دوستان کسی سیم کارت نسل 4 همراه اول داره که بخواد بفروشتش ؟ اگه هست لطفا در پیام خصوصی اطلاع دهید....
Printable View
دوستان کسی سیم کارت نسل 4 همراه اول داره که بخواد بفروشتش ؟ اگه هست لطفا در پیام خصوصی اطلاع دهید....
بله وصل شده ولی با اینکه بسته دارم از اعتبارم کم میکنه موقع استفاده از نت!! چرا اینطوریه:n27:نقل قول:
دوستان یه سوال
من چند روز قبل برای اولین بار تنظیمات اینترنت گوشی رو نصب و فعال کردن (( همراه اول ))
و میخواستم به صورت تعرفه ای استفاده کنم بدون خرید بسته
تا اینکه یکی از دوستان گفت باید حتما بار اول بسته بخری تا رجیستر بشه
بعدش امروز صبح نمیدونم چی شد یهو همراه اول پیغام داد مشترک گرامی یک بسته 1 هفته ای 800 مگابیتی رایگان در اختیار شما قرار گرفت :n02:
الان سوالم اینه
این حروفی که میاد یعنی چی ؟؟ یه جا زده بود E که مرکز شهر بودم (( لاهیجان هستم ))
حتی تو منطقه خودمون هم 3g نزده (( حروفش همینو میزنه دیگه ؟؟ ))
حتی یادمه پارسال سر وصل کردن دکل 3g کلی عذاب کشیدیم
هی مشکل داشت آنتن دهی ولی گفتن دارن دکل 3g میزنن
ولی الان خودم تست کردم درست و حسابی نیست
2 تا سوال
اول اینکه چطور باید این مسئله دکل رو پیگیری کنم که درست و حسابی رسیدگی کنن ؟ (( ساکن لاهیجان هستم - خزر ))
دوم این حروف انگلیسی که واسه آنتن دهی اینترنت میاد دقیقا بر اساس سرعت چیه /؟
3g فکر کنم H باشه اگه اشتباه نکنم !!:n13:
با تشکر
شما زنگ بزن اپراتور مشکلت رو بگو پیگیری میکنن.بعدش مطمعنی از شارژ کم میکنه.بسته دارینقل قول:
اولش شما باید زنگ بزنی اپراتور برای پیگیری مشکلت.بعدش تاحالا جایی تو لاهیجان دیدی آرم 3G یا هم +H بیاد.اینجا رشت بزور آنتن نسل 3 داریم اینجا.نقل قول:
کجای رشت آخه ؟؟؟نقل قول:
کل رشت یعنی 3G نداره ؟؟
من رفیقم قبلا خزر بود میگفت سرعتش خوب بود
سرعت حتی تا 500 هم میرفت (( که حالا نمیدونم خوبه یا نه ))
ولی قطعی وصلی زیاد داره
من پل جانبازان هستم.تازه اینور نسل 3 شده با پیگیری خودم.سرعتش خوبه آلفا تا 65 میره.ولی لاهیجان رو خبر ندارم.میتونی بری تو سایت نگاه کنی قسمت پوشش نوترینو.بعدش مرکز شهر فک کنم آنتن نسل 3 داشته باشی.اگه میخوای اونور هم تحت پوشش بشه باید سخت پیگیر باشینقل قول:
آره 10 تومن اعتبارم پرید:n27:نقل قول:
9990 دیگه درسته؟
بله.چطوری خورد شما خبر نداشتینقل قول:
به نظر من با وجود فرکانس ۲۶۰۰ که در اختیار همراه اول قرار گرفته و محدودیت های زیاد اون فرکانس از نظر برد و نفوذ اصلا و عدم تمایل همراه اول برای توسعه نسل چهار اصلا 4G همراه اول رو کاملا فراموش کنید.
من که حتی توی نمایشگاه نتونستم سیگنال 4G همراه اول رو پیدا کنم و وصل بشم.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
*پوشش سایتهای LTE یک بیستم 3G است*
مدیر عامل اپراتور اول در پاسخ به این سوال که ظاهرا سرمایهگذاری در LTE برای همراه اول به صرفه نیست؟، گفت: اکنون 22 میلیون گوشی هوشمند در کشور وجود دارد که چیزی حدود یک چهارم آنها قابلیت پشتیبانی از باند فرکانسی 2600MHz دارد و لذا آمادگی مشترکان نیز به سمت استفاده از 3G است.
وی افزود: اکنون هر سایت 3G قابلیت پاسخگویی به 800 مشترک را دارد در حالیکه LTE، 40 مشترک است. این موضوع را به رگولاتوری نیز اعلام کرده و گفتهایم که میخواهیم توسعه چهار ساله را ظرف یک سال انجام دهیم اما ملزومات آن مانند باند فرکانسی مناسب در رده 700 تا 800 مگاهرتز را در اختیار ما قرار دهید.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی نسل سوم و چهارم همراه از هات اسپاتخارج میشود؟، گفت: اگر باندهای فرکانسی 1800 و 700 مگاهرتز در اختیار قرار گیرد خیلی سریع از این وضعیت خارج میشویم.
سلام دوستان
وضعیت سرعت شبانه چطوره؟
میخوام بسته شبانه یک ماهه رو فعال کنم .قیمتش 9 تومنه
سرعت رو محدود نمیکنن؟
ممنون
نقل قول:
محدود که نمیکنن.. ولی چک کن ببین جایی که هستی سرعتش خوب هست؟ بعدش بسته رو بگیر
محتوای مخفی: سوتی همراه اول
جان ؟؟؟ :n38:
همراه اول دیگه داره بد سوتی میده هاااااااااااااااااااااااا ااااااا:n15:
بعضی وقت ها مدل گوشی رو اشتباه شناسایی میکنه سیستمنقل قول:
دیدم پیش شماره ۰۹۹۰ برای اعتباری های استان تهران اومده ☺
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب بسته 22 گیگابایتی شبانه 2 تا 7 که قیمت ان 9 هزارتومن هست گرفتم
22 گیگابایت هم هدیه بهم داد کلا شد 44 گیگ یک ماه شبانه
سرعت دانلود هم یک مگابایت بر ثانیه
نمیشه همزمان بسته روزانه و شبانه داشت
شیراز
نه نمیشه همراه اولنقل قول:
نمیشه به صورت گلچین شماره دلخواه رو خرید؟نقل قول:
اتفاقا توی همون طرح گلچین میشه خریدنقل قول:
اون که معلومهنقل قول:
تو طرح گلچین خود سیستم پیشنهاد میده اون که شماره دلخواه حساب نمیشه
دقایقی قبل فعال شد
ﻃﺮﺡ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻧﺎﻣﺤﺪﻭﺩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻭﻝ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﻪ ( تماس درون شبکه همراه اول و تلفن ثابت )
ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ
*1000*9#
ثبت نام
*1000*1#
---------
این طرح به تقلید از طرح ایرانسله ، که از الان فعال شده.
Sent from my Windows 10 using Tapatalk
ولی چرا برای من یک رقم دیگه اعلام میکنه:نقل قول:
مشترک گرامي، شما با پرداخت 271000 ريال ميتوانيد به مدت 30 روز، به صورت رايگان از مکالمه نامحدود درون شبکه (همراه اول و تلفن ثابت) بهره مند گرديد. در صورت تمايل کد دستوري را شماره گيري نماييد.
*1000*1#
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بر اساس سابقه مصرفه، قبض من نهایتا ماهی ۵ تومن میشه و همراه اول میدونه من کم مصرفم ازم نه تومن میگیره برای یکماه و من زیاد بهش ضرر نمی زنم.نقل قول:
ولی مثلا برای یکی از دوستام شصتودوهزارتومان خواسته چون قبض اون زیاد میشه همیشه.
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟
- - - Updated - - -
یه چیز عجیب دیدم !! حدود 1 ماه پیش داداشم رفته سیم کارت مفقود شده رو تعویض کرده بهش سیم کارت 4G دادن !!
مگه سیم کارت 4G ارائه اش شروع شده ؟
ایرانسل خیلی بهتر حساب میکنه، به من با 1000 تومان پیشنهاد مکالمه نامحدود داد، ولی همراه اول 9000 ت ازم میخواد، یعنی 9 برابر !!!!نقل قول:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلامنقل قول:
میتونم ازتون خواهش کنم به من بگید تو کدوم دفتر تعویض کرده که 4G دادن بهشون. خیلی ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
من سیمکارتم که مشکل داشت رو پارسال دوباره گرفتم که مطمئنا یوسیم نیست.اما تو گوشیم که 4g ساپورت میکنه کنار آنتن +H میزنه.بسته نوترینو پلاس رو فعال کردم و تست سرعت داخلی تا 8 مگ و سرور خارجی کشورهای اطراف تا 3 مگ میرفت.الان این نهایت سرعته یا اگه سیمکارت رو تعویض کنم بیشتر میشه؟اصلا +H نسل چهار هست یا نه!
H+ نسل 3 هستش یعنی میشه همون 3.75نقل قول:
نسل چهار یا 4G میزنه یا LTE در اینده هم LTE+ میاد
بسته شبانه 10 گیگ رو بگیرم.. هدیه هم میده؟ ساعات شبانش چنده؟ 11 یا 2
من زنگ زدم اپراتور گفتن شما میتونید برید نمایندگی همراه اول تعویض کنید به 4G.هرجا میرم خبری نیستنقل قول:
سرعت آلفا پلاس همراه اول روی 8 مگابیت هست و سرعت آلفا روی 0.54 مگابیت تنظیم شدهنقل قول:
داداشمم به صورت اتفاقی فهمیدم 4G داره !!نقل قول:
کلا انتن نسل 4 همراه اول خیلی کمه
یا بهتره اینجوری بگم !! 2-3 تا BTS نسل 4 دارن و خیلی ها هنوز نسل 3 هم ندارن :n02:
تو منظقه ما نسل 3 هم به زور پیدا میشه تو خونه چه برسه به 4g ! ولی تو اتوبان یا جاهای خلوت انتن داره...نقل قول:
بله شبکه همراه اول قدیمی و فرسوده هست نیاز به ارتقا داره آره به قول شما هنوز بیشتر جاها نسل 2 قدیمی سرعت در حد 0 هست.معلوم نیست کجا نسل 3 هست و 4نقل قول:
خونه ما کلن فقط لب پنجره 1 دونه آنتن داشت اونم فقط 3G میومد اصلا +H نمیشد.باور میکنید دیگه چند بار پیگیری کردم و زنگ زدم آخر درست کرد بعد 5 یا 6 ماهنقل قول:
خسته نباشن... 6 ماه بگذره تا یکم انتنو تقویت کنن! الان برای منم همینطوره.. ولی فقط تو حیاط فقط 1 خط انتن پر میشه ولی H+ میشه...نقل قول:
تو منطقه ما دکل نسل 2 بود آپگرد کردن به نسل 3 سکتور ها تعویض شدن با rru جدید گذاشتن.قبلا با لینک از جای دیگه میگرفتنقل قول:
ما خیلی وقته تحت پوشش نسل 3 هستیم ولی بدیش اینه تو خونه انتن نمیاد.. تو خونه میشه 2G باید بری تو کوچه تا بشه 3G ! ولی وقتی نسل 3 بشه سرعتش خیلی خوبه راحت بالای 600 کیلوبایت سرعت دانلود میده:n31:نقل قول: