برادر من ، این گوشی wmv رو نمی تونه پخش کنه ، mp4 رو به زور!!!نقل قول:
اونوقت انتظار داری avi رو پخش کنه؟؟؟
برادر من ، این گوشی wmv رو نمی تونه پخش کنه ، mp4 رو به زور!!!نقل قول:
اونوقت انتظار داری avi رو پخش کنه؟؟؟
سلام به همگی
می خواستم بدونم آیا میشه برای سونی اریکسون آرم اپراتور ir-mci را حذف کرد؟؟(k800)
اگه میشه زودتر جواب بدهید
با تشکر
تایپک براش زدین دوســـت عزیـــــز :13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
ممنون.ولی ویبره به هیچ عنوان کار نمیکنه.نه موقع روشن شدن .نه تست.!در ضمن اینو بگم که مدت زیادی از ویبره استفاده نمیشده که بعدش متوجه میشن که ویبره ای در کار نیست....(قبلا داشته ها :دی)نقل قول:
سوختن ویبره و تعمیرش نمیدونم والله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتی از سوختنش و تعمیرش ندارم و نپرسیدم برای اطلاعات هم شده فردا میرم میپرســـم !!!
ولی غیره فعال میشــــه شما تو قسمت Service Test برید تست کنید شاید فعال شد ...
راست * چپ چپ * چپ *
كلمات چپ و راست به معناي حركت دادن جوي استيك گوشي به سمت راست و چپ است ...
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری نباید بشه که بعد از یه مدتی که کار نکرده باشه غیره فعال بشه اگه تو گزینه تست کار نکرده پس یه مشکلی داره ببر تعمیرات تا ایرادش برطرف بشه ...نقل قول:
چون K750 خودم همینجوری شده بود با امتحان کردن از تو گزینه تست درست شــــد :20:
خب اینو که میدونم که خرابه..میخواستم ببینم هزینش چقدره و چه جور میشه میسوزه:دی
موبایل فروشی اینجوری بهم گفت ...نقل قول:
هزینه اش زیاد زیاد گفت میشه 3 تومن چون درد سر نداره درست کردنش (برای اونـــا) :31:نقل قول:
این ایراد مربوط به ضربه خوردگی گوشی یا به احتمال کمتر رطوبت رسیدن به گوشی میباشد که غیره فعال شده یا سوختـــه
سلام.
من گوشیمو فلش کردم.
با setool .
بعد از فلش خواستم صدای گوشیم و منو رو عوض کنم. اما دیگه setool گوشیمو نمیخونه .
دوستان گفتن از pc شاید باشه . ویندوز عوض کردم.سیم عوض کردم. pc عوض کردم. اما ..........هی
اگه میشه یه کمکی کنید.
ممنون.
سلامنقل قول:
فقط setool گوشیتونو نمیشناسه؟؟
توی حالت روشن بودن گوشی یا مموری، مشکلی نداره؟
زمان روشن بودن ، موقع اتصال به پی سی ، شارژ میشه؟؟
بعد از اینکه ویندوزتون رو عوض کردین و برای اولین بار کلید C رو فشار دادین ، ویندوزتون بعنوان سخت افزار شناخت اونو؟؟
سلام.نقل قول:
آره فقط setool نمیشناسه.
تو همه حالت ها هم کار میکنه . اما فقط setool .
به عنوان سخت افزار شناخت و نصب کرد. اما موقع اتصال به setool بعد از مدتی که گذشت و کار نکرد میگه که pc گوشیت رو نمیشناسه .
احتمالا از برنامستنقل قول:
به عنوان سخت افزار شناخت و نصب کرد. اما موقع اتصال به setool بعد از مدتی که گذشت و کار نکرد میگه که pc گوشیت رو نمیشناسه .
اگه برنامه پیغام خطا میده ، بزار اینجا!
اگه برات مقدوره ، یه بار دیگه برنامه رو نصب کن و قبلی رو پاکش کن
ورژنش چنده؟
یه گوشی p1 هست که فارسی شده .. وقتی میخوای از طریق لیست تماسها شماره ای رو بگیری خود به خود ریست میشه ... مشکل از چی میتونه باشه؟ ربطی به فارسی شدن داره؟
نقل قول:دوست عزیز شما اینو رو کامپیوترت نصب کن و گوشی رو با ستول وصل کن ببین میشناســـه ...نقل قول:
موفق باشید!:40:کد:http://www.4shared.com/file/72256867/aace887f/USB_Flash_Driver.html?s=1
خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
خیلی دنباله این برنامه بودم و پیدا نکردم.
اما شما لطف کردید و گذاشتید.
ممنون.:11:
سلام دوستان
من هرچی میگردم تاپیک C901 رو پیدا نمی کنم. چرا این گوشی اینقدر کم طرفداره؟
مشخصاتش که عالیه از دوربین فوق العادش بگیر تا باتری خوبش
قیمتش هم الان معقول هستش
نکنه یه ایرادایی داره گه اینقدر تحویلش نمیگیرن؟
دوست عزیز کلوپ C901 وجود نداره شاید بخاطر اینه که کاربرای اندکی همچین گوشی داشته باشن :20:نقل قول:
همین شما تا الان یادی از این گوشی کردی چون تایپک های معرفی این گوشی خیلی قدیمی هستن :5:
ضمن تایید این پست ، دوست عزیز شما میتونی خودت شروع کننده تایپیک برای این گوشی باشینقل قول:
بعضی از کلوپ های گوشی اینجا هست که گوشی مورد نظر رو افراد کمی دارن!
سلام من یک گوشی سونی اریکسون C902 دارم وقتی زنگ میزنم یه جایی موقع قطع کردن هنگ میکنه تا چند دقیقه بعد ول میشه ؟
اشکال از چیه ؟
در ضمن میخواستم آپدیتش کنم ، زده بود که هنوز ورژن بالاتری براش نیامده .
سلام.
آپدیت جدید k800 اومده ؟ اگه اومده ارزش آپ کردن داره یا نه ؟
ممنون.
فکر نکنم آپدیت جدید براش اومــــده باشــــه من که تازگی تو نت چیزی در اینباره ندیدم :41:نقل قول:
نقل قول:
ممنون پاسخ شما مهدی جان
اما من هر چی گوشی رو تکون میدم اتفاقی براش نمیفته!!
3 تا ایراد دیگه هم داره(فک کنم)
1 - اینکه پخش اف ام پلیر آن در کشور ایران محدودیت قانونی دارد(این پیغام خوده گوشی است که می گوید پخش اف ام پلیر در کشور شما دچار محدودیت قانونی است)...شاید این لرزش دست هم از همین دست تغییرات باشد
2-دیروز که داشتم با گوشی آهنگ گوش میکردم یکباره گوشی خاموش شد و بعد روشن شد.دلیلش رو هم نفهمیدم.
3-یکی از قابلیت های این گوشی پخش فیلم در لحظه روشن شدن گوشی است اما فیلم 15 ثانیه ای من فقط 5 ثانیه اش اجرا می شود و سپس قطع می گردد.
بازم ممنون
امید
نميدونم جاي سوالم اينجاست يا نه ولي شرمنده ديگه ، مي پرسم .
من K750i دارم و تبديلش كردم به w800 . يه مدتي باهاش كار كردم و هيچ گونه مشكلي هم نداشت . ولي گوشي رو خواستم بفروشم طرف نگاه كرد گفت IMEI گوشي با روي كارتون و برچسپ داخل گوشي فرق داره . كه قبل از تبديل همه با هم يكي بودن . فكر كنم اين مشكل از تبديل بوجود اومد. گوشي رو آوردم و دوباره به K750 تبديل كردم و اين بار يه سريال ديگه بهش داد .
به چه طريقي ميشه همون IMEI اصلي رو دوباره به گوشي وارد كرد ؟ نرم افزاري چيزي نداره ؟
البته شنيدم كه گفتن با Box بايد اين كارو كرد ولي ميخوام با نرم افزار اين كارو انجام بدم .
مرسي
گوشی تکون دادن به تنهایی که فایده نداره ، شما باید هنگام تکون دادن ، کلید واکمن رو بگیرید!!!نقل قول:
1. اف ام روی همه گوشیها از فرکانس 87.5 تا 108 برقراره ، من تا به حال ندیدم چنین خطایی بده
2. اینو بهش میگن ریست ، چون دبلیو 910 دارم ، برای من که طبیعیه
3. نمیدونم
اگه تبدیل رو خودت انجام داده باشی ، ربطی به تغییر سریال ندارهنقل قول:
فکر نمی کنم راه نرم افزاری وجود داشته باشه ، باید از همون باکس استفاده بشه
متاسفانه فهميدم گوشيم از گوشي هاي سريال Change بوده و بايد بدم سريال اصليش كنن .نقل قول:
اگه تبدیل رو خودت انجام داده باشی ، ربطی به تغییر سریال نداره
فکر نمی کنم راه نرم افزاری وجود داشته باشه ، باید از همون باکس استفاده بشه
مرسي بابت پاسخ
گوشی شما از همون اول سریالش با هم مطابقت نداشته !نقل قول:
چون IMEI تغییر کردن ربطی به فلش کردن نداره با فلش کردن IMEI به هیچ عنوان تغییر نمیکنه :41:
شما باید بدی با باکس برات IMEI اصلی کنن ...
نه بعد اين كارا عوض شد. تنها را باكس هست ؟ نرم افزار نداره ؟نقل قول:
گوشی شما از همون اول سریالش با هم مطابقت نداشته !
البته اينم بگم در تبديل به W800 مشكلي نبود و سريال رو نگاه كردم همون بود ولي وقتي دوباره به K750 تبديل كردم روي Please wait گير كرد و مجبور شدم از پچ استفاده كنم و بعد كه نگاه كردم سريال عوض شده بود . الان كه با برنامه Setool نگام ميكنم ميبنم سريال اصلي نمايش داده ميشه ولي با #06#* سريال عوض شده .
مگه میشه؟؟نقل قول:
بله ، تنها راه تعویض سریال باکسه!!
ولی اینطور که شما میگید ، احتمالا سریالتون تغییر نکرده
دوستان سلام
یک مشکلی پیدا کردم جدیدا خیلی اعصاب خورد کنه
گوشیم روزی چند بار ریست میشه و وقتی گوشی بالا میاد مسیج سنتر عوض میشه و میوفته روی +23324455019000
هر هدفه همین بساط هست
سیمکارت ایرانسل هم دارم و گوشی Z770
به نظروتو چکارش کنم ؟
ممنون
با سلامنقل قول:
حقيقتش من وقتي كا800 داشتم نتونستم اين مشكل را برطرف كنم
باز اگه خواستي با خدمات ايرانسل تماس بگير
سلام; تاپیکی نزدیکتر به موضوع سوالم ندیدم;
مدل گوشی من G900 ولی هیچ محافظ LCD مخصوص این مدل تو بازار نیست (حداقل من پیدا نکردم) !! خواستم سوال کنم ببینم اصولا این محافظ LCD واجب هست یا اینکه بدون محافظ هم مشکلی پیش نمیاد؟! چون من شخصا با این محافظ مشکل دارم که هم صفحه نمایش کدر می کنه هم اثر انگشت جذب می کنه که بازم صفحه نمایش اونجوری که باید تمیز و صاف دیده نمیشه!! اگر میشه یه راهنمایی درست در مورد این محافظ ها بدبد.چون احساس می کنم که این محافظ ها بیشتر جنبه محصول تجاری داره تا کاربردی (نظر شخصی) !!
منتظر راهنمایی دوستان هستیم......
به نظر من نیازی نیستنقل قول:
فقط باعث میشه که یه ال سی دی کاملا سالم داشته باشی ، همچنین در بعضی مدلاش که برای صفحه کلید هم روکش داره ، باعث محافظت از اون میشه ، که البته اعصاب آدم رو خرد میکنه
گوشی رو که نباید سوسول بار آورد!!!:31::19:
سلام.
قیمت چند تا گوشی رو میخواستم.
اگه کسی میدونه ممنون میشم که بگه.
c905 , x1 , c901
ممنون.
درخواست قيمت گوشي كه اينجا نيست
ولي قيمت x1 را ميدونم
بدون گارانتي نزديك 410
سلام
کمک فوری می خواستم
یه گوشی زیر 250 تومن ، دوربین و صدای خوب ، همرا با فلاش ، صفحه نمایش بزرگ و هر کارشم کنی آخ نگه ...
من W595 ، G705 ، W705 و چندتا دیگه رو درنظر دارم
.
سیستم عامل زیاد برام مهم نی
.
یه سئوال
در گوشی G705
1- راحت می شه بازی کرد ؟
2- سرعت پردازش ( بصورت کلی سرعتش چطوره ؟ )
3- گشت و گذار تو منوهاش راحته ؟
4- تایپ SMS و استفاده از دکمه هاش چطوره ؟
.
با تشکر
ممنون از راهنمایی ت مهدی جان...
اما شما یک بار اجرا کن(اف ام پلیر) رادیو رو نمیگم ها....پخش اف ام پلیر یعنی در تنظیمات واکمن اگه وارد بشیم همچین چیزی هست و باز هم میشه اما وقتی "پخش" را می زنیم میگه: محدودیت قانونی............
بازم ممنون
گوشی من که چنین چیزی نداره!!نقل قول:
W910!
راشتی گوشیتون چی بود؟؟
با سلام خدمت دوستان ببخشید اگر امکان داره آدرس کلوپ P1i رو به من بدید.ممنون میشم
اصلا همچین کلوپی هست؟؟؟ یا نه ؟؟؟
ممنون پیدا کردم .