو خیلی کم کردن سرویس من آرت 5 هست که بسته بودن رو 3039 الان کردنش 765 (سرعت دانلودم 80 کیلوبایت بر ثانیه شده قبلا 350 کیلوبایت برثانیه بود)وقتی هم زنگ میزنی جواب درستی نمیدن میندازن گردن مرکز مخابراتی و این حرفا هزار جور جواب میدن یکی میگه زیاد دانلود کردی یکی میگه نه اخطار دانلود زیاد نداری همکار من دروغ گفته بهت!! یکی میگه پهنای باندمون کمه و ...
در مورد سرعت هم گفتین سرعت بسیار بالای دانلود باید بگم که اصلا بسیار بالا اینا نیس میشه گفت زیر متوسط هست در مقایسه با دیگر شرکتا و حتی سرویس های محدود خود شاتل،تقریبا یک پنجم تا یک دهم سرعت سرویس های محدود هست،سرویس های محدود رو مثلا 128 کیلوبیت رو حتی روی 15 مگابیت هم میبندن ولی در بهترین شرایط مثلا سرویس آرت 5 رو روی 3 مگابیت میبندن که میشه یک پنجم که اصلا انصاف نیس با اینهمه پولی که میریزیم تو حلقومشون :n34:
----------------------------------
یه چیزی هم اضافه کنم اونقد کلافم کرد این سرعت که پریروز زنگ زدم میگم من محدود کنم میشه میگه آره دیروز زنگ زدم خانوم سرویس منو عوض کن بکنش محدود بیست بار گفته واستا پشت خط با مافوقم هماهنگ کنم و این حرف آخر گفته الان تو مراکز مخابراتی تغییرات داریم امکانش نیس وقت سرویس شما هم 2 اسفند تموم میشه همون موقع تماس بگیرین!!! دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم با این وضع همه شرکتا هم همینجورن نمیشه رفت یه شرکت دیگه
دوهزارو ودنصدو خورده اینقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
مگه شما نا محدود نبودین؟:n04::n04::n04:نقل قول:
سلام ، از ساعت 1 بامداد الی 2 بامداد سرعت اینترنت من خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــلی کمه ، در حدی که همین تاپیک 3-4 دقیقه طول کشید باز بشه !
راس ساعت 2 و یک دیقه هم این مشکل از بین میره و دوباره سرعت خوب میشه !!!!
چرا اینجوری ــع ؟
سلام
این تست سرعت سرور ایران و خارج هست . طرح جشنواره :n27:
================================================== ===========
آقا یه سوال این سرویس جشنواره زیاد به صرفه نیست کلا چیزی که اونا میگن خوبه همیشه به ضرر مشتریه :n08:
من میخوام تغییر سرویس بدم تا حالا شاتل نداشتم ...
خب طبیعتا بعد از پایان حجم فعلی میتونم تغییر سرویس بدم دیگه ؟
در حال حاضر این متن تو قسمت تغییر سرویس نشون داده شده :
متاسفانه در حال حاضر هیچ سرویسی در مرکز شما ارائه نمی گردد.
ممنون میشم هم به سوال بالا و هم به این جواب بدید ...
من متوسط دانلودم در روز حدود 1-2 گیگ هست یعنی هیچ وقت بیشتر از این نشده . حالا کدوم سرویس به صرفه تره برام ؟ هم آرت رو بگید هم اکو ...؟
اونجور که معلومه با سرعت کم نمیتونید بسازید پس سراغ آرت نرین چون آرت 8 (ماهانه 400000 تومن هست با 265 گیگ دانلود)که پرسرعت ترین سرویس نامحدود هست 6 مگ هست سرعتش که اگه لطف کنن و 6 مگ بدن بهتون!!!آرت 7 هم ماهانه 132 گیگ 220 هزار تومن هست اگه سرعت پایین و هزینه خیلی خیلی زیاد مهم نیس از اینا بخر(آرت 5 و 6 هم که سرعت پایین هست هم حجم خیلی پایینی دارن)نقل قول:
به نظر من شما از سرویس های اکو یکساله بخر برای یک سال 22 گیگ حجم میدن بقیش رو هم خودت هر چقدر دوست داشتی بسته حجمی میتونی بخری من اینا رو پیشنهاد میدم بهتون:
ECO4096-NFG===== سالانه 22 گیگ حجم ====== ۲٣۷٦۰۰ ==== طرح دانلود تشویقی شبانه نداره
ECO4096 ======= سالانه 22 گیگ حجم ===== ٣٠٠٦٠٠ ==== طرح دانلود تشویقی شبانه داره
از اینا بخری اگه خطت بکشه روی 15 هم میبندن
مثلا اگه شما ECO4096-NFG بخری به اضافه 3 بسته 100 گیگ(هر بسته 192 هزار تومن) برای یک سال 322 گیگ حجم خواهید داشت به طور متوسط برای هر ماه 26.8 گیگ میوفته هزینش هم میشه 814 هزار تومن که برای هر ماه میشه حدود 70 تومن که تقریبا با سرویس آرت 5 هم حجمش برابره و هم هزینش ولی در عوض این سرویس سرعت خیلی بالاتری نسبت به آرت 5 خواهد داشت
نقل قول:
خیلی ممنون داداش ....
سرعتش رو در هر صورت میتونم تحمل کنم بالاخره دوماه با نت داغون ایرانسل و همراه اول سر کردم ...
شاتل سرویس شبانه رایگانش به چه صورتی هست ؟ سرعتش برای سرویس ECO1024 به چه صورتی هست ؟ و کلا ECO1024 رو روی چند میبندند ؟
و سرویس های آرت هم ادم رو وسوسه میکنن . تست هایی از سرعت دانلودشون توی آپارات و ... دیدم و انگار آرت 1 رو روی 2 مگ میبندند ؟ درسته ؟
محدودیت دانلود آرت 1 چقدره ؟ کاری به خود سایت ندارم که زده 11 گیگ ...؟
و همینطور آرت 4 سرعت اولیه و بعد از محدودیت به چه صورتی هست ؟
ولی خب اگه دانلود شبانه سرعتش بالا باشه ترجیح میدم از سرویس های اکو تهیه کنم تا آرت اگر ممکنه درمورد سرعت های شبانه اش هم یه اطلاعاتی بدید ..؟
پیشاپیش ممنون :n40:
نقل قول:
والا بستگی به شانست داره داداش گلم :n02:
من که یک ساله آرت 4 داشتم تازگیا هم آرت 5 کردمش از دانلود شبانس خبری ندارم ولی انگار زیاد دانلود بکنی محدود میکنن سرعتش رو
شما هر سرویسی بخری حتی اکو 128 اونو هم اگه خطت بکشه و تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند نداشته باشن(با توجه به عکسا ظاهرا که ندارن) روی 15 مگابیت میبندن خط رو فقط فرق سرویسا تو ساعات اوج مصرف هست با مثال اینجوری میشه توضیح داد که مثلا شما 128 خریدی یکی هم 8 مگ خریده تو ساعت های اوج مصرف که پهنای باند کم میارن اولویت با اونی هست که 8 مگ خریده یعنی سرعت شما که 128 گرفتی رو میارن پایین که مال اون طرف که 8 مگ خریده کاهش سرعت نداشته باشه
بله وسوسه میکنه ولی به تعریفا زیاد توجه نکن،هر آرتی بخری حدودا 500 کیلوبیت بیشتر میبندن که اون سرعت اسمی روی بگیری،یکمی هم از اون بیشتر میشه مثلا شما آرت 4 بخری خطت رو میبندن روی 2450 اینا (آرت 4 تو سایت 2048 هست) تا به شما بالاتر از سرعت اسمی(256 کیلوبایت بر ثانیه) رو بده،چیزی در حدود 280 کیلوبایت بر ثانیه میشه سرعت آرت 4
بازم بستگی داره به شانست که سیستم مچتو بگیره یا نه :n02: من که با آرت 4 حدود 34 گیگ دانلود کردم هیچی نشد سرعتم هم کم نشد(حداقل دانلود آرت 4 22 گیگ هست)
من یک سال که آرت 4 داشتم هیچ مشکلی نداشتم سرعتم همیشه 280 بود اصلا هم کم نمیشد خطمو هم رو 2470 بسته بودن تو اون یک سال واقعا از شاتل راضی بودم
ولی ماه پیش ارتقا دادم به آرت 5 اولش خطمو بستن رو 3039 بعد حدود 10 روز نصفش کردن یعنی 1530 بعدش فرداش هم شد 1023 الان هم شده 756 که واقعا زجر آور شده برام(سرعت دانلود 80 کیلوبایت بر ثانیه شده!!!) زنگ هم که میزنم جواب درستی نمیدن به آدم،یکی میگه زیاد دانلود کردی که من اصلا زیر بارش نمیرم چون هنوز مونده به 26 گیگ برسم،یکی میگه همکارم دروغ گفته(صراحتا همین حرفو بهم گفت) شما دانلودت زیاد نبوده ما تو مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند داریم ایشالا به زودی درست میشه و هر دفعه که زنگ میزنم یه جواب متفاوت میشنوم
والا اکو استفاده نکردم ولی همونجور که بالا گفتم از دانلود شبانس خبری ندارم ولی انگار زیاد دانلود بکنی محدود میکنن سرعتش رو
اینا تجربه یکساله من از شاتل بود بازم هر سوالی بود من در خدمت هستم :n40:
دمت گرم داداشم توضیحاتت خیلی کامل بود . ممنون :n16:نقل قول:
فکر کنم تهش باید همه سرویس هارو تست کنم بعدش هم کوچ کنم یه شرکت دیگه :n31: اخه منطقه ها با هم فرق دارن هر کجا یه جوره و ثابت نیست .
تا الان تنها شرکتی که خوب سرویس داده شاتل بوده . مخابرات که کتلت بود :n35: بای وب هم اصن حرفش رو نزن :n07: باقی شرکت ها هم سیاه لشکر هستن :n09:
ولی به کسایی که میخوان نتشون رو قطع کنن برن یه شرکت دیگه شدیدا توصیه میکنم قبلش حتما بررسی کنن که پورت خالی داشته باشه اون مرکز . جدیدا به خاطر هجوم زیاد کاربرا به سمت اینترنت به ظاهر پرسرعت پورت خالی بد گیر میاد .خودم به شخصه 2 ماه الاف شدم و بدون نت بودم :n28:
فداتشم :n40:نقل قول:
بله حق با شما دقیقا هر منطقه شرایط خودشو داره یه شرکت تو یه منطقه عالی هست یه منطقه دیگه خیلی بد پس باید اپراتور مناسب منطقه تون رو پیدا کنید
والا بعد همین جریان کم شدن سرعتم میخواستم برم یه شرکت دیگه که کلی تحقیق کردم با توجه به حرفای کاربرای همه اپراتورا دیدم از همشون بهتر همین شاتله(بین بد و بدتر) بخوای هم شرکت دیگه بری امتحان کنی از بس شلوغه که باید مدتها تو لیست انتظار بمونی که بهت پورت اختصاص بدن منم که نمیتونم بدون نت دووم بیارم پس منصرف شدم از عوض کردن شرکت بعد تموم شدن مدت آرت سرویسمو به اکو تغییر میدم چون با سرعت کم اعصابم واقعا داغون میشه
من تا الان 16 روز از سرویس ART5 گذشته حدود 60 گیگ مصرف داشتم هنوز محدود نشدم و سرعت دانلودم با IDM حدود 340 تا 360 هست ...
اگر تا آخر ماه شاتل محدودم نکنه همین شاتل می مونم سرعت تک کانشکن و پینگ هم نسبتا خوب هست و بهتر از آسیاتک هست که روی اون یکی خطم دارم ...
البته من بیشتر دانلودام را از روی سرورهای خود شاتل هست مثل سایت 4upld هست حالا نمی دونم این تاثیر داشته روی محدود نشدنم تا الان یا نه ...!!