دوستان وضعیت خط چطوره مودم TPLINK8817 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان وضعیت خط چطوره مودم TPLINK8817 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطِ تقریبا داغونی هســت :n01: ( مثل خط من :n31: )نقل قول:
ولی اگر قطعی لینک و نویز روی تلفن اینا ندارید که مشکلی نیست
ولی اگر قصد بالا بردن دان استریم رو دارید که اصلا نمی شــه :n27:
میدونم رو 8 مگ ایینجوری میشه رو 4 مگ داون استریم 20 هستش مودم رو هم مستقیم به خط ورودی مخابرات وصل کردم و از اونجا به دو تا نویز گیر و بعد به تلفن و بعد به مودم وصل کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
مودم های تی پی لینک خیلی داغونن اصلا" بهش اعتماد نکن
دوست داری کیفیت نسبتا" بهتری داشته باشی با یه مودم ایسوس یا یه مودم دی لینک چک کن اون موقع میبینی چند تا دان و اپ استریمت بالا میره
برای من خیلی شدید تفاوت ایجاد میکنه
دوستان دیگه هم تایید میکنننقل قول:
بفرما اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تجربه ی من اینطور نبوده.نقل قول:
اما اگر خط شما نویز داره میتونید مودم با چیپست برادکام تهیه کنین که خیلی برای خط نویزدار بهتر جواب میدن. Tplink 8960 به عنوان نمونه چیپ برادکام داره
الان شما مشکلی دارید؟ اینترنت قطع میشه؟
نه اصلن هیچگونه مشگلی نیستنقل قول:
پس نگران هیچ چیزی نباشید و از اینترنت پر سرعتتون لذت ببرید.نقل قول:
سلام دوستان.من با مودم زولتریکس اندازه گیری کردم snr آپ روی 6 و دان روی 6ونیم هست.
بامودم قدیمی مون به اسم تیپی لینک td-w8951 سری قدیمی امتحان کردم اپ دروامد 10 و دان هم 18.
روی این مودم جدید میتونم اشتراک 2مگ دانلود بگیرم؟جواب میده؟
الان روی چند مگ بسته شده خطتون؟نقل قول:
بهتره یه عکس بذارین.
الان روی 8مگ بسته شده.میخوام ببرم روی 16 مگ که 2مگ دانلود بهم بده
من فکر نمیکنم جواب بده. باز عکس از وضعیت خطتون بذارید تا بهتر بشه نظر دادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز snr رو گرفتم فقط الان با این چیزایی که اینجا نوشته نهایت اینرنتی که من میتونم استفاده کنم چقدره؟چقدر سرعت دانلودم میشه نهایتا.البته این با مودم تی پی لینک td-w8951nd سری قدیمی نه از این جدیدیا..............با چه مودم دیگه ای امکان داره که این اعداد بهتر بشه که مودم 2انتنه هم باشه و بشه یه فضای حدودا200 متری خونگی رو پوشش داد؟البته قیمت هم مهمه برام و لطفا از مارک های معروف هم باشه....ممنون
با عکسی که شما الان گذاشتی من پیشنهاد نمیکنم بری سمت 16مگ. نویز خطت مخصوصا رو آپلود لب مرزه. اگه بری رو 16 مگ احتمال فراوون چراغ لینک هی میپره و اینترنت همش قطع و وصل میشه. در ضمن درسته مودم تاثیر داره ولی نه اینقدر که شما فکر میکنی. بهترین مودم ها الان Zyxel و ASUS و بعضی مدل های D-Link هستش.نقل قول:
مودم با چیپ برادکام تهیه کنین برای خط های نویزدار بهترن. مثل tplink 8950 و 8960نقل قول:
من پیشنهاد میکنم درخواست بدید خطتون رو ۱۶ مگ ببندن و ببینین نتیجه چطور میشه. اگه قطعی زیاد بود که احتمالا همین طور میشه، بگین دوباره رو ۸ ببندن.
سلام
دوستان خط من روی 3 مگ بسته شده و طرح 2 مگ یکساله مخابرات دارم .....
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا سرعتم خیلی پایینه .از طریق 2020 پیگیر هستم ولی خودتون میدونید همش میخوان بگن مشکلو از طرف شماست
الان با توجه به این اعداد خطم خوبه .
حالا یه سوال
از دم حیاط خونمون تا محل مودم فاصله زیاده وسیم بیشتر جا ها از کنار سیم برق و حتی بعضی جاها دور سیم برق پیچیده شده .....(سیم نو هستش )
البته اینو بگم که طرح 256 با همین وضعیت سیم داشتم و سرعتم بالا بود به نظرتون میتونه مشکل از همین سیم باشه ممکنه اعداد درست نباشه؟
البته تست سر خط گرفتم اعداد زیاد تغییر نکرد ولی با پی سی تست سرعت نگرفتم:n13:
کسی میدونه طرح256 خط رو روی چند مبندند
به نظرتون بگم بیشتر از 3 ببندند یا برعکس کمترش کنن سرعتم بهتر میشه:n02:
دوستان نمیدونم این سوالمو کجا مطرح کنم
من چجوری میتونم مودمو نظیماتشو یه کاری بکنم که به اینترنت وصل نشه؟
در ADSL Setup مودم یوزرنیم و پسورد رو عوض کنی دیگه وصل نمیشه البته میتونید یه صفر بزارید جلوی Username و ذخیره کنیدنقل قول:
یه راه دیگه هم اینه که در قسمت Adsl Setup مودم بزنین روی دکمه Disconnect تا وقتی دوباره Connect رو نزنین وصل نمیشه
همچنین تعویض عدد های VPI و VCi هم باعث میشه مودم کانکت نشه
یه راه دیگه هم هست اینکه اگه Modulation Mode رو ISP برات گذاشته روی G.DMT اگه بزاری روی ADSL 2 PLUS دیگه حتی لینک هم ثابت نمیشه چه برسه بخواد وصل بشه :n02:
چندین روش هست، میشه VPI یا VCI رو عوض کرد.نقل قول:
تغییر تنظیمات پیش فرض برای اتصال اکثرا باعث وصل نشدن میشه.
سلامنقل قول:
باز بگید مودم ارتباطی به نویز نداره
اینم تست مودم ان 10 ایسوس
SNR Down 6.0 dB
SNR Up 11.3 dB
Line Attenuation Down 47.9 dB
Line Attenuation Up 32.5 dB
كي گفته ربطي نداره؟!نقل قول:
اگه ربطي نداره پس چيپست اين وسط چيكارست؟
سلام این خط چطوره تا چند مگ دیگه میکشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سیم کشی خونه اوکی باشه و از نوع مرغوب و استاندارد و جدا از سیم کشی برق باشه تا 20مگ جواب میده. خطت خوبه. ولی سعی کن از 16مگ بیشتر نبدن. با توجه به تجهیزات استفاده شده مخابرات تا درب منزل، احتمال اینکه با 20 مگ پرش لینک داشته باشی هست.نقل قول:
سلام دوستاان
ممنون میشم راهنماییم کنید
خطم ر و 16 بود هیچ مشکلی هم نداشتم تا اینک مخابرات لعنتی اومد خطا رو قطع کرد واس کابل برگردان الان ب زور خطم 11 مگ رو میکشه
ب نظرتون باید چیکار کنم !! :n03::n36:اینم بگم مودمم کلا عدد snr رو درست نشون نمیده و همیشه رو 6.4 فیکس میمونه attenuation خطم رو 27 تا 28 بود الان اومده تا 32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خط رو 16 مگ بود چقدر سرعت دانلود داشتی با آی دی امنقل قول:
شبی 26 گیگ دانلود میکردم سرعتم رو 1.8 تا 1.9 بود بدون ی ذره افتنقل قول:
تا اینک مخابرات لعنتی ...:sq_3::sq_3:
کسی نیست راهنمایی کنه:n04::n36:نقل قول:
دوستان این نویز خط من داره من رو کلافه میکنه
هر مدل سیمی رو که بگید من تست کردم
اینترنت های وب دارم
نمیدونم مشکل از کجاست
سیم ها رو که عوض میکنم میبینم اس ان آر روی 6 یا 7 هست
زنگ میزنم پشتیبانی پروتوکل رو عوض میکنه و snr میره روی 20 حتی 22
خب این خیلی خوبه
اما دو روز یا سه روز بعد دوباره snr میاد روی 10 یا 11 یا 9
میگن نویز شناور روی خط ت داری
سیم من از این سیم های یک زوج رشته ای هست روکش مشکی
فاصله م تا سر خط 7 متر هست
مودم رو گذاشتم طبقه پایین
و از اونجا با یه کابل شبکه Cat 5 وصل کردمش به سیستمم
هیچ سیم برقی هم کنار خط تلفنم نیست
رو خط هم فقط یه تلفن دارم
یه سیم بردم وصل کردم به ورودی مخابرات
اون رو وصل کردم به اسپلیتر
از اسپلیتر یه خروجی برای مودم یه خروجی برای تلفن
بدون اسپلیتر هم تست کردم باز همینه
دوستان من باید دیگه چیکار بکنم که مشکل نویز نداشته باشم؟؟؟
سیم برق تست کردی؟نقل قول:
از جعبه دم در خونه یه سیم برق وصل کن بکش تا تو خونه ببین چطور میشه
سیم برق؟؟؟نقل قول:
یعنی چی سیم برق؟؟؟
سلام دوستان
چرا در تنظیمات مودم ؛ ANNEX-M را انتخاب می کنم دیگه وصل نمیشه ؟!
چون فعال نیست باید زنگ بزنی پشتیبانی از تو تنظیمات واست فعالش کنه اگر میخوای آپ استریمو بالا ببری چون از دان استریم میکشه و به آپ استریم میدهنقل قول:
یعنی بجای سیم تلفن از سیم برق استفاده کنیدنقل قول:
سلام لظفا راهنماییم کنید
من مشکل نویز شدید دارم (قبلا این مشکل رو نداشتم و خطم عالی تا 20مگ میکشی)
تست سرخط هم گرفتم هیچ فرقی نکرد
حالا میخام برم سراغ مخابرات البته میدونم زیر بار نمیرن ولی ...
ب نظرتون برم چی باید بگم یکی بهم گفت باید فیوز سرخطت عوض بشه!!
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
عکس اول (قبل از نویز گیری )
عکس دوم با تلاش فراوان و تغییر سیم کشی تونستم این حالت بوجود بیارم.نظرتون چیه؟؟
خطت عالیه شده زنگ بزن پشتیبانی بگو خط روو سرعت بالاتری ببندننقل قول:
سرویس از شرکت مخابرات اصفهان دارم و سرعت رو بیش از این افزایش نمیدن متاسفانهنقل قول:
سرویس از شرکت مخابرات اصفهان دارم و سرعت رو بیش از این افزایش نمیدن متاسفانهنقل قول: