سلام
من می خواستم هر جور شده هدفون
Printable View
سلام
من می خواستم هر جور شده هدفون
با سلام خدمت همگی
من می خواستم یک هدفون beats by dre بخرم مدل solo hd از خیلی جا ها شندیم مدل های تقلبی زیادن!!
من چند ماه بعد می رم سوئیس برای کاری می خواستم بدونم اگه کسی می تونه ادرس نمایندی از اونجا بده خیلی ممنون میشم ؟
سلام به شمانقل قول:
شما چه نوع هدفونی می خواهید؟
با چه قیمتی؟
شما هم موفق باشید.
من فکر نکنم برای این سوال کسی جوابی داشته باشه ولی اگه محدوده بوجه و نیاز و منبع پخشتون رو بگید محتمل دوستان هدفونهای بهتر(حرفه ایی تر) و بصرف تر خدمتتون معرفی خواهند کرد.نقل قول:
مگر این که تصمیمتون نهایی شده که بحث جداس
خیلی ممنون بودجه در حد 400 تومن باشه منبع پخشم ایپاد و گوشینقل قول:
سلام به شمانقل قول:
دوست عزیز این برند نه تنها در ایران بلکه حتی در فروشگاههای خارجی هم امکان داره تقلبی اون فروخته بشه چون این برند به دلیل گستردگی دامنه تبلیقاتی اون فعلآ میشه گفت از تمام مدلهای این برند High Copy ساخته شده.
به هر حال اگر به دنبال خرید یک هدفون با کیفیت هستید حتی اصل این مدلی که انتخاب شده کیفیت خوبی نداره و بهترین مدل این برند که کمی قابل تامل تر هست Studio هست که اون هم جزوء لیست هدفونهای مطرح و حرفه ای نیست.
شما هم موفق باشید.
عزیز یه ایرفون واسه ایپاد تاچ معرفی کنید
بودجه : 40-60
سبک مورد علاقم بیشتر rock هست
به همین خاطر دوس دارم صدای خواننده واضح باشه
ممنون
دوست عزیز Solo کجا و بودجه 400 تومن کجا!نقل قول:
به هر حال اگه قصد خرید هدفون با این قیمت رو دارید پیشنهاد میکنم سورستون رو عوض کنید که هدفون با سورس همخوانی داشته باشه و بی خودی هزینه نکرده باشید تا نتیجه مطلوب از سیستم بگیرید.
اگه قصد خرید فول سایز دارید که حتمآ باید آمپ بگیرید و اگه قصد خرید Inear دارید که گزینه های مناسب:
1. Shure SE425
2. Shure SE535
3. Klipsch X10
4. Monster Turbine PRO Copper
فول سایز:
1. Audio Technica M50
2. Shure SRH940
3. Shure SRH840
4. Denon D2000
شما هم موفق باشید.
دوست مننقل قول:
اگه از برند سونی هدفون انتخاب کنید بهتره چون مید اغلب در هدفونهای سونی به خوبی باز تولید میشه ولی یک مسئله ای که در اکثر هدفونهای سونی به چشم میاد ضعیف بودن بیس هست که باید یک مقداری با اون کنار بیاید پیشنهاد میکنم یکی از این دو مدل سونی رو نگاه بندازید هر چنذ که از بودجه در نظر گرفته شما خیلی کمتر هستند اما برای کاربرد شما کاملآ مناسب هستند.
1. Sony Mdr-Ed12
2. Sony Mdr-Ed10LP
در غیر اینصورت باید یک کمی به بودجه اضافه کنید و از خارج هدفون تهیه کنید به طور نمونه Shure SE215
شما هم موفق باشید.
خیلی ممنوننقل قول:
ولی من هدفونی می خوام که بشه با ایپاد و گوشی باهاش گوش داد !یعنی وصلش کنم به گوشی باهاش اهنگ گوش بدم !؟؟نمی خوام باتری گوشی رو بخوره !
با این حرفا چی رو پیشنهاد می کنید ؟؟
در ادامه افشاگری Peaceful1:
اگه کسی هدفون ارزون قیمت می خواد بره به اینجا یه نگاهی بکنه شاید مشتری شد البته کمتر از 20 تا نمی فروشه ولی خوب بعضی از مدلها رو هم مجانی برای چین ارسال میکنه:
و این هم هست که موجودی کمتری داره:کد:http://headphone.china-direct-buy.com
میشه نتیجه گرفت که این کار درست نیست ولی زمانی که خود فروشنده به شما بگه این وسیله اصل نیست و شما هم به دنبال وسیله ارزان باشید موردی نداره ولی اینجا سر شما منت هم میگذارند که هدفون غیر اصلی رو به عنوان اصلی برای شما موجود کرده اند.کد:http://www.szjointek.cn/sdp/836932/4/pl-4371204/0-1901116/Brand_earphones_headphones.html
شاید یک دلیل تولید این قبیل محصولات آموزش کارگر نیمه ماهر باشه ولی چه اشکالی داره IE8 رو به قیمت 1/15 قیمت واقعی بگیرند و با بیش از 15 برابر سود خالص و بی دردسر بفروشند. آخه چطور ممکنه اون کاربر بیچاره بفهمه که صدای این شیپوری که داره صدا میکنه صدای غیر اصلی هست ، و بتونه اثبات کنه چیزی رو که زبون بازی فروشنده حیله گر اون رو اصل میدونه.
شما هم موفق باشید.
همه هدفون ها یه جور هستند منظور شما مفهوم نیست.نقل قول:
دلیل نمیشه هر چی کیفیت بهتر باشه توان مصرفی بیشتر باشه که ؟!!؟!؟
خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز هدفون با هدفون از این نظر که فشاری به پلیر بیاره تفاوتی نمی کنه فقط مهمترین تفاوت اونها با هم توی کیفیت پخش صدا هست و یا از نظر ظاهر با هم متفاوت هستند که برای کاربردهای خاصی بشه از اونها راحت تر استفاده کرد.
به هر حال تمام اون هدفونهای Inear که معرفی شد کاملآ مناسب آیپاد و گوشی مبایل هستند هر چند که این پلیرها کیفیت خوب صوتی ندارند که ارزش هدفونی با این هزینه رو داشته باشند. اما نمونه های فول سایزی که معرفی شد باید با استفاده از آمپ جداگانه به پلیرتون وصلش کنید تا در اینصورت صدای با کیفیت و حجم مناسب دریافت کنید چون خروجی آیپاد و مبایل توانایی لازم جهت راه اندازی این هدفونها رو نداره و اگر هم وصل کنید هیچ بلایی سر پلیرتون نمیاد فقط حجم صدای هدفون خیلی کمتر از حالت طبیعی شنیده خواهد شد.
پیشنهاد میکنم برای شروع و جهت آشنایی بیشتر با هدفون و کاربردهای متفاوت اون به اینجا نگاه بندازید:
شما هم موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
آسیب نمیرسونه؟نقل قول:
آخه 1 چیزایی مبهم توی ذهنمه که فکر کنم یکجایی شنیدم که اگر اختلافشون زیاد باشه ممکنه بلیر یا هدفون آسیب ببینه؟!!!:23::23:
دوستان برای sansa چه هدفونی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمتش مناسب باشه؟
نهنقل قول:
درست شنیده بودید اما حدودآ 20 - 25 سال پیش این مسئله توی اکثر لوازم صوتی الکترونیکی بود و باعث آسیب جدی هم میشد ولی با پیشرفت سیستمهای طراحی و ساخت مدارات پیچیده تر در حجم کمتر حدودآ 10 سال پیش این اشکال فقط در دستگاههایی دیده می شد که یا اینکه طراحی خوبی نداشتند و یا اینکه جزوء الزامات طراحی اونها نبود(منظور با اغلب دستگاههایی هست که احتمال اشتباه اتصال دادن خروجی دستگاه توسط کاربر بسیار کم باشد مثل دستگاههایی که بلندگوی داخلی داشتند).
حدودآ 15 سال پیش تا 5 سال پیش تفکر عمومی بر این بود که پس اگر حتی خود دستگاه به نوعی آسیب جدی نبینه این مسئله اتصال اشتباه باعث آسیب تقریبی خواهد شد که تا اندازه بسیار کمی درست بود اما علت اون بر میگشت به اولویت های اهداف طراحی مدار پلیر چون در آن موقع به دست آوردن بالاترین کیفیت و قدرت ممکن با استفاده از حداقل قطعات همچنان در نظر طراح بود.
به هر حال با پیشرفته شدن ساخت مدارات یا آی سی و حل مشکلات بسیار بسیار ساخت آی سی ها و تجربه کسب کردن شرکت های کوچکی که طراحی و ساخت آی سی های خاص را سفارش می دادند شرکتهای بزرگ سازنده هم بیشتر ترغیب به طراحی آی سی هایی با قابلیت بالاتر شدند و تقریبآ در همین سالها بود که اوج شکوفایی این صنعت بود و نتیجه آن چیزی جزء قطعات ارزان و بیسار با کیفیت نسبت به قبل بود که من طراح با دست باز تری اقدام به طراحی می کردم در همین حین رقابت تلاش سازنده در به دست آوردن و اضافه کردن خصوصیاتی در تولیدات خود می نمود که طراح چاره ای جزء استفاده از فلان محصول نداشته باشد نه انتخابی از روی سلیقه بلکه انتخابی ایدال که نتیجه آن تضمین فروش محصولی خواهد بود که بعدآ تولید خواهد شد.
با توجه این مقدمه یکی از خصوصیات اصلی و کاملآ کاربردی حفاظت خروجی از اتصال بارهای(هدفون) با امپدانس کم به پلیر هست تا جایی که حتی اکثر آی سی های آمپ پلیرهای امروزی به راحتی قادر به تحمل کردن امپدانسی حتی به کمی 0 اهم هم هستند شاید تعجب کنید اما 0 اهم یعنی اتصال خروجی آمپ به هم پس آمپ که به راحتی قادر به تحمل کردن این امپدانس باشد به هیچ عنوان آسیبی از این نظر نخواهد دید و اینکه اتصال امپدانس بالا هیچ وقت حتی از زمانی که اولین آمپ هم ساخته شده بود باعث آسیب نه آمپ نه هدفون می شود و نه خواهد شد.
چون آمپ یک تقویت کننده هست و توان آن ضریب ولتاژ به جریانی هست که از خروجی دریافت میشود پی اگر با اتصال یک بار با اهم 0 در حالت تئوری باید جریان بینهایت از مدار عبور کند خوب با توجه به روابطه ساده ریاضی ضرب هر عددی غیر از صفر در بینهایت = بینهایت توان خواهد شد که این مسئله = آسیب %100 آمپ یا پلیر
اما در عمل با اتصال یک بار با اهم 0 در حالت عملی باید جریان ماکزیمم از مدار عبور کند خوب با توجه به روابطه ساده ریاضی ضرب هر عددی غیر از صفر در ماکزیمم = ماکزیمم توان خواهد شد که این مسئله = آسیب %0 آمپ یا پلیر
چون بیشترین توان عبوری از مدار آمپ = همان توان تعریف شده توسط آمپ که در حالت حداکثر ولوم به دست میاید نه بیشتر که با عث آسیب شود.
در آخر اتصال هر هدفونی با هر امپدانسی به هر آمپی به راحتی اماکن پذیر هست اما:
1. اگر امپدانس هدفون کمتر از آمپ باشد ، شدت صدای این هدفون در ولوم متوسط به نسبه بیشتر خواهد با و در ولوم حداکثر = حداکثر توان آمپ نه بیشتر
2. اگر امپدانس هدفون بیشتر از آمپ باشد ، شدت صدای این هدفون در ولوم متوسط به نسبه کمتر خواهد با و در ولوم حداکثر = حداکثر توان آمپ نه بیشتر
فقط فراموش کردم که بگم مسئله حفاظت از خروجی در مدارات پلیر جدید توسط خود آمپ انجام میشه و علت آسیب آمپ در قدیم این بود که این قسمت حفاظت کننده را بکار نمی بردند چون قطعات گران بود و هم اینکه هزینه تولید بالا می رفت. درسته که هزینه این مدار اضافه غیر از طراحی اون بک کمی 5 دلار بود اما با ضرب این رقم در یک تیراژ بالای 10K که متوسط تولید خوانده میشه رقم برای مدیر تولید فوق العاده مهم میشه دوست من پس اگه من طراح هم اونجا کار می کردم میگفتم مگه حفاظت لازمه؟!.
امیدورام جواب سوالتون رو گرفته باشید چون خیلی سخته توضیح دادن این دست مسائل بدون بکار بردن یک اصطلاح و آن هم به شکلی ساده
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
دوست من هر هدفونی غیر از فول سایز و با امپدانس مناسبنقل قول:
بهتره که بودجه و کاربردتون رو مشخص کنید و برای شروع به اینجا یک نگاهی بندازید:
شما هم موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
خیلی ممنون برادرم چون تو کار موزیکه میگه من هدفون سنایزر بگیرم بهتره تو همون بودجه تا 300 تومن چه مدل سنایزر خوبه؟؟؟نقل قول:
این مدل sony mdr-ed21lp نسبت به 830 creatvie صداش چجوریه؟نقل قول:
مرسی:40:
دوست من ، تا مطمئن نباشم مدلی پیشنهاد نمی دم اما 830 دقیقآ نقطه مقابل کاربرد شماست میدش نسبت به این مدل سونی تقریبا از نصف هم کمتره و به خصوص اینکه در THD 830 بالاتر هست و این یعنی صدا وضوح کافی نداره به خصوص مقایسه ای برای صدای مید. اما اگه سبک الکترونیک مورد نظر شما بود و بیس قوی دوست داشتید و یا اینکه چندان با مید میونه خوبی نداشتید اولین پیشنهاد همین 830 بود.نقل قول:
البته اگه منظور شما Sony Mdr-Ed12 بوده باشه!
شما هم موفق باشید.
این هدفون های Shure توی ایران پیدا میشه>؟؟؟
دوست مننقل قول:
تا اونجایی که اطلاع دارم خیر
باید از سفارشی خرید از خارج بدید یا اینکه به طریقی(دوست یا آشنا) از خارج تهیه کنید.
شما هم موفق باشید.
برای ambient\ dark ambient چی پیشنهاد میدین که ارزون هم باشه
فیلیپس دارم کریتیو ارزونم دارم مدلاشو یادم نیست بعضی اوقات کم میارن میلرزن سوت میکشن گوش آزاره گوش آزار
دوست من ، بهتر بود که محدوده بودجه رو عنوان می کردید.نقل قول:
به هر حال به نظر EP-830 کریتیو انتخاب مناسبی باشه البته اگه با بودجه در نظر گرفته شما هماهنگ باشه
هر چند که برای Ambient هدفون ارزون قیمت حس واقعی این ژانر رو به خوبی القاء نمی کنه البته منظورم از ارزون هدفون زیر 200 تومن هست.
شما هم موفق باشید.
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://sg.store.creative.com/headphones-headsets/aurvana-in-ear3/437-20490.aspx
دوست مننقل قول:
این هدفون هم مشخصاتی مشابه بقیه محصولات Dual Balanced Armature داره و این اولین تجربه کریتیو برای ساخت این نوع هدفون هست و کریتیو اینبار نوع جدید فیزیک هدفون بکار گرفته شده ابداعی خودشو استفاده کرده که برای شروع خوب هست ولی به نظر کمی بزرگ میاد هر چند که محصول تازه تولید کریتیو هست و باید صبر کرد تا وارد بازار مصرف شده و نظر دیگران هم درباره نوع کیفیت صدای اون شنید.
به هر حال فکر نمی کنم که از نظر کیفیت صدا تفاوت چندان زیادی با مدل Aurvana In-Ear2 داشته باشه شاید یک دلیل اختلاف قیمت کم این دو با هم نوع فیزیک بدنه هدفون باشه و احتمالآ یک مدل توسعه یافته تر این هدفون باشه چون دنباله مدل هم دیگر قرار داده شده اند و با کیفیت صدای بهتر.
اما اگر توجه کنید حتی توی گوش مدل خود کریتیو به خاطر بزرگی بدنه به درستی قرار نگرفته که کمی قابل تامل خواهد بود.
پاینده باشید.
ببخشید شاید سوال مبتدیانه باشه
با بودجه 80 تا 100 تومن میشه full size open گرفت ؟؟
کارت صدای creative این 80 تومنیه external نمیدونم مدلشو براش کافیه ؟؟
amp می خواد ؟؟ نکنه خودش amp داره ؟؟؟
الان sony xd100 دارم بیسش جواب نمیده واسه trance .
با این بوجه خیلی تفاوت میکنه با هدفون فعلیم ؟؟
میشه یه مدل به من معرفی کنید که جواب کارو بده آخه چون این هدفون sony خوب نیست مجبورم که سیستم صوتی pioneer رو روشن کنم !!!:5: کل همسایه ها و خانواده شاکین .
سلام دوستان....
من بعد از كلي تحقيق SENNHEISER IE8 خريدم.... كلي هم تعريفشو كرده بودن....ولي اصلاكيفيتش خوب نيست...در حد يه هدفونه 20 توني هست
از کجا خریدی؟!نقل قول:
شما این فایل ها رو دانلود کن
تو یه فولدر بزار بعد اجرا کن تا هدفونت سریعتر صداش باز بشه.کد:http://www.burninwave.com/
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6008319&postcount=19
az amazon.com
3 ماه طول كشيد تا بياد....
يعني چي اجراش كنم؟!!
چجوري اجراش كنم؟
لينك دانلود ارور ميده
هدفونهای گرون کمی طول میکشه تا صداشون در بیاد برای کاهش این زمان از نویز استفاده میکنند مثلا یکی از این نویز ها نویز صورتی حتما باید برای هدفون audio technica ath-m50 باید استفاده بشه وگرنه 20 دلار هم نمیارزه البته یه مطلبی هم هست شما الان این هدفون رو داری با چی استفاده میکنی؟نقل قول:
سلام
هدفون های حدید Shure رو من نمی شناسم ، میشه شماrezaomido قیمت چند مدل زیر 200 تومن (دور و بر 200 هم خوبه) بهم معرفی کنید؟ (اصلا review های جدید ازش ندیدم)
دوستان مدل ep830 با ep630 از نظر کیفیت صوتی خیلی فرق دارن؟
بعد اینکه نظرتون راجع به aurvana in-ear 2 چیه؟هدفون خوبی هست نسبت به قیمتش؟
ممنون
به نظر من که اگر burn in رو با گوش کردن طبیعی آهنگ طی کنیم خیلی بهتره . آدم خودش میبینه که هدفونش روز به روز صداش بهتر میشه . خیلی حال میده .نقل قول:
هدفونهای گرون کمی طول میکشه تا صداشون در بیاد برای کاهش این زمان از نویز استفاده میکنند مثلا یکی از این نویز ها نویز صورتی حتما باید برای هدفون audio technica ath-m50 باید استفاده بشه وگرنه 20 دلار هم نمیارزه البته یه مطلبی هم هست شما الان این هدفون رو داری با چی استفاده میکنی؟
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
فرق که ارند اما نه به طور خیلی محسوس . 630 توی فرکانس پایین قوی تره و 830 توی mid و high کمی برتری داره .نقل قول:
دوستان مدل ep830 با ep630 از نظر کیفیت صوتی خیلی فرق دارن؟
بعد اینکه نظرتون راجع به aurvana in-ear 2 چیه؟هدفون خوبی هست نسبت به قیمتش؟
ممنون
iaudio 7 cowonنقل قول:
دوست مننقل قول:
اگه منظور شما سه محصول جدید Shure هست:
1. SRH-940:قیمتش حدود 300 دلار هست و هدفون ریفرنس Shure هست درایور اون پرقدرت بوده و با اینکه Close هست اما کیفیت صدای فوق العاده ای داره و برای راه اندازی اون حتمآ به آمپ نیاز پیدا خواهید کرد
2. SRH-550: قیمتش حدود 100 دلار آمریکا هست و مدل Dj هست و مناسب کاربرد یا به عبارتی استایل خاص Dj ها و نوع صدای خاصی که اونها می پسندند به هر حال تا به حال زیاد درباره نوع صدای این قبیل محصولات برندها تجربه ای خاص نداشتم ولی اگر دوست دارید به صورت حرفه ای هر آنچه هست بشنوید هیچ وقت از این انواع هدفون انتخاب نکنید مگر اینکه کاربرد شما ایجاب کند نه اینکه این هدفون مرجع شما باشه.
3. SE215: قیمتش 100 دلار هست و به نظر من نوعی شما چشم بسته انتخاب کنید که نه تنها ضرر نخواهید کرد بلکه شما هدفونی صاحب خواهید شد که بیش از دوبرابر این قیمت ارزش خواهد داشت محصولی بسیار خوش قیمت با متریالی باکیفیت در حد مدلهای ریفرنس خود شور یکی از مزایای این هدفون هست و مهمتر استایل بسیار خوش فورم اون
4. یادم نیست شما کمک کنید
و اگر کاربردتون مشخص بود خیلی بهتر دوستان می توانستند به شما کمک کنند.
پاینده باشید.
دوستان نظرتون راجع به aurvana in-ear 2 چیه؟هدفون خوبی هست نسبت به قیمتش؟کسی باهاش کار کرده؟
متشکر از حواب بسیار کامل تون.نقل قول:
کاربرد من بیشتر Rock Alternative، Rock , pop/rock در زمینه موسیقی ، gaming و البته فیلم خواهد بود... البته برای گیم و فیلم ترجیح میدم از اسپیکر استفاده کنم و موسیقی در درجه اول اهمیت قرار داره.مهم تر! ترجیح میدم earphone باشه تا فول سایز.
با تشکر از شما ، دوستان عزیز دیگه هم راهنمایی کنن ممنون میشم.:11:
آره من هم احساس میکنم این طوری باید بهتر باشه و محتمل فرایند سیر طبیعیش رو طی کنه شاید اصلا نتیجه هم بهتر باشه(نمیدونم از خودم دارم میگم.)نقل قول:
ولی چون رو این مدل حساس شده بودم دیده بودم تقربیا همه تو نت تاکید کرده بودند که حتما باید از نویز صورتی استفاده کرد وگرنه صداش در نمیاد این نظر رو خیلی دیدم
دوست مننقل قول:
به طور کلی کیفیت صدای محصولات کریتیو عامه پسند هستند ولی بعید می دونم همون عامه از صدایی که بابتش نزدیک به 100 تومن هزینه کرده باشند راضی به نظر برسند به هر حال تصور من این هست که برای صدای کریتیو بیش از 50 تومن هزینه به صرفه نباشه.
پاینده باشید.
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
ژانرهای مورد علاقه شما دقیقآ با جنس صدای محصولات شور همخوانی داره البته نه فقط شور
یک مزیت اکثر هدفونهای شور این هست که خوشبختانه برای کاربرد غیر موسیقی مثل فیلم و متاسفانه برای کاربردهایی در زمینه موسیقی ، Soundstage محدودی دارند ولی صاینقدر صدای قوی و جذابی دارند که از شنیدنش دلسرد نخواهید شد حتی برای من نوعی که از Soudstage لذت خاص میبرم.
مید برای شور یک خصوصیت منحصر به فرد هست چون این برند قبل از اینکه برند هدفون ساز باشه نزدیک چند دهه هست که میکروفونهای حرفه ای خوب تولید میکنه و به همین خاطر متخصص باز تولید صدای مید هست.
و در آخر اینکه محصول جدید اون (SE215) مناسب کاربرد شما هست البته با توجه به توضیحاتی که داده شده.
و اینکه باید از خارج خرید کنید چون بعید می دونم فروشگاهی اینجا از هدفونهای این برند موجود داشته باشه.
پاینده باشید.
مرسی!:11:نقل قول:
دنبال همون SE215 میرم. راستی دو مدل SE215-k و SE215-CL فقط از لحاظ رنگ متفاوت هستند دیگر.
و یک سوال دیگه اینکه اگه شما خارج هستید چه retailer پیشنهاد میدید(سوئد امکان دریافتش رو دارم)
اگرهم ایران هستید میشه بفرمایید از کدام retailer هدفون شور خودتون رو خریدید؟
دوستان نظرتون راجع به ايرفون هاي سوني ex35 و ex40 و ex80 چيه؟ بيشتر هم جاز گوش ميدم ولي گاهي تكنو و سبكهاي ديگه هم گوش ميدم كدومشون بدرد بخوره.