این هم درایور اصل w810 همین حالا آپلود کردم بفرمایید:نقل قول:
[PHP]http://www.freewebs.com/moidz/camdriver0aslw810i.rar[/PHP]
:8:
Printable View
این هم درایور اصل w810 همین حالا آپلود کردم بفرمایید:نقل قول:
[PHP]http://www.freewebs.com/moidz/camdriver0aslw810i.rar[/PHP]
:8:
سلام دوستان
متاسفانه برنامه My Phone explorer نمي تونه گوشي من رو بشناسه چيكار بايد كرد؟ (درايو ها رو ميشناسه)
سلام دوستان. به راهنمایی نیاز دارم.
من 200 تومن پول دارم حالا به نظرتون 700 بگیرم یا 810؟
تورو خدا تعصب رو بذارین کنار و واقعی بگین کدومشو بگیرم؟
راهنمای فارسی 810 . تقدیم به دوستان دبلیوهشتصدودهی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا راپید شیر ؟نقل قول:
از سایت خود سونی اریکسون به طور مستقیم دانلود کنید :
کد:http://www.sonyericsson.com/downloads/W810i__UG_R1a_FA.pdf
به نظر من 810 بگیر بعد درایور صداش رو عوض کن.بعد حال کن.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنوننقل قول:
دستت درد نکنه.نقل قول:
یعنی الان من مجانی میتونم برم اینترنت یا اینکه نه همون پولی ولی سرعتش بیشتره؟نقل قول:
ولی یادمه قبله اینکه جی پی ار اسم فعال بشه این علامت e این کنار بود.
راستی یه بارم رفتم اینترنت یه عکس الکسو هر جور خاستم سیو کنم نشد یعنی راستش بلد نیستم عکس سیو کنم میشه یکی از دوستان راه نمایی کنه.
و اینکه اگه بخام تم برایه گوشی گیر بیارم باید برم کجا؟
بچه ها w810 سیاه و سفید به ترتیب چنده ؟ کجا ها ارزون تر می فروشن ؟
نقل قول:
میشه واضح تر توضیح بدین که با عث چه تغییری میشه؟ و این که میشه بگین چطوری؟ ببخشینا هی سوال
می پرسم
درود
خواهش می کنم
در وحله اول وقتی شما فیرمویر رو تازه می کنید ( صرفنظر از ورژنش ) یه تغییر تو مایه های
دیفرگمنت پی سی توش اتفاق می افته! یعنی فایل های مربوط به نرم افزار گوشی که بمرور
زمان در اثر نصب نرم افزارهای مختلف و همچنین استفاده از خود گوشی دچار بهم ریختگی شده اند
به حالت اولشون برمی گردتد و خوب طبعاً سرعت دستگاه می ره بالا!! حالا اگه شما یه فیرمویر جدید
نصب کنید ( فیرمویر های اولیه بمرور زمان توسط سازنده و با توجه به مشکلات گزارش شده توسط
کاربران، تکمیل تر و بی نقص تر می شوند - مثل آپدیت های ویندوز - بطور مثال در فیرمویر R4db005
باتریمتر گوشی مشکل داره و هی بالا پایین میره و همچنین تا حدودی مصرف باتری زیاده ولی در
نسخه بعدی یعنی R4ea031 این مشکل برطرف شده و همچنین در این نسخه ورژن جاوا 6.5 شده
ولی در قبلی 6.4 بود، پس ممکنه شما بتونید بازی ها و اپلیکیشن ها بیشتری رو گوشیتون نصب کنید
آخرین ورژنی هم که ارائه شده R4ek001 هستش ) ممکنه یکسری مشکلات دستگاهتون هم مرتفع بشه
البته اگه دستگاهتون مثل ساعت کار میکنه و باهاش مشکلی ندارین دست به فیرمویرش نزنین چون
تغییرات در فیرمویرها بسیار جزئی و قابل چشم پوشی هستند.
امیدوارم مفید واقع شده باشه:40: :11: :10:
با این حرفتی که زدی اصلا موافق نیستم . به کل ساختار کامپیوتر با موبایل فرق داره . ویندوز ( نه مکینتاش) به خاطر سیستم در پیت رجیستری که داره این اتفاق براش میفته . توی موبایل این طور نیست.نقل قول:
سلام
دوستان حرفه ای P30 کمکم کنید ...
من یع گوشی W810 دارم میخوام ببینم اصل هست یا نع یا چنجی هست یانه با ید چی کار بکنم از کجا باید سریالش رو دربیارم ؟
ایا میتونم اپتودیتش کنم اگه چنجی هست ؟
ممنون از بر بچس با مرام P30
میخوامتون .
خوب اولین راه زدن همون کد #06#* هستش که هر سه تا کد پشت باتری و روی جعبه و
خود اسکرین باید یکی باشند، یه راه دیگه استفاده از سایت International numbering plan
هستش و مطمئن ترینش به نظر من رفتن به سایت خود سونی اریکسون و عضویت در
اونجاست، وقتی شما می خواهید در اونجا عضو بشید اول از شما IMEI گوشی رو می خواد
و بعد از کنترل کردنش ، خودش نوع دستگاه رو مشخص می کنه که در مورد شما باید گوشی
رو W810 معرفی کنه
مرسی:40: :11:
سلام دوستان.
میشه صدایه رادیو رو ضبت کرد؟
و اینکه چه جوری w810 رو تبدیل به یه کنترل تی وی کنم؟
فعلآ جفتش امکان پذیر نیست !!نقل قول:
سلام دوستان.
میشه صدایه رادیو رو ضبت کرد؟
و اینکه چه جوری w810 رو تبدیل به یه کنترل تی وی کنم؟
salam
khobin man donbale ye w810 khob daste 2 migardam kasi dare ya na ya kasi mitone bege ghaymate
daste 2 chnde ???
دوستان سلام
چند وقتی میشه که گوشیم هنگام تماس گرفتن افراد باهام نه زنگ میزنه و نه ویبره فقط شماره تماس گیرنده رو نشون میده .گوشی رو خاموش روشن می کنم درست می شه ولی بعد از چند رو مجددا همون مشکل به وجود میاد اگه میشه منو راهنمایی کنید ممون
دوست عزیز من گوشیم این مشکل رو تو دوربین داشت...فلشش کردم درست شد..نقل قول:
اگه سریالشو اصل کردی خودت فلشش کن
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.
مسعود جان مگه كي گفتش كه مشكل داره !!!نقل قول:
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.
نمیدونم ولی بعضی ها که امتحان کرده بودن میگفتن مشکل داره R4ea031 بهتره اما به نظر من R4ek001 بهتره سرعتش هم بالا تره.نقل قول:
ممنون گوشیم سریال چنجه چه جوری اصلش کنم باید برم مخابرات؟نقل قول:
نه برو پیش یه موبایلی که Se داشته باشه بعد بهش بگو سریال گوشی و اصلی کن (با پشت گوشی و کارتن یکیش کنه ) 2دقیقه هم کار نمیبره.
بچه ها پرسیدم الان چنده این گوشی ؟
بدون گارانتی 230 تومان . شاید هم 5 - 6 تومان کمتر .نقل قول:
بچه ها پرسیدم الان چنده این گوشی ؟
نه نیازی به مخابرات نیست خوشبختانه....برو چندجا قیمت بگیر هر جا ارزون تر میگرفت بگو میخوام هم گوشیو فلش کنم هم به سریال اصلیش برگردونم.. من کردم 5000 تومن دادم...حدودا 25 دقیقه طول میکشه...:10:نقل قول:
ممنون از زحمات همه دوستاننقل قول:
درودنقل قول:
منم میخام این کارو بکنم . ممکنه بگید register کردن چه مزیتهایی داره ؟ :20:
سلام
تو رو خدا یکی لینک دانلود my phone explorer رو بزاره.هر چی گشتم نتونستم از صفحا های قبل پیداش کنم!
عزیزم بگرد و نرم افزار Myphone Explorer رو دانلود کن یا بگیرش (همه sms هاتو میتونی به کامپیوتر بیاری)نقل قول:
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
نقل قول:
:10: :8:کد:http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_Setup_1.6.1.exe
درود
اینجا کسی Memory 8 gb رو W810i امتحان نکرده ؟
آقا شما بگو 8GB رو واسه چه کاری میخوای مگه فیلم میخوای نگاه کنی یه DVD حدود 5GB هست اونوقط شما 8GB میخوای بندازی رو گوشی .نقل قول:
4GB رو ساپورت میکنه اونم به زور من که فکر نمیکنم 8GB ساپورت کنه.
یکی فایل k750_restore رو بزاره.
R1BC002 اینم فریمور.
مین چین هست.
عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
ممنون اگه بزاریدش.
شما اگه 1 وقتی iPOD 80 gb یا 4tb HDD یا 4gb pcRAM داشتی بپا خودتو نکشی !نقل قول:
واقا چقدر علمی و جالب جواب این سوالمو دادی :46: :10:
میشه بگی از کجات دراوردی که به زور 4gb رو ساپورت میکنه ؟
خودم 4GB روی گوشیم بود :نقل قول:
مشخصات رم 4GB خودم Sony HS
رم 4GB رو وقتی حدود 3.5 GB پر میکنی وقتی قسمت عکس ها که میری به زور عکس ها رو باز میکنه شارژ زور تموم میکنه تو عکس گرفتن عکس رو دیر ذخیره میکنه (مثل اینکه رم 1GB پر روی K750i بزاری) تو فیلم برداری موقع stop کردن ممکنه گوشی هنگ بکنه دیگه چی ممکنه بعضی از آهنگ های MP3 رو نتونه بخونه وقتی عکس یکی رو روی آهنگ زنگ میزاری(وقتی زنگ بزنه عکسش بیفته) ممکنه گوشی هنگ کنه(بیشتر مواقع) اگه لازمه تا بازم بگم.
این رو من روی 8 تا گوشی W810i امتحان کردم شاید .
شاید گوشی شما W81000000000000000000000iiiiii باشه که 8GB رو راحت ساپورت کنه.
این دابلیو هشت صد تا 4 گیگ رو سابورت میکنه...ولی به بالا روو نه....!